Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Cigani, neka Nova godina donese pre svega dobro zdravlje i mnogo lepih momenata na svim poljima vama i porodicama.

Zivi bili!

• Like 10
Posted (edited)

Da Bokiboj radost i sreću donese, 

mir Božiji, oh wait... Srećna Nova braćo cigani i sestre ciganke, zdravi i srećni Bili Beron pre svega ❤️ Živeli 🥂

Do slobode Srbije i Crvene zvezde! 

Edited by Molina23
  • Like 6
  • Thanks 1
Posted

Srecna Nova braco i sestre ,zivi bili i vecno se veselili!!!

PS. pazite ovo sutra igramo u turskoj a sude nam Emilio Perez(glavni sudija na derbiju i protiv efesa u beogradu prosle sezone) Bissang(glavni sudija prosle godine u kaunasu kad smo gostovali) i Lotermozer(suvisno pricati o njemu)...

• Like 7
Posted
2 hours ago, fradler said:

Sto mi je krivo sto Jago nije malo bolji igrac samo, da ima bar asistenciju, jer bas izgleda kao dobra njuska

Posted

Moneke i Dobric u avionu za Tursku 

Da li je vreme za tu pobedu u gostima

Verujem, verovao sam i protiv Pariza, mora doci ta pobeda, mora da krene opet ...

• Like 2
Posted

"Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu."

Posted
24 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

"Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu."

Ko je ovo izjavio?