vinogradskaopera Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago cigani srecna nova godina i da nam Bolomboj zaigra kao nekad pre! 10
Manoly Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Cigani, neka Nova godina donese pre svega dobro zdravlje i mnogo lepih momenata na svim poljima vama i porodicama. Zivi bili! 9
djenkoslav Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 17 hours ago, Žilee said: Hapoel i Elajdza 5m godisnje do 2029... Sve je izgubilo smisao... 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Srecna Nova godina ciganlijo nasa! I da nam bude bolja od prethodne. 5
Placebo Lone star Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da smo zivi,zdravi i srecni.❤️⚪️🔴⚪️🔴🏀 1 hour ago, djenkoslav said: Sve je izgubilo smisao... Nije,gledaj plate vezenemaca u fudbalu. 2
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Da Bokiboj radost i sreću donese, mir Božiji, oh wait... Srećna Nova braćo cigani i sestre ciganke, zdravi i srećni Bili Beron pre svega ❤️ Živeli 🥂 Do slobode Srbije i Crvene zvezde! Edited 7 hours ago by Molina23 5 1
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Srecna Nova braco i sestre ,zivi bili i vecno se veselili!!! PS. pazite ovo sutra igramo u turskoj a sude nam Emilio Perez(glavni sudija na derbiju i protiv efesa u beogradu prosle sezone) Bissang(glavni sudija prosle godine u kaunasu kad smo gostovali) i Lotermozer(suvisno pricati o njemu)... 7
Nellthe Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, fradler said: Sto mi je krivo sto Jago nije malo bolji igrac samo, da ima bar asistenciju, jer bas izgleda kao dobra njuska
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, fradler said: Bolomboj vec na treningu i to u crvenoj trenerci 💪 1
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, Placebo Lone star said: Nije,gledaj plate vezenemaca u fudbalu. Zato sam i rekao sve...
quentin Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Zna li se šta za Čimu (osim da je prešao kod Miška)? Kako temperatura? Putuje li u Tursku?
Molina23 Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 hour ago, Jeremija123 said: Apdejtovao sam ti ovo
wing Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Samo jednu želju imam. Da smo zdravi. Za sve ostalo tu je Dr. Dos Santos
3x3cz Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Moneke i Dobric u avionu za Tursku Da li je vreme za tu pobedu u gostima Verujem, verovao sam i protiv Pariza, mora doci ta pobeda, mora da krene opet ...
Stefi88 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago https://sportske.net/vest/najnovije/nikola-kalinic-za-sportske-od-gorkog-ukusa-spartaka-i-nove-uloge-u-zvezdi-do-borbe-za-dete-nije-realno-da-budem-u-reprezentaciji-dok-prolazim-kroz-ovo-564411
Petkovic Miroslav97 Posted just now Posted just now "Je l' Stefan Miljenović iz Zvezde onaj klinac što je igrao u OKK Beogradu? Znate li da je imao uticaj na moj odlazak u penziju? U mojoj poslednjoj sezoni je bio u OKK Beogradu. Bio je toliko brz i jak, nisam mogao da ga stignem. Kada sam se vratio u stan posle meča morao sam da naručim da mi donesu led. Bio je prebrz, jak kao đavo. Morao sam da razmislim o svom životu. Bilo je tu i još nekih mlađih momaka koje sam jurio po terenu i tada sam shvatio da je vreme da porazmislim o nastavku karijere i životu."
Recommended Posts