Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Čočo said:

Je l se zna da li možda dolazi neka zamena umesto njega? Iskreno osim Minića meni ostali koji sede iza Saše uopšte ne ulivaju poverenje. 

Minic u ovim godinama bas i ne uliva poverenje, svama cast na karijeri ali nisam cuo da ga hvale nesto previse.. 

• Like 2
Posted
22 minutes ago, Igor_ said:

Minic u ovim godinama bas i ne uliva poverenje, svama cast na karijeri ali nisam cuo da ga hvale nesto previse.. 

Da Sale lepo pozove Mikicu Bogicevica, da sedne na prvi let iz Rusije.Jeste pod ugovorom, ali sta je to za pijane milionere. Koliko cujem, nervoza mu je na max, a ruska zima 'ladnaaa....

Posted

Sto se tice Grejema i nekog njegovog vozdvizenja u jednog od lidera tima i igraca koji ce da resava utakmice, bojim se da na to mozemo da zaboravimo.

1) Trener mu ne veruje i to nedvosmisleno pokazuje tako sto u poslednje vreme vise minuta daje mucenom, davno prezaljenom Jagu.

2) Grejem je ocito igrac kome treba velika minutaza i lopta u rukama, a pored Mekintajera i Batlera moze da zaboravi na to.

3) Mozda bi mogao da bude ubojit kao catch&shoot egzekutor iz dobrog protoka u nekom ozbiljnom sistemu, ali ne i u Obradovicballu gde su ofanzivni setovi nikakvi, napadi spori i staticni. Sta upeca iz tranzicije, to mu je.

Ocekivanja od njega treba svesti na minimum. Nek povremeno bude x faktor sa 6-9 poena (kao protiv Olija) i ja zadovoljan.

• Like 3
Posted
45 minutes ago, Igor_ said:

Mislim da Sale nije imao ni koga drugog da dovede kada je preuzimao ekipu.

Posted
6 hours ago, Veteran said:

BBoy nije registrovan na sajtu Eurolige?

Pretpostavljam da neće tako lako da potroše to poslednje mesto za registraciju igrača u EL.

Žele prvo da trenira neo vreme sa timom, igra 5 na 5, da vide u kakvom je stanju i da li može da igra ozbiljnu košarku ove sezone

Posted
10 hours ago, fradler said:

Morala bi Valensija da padne u Pioniru, deluje da su u padu forme. Ovo što igraju večeras je baš daleko od neke ozbiljne košarke.

Pasce sigurno, posebno kada se ima u vidu u kakvoj smo mi formi.

Posted

Kada je igrač među najboljim strelcima Evrolige, može se pohvaliti visokim procentom šuta, visokom stopom korišćenja lopte i pozitivnim rejtingom, a istovremeno doprinosi i u drugim oblastima poput skokova, sa prosekom od skoro 5 po utakmici, nesumnjivo govorite o zvezdi takmičenja. Odličan učinak Crvene zvezde ne može se razumeti bez prisustva Džordana Nvore na terenu; on je verovatno jedno od pojačanja koje je najviše transformisalo tim.

Ovako mi je mister translejt preveo sa španskog. Uglavnom da znamo ko će da napuni Efes u petak. 🙂 i srećna vam nova godina. 

• Like 3
  • Love 1
Posted

Kolege i koleginice forumaške, dam vam svima poželim srećnu Novu i da bude puno pick(rock) n rolla: Grejem/Batler - Boki/Izundu...:).

PS naravno uspešnog rolovanja :).

• Like 1
  • Thanks 4
Posted

Hapoel i Elajdza 5m godisnje do 2029...

Drcela potpisuj Batlera 3m godisnje minimum da ga neko ne kaparise od ovih ludaka

• Ha-ha 2
Posted
10 hours ago, discerza said:

do mene je dosao info da se vraca Borko Radovic ko pomocnik.. 

Bolje da je na poziciju Dozeta...