Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Teleći sač said: Nadam se da će Duško biti dočekan velikim aplauzima. Čovek je zaslužio sve poštovanje naših navijača. Naravno da hoće, kao i svaki put. Trenerčina i veliki gospodin. 15
Perkos2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, Cavani said: Tema nam gori u crvenom a ne igramo utakmicu. Da pogadjam, od koga smo mi izgubili postovi? 🙂 Ta mrlja će Saši Obradoviću ostati zauvek, na neki način i svim zvezdašima koji su ćutke to prihvatili 8 4
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, liv7 said: Tako je,ne treba podsecati da smo izgubili od ekipe od koje su i sopstveni navijaci i igraci digli ruke.Samo pozitiva. Ispisano je bukv 200 postova to veče, ne znam zašto bi se 5 dana kasnije vrtele iste priče. 1
Bejn Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Урош19 said: Ispisano je bukv 200 postova to veče, ne znam zašto bi se 5 dana kasnije vrtele iste priče. Da se ne zaboravi. 1 1
K.Dot Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Na svakoj stranici treba da se ponavlja, najteži poraz sigurno u zadnjih 10aj godina. Bukvalno 20 razlike da ih dobijemo u nekom od sledećih derbija ne može da ih opere. 9 5
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?! 7
Summerfunk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, Dzo23 said: Naravno da hoće, kao i svaki put. Trenerčina i veliki gospodin. Iskreno, sad kad nema Čovića, voleo bih da nam je on trener. Kod njega nema ortačenja. Zna koga i kad da klupira (u velikoj većini situacija). Preuzme odgovornost i nastavi dalje. 4
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 5 minutes ago, Bejn said: Da se ne zaboravi. Nezdravo razmišljanje u potpunosti. Bukvalno smo gubili derbije kad se Partizan jedva sastavljao nakon što je Vujošević otišao pa se manje dramilo nego sad. Edited 10 hours ago by Урош19
Summerfunk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?! Guziš fenjeraša +16 u njihovoj hali i ti uspeš da ispustiš to, izgubiš utakmicu i na kraju iste kažeš da su sudije odlučile i da on nije znao prvi put kao trener šta treba da radi. Da je ovo samo još jedna izgubljena utakmica, bez obzira što pola planete priča o derbiju. Tako da... Da. Pisaće se i tad. Makar to bio i jedini poraz u Evroligi. Pisalo bi se. Njemu na dušu. Edited 10 hours ago by Summerfunk 1
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Don Dusko said: I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?! Sada cenjeni Duško je izgubio i veću prednost protiv Partizana. Sferopulos je takođe ispustio dvocifrenu prednost protiv Partizana u prvom derbiju. Čuj, najteži poraz u poslednjih 10 godina. Kao što rekoh takmičenje ko će napisati najbolju malodušnu poruku. 6 4 1
Teleći sač Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meni to jeste najteži poraz ove sezone, ne zbog protivnika već zbog pristupa u jednom specifičnom trenutku u kom je pobeda mogla da nam da jedan dodatni zamah za nastavak. Ali sezona je duga, ako smo kvalitetni i ako zaslužimo sve će se to iznivelisati. Prosto na takav pristup treba da zaboravimo i to je to.
liv7 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?! Da. 5
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, TB Told said: Sada cenjeni Duško je izgubio i veću prednost protiv Partizana. Sferopulos je takođe ispustio dvocifrenu prednost protiv Partizana u prvom derbiju. Čuj, najteži poraz u poslednjih 10 godina. Kao što rekoh takmičenje ko će napisati najbolju malodušnu poruku. Da Dusko je ispustio 18 razlike u ABA ligi posle kupa. Kao i Sfero pa je bilo tada isto ovo sto pisu...
DijametralnoSuprotan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Gomila postova 'Od koga smo mi izgubili' a kad nas taj isti Dusko nakanta u petak ima da se cesemo gde nas ne svrbi 😁 Crta se.
Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Summerfunk said: Guziš fenjeraša +16 u njihovoj hali i ti uspeš da ispustiš to, izgubiš utakmicu i na kraju iste kažeš da su sudije odlučile i da on nije znao prvi put kao trener šta treba da radi. Da je ovo samo još jedna izgubljena utakmica, bez obzira što pola planete priča o derbiju. Tako da... Da. Pisaće se i tad. Makar to bio i jedini poraz u Evroligi. Pisalo bi se. Njemu na dušu. Sećate li se pobede nad F4 ekipe Partizana? Bukvalno svakog navijača Partizana boli ona stvar za tu utakmicu, kao što će i nas na kraju sezone kad im bože zdravlja uzmemo sve i pogotovo ako dodje taj F4 😍 1
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bože, šta čitam...Čuj ostaće mu vječna mrlja zbog poraza u derbiju. I to ne samo njemu, nego i navijačima. Valjda su navijači trebali sutradan da odu i polupaju prostorije kluba i išutiraju ga iz kluba. 🤕 Stalno se ide u neki ekstrem. Sezona je preduga a to je derbi, i to jedan u nizu ove sezone. Valjda smo naučili da je tu sve moguće i dešavaju se veliki preokreti. Koliko puta samo u prethodnih nekoliko sezona? Dobićemo 02.04. drugi derbi i otići u top 8, i naravno da se niko neće vraćati na ovu utakmicu. 11
forumko topic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 20 minutes ago, Don Dusko said: al ne kod nas! Pa? Dobio je Partizan, tako što je održavao prednost, dok mi nismo uspeli zahvaljujući budalaštinama našeg trenera. Zašto ne uporediti? I dalje odzvanja u ušima glup poraz od komšija 1
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Da Dusko je ispustio 18 razlike u ABA ligi posle kupa. Kao i Sfero pa je bilo tada isto ovo sto pisu... Sferopulos ima i domaći ABA derbi u kojem je imao +19 u 32. minutu pa nas je Jago spasio košem za pobedu u zadnjim sekundama meča. Prvi sam kritikovao i bio ljut posle meča, ali stvari koje se ovde pišu su komedija. 4 1
Blade Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hapoel je bila utakmica koju smo najmanje ocekivali da dobijemo. Do kraja smo bili u ugri i imali realnu sansu da se to desi. To je tesko moglo da se desi sa jednim raspolozenim igracem u zavrsnici i bez srece koju nismo imali. Oni su bili koncentrisaniji i zato su dobili. Nista ne zameram timu. Nastavljam sa bezuslovnom podrskom, nema razloga ni za sta drugo. Idemo dalje, nadam se za Virtus nekom igracu vise u rotaciji i prekidu ovog niza od 3 poraza u Evroligi. Blagi smo favorit.
drakon1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago On 12/16/2025 at 11:17 PM, forumko topic said: Izgleda da SO nije naučio lekciju iz meča sa Partizanom. Ponovo mu Nvora predugo na klupi, Batler skapava sam, Kodi glumi ludilo i usere utakmicu. Ne mogu da grešim dušu i ne napišem da smo bili blizu pobede koliko i oni, ali naš trener se izgleda baš muči. Toma bi ovo dobio, potpisujem. Obradovic je bio besan na Nworu nakon jedne odbrane u 1. poluvrmenu i odmah ga je klupirao. Dobio sam utisak da ovaj trenuto kod njega nama prvise kredita tj. prostora za greske. Nismo zaustavili Bryanta, mnogo otvorenih trojki za protivnika. Otpatke uzimali njihovi centri. Kod nas CMM nema sta da trazi u pozicionim napadima iz kojih on nesto korisno napravi svaki 3. ili 4. napad. U ostalim tapka loptu do besvesti, dodaje nonšalantno pasove koje rezultiraju gubljenjem lopte ili pokusava hero ball situacije iz kojih u zadnje vreme daje koš svaki 6. ili 7. pokusaj. Kalinic već standardno loš i to nije nikakva novost. Nije više vredno ni da se uzbudjujem. Butler vrlo dobar, ali opet je on izgubio jednu loptu i popio blokadu kad se lomilo. Protiv KKP su kola na +16 bez ikakvog uticaja protivnika pocela da jure nizbrdo njegovim gubljenjem lopte u kontri i faulom u napadu. Nasi centri vise faulova prave na iskakanjima nego pod kosem. Nisam imao previse nade pred utakmicu. kad smo poveli +7 nije mi ni na pamet padalo da mozemo pobediti. I naravno da smo iz dva sledeca napada primili dve trojke posle jalovih napada. Cim imaju neku prednost i posle time out protivnika, oni zaigraju ziheraški na napade od 20 sekundi. i tada nikad ni ne daju kos jer ocigledno ne planiraju neku akciju nego samo nekakvo kukavičko i glupo cuvanje rezultata. Ova ekipa mora imati +20 na strani da bi mogla ičemu da se nada na gostovanjima. Sve ostalo je moguće, ali nikako moranje. 1
liv7 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pobedicemo Virtus i Pariz.Evo,kad ja pesimista tako verujem,nema razloga za brigu.😁 2
Summerfunk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, drakon1 said: Nismo zaustavili Bryanta Pa oni su konstantno puštali Brajanta da bude sam na šutu za 3. 😄 6
drakon1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago On 12/16/2025 at 11:26 PM, MisaF said: Klasican trenerov poraz. Imas 2 mala faula 2 min pred kraj, ti primas dva kosa u dva napada. Igras sa ovakvom ekipom i ne stignes do bonusa u egal zavrsnici. Sa takvim suterima da branis napade sa 2 faula ne znam cija je ideja bila. Promasivali smo mi, promasivali i oni, ekipi nema.sta da se mnogo zameri. Mis meceve kad Motli ostajao sa nasim plejevima nismo nijedan napali. Bas amaterski. Da budem pošten to je Obradovica vrlo iznerviralo i zato mislim da je igracima na tajm autu na to skrenuta paznja. Ima i do manjka koncentracije igraca, nije samo do Obradovica. On 12/16/2025 at 11:28 PM, Markoss said: Partizan smo zasluzili da dobijemo, al ovo je svakako bilo nerealno, bez obzira na clutch. Bukvalno smo imali jednog raspolozenog igraca. Ali opet, kad vec dodjes u clutch, makar i nefer bilo - daj tom jednom raspolozenom da resava jbt. Ne znam cija je odluka, dal je Sasa trazio da se ide na Kodija ili je ovaj sam uzeo. U svakom slucaju me nista od ta 2 ne bi iznenadilo. Pa, Butler je u tom periodu popio blokadu na trojci i izgubio loptu. Bilo je takodje jasno, da ce se oni koncentrisati na njega. That being said, CMMu nikad ne bih dao loptu da zavrsava odlucujuci napad. nikad.
drakon1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago On 12/16/2025 at 11:31 PM, Dzo23 said: Individualni kvalitet Batlera nas je držao u egalu... Jako lošu košarku igramo. Konstantno izolacije, izolacije, izolacije...Na šta ovo liči? Šta si treneru implementirao za vrijeme reprezentativne pauze, prvo pitanje na konferenciji? Dokle ova anarhija i da li te je Kodi ucijenio nečim? Da li posjeduje neke kompromitujuće snimke? Drugo pitanje... Koja je uloga popularnog Dede u ovom timu? Čovjek igra svaku po 20-ak minuta a jebeno ništa ne donosi. Ni skok, ni odbrana, ni šut, ni ulaz. Šta tačno zna? Treće pitanje... Koja je uloga depresivnog Kalinića, i čemu ovolika minutaža kad je u kanalu? Četvrto pitanje... Mislio sam stvarno da je napredovao s godinama kao trener al realno mrka kapa. Neka ide u Monako i neka forsira ovu divljinu od basketa. Ovo u Zvezdi ne prolazi. Zasto bi to bila "anarhija"? Mislim da je davanje minuta i odresenih ruku svesna odluka. Greska da, anarhija ne. 1
Blade Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, liv7 said: Pobedicemo Virtus i Pariz.Evo,kad ja pesimista tako verujem,nema razloga za brigu.😁 Efes je pokazao reakciju sa novim trenerom i dobio dobrom razlikom mozda meni drugi najantipaticniji klub u Evroligi. Treba da igramo i sa njima, gostujemo, posle Pariza. Nikada ih tamo nismo dobili, a ta tradicija je tu da bi se srusila. 5
Recommended Posts