Žilee Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, nunilo said: Zasto? Imamo igraca koji bi mogao da izraste u lidera. Batler ako ostane kod nas ,pevace nam kuca ali to je stvarno malo verovatno eto njega nazad u nba
Night wolf Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Znam da je ovo sad nepopularno mišljenje, ali.... Odigrali smo mušku, fizičku utakmicu protiv tima koji ima mogućnost da bije sa svih strana. Jaki su pod košem, još jači na bekovima. Tačno je da smo igrali dosta 1 na 1, ali to je počelo kad se Batler upalio. Dečko je ostao bez snage, niko nije uskočio i to je to. Par lopti nam je izašlo iz obruča, pogotovo ona trojka Greema. Dve greške Batlera pa 2 Kodija. Ali to je bilo manje više očekivano. Mislim da smo izgubili zato što smo opet ušli u poslednjih 5 minuta bez Izunda. Ako nema Monekea, Izundu je neophodan zbog skokova. I grobari i ovi večeras su nam uhvatili ključne skokove zazo što smo igrali bez centra. Osim toga centar daje dodatne opcije u napadu i skuplja odbranu, što nam je trebalo u obe završnice. Pošto sam siguran da Sale neće to mnogo menjati, onda nam baš mnogo nedostaje Moneke da ove niže petorke imaju podršku na skoku bar. Odigrali smo mušku utakmicu protiv lidera EL, dobili vanserijskog igrača, samo da se vrati Moneke i kreećmo u novu seriju pobeda, siguran sam.. 8 1
TB Told Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 minutes ago, Volter said: Kalinić je očajan. U finišu ispred nosa mu je lopta bila i nije je uhvatio. Inače, zanimljiva utakmica, bila je muška borba i dobra energija naših. To je bilo na -2 i minut pred kraj. Ne znam da li je bio gori u napadu sa 1/8 iz igre ili u odbrani. Sašine zamisli sa Kalinićem i Davidovcem kao defanzivnim specijalistima su nas koštale pobede u ove dve utakmice. 3 1
dunaj95 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Dz0nika said: Haos sta pisu ljudi. Rece neki gore, izgubili smo malo manje nego Asvel hahahaha. Pa mi smo najjaci navijaci. Komedija uvek ovde, neverovatno sta su ljudi u stanju da napisu. Ja prvi popizdim u momentu... al zastaneš, udahneš, popiješ pive... sabereš se.. igraš u gostima lideru, igraš bez najboljeg skakača ekipe protiv mraka kakvi su Oturu i Motli (nama igraju DMO i debitant u EL, Izundu)... na sve to bude i par očitih sudijskih greški na tvoju štetu, što su svi vidjeli... I sad tražiti krivca u Kodiju, Kalini, Dedi, Saši kao treneru nema smisla jer košarka se igra 40min, i ono promašeno bacanje i zicer u 15min ulaze u zbir...a Kodi je vukao sam u prvih 10min... ružno je kad nekog nakon 7:0 dižeš u nebesa a nakon 0:3 vrijeđaš... ne može Kodi do 14 kola biti jedan od najboljih u Evropi, a mnogi koji se sigurno bolje od mene razumiju u košarku su pisali da je mnogo napredovao, da mu tim više leži...a od 14.kola da bude rupa, štetočina i sl... Meni je lično derbi bio šok nakon +16...al i to se u košarci dešava x puta... Ovo protiv Hapoela je izgubljena utakmica protiv kvalitetnije ekipe.. 4
Truman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Igra da nam se vrati na fabricka od pre pauze to jest da Sale povuce sve svoje ideje koje je implementirao. Ocu nazad onu timsku kosarku koja nam je donela 7 pobeda za redom. Ako vec igramo brzu kosarku, na terenu ne mogu biti u isto vreme Davidovac i Kalinic, jer je sa njima nemoguce igrati tranziciju u kakvom su stanju. Odbrana im je takodje veoma upitna. Kodija zakucati na klupu za ono merenje patke. On ima neki kompleks ocigledno cim nije jedini funkcionalni plej u ekipi. U petak ako izgubimo od Virtusa ja bih reko da je to to od sna da budemo u top 6, a i sanse za top 8 nam se smanjuju. 4
rodriguez Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jel Đurović kenja ili CMM stvarno ima 2 asistencije
vinogradskaopera Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Night wolf said: Tačno je da smo igrali dosta 1 na 1, ali to je počelo kad se Batler upalio. To nije istina, nego smo celu utakmicu tako igrali. Prvo poluvreme oni 13 asistencija a mi 5. Pritom rezultat je bio 40-37, 1 posed razlike
Nini3112 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, rodriguez said: Jel Đurović kenja ili CMM stvarno ima 2 asistencije Stvarno i 4/13 iz igre 1
Zadnji vezni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Saša me baš razočarava od pauze pa na ovamo.Ako je ovo implementiranje njegovih zamisli i igre ,a to je ISO košarka na uštrb nestanka one sjajne defanzivne,odlične kontre i trčanja u leđa,dosta asistencija i lepšave igre onda je to loša priča koja neće daleko da dogura. Prvo,opet hladio Nworu dosta minuta .Ja ne želim da poverujem da će Deda sa olovnim nogama i lateralnim kretnjama kao moj Deda Slavko bolje čuvati bekove od npr. Miljenovića koji je igrama u ABA ligi zaslužio neki ulogu u EL..Petorke sa CMM-Kalinom-Dedom su defanzivno porozne a ofanzivno jalove.A nije da taj trojac ima malo minuta na parketu.Zašto nije bilo više u 4/4 Semija na 4 a Izindua na 5? Ovo kurčenje i ispucavanje Vuka koji je umislio da je neki trpač je posebna priča.Ok ,razumem istrošenost i umor njega i Kaline,ali onda se ponašajte i u skladu sa tim osetite šta ,gde i kako. Druga bi ovo priča bila sa Čimom i Joelom ali Jbg,guraj sa ovim što imaš.Ali Saša mora ozbiljno da preispita odluke u 4/4 utakmice i petorke koje izbacuje na teren. Dobro smo se pošibali,bila dobra i tekma ali lakše mi kad bude -20 nego ovako. Piše se kao,da nije bilo Batlera bilo bi -20.A da nije bilo Ejajdže dobilo bi sigurno.Glup komentar. Čekamo Čimi jer Virtus je sad već pod moranje. Edited 16 hours ago by Zadnji vezni 1
rodriguez Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Nini3112 said: Ali Davidovac za 20 minuta NIJEDAN SUT Deda igrač zadatka🤡
Žilee Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ima li jos koji nacin da se izgubi a da vec nismo ove sezone: Isputili +16 protiv ovih pajaca Izveli lose aut protiv valensije Kodi (ne)resava protiv hapoela Rutinski izgubili od Barse Izgubili od Dubai zbog dugog putovanja 1
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kad izlapeli Djurovic vidi i prica istinu posle meca treba da se zapitas. CMM je lik koji je ove sezone igrao vise dobro nego lose, ali nacin na koji igra je isti. A to nije nacin na koji je on dosao do toga da dobija jake ugovore u Evropi. Je l' se seca i dalje neko da je rekorder po broju asistencija u EL? Ako vec igrate ISO ball ovako, on treba da igra 10 minuta po mecu. Batler, Grejem i Nvora nek pripaljuju, pa ko je najraspolozeniji, a "lider" da vam igra odbranu i dodaje prvom do sebe i ne pogleda na kos. 8 1
Kosjan Willavić Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: Zasto je Izundu igrao samo 15 minuta ( i to sasvim dobrih )? Totalno odluka van svake pameti i rezona , reci nemam. Jebem ti small ball vise Kalinic 22 minuta, Deda 20 i po, Izundu 15. I dalje ne mogu da se opasuljim. Cima mozda nije najbolji igrac tima, ali je definitivno najuticajniji. Od kad igra nedovoljno zalecen ili ne igra, druga smo ekipa 6
Leo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Fucking DEjan DAvidovac konstantno igra neizvesne zavrsnice u EL ekipi 😂 Jbt, on ce jednoga dana prepricavati unucima 🤣 1 5
tejlor Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, rodriguez said: Deda igrač zadatka🤡 Zadatak = biti sto beskorisniji
propolis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne može Moteijunas da ima više minuta od Izundua. tačka. 17 2
Nini3112 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Kad izlapeli Djurovic vidi i prica istinu posle meca treba da se zapitas. CMM je lik koji je ove sezone igrao vise dobro nego lose, ali nacin na koji igra je isti. A to nije nacin na koji je on dosao do toga da dobija jake ugovore u Evropi. Je l' se seca i dalje neko da je rekorder po broju asistencija u EL? Ako vec igrate ISO ball ovako, on treba da igra 10 minuta po mecu. Batler, Grejem i Nvora nek pripaljuju, pa ko je najraspolozeniji, a "lider" da vam igra odbranu i dodaje prvom do sebe i ne pogleda na kos. To se nece desiti ali se slazem skroz... Kodi je dobio samopouzdanje od kako je dosao Sasa i to donekle razumem ali je imao i par utaimica sa 8+ asista a pogledaj zadnje utakmice,po 15 uzetih suteva.
propolis Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago I ono kašnjenje sa izmenama u trećoj četvrtini su nas koštali pobede. Poraz na Saletov račun
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, propolis said: Ne može Moteijunas da ima više minuta od Izundua. tačka. Pa i ne bi imao da Ebuka ne pravi glupe faulove. 2
wing Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 17 minutes ago, Markoss said: Partizan smo zasluzili da dobijemo, al ovo je svakako bilo nerealno, bez obzira na clutch. Bukvalno smo imali jednog raspolozenog igraca. Ali opet, kad vec dodjes u clutch, makar i nefer bilo - daj tom jednom raspolozenom da resava jbt. Ne znam cija je odluka, dal je Sasa trazio da se ide na Kodija ili je ovaj sam uzeo. U svakom slucaju me nista od ta 2 ne bi iznenadilo. Verovatno nije bilo dogovoreno da Kodi bez bloka krene u levo i kad zaglavinja predaleko od koša, uzme šut preko ruke van balansa. Ni ovo nije strašno. Izgubili smo u gostima Hapoelu. Strašno će biti ako i nakon ovakve dominacije Batlera Kodi i dalje bude Sašin floor general i difoltni cajtnot klačer. Edited 16 hours ago by wing 1
Урош19 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jbg, Brajant je u 4/4 dobio ispomoć kad je trebalo a Batler ništa. Nvora je ubo onu važnu trojku i to je to. CMMove odluke u ovoj utakmici su bile kriminalne, prvo nam u 3/4 ubija momentum onom glupom trojkom iz kontre pa zatim u 4/4 uzima baš glup flouter il štogod ono bilo i onda ispada na krosover Jonesa. Batler je odigrao perfektnu partiju ali je bilo očekivano da će ostati bez gasa i da ne možemo dobiti ako se neko još ne pojavi u toj završnici. Ja sam očekivao pad u igri i neke poraze u ovom periodu, što zbog povreda što zbog umora, ali Virtus moramo dobiti pre svega zbog psihe. I nadam se da povratkom Monekea završavamo sa povredama za ovu sezonu jer bi stvarno bio red da imamo sve na okupu duže od 9 dana. 4
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: To se nece desiti ali se slazem skroz... Kodi je dobio samopouzdanje od kako je dosao Sasa i to donekle razumem ali je imao i par utaimica sa 8+ asista a pogledaj zadnje utakmice,po 15 uzetih suteva. Da ali isto sa druge strane i oni su odigrali kao pijani. Mozda ne najgori njihov mec, ali sigurno jedan od gorih. Vasa kao da je igrao za reprezentaciju, sve je usrao sto je uradio na utakmici bukvalno. I oni igrali bez pleja maltene. 2
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, wing said: Da ga jebem ako je bilo nacrtano da Kodi bez bloka krene u levo i kad zaglavinja predaleko od koša da šutne preko ruke u padu. Ma jok, čovek igrao hero ball. Boli ga kurac.
Recommended Posts