chimamoneke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Koliko mi je nesto žao Jaga ovako ljudski kad ga vidim da udje poslednjih 5 minuta i gleda da se dokaže kako god može a nije nesto rdjav on bas toliko koliko nas nervira Edited 2 hours ago by chimamoneke 3
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mogli su komotno i da ne objave rezultat.Toliko je vazna utakmica.Jedino sto je bitno-niko se nije povredio.Protiv Hapoela ce se videti gde smo.Pobeda bi prakticno anulirala efekat poslednja 2 teska poraza. Edited 1 hour ago by liv7 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Grejm mora ovo da radi sto je Jagisa demonstrirao protiv Spartaka. Naravno protiv jacih protivnika. Da pogadja suteve pa tako da gradi igru. Mora i mi da imamo strpljenja, ako treba i da se istrpe neke greške. Većina navijača da se pitala bi oterala i Lorenca Brauna prve sezone jer je igrao očajno na početku.
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago nema jago nikakav problem sa svojom ulogom, odličan ugovor i sladak život u beogradu retko dobar lik 3
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pade napokon i veliki Spartak. Malo da se vrati ekipa posle bolnog derbija. Ono što je sada već jasno, Butler je definitivno sad već u Evropskoj zoni, i sada Saša mora naći način da obezbedi dovoljno lopti,minuta i slobode u napadu za njega i Nworu. Oni su ubedljivo naši najtalentovaniji napadači, a ostali neka se malo prilagode. Ovo kako su oni odigrali večeras, mogu sad komotno na trening, jer toliko su se potrošili dok su ubacili 40poena. Sa pola gasa. 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 33 minutes ago, Don Dusko said: Grejm mora ovo da radi sto je Jagisa demonstrirao protiv Spartaka. Naravno protiv jacih protivnika. Da pogadja suteve pa tako da gradi igru. Msm da će njemu trebati još nekoliko utakmica da uhvati ritam, baš je dugo pauzirao. Trenutno mi je bitnije što igra odbranu pa nije kompletan minus na terenu. Edited 1 hour ago by Урош19 1
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kodi ih sve miluje po glavi Prvo Batlera, Grejema sad i Jaga 1
Truman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zanima me sta mislite o petorci sa 3 beka. Janis je slicno nesto eksperimentisao sa Jagom, Kenanom i Teodosicem, od kojih se ne zna ko je veca rupa u odbrani.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, rodriguez said: sad da nas dr. čo osveti u železniku Sramota da za jednu akademsku gromadu kao što je Bojša izostaviš mr. Nadam se da nećeš ponoviti ovakvu grešku. 2
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Devonte 17m. 4ppg, 1 uk., 3 skoka, index -2. Jago 5m. 6ppg, ukradena i asist, index 6. Ali zato... Miljenović 24m. 13ppg, 6 skoka, 3 asista...index 22💪 Edited 1 hour ago by wing 5 2
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Урош19 said: Sramota da za jednu akademsku gromadu kao što je Bojša izostaviš mr. Nadam se da nećeš ponoviti ovakvu grešku. napisao sam dr, ne znam zašto ga ražaluješ 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Truman said: Zanima me sta mislite o petorci sa 3 beka. Janis je slicno nesto eksperimentisao sa Jagom, Kenanom i Teodosicem, od kojih se ne zna ko je veca rupa u odbrani. Sale je igrao sa takvim petorkama u Monaku pa verujem i da ćemo mi nekad to igrati. Sad je bar izvodljivije nego kod Janisa jer nemamo toliko rupa u odbrani.
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cima nam bas nedostaje Valjda ce biti spreman za petak ako ne za utorak 7
PERICA!!! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grjem=Kenan Sve nesto moze, a nista u sustini. Ili mozda prevelika ocekivanja. 5
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobra reakcija ekipe posle derbija! Idemo u Jerusalim po brejk! 3 2
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, srlepajce said: Cima nam bas nedostaje Valjda ce biti spreman za petak ako ne za utorak Ako ne za petak onda za onaj tamo utorak.
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Ako ne za petak onda za onaj tamo utorak. ...ili bar za onaj tamo petak.
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, PERICA!!! said: Grjem=Kenan Hej! 🤯 Ne vređaj.... 1
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nepopularno misljenje, ali ako radi Batler, ako radi Nwora, ako radi Mekintajer, ako radi Moneke, uopste nije zurba da Grejem proradi. 2
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cek, a sta je sa onog malog Radosica? Danas 10 igraca, a njega nema u sastavu? 2 juniora su bila u 12 beki dan protiv Partizana, njega nigdje. Sta se tu desava?
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejem loš ali da bi bio bolji mora da igra. Neka ga protiv Hapoela.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Sokmeniki said: Cek, a sta je sa onog malog Radosica? Danas 10 igraca, a njega nema u sastavu? 2 juniora su bila u 12 beki dan protiv Partizana, njega nigdje. Sta se tu desava? Mozda je i on povredjen
leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejem je vrhunski prangijas i vrlo solidan dodavač za NBA standarde, ovo mu je prakticno druga utakmica. Nece on nikada biti Nan, jer mu ulaz nikada nije bio na nivou NBA igraca...ali bice koristan za par nedelja. 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Bejn said: Grejem loš ali da bi bio bolji mora da igra. Neka ga protiv Hapoela. samo mu treba reći da je ofur janai dao 5 miliona i suvlasništvo kluba vasi miciću, napaliće se kao oposum u teranju 1 2
Recommended Posts