Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, NMX said:

Sami pali, sami se ubili. Jbg.

Sale prvi krivac

CMM drugi krivac

Dodaj i Kalinića tu, čovek već nekoliko utakmica (kao i većinu prošle sezone) igra protiv nas.

Sa +16 na -3 je neverovatno. Ajde i to, ali što njemu CMM-Kalina i Davidovac igraju veći deo utakmice. Sramotan poraz Saše. Sramotan.

• Like 6
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Za ovaj zadnji napad nemoj neko da je okrivio Butlera samo neka proba.

Kalinic je zajebao.

Ne znam sta je Sasa uopste crtao za zadnji napad.  Ako nista drugo Vlog Monekea sa tekme ima da przi.

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Ha ha primili 30 p u poslednjoj četvrtini.  Izgubili od ekipe koja ima 16% šuta za tri poena.

Ispustili +16..

Bravo saša.. daj boze da ovo nije namerno sabotirao. Uopšte nisam siguran u ovo. 

Za ovo mu se neće lako preći i ne treba. Kao najveći diletant je vodio meč. 

Edited by No name
  • Like 9
Posted

1. Pravi se narativ da je Partizan slaba ekipa sastavljena od neznalica. Sa tim apsolutno treba da se prestane. I bilo bi lepo da Ocokoljic dobije sansu, ima neke poetske pravde u tome. 

2. Nase igrace i strucni stab treba da bude sramota posle ove utakmice. 

• Like 6
Posted

Čist poraz Saše Obradovića. Umesto da minutažu rasporedi prema formi igrača na današnjoj utakmici on je Batlera i Nworu držao na klupi veći deo 4. četvrtine. Zato su mu CMM i Kalinić igrali celu četvrtu, dok je Davidovac odigrao skoro 8 osam minuta u četvrtoj. 

Kalinić i Davidovac su prelomili u korist Partizana. Kalinićeva igra je nešto najkukavičkije viđeno u dresu Zvezde u poslednjem periodu, a nije da je mala konkurencija.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted
Just now, Ivkela14 said:

Celava prevara, nwora ti se zapalio a ti ga drzis na klupi, a grejma kao da su rekli da igra protiv nas…sramota

Iiiiiiiiiiiiii krenuli su komentari "ćelava prevaro, ćelafuto, #SašaOut..." samo što sam ja mislio da će posle 2-3 utakmice, a ne posle 10+ 😄

Srećan prvi Ćelava prevaro komentar svima koji slave! 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Ivkela14 said:

Celava prevara, nwora ti se zapalio a ti ga drzis na klupi, a grejma kao da su rekli da igra protiv nas…sramota

U kom minuti je Nwora dao zadnji kos? Koliko je od tada minuta proveo na parketu i nije dao kos. Mnogo je igrao Davidovac, nismo imali visoke igrace. Nismo ulazili u reket.  Imam utisak da Odzelaj nije bio dovoljno na parketu. 

• Like 1
Posted

Ocekivan poraz.Sa masakriranom centarskom linijom,i bez Monekea,i nije moglo bolje.Svaka cast momcima sto su se uopste drzali do pred sam kraj.Ono sto ne valja je nacin na koji smo igrali u poslednjoj cetvrtini..kako god,ovakvi porazi su kao malj u kicmu ekipe,i videcemo kolike i kakve ce posledice ovo imati.Ali,da ce biti ozbiljne,bice.Ocekujem da ce u sledecoj utakmici,zaigrati i Moneke,sa i bili bez Ahilove tetive,on je kljucan igrac,a voda polako dolazi do grla.. o zdravlju igraca ionako niko u klubuni ne zna da brine..

Posted
1 minute ago, NMX said:

Sami pali, sami se ubili. Jbg.

Sale prvi krivac

CMM drugi krivac

A Kalinić i prvi i drugi i treći... Čovek gleda Džonsa kako pored njega hvata loptu i kuca... 

Samo ova Zvezda je mogla da ispusti 16 razlike od ovakvog Partizana... Dva čoveka nas dobila, Bonga i Dvejn, a mi gledamo ko ovce kako ispuštamo utakmicu... Sramota za Sašu koja će se teško oprati... Baš je loše vidio utakmicu...

Kodi... On je za njih igra večeras, bukvalno...

• Like 8