Teleći sač Posted yesterday at 07:38 AM Posted yesterday at 07:38 AM 3 minutes ago, NMX said: Baš ću se iznenaditi ako se to desi. Nego. mi na prvi ovosezonski derbi NE IDEMO sa timom: Graham, Yago Carter, Caanan, Dobrić Moneke Bolomboy, Rivero, Plavšić Majko mila skoro pa full roster Za puni roster treba jos neko da se povredi. Wait, stop! 1
The_Big_S Posted yesterday at 08:36 AM Posted yesterday at 08:36 AM 8 hours ago, Sinnerman said: Strpite se, uskoro ide podcast Americanos24 pa će Čima ne sumnjam iz prve ruke reći u kakvom je stanju. A taj Monekeov podcast je kada?
rodriguez Posted yesterday at 08:42 AM Posted yesterday at 08:42 AM 1 hour ago, NMX said: Znači, na derbi idemo sa: CMM, Miljen Butler Nwora, Kalina Odželej, Deda D-Mo, Izundu Laganih 10 razlike za nas sasvim dovoljno, verujem da ovaj tim bolje igra sa 9 nego 15 u rotaciji za početak batler neće da bude u frci da će da leti napolje čim ga kalina popreko pogleda mada bi čima i dobrić dobro došli, želim da verujem da će igrati
JPM Posted yesterday at 08:51 AM Posted yesterday at 08:51 AM Ako svi budemo pomno pratili Monekeov podkast i niko ne progovori ništa tokom emitovanja, Čima neće biti ni povređen. U prevodu, ko pisne govno stisne SAD!!!
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:08 AM Author Posted yesterday at 09:08 AM Nedostajaće Moneke mnogo ako je stvarno povređen. On zna da izvaćari neke lake poene kad je ekipa u lošem momentu, zna da iznudi bacanja, pokupi neki otpadak iz ofanzivnog skoka, iznervira protivnika i slično. Dobrić objektivno nije nešto preko potreban nit bi trebalo da je nešto posebno bitan za rotaciju, meni se i sviđa ova rotacija koja stvara osećaj hitnosti kod Codija, Butlera i Nwore jer će sva trojica igrati blizu 30 minuta. Deda dobro dođe kao multifunkcionalna zakrpa za više pozicija. Nadam se da će bar Izundu biti spreman, on nam itekako treba protiv Partitzanovih atleta pod košem. 21 1
Big Ticket Posted yesterday at 09:28 AM Posted yesterday at 09:28 AM 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Nedostajaće Moneke mnogo ako je stvarno povređen. On zna da izvaćari neke lake poene kad je ekipa u lošem momentu, zna da iznudi bacanja, pokupi neki otpadak iz ofanzivnog skoka, iznervira protivnika i slično. Dobrić objektivno nije nešto preko potreban nit bi trebalo da je nešto posebno bitan za rotaciju, meni se i sviđa ova rotacija koja stvara osećaj hitnosti kod Codija, Butlera i Nwore jer će sva trojica igrati blizu 30 minuta. Deda dobro dođe kao multifunkcionalna zakrpa za više pozicija. Nadam se da će bar Izundu biti spreman, on nam itekako treba protiv Partitzanovih atleta pod košem. Треба нам и Добрић, а ни Јаго не би био за бацити. Ротација са једним чистим беком, који је био склон брзом уласку у проблеме с фауловима не оставља пуно простора за агресивност, још на гостујућем терену. Колико год био џивџан збори фазон њих двојица знају како се ови мечеви играју и имали су незанемарљиве партије у дербијима у прошлости. Монеке има неке испаде у концентрацији у одбрани од којих баш добрано попиздим, али би баш масу значио енергијом, синергијом и тиме што воли овакве атмосфере. Да не запрдујем даље, јасно је колико нам значи и шта доноси. Баш једна усрана ситуација, гдје би се могло аргументовати да ти је петорка повређених чак и јача од петорке здравих. Невјероватно заиста 3
sinisat5 Posted yesterday at 09:30 AM Posted yesterday at 09:30 AM Moneke je važan i za skok,juče Bosna imala 33 mi 22,čak 13 ofanzivnih Bosne. 3 1 1
rodriguez Posted yesterday at 09:31 AM Posted yesterday at 09:31 AM dobrić mora ako utakmica sa naše strane uđe u jači hustle mode, mora neko ko ume da radi dobar pritisak na spoljnu liniju protivnika, sigurno to nije batler. plus ako mu uđe prva trojka onda ume da poludi. naravno ima i obrnuta verzija.....:/
Čočo Posted yesterday at 09:41 AM Posted yesterday at 09:41 AM (edited) U dosadašnjem delu sezone i u EL i u ABA samo na četiri utakmice(Dubai, Cedevita, Monako, Bosna) smo imali manje skokova od protivnika. Na sve četiri utakmice nije igrao Moneke. Edited yesterday at 09:43 AM by Čočo 12 1
quentin Posted yesterday at 09:41 AM Posted yesterday at 09:41 AM Ja se stvarno nadam da je onaj jučerašnji skakački performans protiv Bosne bio rezultat nekog bola u kurcu, jer ako nam je to realnost bez Monekea pod košem onda možemo harakiri da izvršimo odmah
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 09:43 AM Posted yesterday at 09:43 AM Kodi da ubrzava uvek kada je na parketu Kalates, užasno je spor u ovim godinama. Batler igra odličnu odbranu 1vs1 (vrlo lako je zaustavio Pantera u nekim situacijama gde sam se bas iznenadio) i očekujem ga da pojede Vašingtona u oba pravca. Za klasu je bolji igrač u oba pravca, kolena će da mu klecaju od driblinga samo tako. Nvora i Braun će biti baš kvalitetan obračun, biće tu svega.. Njihovi centri su u blagoj prednosti , Motiejunas će ih sigurno školovati, ali nema dovoljno snage da iznese sam utakmicu. Iz popa možemo da napadamo sa Odzelejem i to treba koristiti. Nadam se da će makar Izundu igrati zbog ev.problema sa faulovima, ali i da svojim atlecizmom isparira Fernanda i Tajrika. Od Kaline i Dede očekujem da pre svega defanzivno zatvore Bongu i Parkera koji pogadjaju otvorene šuteve za 3p. Videćemo za Monekea, ali i ako ne igra imamo sa čim da napadnemo Partizan. Oni bez Karlika nisu isti tim, još im se dodatno povredio Pokuševski koji je jako zajeban igrač onako krakat i ofanzivno i povremeno defanzivno iz drugog plana. Sa njima tvrdo, ne dozvoliti im da idu na prodore, (mada i nemaju neke prodor igrače) neka osete zid u odbrani, Kalatesu se odmicati ali ne skroz, sa njim uvek možemo da odigramo ona naša udvajanja na boljem protivničkom beku da se oslobodi lopte. Nema sile da nas dobiju, možda ako im se pojavi neki “brizuela” ili Klajburn pa da ubacuju frižidere nakon dobre odbrane, ali ni tada mi njihova odbrana ne deluje da će izdržati pod naletom nasih igrača. I da, slobodna bacanja ne smeju biti problem. U svojoj hali igramo, pa je i to olakšanje, ali koncentracija mora biti na vrhunskom nivou. 1
Гвозден Чекић Posted yesterday at 09:53 AM Posted yesterday at 09:53 AM 22 minutes ago, rodriguez said: dobrić mora ako utakmica sa naše strane uđe u jači hustle mode, mora neko ko ume da radi dobar pritisak na spoljnu liniju protivnika, sigurno to nije batler. plus ako mu uđe prva trojka onda ume da poludi. naravno ima i obrnuta verzija.....:/ Прво да видимо хоће ли играти Добрић
Taki Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 15 minutes ago, quentin said: Ja se stvarno nadam da je onaj jučerašnji skakački performans protiv Bosne bio rezultat nekog bola u kurcu, jer ako nam je to realnost bez Monekea pod košem onda možemo harakiri da izvršimo odmah Pa nece biti bas kao juce, ima i do toga, ali i bez statistike sa ovih utakmica sto je čočo pisao vidjelo se da imamo problema u skoku bez Monekea.
Chaos Is Me Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Može Miljenović da pokrpi neke minute koji bi inače pripali Dobriću. 6
Petkovic Miroslav97 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Može Miljenović da pokrpi neke minute koji bi inače pripali Dobriću. Realno ne mora ni da ih skupi Batler može i na 1 i na 2, kao i Nvora na 2-3 uz punu minutažu, naravno ako ne budu imali problema sa faulovima.
Mile1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 13 hours ago, BojanaCZV said: Karter uzasno nedostaje. Obzirom da nemamo nikakvu informaciju vezano za njega, deluje kao da je na zalost, ozbiljnije stanje. Bas velika velika steta. Kako nemas, pa ima covek plucnu emboliju Dovoljno da se izgugla o toj povredi i sve bude jasno 1
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo sam povredama u KKCZ je stvarno neviđeno. Kad pomisliš da je košmar prošao, ide novi krug.
Mile1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bolje igramo kada nam je skracena rotacija, tako da ne brinem nista 4 1
Taki Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Da, ali da ta skracena rotacija ne ukljucuje i Monekea. Daleko je Miljenovic od Dobrica, narocito kada je derbi u pitanju, jos i pred njihovim navijacima.. 3
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Da, ali da ta skracena rotacija ne ukljucuje i Monekea. Pa i ne uključuje ga...
Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, The_Big_S said: A taj Monekeov podcast je kada? Obično izađe u utorak, tj. danas. 1
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Inače, ovo je Čimina druga povreda ove sezone, jel tako, bio je nekoliko utakmica van već. Tako da ovo oko drugog kruga pakla povređivanja što neko spomenu, nije daleko od istine.
Taki Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Sinnerman said: Obično izađe u utorak, tj. danas. Obradovic je juce mislio na tu objavu? :)
Čočo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, JPM said: Inače, ovo je Čimina druga povreda ove sezone, jel tako, bio je nekoliko utakmica van već. Tako da ovo oko drugog kruga pakla povređivanja što neko spomenu, nije daleko od istine. Za prethodne dve sezone (69 od 70 utakmica sa prosekom od 26min po meču) propustio samo jedan meč. 1
rodriguez Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Inače, ovo je Čimina druga povreda ove sezone, jel tako, bio je nekoliko utakmica van već. Tako da ovo oko drugog kruga pakla povređivanja što neko spomenu, nije daleko od istine. pupu daleko bilo, pakao ima 9 krugova
Recommended Posts