Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije postojao ni promil šanse da DrMo ne produži ugovor do kraja sezone. ❤️ 6
LevonKendal Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kao sto rekoh, DMo je ugovor do kraja sezone potpisao na utakmici sa Fenerbahceom. 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima Mo mjesta do kraja sezone i biće bitan šraf. Donosi zanimljiv spektar vještina u napadu i dobro je tijelo. Može spolja, može unutra da optereti odbranu, ima osjećaj u rukama. Odbrana je slabija ali može da se pokrije u nekom kontekstu. Svi čekamo da vidimo kako će Bolomboj da izgleda. U idealnom scenariju u kojem je Bolomboj onaj stari opet će biti potrebno da neko pokrije 15-20 na poziciji. Mislim da je Mo tu najbolja opcija. Donosi različit kvalitet u odnosu na Izundua koji je ima nešto od onoga što donosi Bolomboj ali na slabijem nivou. Bolomboj/Mo/Izundu - mislim da je ovo najrealnija hijerarhija ako Džoel bude ličio na sebe. 4
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ima Mo mjesta do kraja sezone i biće bitan šraf. Donosi zanimljiv spektar vještina u napadu i dobro je tijelo. Može spolja, može unutra da optereti odbranu, ima osjećaj u rukama. Odbrana je slabija ali može da se pokrije u nekom kontekstu. Svi čekamo da vidimo kako će Bolomboj da izgleda. U idealnom scenariju u kojem je Bolomboj onaj stari opet će biti potrebno da neko pokrije 15-20 na poziciji. Mislim da je Mo tu najbolja opcija. Donosi različit kvalitet u odnosu na Izundua koji je ima nešto od onoga što donosi Bolomboj ali na slabijem nivou. Bolomboj/Mo/Izundu - mislim da je ovo najrealnija hijerarhija ako Džoel bude ličio na sebe. Ako dođe obrijan i sa dredovima, upada Rivero. 1
Dimitry Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, Tom Wambsgans said: Mislim da se lagano u 70% upisa gde se nabroje nasi centri zaboravi Rivero Edited 2 hours ago by Dimitry 1 5
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://www.instagram.com/stories/chimdoggg/3779470105165020086?utm_source=ig_story_item_share&igsh=bGltaGI3NHUwbDlw Ovi momci su ludi skroz. 😂😂😂 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva atmosfera Chima je bukvalno HR, spiritual guru, emotional support animal i najbolji ortak, sve u jednom, svakom svom saigraču. 6
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Čočo said: https://www.instagram.com/stories/chimdoggg/3779470105165020086?utm_source=ig_story_item_share&igsh=bGltaGI3NHUwbDlw Ovi momci su ludi skroz. 😂😂😂 Nwora ponovo ima onaj čuveni led za oporavak 😄 E sad... 1
Kooineeperk Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 34 minutes ago, NMX said: Kakva atmosfera Chima je bukvalno HR, spiritual guru, emotional support animal i najbolji ortak, sve u jednom, svakom svom saigraču. Sad kad na D.Mo-a predje virus Dzabarijeve bolokurcije... Moracemo da se pazimo na derbiju, da se ne zaraze igraci...
Diogen Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 14 minutes ago, Summerfunk said: Nwora ponovo ima onaj čuveni led za oporavak 😄 E sad... Nwora ima hronican problem sa levim listom, prva povreda nije bila izlecena kako treba i od tad ima povremene remisije na jaca opterecenja. Cudio sam se da kod nas nije do povrede nosio bandazer, jer ga je nosio maltene sve vreme u NBA. Potpis D-Moa odlicna vest, posle prvog poluvremena koje je odigrao kod nas sam pozeleo to vec, mada mi neko napisa da sam pozurio 🙂 Odlican lik da isporuci svojih 10-15 min, ogromno iskustvo koje treba svakom pretendentu koji se bori za vrh, i pravi glue guy i pozitivac koji vredi timu pa makar i da samo sedi na klupi. Zasluzio je i on svojim zalaganjem i stavom da daleko dogura ove godine zajedno sa nama... 4
Kooineeperk Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 1 hour ago, božija noga said: Nove vesti društvo. Sad citam ovo i vidim da se i Jago pozalio na povredu... Videcemo jos sta je. Mi smo na svakoj utakmici ove sezone, EL i ABA, konstantno imali izmedju 5 i 8 povredjenih igraca (bukvalno, vodim statistiku, tabelu). 1
Recommended Posts