Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Mala tematska digresija ali sa osvrtom na projektovane i realne reparacije. Moj auto je kod majstora skoro ceo novembar a hteo sam nedelju dana pre letovanja da uradim taj dugo odlagani servis menjača. Tačno ne bi video more ove godine. Vratim se iz Grčke i onda čekam na slobodan termin. Pozovu me 02. novembra, ostavim im auto dok su se još nosile letnje gume a Izundu bio zdrav ko dren. Procena vraćanja istog u saobraćaj je bila 4-5 dana, medjutim toliko je medicinskom timu servisa trebalo samo da skinu i rasklope menjač jer su imali problem i sa skidanjem izduvne grane. Nakon toga mi naredne nedelje javljaju da su im stigli delovi ali da su neki ležajevi pogrešnih dimenzija. Kažu da nije do njih i šalju mejl sa porudžbinom i fotke kao dokaz...op, još jedna sedmica na injury list. Onda mi je majstor najavio da u istoj nedelji slavi slavu i ide na gostovanje u Austriju na neku bitnu svadbu. Izvinjava se ali ja i nemam izbora jer je auto sve vreme na dizalici i ozbiljno rasklopljen. Prodje mi još jedno duplo kolo. Odatle se vraća sa fino posečenom šuterskom rukom usled lumpovanja po Vijenama i op, op eto nas već u decembru a ja ne izbivam iz taksija. ...tako da, lajf iz a bič. Edited 8 hours ago by Wingwalker 3 2
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bolomboj sredinom decembra u Beogradu Izvor: mozzartsport Bolomboj sredinom decembra u Beogradu Izvor: mozzartsport 8 6
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 minutes ago, suptil said: Bolomboj sredinom decembra u Beogradu Izvor: mozzartsport Bolomboj sredinom decembra u Beogradu Izvor: mozzartsport Znači, kad i Izundu 😁
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Wingwalker said: ...tako da, lajf iz a bič. U liftu u staroj zgradi gde sam živeo do svoje 25. godine pisalo je: Live is a beach, do you now that? Oduvek sam se pitao kako se može napraviti toliko grešaka u tako malo reči. Podsetio si me na to. 1
Kooineeperk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jbt, kad nam ne ide, u fazonu smo "uf dobro je, daj malo ove EL pauze, da se konsolidujemo". Sad kad nam ide, u fazonu sam da je ovo predugacko... 😄 slaba je i ova reprezentativna akcija bila, ni onaj mali bljesak Miljenovica mi nije bio dovoljan kad je posle lose odigrao zajedno sa Dobricem. Jedino ono lozenje sa snimkom Bolomboja kako trenira mi je bilo dovoljno za pola dana fiksa, ne vise. Mood danas: 4
BojanaCZV Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 57 minutes ago, suptil said: Bolomboj sredinom decembra u Beogradu Izvor: mozzartsport Bolomboj sredinom decembra u Beogradu Izvor: mozzartsport Sredina decembra, aka docek za novu godinu 😁 Nema veze, poklon je poklon ❤️ 4 5 2
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 2 hours ago, Igor_ said: Za Nworu je najvise "botovao" Tomovic, i na kraju ubedio Sfera da probamo sa njim. Od prvog dana su pricali da je skorer opasan sa svih pozicija. Sada za Grejma pricaju da je novi Nan, i da ce biti nas glavni igrac. Ja rekoh a to se može lako proveriti da je je Moneke super potpis. High motor i tip igrača koji nam već godinama nedostaje i još k tome na poziciji koja nam je isto tako sezonama najkritičnija. A tek za potpis Nwore mi je bilo posebno drago. Dosta Efesovih utakmica sam gledao prošle sezone i pomislio sam da je to igrač koji bi nam itekako dobro legao na naš roster. baš mi se je dopao košarkaški. Graham je etablirani NBA igrač za kojeg je bilo samo pitanje da li će se dovoljno brzo prilagoditi evropskoj košarci. o njegovim košarkaškim kvalitetama ne treba puno debatirati. Edited 7 hours ago by bodo 3
srlepajce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, BojanaCZV said: Sredina decembra, aka docek za novu godinu 😁 Nema veze, poklon je poklon ❤️ Da se slika za kalendar 1 2 1
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote FKCZ poklonio 300.000 evra KKCZ https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/186406/fkcz-poklonio-300000-evra-kkcz/vest Ono prošle nedelje bila vijest da nam je država preko KSS dala neke pare. Je l mi to imamo problema sa finansijama pa žickamo kintu okolo ili nas Terza časti onako, jer je dobra duša?
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, perikle said: Sto nije opravdanje za njega. Trebalo bi da zna vise od navijaca... Pa šta znam on je komentator, ne moraš biti neki genije za košarku da bi se bavio tim poslom. Dovoljno je da znaš pravila, da pratiš lige koje prenosiš i da ne lupaš gluposti u toku utakmice. Da je on neki skaut ili ne znam ni ja šta onda bi imalo smisla ovoliko ga kritikovati.
božija noga Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako nije bilo. Naš je Toma "potpisao". Vest ispod radara. 4
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače, kad je Toma u pitanju, nedavno slučajno naiđem na podatak da je 2001. bio proglašen za najboljeg mladog sportistu Jugoslavije. Znao sam da je bio reprezentativac u mlađim kategorijama, ali nisam znao da je bio toliko perspektivan. 3
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, quentin said: https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/186406/fkcz-poklonio-300000-evra-kkcz/vest Ono prošle nedelje bila vijest da nam je država preko KSS dala neke pare. Je l mi to imamo problema sa finansijama pa žickamo kintu okolo ili nas Terza časti onako, jer je dobra duša? Ima klubova koji su postigli skoro pa samofinansiranje, od karata, marketinga i uspešnih privrednika (nezavisnih od vlasti i države). Oni sad lagano pijuckaju kafu i uživaju bez briga. A mi... mi žickamo od države i Terze, patimo se i držimo za glavu od muke. 6 1 4
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, božija noga said: Ako nije bilo. Naš je Toma "potpisao". Vest ispod radara. Verovatno jedan od koraka da se negde oproba kao prvi trener u evropi. 10
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Igor_ said: Verovatno jedan od koraka da se negde oproba kao prvi trener u evropi. To mi je bas proslo kroz glavu... verovatno od sledece sezone 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, MarioKempes said: Ima klubova koji su postigli skoro pa samofinansiranje, od karata, marketinga i uspešnih privrednika (nezavisnih od vlasti i države). Oni sad lagano pijuckaju kafu i uživaju bez briga. A mi... mi žickamo od države i Terze, patimo se i držimo za glavu od muke. Jbg kad nam je arena prazna pa ne mozemo od ulaznica zaraditi a i ovi nasi privrednici(nezavisni od drzave) stipse 2
Wingwalker Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 7 hours ago, JPM said: U liftu u staroj zgradi gde sam živeo do svoje 25. godine pisalo je: Live is a beach, do you now that? Oduvek sam se pitao kako se može napraviti toliko grešaka u tako malo reči. Podsetio si me na to. Zato sam i napisao kao što govorim...:)
Bejn Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 7 hours ago, Wook said: Znači, kad i Izundu 😁 Valjda kad i Rivera. Izundu bi trebalo ranije.
Wook Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 25 minutes ago, Bejn said: Valjda kad i Rivera. Izundu bi trebalo ranije. Izundu u najboljem slučaju za Partizan. Bolomboj neće igrati pre nove godine sigurno, a neki značajniji doprinos ne treba očekivati pre februara. Isto je i sa Riverom. Biće idealno za njih dvojicu da hvataju ritam u ABA.
Plant Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago (edited) Mi sa Semijem na 5 imamo sirinu i okljucan reket za Cimu i CMM, sto ovi bas koriste. Ne verujem da je iko to planirao ali ako ovako dobro radi, cepaj dalje. Mislim da je protiv Olimpiakosa celu cetvrtu i dobar deo trece cetvrtine samo Semi bio na 5. Mozda bi ponekad i Boki mogao u te cipele, vidim po onim klipovima da mu sut dobro ide. Edited 5 minutes ago by Plant
Igor_ Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 2 hours ago, Nini3112 said: To mi je bas proslo kroz glavu... verovatno od sledece sezone On je i pre pocetka ove bio na pragu da ode. Ali Sfero ga ubedio da ostane. Realno je da ode , oce covek da se oproba kao prvi trener u Evropi, ne bi me cudilo da ga posle meca sa Fenerom uzme bas neka ekipa iz turske lige. 1
Recommended Posts