HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, Čočo said: Kodi se ladno malopre uključio na Instagramu u live i preko video poziva pričao sa navijačima. 😅 hehe. aj nek tako iscimaju kalinu ako smeju 2
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, HAMMER said: hehe. aj nek tako iscimaju kalinu ako smeju Niko ga nije cimao. Uključio sam live kako usisva i sređuje kuću i seo posle da priča sa navijačima. 😂😅 3
kokodakalo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I ja sam prelistao komsijsku temu i mogu reci da su u strasnoj zabludi. Licno bih voleo kao navijac KKCZ da je Zeljko ostao do derbija, jer je jasno da je izgubio ekipu nepovratno i verujem da smo mogli da se nadamo pobedi u gostima. Smena trenera dva kola pre utakmice sa nama nam nikako ne ide u prilog. Sportski mislim da sa Zeljkom za ovih nekoliko godina nisu dobili gotovo nista. Ono sto su dobili je bila stabilnost i neka vrsta respekta, koja im je omogucavala bolju startnu osnovu u EL. Dobijanjem trogodisnje licence ta prednost je ucinjena nesvrsishodnom. Eventualno su mogli da racunaju i na to da ce rezim gledati da ne daje Zeljku povoda da se oglasava protiv njega, citaj da su mogli da racunaju na novce iz drzavne kase. Tako da, ne ulazim u to koliko im on emotivno znaci, ali mislim da su nase sansu u utakmici 15 kola EL bile vece dok je on bio trener nego sto su sad, pod uslovom da ne dodje do lomova. Mada, mi smo sad u prilicno dobroj situaciji i bitno nam je da dobro branimo svoj teren do kraja EL. Nema sumnje da ce pobede na strani doci. Trenutno imamo brejk viska i ako nastavimo da branimo nas teren, svaka pobeda na strani ce nam biti zlata vredna i praviti razliku na tabeli, a nesumljivo da ce pobede na strani sa ovakvom igrom i hemjom, pa i strucnim stabom i karakterom igraca doci. Samo boze zdravlja. 1 1
Djuritos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U trenutnim okolnostima zaista moramo da odigramo tu utakmicu ispod svakog standarda da bismo je izgubili. Oni trenutno nemaju tim, nemaju trenera. Možda jedino ako se igrači skupe i odluče da igraju jedni za druge, ali karakterno, a vala ni intelektualno ne izgledaju da su kadri za tako nešto. Ali hajde da mi se ne obije sve ovo previše u glavu da sačekamo još malo. Bitna je utakmica u petak. 2
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 57 minutes ago, Čočo said: Niko ga nije cimao. Uključio sam live kako usisva i sređuje kuću i seo posle da priča sa navijačima. 😂😅 Sam usisava i sređuje kuću, kažeš? 6
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/reel/DRnJlmaDQNo/?igsh=MTR2ODM4dnBhdHI4YQ== Sve ludaci 😁 1 3
kokodakalo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Djuritos said: U trenutnim okolnostima zaista moramo da odigramo tu utakmicu ispod svakog standarda da bismo je izgubili. Oni trenutno nemaju tim, nemaju trenera. Možda jedino ako se igrači skupe i odluče da igraju jedni za druge, ali karakterno, a vala ni intelektualno ne izgledaju da su kadri za tako nešto. Ali hajde da mi se ne obije sve ovo previše u glavu da sačekamo još malo. Bitna je utakmica u petak. Sanse su im bile mnogo manje pre Zeljkove ostavke. Pa mi smo nakon Sferove smene, protiv koje sam priznajem bio, zaredjali niz 7-0. Oni su se raspadali i bilo je vidljivo da imaju mnogo problema i da je Zeljko izgubio ekipu. Ne vidim bolju situaciju za protivnika od te da ekipa busi trenera. Ne znam sta ce se kod njih nadalje desavati, ali mozemo da racunamo sa tim da ekipa nece busiti trenera, a to je vec mnogo bolja situacija po njih. Mada sam vec rekao da oni ne treba da nas interesuju van tog susreta u 15 kolu i kasnije u revansu, jer verujem da nam ove godine u el nece biti takmac. Za aba i kls, plus kup nemam zelje da se nerviram. Iskreno verujem da zadnjih pa i 30 godina nismo igrali ovako sexy kosarku na evropskom nivou i da bi ova godina mogla biti istorijska. Zato pre svega treba da se spremamo za svaku sledecu utakmicu. 3
Djuritos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sportski da, bile su im manje šanse, ali s obzirom na trenutnu situaciju u klubu ne znam na šta će da liče do derbija. Vidiš da se preti igračima, razbijaju se prozori u hali. Asistent otkazao trening. Preti se prekidanja utakmice protiv Bajerna. Mislim ne deluje mi baš da će Džabari, Tajrik i družina nakon svega toga želeti da budu ovde i igraju u neprijateljskoj atmosferi pred svojim navijačima. Ali dobro sve su to, šta bi bilo kad bi bilo situacije. Da se mi fokusiramo na nas. Ako budemo oni pravi pobeda nece dolaziti u pitanje. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma ovo je svakako odlična situacija za nas. Mi smo svojevremeno igrali sa juniorima protiv ovih, nabijali nas -41 .. Igrati bez milosti i ako dodje do njihovog raspada. 8
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda će Ebuke biti spreman za Partizan? Mi da gledamo sebe i igramo na max. Igrače ne treba da zanima šta se kod njih dešava. 5
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, Sector said: Barsa bez Laprovitole protiv nas. Znam da cu zazaliti sto ovo pisem ali mi ovo moramo da dobijemo kako znamo i umemo. Da se uz odlicnu formu konacno prekine taj ubogi niz od 8 godina. 4
kokodakalo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, NMX said: Znam da cu zazaliti sto ovo pisem ali mi ovo moramo da dobijemo kako znamo i umemo. Da se uz odlicnu formu konacno prekine taj ubogi niz od 8 godina. Apsolutno nista ne treba da nas okupira, pa ni nizovi od 8 godina. Ova ekipa i ova sezona su prica za sebe, a u toj prici nam treba pobeda ako zelimo istorijsku sezonu. Zato i samo zato nam treba pobeda protiv Barse.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago O Bože... 😍 Kao papagaj sam ali kakve momčine čine ovaj tim!!! Živimo na oblacima trenutno. ❤️ 1 12 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam da li je neko objavio ili ste videli već, ali jebiga, moram 😄 Čović je kasira iz teretane stavio za direktora Crvene zvezde. Još se time i hvali da ga je on i doveo 😭😂 I kaže da je Vasiljević (Bagzi) najodgovorniji za Zvezdin neuspeh prošle sezone 😭
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, NMX said: Znam da cu zazaliti sto ovo pisem ali mi ovo moramo da dobijemo kako znamo i umemo. Da se uz odlicnu formu konacno prekine taj ubogi niz od 8 godina. Plus što gubimo kolo nakon Barse. 2 1
Webad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: https://www.instagram.com/reel/DRnJlmaDQNo/?igsh=MTR2ODM4dnBhdHI4YQ== Sve ludaci 😁 Na kraju ce svako da dobije svoju pesmu
Kooineeperk Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 20 minutes ago, Čočo said: O Bože... 😍 Kao papagaj sam ali kakve momčine čine ovaj tim!!! Živimo na oblacima trenutno. ❤️ Ovo desno je stene vuka... moze @DameTime da ga udomi i nazove Kodi? ❤️ Spoiler Salio sam se, dalje ruke! 2
DameTime Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Ovo desno je stene vuka... moze @DameTime da ga udomi i nazove Kodi? ❤️ Reveal hidden contents Salio sam se, dalje ruke! A mogli bismo i Kodi i ja zajedno da ga udomimo. 😇 1 2
Kooineeperk Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Just now, DameTime said: A mogli bismo i Kodi i ja zajedno da ga udomimo. 😇 Sestro slatka, nemoj, dosta nam je bilo ono sa Vildozom... 4
Čočo Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 10 minutes ago, DameTime said: A mogli bismo i Kodi i ja zajedno da ga udomimo. 😇 Teško. Mnogo je tri. Kodi već ima dva psa sa kojima sam živi. Inače živi u nekoj kući što je zanimljivo s obzirom da većina živi u Beogradu na vodi. 😅
DameTime Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 22 minutes ago, Kooineeperk said: Sestro slatka, nemoj, dosta nam je bilo ono sa Vildozom... Nije on Vildoza. A i gde ja stavim šapicu, to je to 😄 14 minutes ago, Čočo said: Teško. Mnogo je tri. Kodi već ima dva psa sa kojima sam živi. Inače živi u nekoj kući što je zanimljivo s obzirom da većina živi u Beogradu na vodi. 😅 Brate mili, dečko je hodajući green flag. Sam se stara o sebi, ne stanuje u naselju podignutom radi pranja para, udomljava životinje, nije neka izgubljena paljevina na terenu, nego se smireno ponaša... Ok, nešto mora da mu fali 😁
Petkovic Miroslav97 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Dok je bio u Partizanu išao je kući kod tada mladog kondicionog trenera Partizana Luke Nastova u njegovoj Ćupriji. Deda , baba, roditelji.. Svi su bili oduševljeni njime. Baš je lik na mestu. 2
Zvezdaš sa Temua Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Na nasu zalost, nekom nece odgovarati sav ovaj haos u i oko partizana i gledace na sve nacine da sto pre ugasi vatru i potencijalni pozar... Kako bolje smiriti strasti nego pobedom u derbiju? 1 1
Don Dusko Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Sam se stara o sebi, ne stanuje u naselju podignutom radi pranja para, udomljava životinje, nije neka izgubljena paljevina na terenu, nego se smireno ponaša... Ok, nešto mora da mu fali 😁 Ti mu falis. :D Edited 17 minutes ago by Don Dusko
Recommended Posts