Sinnerman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 13 minutes ago, Cavani said: Kako mislite da dodjete do karata za F4, igra se u Atini, ocekujem da Grci to razgrabe prvog dana pustanja karata? Moze da se desi da puste prodaju vec u decembru kao do sada, krajem januara verovatno nece biti karata u prodaji. Znam da je prerano, ali ne bih oprostio sebi da propustim ako se kojim slucajem plasiramo. Kupiće braća karte pa kada budemo igrali finale protiv Hapoela, ustupiće nam, no frks. Edited 17 hours ago by Sinnerman
pilif88 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 14 minutes ago, Cavani said: Kako mislite da dodjete do karata za F4, igra se u Atini, ocekujem da Grci to razgrabe prvog dana pustanja karata? Moze da se desi da puste prodaju vec u decembru kao do sada, krajem januara verovatno nece biti karata u prodaji. Znam da je prerano, ali ne bih oprostio sebi da propustim ako se kojim slucajem plasiramo. Mora se nesto i rizikovati 😄 1
Cavani Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, pilif88 said: Mora se nesto i rizikovati 😄 Bolji je rizik kupiti kartu, smestaj je lako naci. Lepa je Atina na prolece, sa ili bez nas tamo vredi otici. Uostalom uvek se moze prodati karta. 6
Hroničar985 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago A može i preko kluba da se uzme, svaki od učesnika F4 dobija određeni broj karata. Sad, to je malo teži način obzirom na interesovanje koje bi potencijalno vladalo, ali ima i ta opcija. 1 1
Cavani Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Hroničar985 said: A može i preko kluba da se uzme, svaki od učesnika F4 dobija određeni broj karata. Sad, to je malo teži način obzirom na interesovanje koje bi potencijalno vladalo, ali ima i ta opcija. tu bi bilo 100 ljudi na jednu kartu 1
Čočo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mislim da OAKA prima 18 000. Biće za svaku klub učesnika F4 da se kupi po 4.500. Ali sam siguran da će moći da se nadje karta. Za jaku cenu ali šta je tu je. Makar iz golubarnika gledao. 😅 1
Hroničar985 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, Cavani said: tu bi bilo 100 ljudi na jednu kartu Pa ako poznaješ nekog u ili oko kluba, biće lako nabaviti kartu. 😎
The_Big_S Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Da mi prvo preguramo januar mesec i 6 gostovanja od 7 utakmica.. Nije kasno ni od 1. februara juriti smeštaj u Atini.. ima tog booking-a i air bnb-a koliko 'oćeš 6
LevonKendal Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Cavani said: Kako mislite da dodjete do karata za F4, igra se u Atini, ocekujem da Grci to razgrabe prvog dana pustanja karata? Moze da se desi da puste prodaju vec u decembru kao do sada, krajem januara verovatno nece biti karata u prodaji. Znam da je prerano, ali ne bih oprostio sebi da propustim ako se kojim slucajem plasiramo. Od F4 u BG ja ganjam karte i s obzirom da sam bivsi kupac, imam pravo prece kupovine. Medjutim i to je bio problem u prethodnim godinama, s obzirom da duplo veci interes iz Grcke (PAO igrao prethodna dva). Ja sam vec kupio avionsku kartu za Atinu, igrala Zvezda ili ne, grad je koji se mora obici, pogotovo jer ce biti zanimljivo tokom samog F4. Ganjanje karata tamo ce biti opcija sigurno, a i sama Evroliga nudi resell po istoj cijeni (a bice odustajanja). 1 1
zemljoradnik Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 14 minutes ago, LevonKendal said: Od F4 u BG ja ganjam karte i s obzirom da sam bivsi kupac, imam pravo prece kupovine. Medjutim i to je bio problem u prethodnim godinama, s obzirom da duplo veci interes iz Grcke (PAO igrao prethodna dva). Ja sam vec kupio avionsku kartu za Atinu, igrala Zvezda ili ne, grad je koji se mora obici, pogotovo jer ce biti zanimljivo tokom samog F4. Ganjanje karata tamo ce biti opcija sigurno, a i sama Evroliga nudi resell po istoj cijeni (a bice odustajanja). Da, bio sam u Madridu 2008, fenomenalan vikend, rusi, izrelci, baskijci i italijani. Vredi otići i videti bez obzira da li ćemo igrati F4. 1
Cavani Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 1 hour ago, Hroničar985 said: Pa ako poznaješ nekog u ili oko kluba, biće lako nabaviti kartu. 😎 Na zalost/srecu ne druzim se sa Drcelicem i slicnim. Edited 16 hours ago by Cavani
Dobar Los Milos Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 16 hours ago, chimamoneke said: Ljudi kakav napadački arsenal je prisutan i koliko jedva čekam utakmicu protiv Barselone i komšija do kad ce Sale konačno imati vremena da udeli ozbiljnije uloge Grejmu i Batleru za koga nemam ništa osim pozitivnih stvari da kažem biće ozbiljna mašina i konacno uz nekoliko treninga da se stvari posloze i eto bilo bi lepo i Ebuka da se vrati i iskreno mislim da nam je od tog trenutka nebo granica ako nas povrede zaobidju Dravot, negde u daljini: 4 hours ago, Čočo said: Ovde se lomi. Već početkom februara znaćemo gde smo i šta smo. Inače, podsećanje za sve koji imaju sezonsku a i one koji nemaju. Protiv Valensije se igra u Pioniru i sezonske karte neće važiti. Moraće karta da se kupi a verovatno će iste biti obezbeđene samo za one sa sezonskim kartama. 5 - 2, mark my words. 4
Wingwalker Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) gledam sad reprizu... od 12 razlike za Oly...par minuta pre kraja druge četvrtine Semi hapsi Milutinova i vodi ga u samicu. Svaki put kada je ovaj izašao visoko u blok, zadržao ga je na perimetru i nije dozvolio rikoveri pod koš gde Moneke pa i Devonte skupljaju skokove (Čima 11, Grem 4.) Dao je dve trojke na okasneli izlazak Milutinova na šut tako da mu je nabio finu kilometražu. Semi meće to i preko bekova jer uzima spot up trojke bez trunke ''hezitejta''...kako bi rekli kod mene u Kladušnici. Ako se pod košem desi da je Milutinov u boljoj poziciji od Semija (par puta ga je ugurao ispod obruča) prilazi Moneke i pritiska ga pre skoka sa ledja i ovaj ne može da se odlepi od parketa jer ga Semi laktovima tipluje od napred. Kada smo dodatno ubrzali igru nakon serije od 10-0 na početku zadnjeg frtalja...ide Mile napolje sa 7 poena. Imali smo 2-3 baga Batlera i Devontea na preuzimanjima i ona tri minuta Plavše bez ikakvog učinka jer smo zbog njihove dominacije na ofanzivnom morali nešto da probamo ali ovo smo dobili sa: Batler 5 poena, index 4...Kalina 8 poena i index 5...i Dobrić 2 poena, index 1. Edited 12 hours ago by Wingwalker 5
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, Čočo said: Mislim da OAKA prima 18 000. Biće za svaku klub učesnika F4 da se kupi po 4.500. Ali sam siguran da će moći da se nadje karta. Za jaku cenu ali šta je tu je. Makar iz golubarnika gledao. 😅 Ne ide tako, karte su u slobodnoj prodaji vec od decembra, januara, moze da ih kupi Mika iz Finske. Mozda ce biti i za klubove ali ne u tom broju. 3
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 10 minutes ago, Cavani said: Ne ide tako, karte su u slobodnoj prodaji vec od decembra, januara, moze da ih kupi Mika iz Finske. On će tada kupovati karte za polufinale ABA 19
Čočo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, NMX said: On će tada kupovati karte za polufinale ABA Ovo je najbolja i najsmešnija fora koju sam pročitao poslednjih godina. 😂 Još od izjave DameTime da je neutralna. 😂 1
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Ovo je najbolja i najsmešnija fora koju sam pročitao poslednjih godina. 😂 Još od izjave DameTime da je neutralna. 😂 Ne brinite vi za Dejm. Kod nje se ta neutralnost smanjila pod uticajem Željka. Sad ako ode, privolećemo je na svetlu stranu brda, samo polako. Spremamo ponudu (all inclusive u nekom Drčelinom hotelu što zida i večera sa CMM) 1
Smrtokapa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ukratko, bahatimo se jer nam se može, sa povratkom Grahama imamo fore da Kodija prebacimo na poziciju vuka predatora. 1
Shunsuke Nakamura Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago A posle palačinjaka sa orasima i morskih plodova...
Teleći sač Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: ja ne oprastam ruznu proslost Ja bih Dame sve oprostio, sve 2 4
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 29 minutes ago, Teleći sač said: Ja bih Dame sve oprostio, sve ⬆️⬆️⬆️ 1 17
Recommended Posts