Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Alo ljudi, vracajte se na Zvezdin topik! Spoiler Ps u komsiluku sam 4
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Sinnerman said: 🔥🔥🔥 Kakva je to mogla da bude priča... Samo da se češće kupao 1 4
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Katalonci bez Laprovitole u Beogradu prenosi Mozzartsport. 8 1 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Barselona uvek pronađe način da nas pobedi u Beogradu i to je sad već frustrirajuće. Poslednje dve pobede (Mirotina trojka iz auta i onaj karambol u areni od prošle godine sa trojkom za produžetak, 8 sekundi, sudijskom krađom...) su dodatno frustrirajuće bile. Sa ovim timom i u ovakvoj formi, protiv Barse bez Laprovitole i koja se još uvek traži pod Paskvalom - mi jebeno MORAMO da pobedimo. Imamo oružja na svakoj poziciji da im pariramo i očekujem jednu landslide pobedu, konačno. 21
Sokmeniki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, suptil said: Katalonci bez Laprovitole u Beogradu prenosi Mozzartsport. Ekstra, on je nas znao uvijek zakopati vaznim trojkama. Ako nikog ne dovedu ostaju samo na Satoranskom kao jedinim ozbiljnim plejem. Moramo ih pregaziti energijom i trcanjem. 3
sinisat5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, suptil said: Katalonci bez Laprovitole u Beogradu prenosi Mozzartsport. Odlično,ne vidim način kako nas mogu dobiti bez nega. 1
SuperTraktorko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cek cek, sledece utakmica je tek sledeci petak!? Ja mislio ovaj sad ☹️
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Tu je uvek neugodni Parra i još neugodniji Brizuela. Sad na stranu sve. Ozbiljni smo i sve to stoji. Ali nema opuštanja. Imaju oni ozbiljan materijal. Kad ih skocka Paskval biće i oni okej. Nema ništa lako u Evroligi a naročito ne protiv Pantera, Klajburna, Šengelije, Veselog, Satoranskog pa i Hernangomeza. Jesmo favoriti i nadamo se pobedi ali daleko je od narativa koji obitava trenutno među ciganijom da će biti lako. Možda oni nemaju ful roster i nemaju klupu ali imaće ljude u narandžastom i uz neko otvaranje šuta možemo biti u problemu. 5
srlepajce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 😁 Sad znamo i od koga je day by day Alal vera Kodi 👌 5 19
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Paskval je odličan trener ali on nije selektovao ovu ekipu. Ne vjerujem da su u klubu stavili na njega neki teret očekivanja za ovu sezonu. Barselona ne izgleda dobro, to je fakat, nije neko potcjenjivanje. Imaju dosta individualnog kvaliteta iako su im najbolji igrači u veteranskim godinama, ali mi trenutno na ovom talasu samopouzdanja i hajpa treba da dobijemo tu utakmicu. 3
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Webad said: Repriza uoravo na areni premium 1 Ne mogu sada da gledam, jer gledam na EL TV, pa cu da vratim onda reprizu 🤣😂🤣 4
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Tu je uvek neugodni Parra i još neugodniji Brizuela. Sad na stranu sve. Ozbiljni smo i sve to stoji. Ali nema opuštanja. Imaju oni ozbiljan materijal. Kad ih skocka Paskval biće i oni okej. Nema ništa lako u Evroligi a naročito ne protiv Pantera, Klajburna, Šengelije, Veselog, Satoranskog pa i Hernangomeza. Jesmo favoriti i nadamo se pobedi ali daleko je od narativa koji obitava trenutno među ciganijom da će biti lako. Možda oni nemaju ful roster i nemaju klupu ali imaće ljude u narandžastom i uz neko otvaranje šuta možemo biti u problemu. Jedne godine nas je u Beogradu baš Brizuela ubio trojkama 3
Todo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izraelci zvanično se vraćaju kući. Sa Hapoelom u Izraelu igramo. Šteta ništa od mini eskurzije do Sofije.
Webad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ne mogu sada da gledam, jer gledam na EL TV, pa cu da vratim onda reprizu 🤣😂🤣 Ali kakve blokove postavlja semi 😬 Pravi autoput bata
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) na 5m58s tokom kucanja Kaline u pozadini Barcokas i scena iz Maratonaca ,,...ne daj se isprovocirat''...:) Edited 4 hours ago by Wingwalker 1
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro je sto sledece sedmice nije duplo kolo, cisto da se malo predahne. Jos opet na sve to domaca utakmica i poljuljana Barsa. I sinoc protiv asvela nista posebno al nebitno, barselona je to. S druge strane ne znam kad se vraca izundu, kad bi se i on vratio bilo bi to top. 2
3x3cz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi smo trenutno favoriti protiv Barselone i to cemo opravdati. 4
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jesmo al znam zasto pišem ovako 😄 Derbi će biti zajeban, ekipa kad promijeni trenera 80% je drugi tim
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Da me ne shvatite pogrešno ali pošto već imamo u iskustvu odlaganja mečeva u ABA ligi mislim da ovaj sad protiv Bosne je u ovom rasporedu što sledi totalno nepotreban meč i ja bih to odložio. Sledi derbi nakon tog meča u Sarajevu i ako već možemo da ne putujemo u Sarajevo onda bi trebali da odložimo. Nije malo još dan, dva odmora pred derbi uz sve to spojimo dobar deo ovog mini ciklusa i treninga u Beogradu. Edited 4 hours ago by Čočo 4
3x3cz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, crni96 said: Jesmo al znam zasto pišem ovako 😄 Derbi će biti zajeban, ekipa kad promijeni trenera 80% je drugi tim U stilu grobarske teorije zavera, pusticemo derbi da okrenu sezonu malo 😂
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iskreno bice fora kako ce sarajlije da nas docekaju. Ne sjecam se kad je zadnji put Zvezda igrala u Sarajevu u bilo kom sportu Znam da nije tema al drago mi je sto u Srbiji ima neki aktivan forum. Nadam se da ce biti sve jači 😄 Godinama sam pisao po bosanskim i hrvatskim, nasi sve mrtvi hahaha
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, crni96 said: Dobro je sto sledece sedmice nije duplo kolo, cisto da se malo predahne. Jos opet na sve to domaca utakmica i poljuljana Barsa. I sinoc protiv asvela nista posebno al nebitno, barselona je to. S druge strane ne znam kad se vraca izundu, kad bi se i on vratio bilo bi to top. Dobro se kretao na kraju meča na centru. Posle pobede, taj prizor me najviše obradovao, pisao sam i odmah nakon utakmice o tome. Deluje da će brzo nazad na teren. Ako ne možemo na osnovu snimka da procenimo stanje igrača i povrede, svi kolektivno da pocepamo diplome medicine koje smo stekli na ovoj temi. 1 5
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, crni96 said: Jesmo al znam zasto pišem ovako 😄 Derbi će biti zajeban, ekipa kad promijeni trenera 80% je drugi tim Mislis da ce promjena trenera kod Barse imati uticaj? 1
Recommended Posts