MarioKempes Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 1 hour ago, Stefi88 said: Mozda naredno kolo u Aba dobije neki minut, mislim da je to realnije. Taman. Narednu ABA utakmicu igramo 8.12. protiv Bosne. Zašto da ne sačekamo još 14 dana kad smo ovoliko čekali. A ako ne bude spreman ni te nedelje (Bosna 08.12, Spartak 14.12.) onda da ga polako uvodimo od sledeće ABA koju igramo 27.12. protiv Olimpije. Pa da se lagano navikava, do juna će se valjda navići. Edited 19 hours ago by MarioKempes 3
quentin Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 18 minutes ago, Stefi88 said: Pa pisemo ali ne vidim cemu zurba sa njim, dobro guramo i bez njega, ocigledno jos nije poceo da trenira 5 na 5 sa ekipom, tako dok ne krene 5 na 5 sa ekipom nece ni igrati, cista logika. Kada se vrati vratice se i to je to. Ok, ali koja je ideja bila onda da putuje na ovu mini turneju? Individualno i kondiciono je mogao da radi i bez cimanja Bg-Valensija-Beč.
Stefi88 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 12 minutes ago, quentin said: Ok, ali koja je ideja bila onda da putuje na ovu mini turneju? Individualno i kondiciono je mogao da radi i bez cimanja Bg-Valensija-Beč. Mislim da je Sasa vec odgovorio koja je ideja... Prosto uz tim je stvara se hemija, trenira, gleda, uci kretnje, napade, odbrane itd itd... Kada se on vrati lagano pojedinci mogu da predju na Bolomboja i Rivera, kada se i oni vrate ne znam dal ce se tu zaustaviti ili ce traziti odgovore na to sto je Cenan u Americi i sto Carter ne putuje sa ekipom, dosadno je vise zaista. Msm nista licno, nije samo tebi upuceno. A da, kada ce Izundu na teren?Nesto se oduzila povreda njegova, valjda ce moci protiv Barse da nastupi. Edited 18 hours ago by Stefi88
Summerfunk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Stefi88 said: Mislim da je Sasa vec odgovorio koja je ideja... Prosto uz tim je stvara se hemija, trenira, gleda, uci kretnje, napade, odbrane itd itd... Tom logikom onda su mogli i Bolomboj, Kenan, Rivero i Izundu da krenu na turneju. Bolomboj uveliko sam trenira u Americi, Kenan se oporavlja, čak i trenira, Rivero doduše na štakama i dalje, ali mogao bi da stoji u uglu, kao i Izundu. Ne znam zašto oni ne grade hemiju sa ekipom kao Devonte ako neće igrati ni on neke vreme kao ni ovi drugi? 😄 1
Stefi88 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 7 minutes ago, Summerfunk said: Tom logikom onda su mogli i Bolomboj, Kenan, Rivero i Izundu da krenu na turneju. Bolomboj uveliko sam trenira u Americi, Kenan se oporavlja, čak i trenira, Rivero doduše na štakama i dalje, ali mogao bi da stoji u uglu, kao i Izundu. Ne znam zašto oni ne grade hemiju sa ekipom kao Devonte ako neće igrati ni on neke vreme kao ni ovi drugi? 😄 Da da u pravu si sve, bas dobro poredjenje Grejma i ostalih povredjenih, ne zna Sale nista samo lupa gluposti kada prica o novoj hemiji itd , sve mi znamo ovde...
tejlor Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago https://meridiansport.rs/kosarka/devonte-grejem-debituje-za-zvezdu-davidovac-propusta-bec/ 4 1
Summerfunk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Stefi88 said: Da da u pravu si sve, bas dobro poredjenje Grejma i ostalih povredjenih, ne zna Sale nista samo lupa gluposti kada prica o novoj hemiji itd , sve mi znamo ovde... Pa dobro, jesam lupio, ali evo, reci ti meni sad. Ako su poveli Grejema da spava sa saigračima u hotelu i gleda treninge, zašto onda nisu i Bolomboja koji samostalno trenira? Kenan takođe radi u teretani oporavak, znači mogao je i on da gradi hemiju sa ekipom? Ipak će se priključiti.... nekad? Čak i Izundu ako može na nogu da se osloni, što on nije krenuo da gradi hemiju? Nisu oni ništa manje važni od Grejema. Evo, kažu da će Grejem nastupati ili da je makar u sastavu, što je odlično. Ali ako bi se ispostavilo da su ga poveli samo zato što se digla prašina oko njega, operacije i odustva na duže, pa kao "daj da mi njega povedemo, malo zbunimo protivnike a malo i ovi sa društvenih mreža vide da je živ i zdrav". Svejedno ovo dugo traje, ako će debitovati - super, odlično, vrh!!! Ako neće, ako će samo biti u sastavu samo jer je Davidovac povređen, onda isto super, vrh, odlično!!! Šta da kažem više. Predugo sve ovo traje. Do sad smo igrali sakati bez nekih nosioca, valjda ćemo i dalje moći.
Igor_ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 minutes ago, Webad said: Debituje devonte 🙂 U trenerci? 6
Čvarkov Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Slažem se da sve ovo predugo traje, nadam se da će nam se višestruko isplatiti strpljenje i čekanje, ali nema smisla uopšte porediti Devonteovu situaciju sa ostalim povređenim igračima koje čeka višemesečni oporavak kao i sa igračima koji hodaju pomoću štaka. Edited 17 hours ago by Čvarkov 2
Čočo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uz dužno poštovanje svima ja bih ovim redosledom dao: 1. stopalo Bolomboju 2. pluća Karteru 3. zglob Izunduu Sve bih dao da možemo svu trojicu da gledamo do kraja ove sezone. Za Bolomboja i ima šanse a uz pluća i sve ostalo bih dao da Karter ozdravi i vrati se bar za kraj sezone.
Giorgio II Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Ne deluje da se Grejm fizički zapustio... 🫣 Ima manji odraz od Rivera 😋 1
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jbt sad gledate ko se zagreva za utakmicu.Sta je sledece? 1
3x3cz Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 8 minutes ago, Čočo said: Ne deluje da se Grejm fizički zapustio... 🫣 Nvora u debeloj trenerci, verovatno ne igra 🤪🤪🤪
tejlor Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Jbt sad gledate ko se zagreva za utakmicu.Sta je sledece? Sta je tu cudno? 4
MarioKempes Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 minutes ago, Čočo said: Ne deluje da se Grejm fizički zapustio... 🫣 Odradi zagrevanje, obuče trešu, zadene škirpe za pojas - i lagano u drugi red da gleda tekmu😜
Estrella Roja Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 49 minutes ago, Igor_ said: U trenerci? Skinuo trenerku 1
Giorgio II Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Estrella Roja said: Skinuo trenerku Nije hulahopke...
3x3cz Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Webad said: Nadam se da fudbaleri nece da igraju do 112. Minuta Hoce, gube 1-0 pa dok ne bude bar 1-1, mozda 1-2 😂😂
Webad Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, 3x3cz said: Hoce, gube 1-0 pa dok ne bude bar 1-1, mozda 1-2 😂😂 Svakako kasnimo na mec...meridian, mocart, admiral i jos 10ak reklama...a pre toga vlade da kaze kako im nije odgovarao teren. Ljuljaj javore 1
Kooineeperk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sasa dobio na gostovanju!!! Idemooooooooooooo! F4 nas ceka... Spoiler F4 ABA lige. Jer to smo igrali veceras, ne? 4 1
Recommended Posts