Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Maksim said:

Nwora se navodno vraca protiv Barselone.

To je taman onih 6 nedelja o kojim se u startu pisalo. 

Posted

Jbg, Nwora koji je bio GTD za Monaco, ne može da igra 4 dana kasnije. Pričam o zvaničnim informacijama iz kluba, ne rekla kazala. 

• Like 14
Posted (edited)
3 minutes ago, Sector said:

Jbg, Nwora koji je bio GTD za Monaco, ne može da igra 4 dana kasnije. Pričam o zvaničnim informacijama iz kluba, ne rekla kazala. 

Ako ne igra ni protiv Valensije onda stvarno ne kapiram laganje vise iz kluba a i samog Sase, vise bi me tu on razocarao, samo kontra efekat se stvara sa tim lazima...

Edited by Stefi88
  • Like 4
Posted

Meni je nerealno da Nwora preskoci Oly recimo. U 12 protiv Valensije pa makar ne ulazio u igru. Takva je moja percepcija. Za Olimpiju ga nisam ni ocekivao.

Posted
12 minutes ago, Maksim said:

Nwora se navodno vraca protiv Barselone.

To mene ne interesuje. Interesuje me ako izjavi "Nwora ako ne ovu sigurno ce igrati sledecu utakmicu" onda tako i bude, a ne da laze sve.

Sve sto je izjavio je slagao i za Monekea da ce igrati protiv Monaka.

Posted (edited)
12 minutes ago, suptil said:

Meni je nerealno da Nwora preskoci Oly recimo. U 12 protiv Valensije pa makar ne ulazio u igru. Takva je moja percepcija. Za Olimpiju ga nisam ni ocekivao.

Ako je receno da ce se za Nvoru odluciti na dan utakmice protiv Monaka i nije skinut, sva logika nalaže da se tih par dana jos iskoristi za oporavak i pripremu, pa da se testira protiv Olimpije i vidi kakvo je stanje.

Sašina izjava oko Nvore sada bas nema smisla. “On je vrlo ozbiljno počeo da trenira, i sve to, na dan ćemo videti da li će biti u sastavu ili neće, ali raduje da nema više nikakve probleme sa tim listom. Stepen fizičke pripreme, to je na trenerima, ali sigurno će, ako ne ovu utakmicu, verovatno u sledećoj biti u sastavu.”

Edited by Medranotzz
Posted

Само код нас је сигурно једнако вероватно. Очекивано све. Чима, нека му мировање и прође, неће видети терен против Валенсије, јер ће му вероватно тек почети тренинзи, ако и то. А Нвора се полако уклапа у фамозни "чизма" концепт - није му ништа, само има руптурицу листа/контузију кости, али ево, само што није. Ако до сада није било јасно да су ове телеће главе рођени политичари...

• Like 1
Posted

Hoće li Batlera bar pustiti da igra sutra, trebaju mu minute.

A za ovo oko (ne)oporavka igrača stvarno nemam riječi. Ne ulazim u zdravstveno stanje igrača, ali nije ok da se zavlače navijači ovoliko. Prosto, nije fer. Navijači daju veliku podršku, i oni nekako učestvuju u svemu ovome. Malo korektniji odnos bio bi poželjan. Makar da jednom kažu "Nemamo pojma kada će se ko oporaviti, kad ih vidite na parketu, to je to".

• Like 1
Posted

Ovo s Nvorom stvarno postaje parodija. 

Prespreman je, zalečila ga Marijana još pre tri nedelje, zverski trenira, 300% oporavljen, ali utakmice ne igra iz predostrožnosti bez naznaka da će se to promeniti.

Posted
4 hours ago, Čočo said:

Ma kakav Rivero. On pre februara neće na parket. Da računamo tad i pauzu i Kup znači tek možda u martu zaigra. Ne znam na koliko mu je ugovor ali nema ništa od njegove sezone. I nadam se da ćemo na kraju i rasčistiti sa njim. 

Zar on nema istu povredu kao Karlik iz Partizana? A za Karlika kažu da se vraća u januaru? A Rivero je pre njega se povredio.

Posted (edited)

Nije realno, nadam se da ce Nvora protiv Olimpije malo igrati pa da pomogne protiv Valensije. Protiv Olimpijakosa ocekujem "full" sastav, tj da se vrate Nvora i Moneke.

Edited by 3x3cz
Posted
32 minutes ago, suptil said:

Receno je da Nwora i Devonte krecu u ponedeljak sa full treninzima, tako da...

Ko je rekao? 

Ko zna šta je tu po sredi, ne bih se iznenadio da preskoči još par utakmica. Ne vjerujem nikome ništa, sem Guduri. Njemu ću prije povjerovati nego klubu. 

Posted

Slazem se sa vecinom upisa, vezano za ove povrede. Iskreno, protiv Cedevite mogu da izadju i sa juniorima, to me ne interesuje. ALi ako ovi igraci ne budu igrali protiv Valensije, to je za ozbiljan razgovor unutur kluba, sa medicinskim timom prevashodno a onda i da se kaze razlog zbog cega se daju lazne informacije i krije stanje o  povredama igraca. NIje problem i naravno da neko ne treba da igra ako nije spreman i ako povreda nije u potpunosti sanirana, ali nemojte svesno lagati javnost i pricati gluposti day to day i slicne stvari

• Like 1
Posted (edited)

Možda klub da razmisli o raskidu ugovora sa svim provređenim igračima i da se dovedu novi, pošto se do sad niko nije vratio iz "lakše" a kamoli teže povrede 😄😂 Mislim, zajebavam se, ali ako Saša bude gurao CMM-a, Semija, Kalinu da mu gule i ABA po 20+ minuta, brzo će i oni da se približe osoj osmorici koji su onesposobljeni da igraju. A onda će stvarno morati da igra sa juniorima. 

A i ove izjave idu Saši na čast, što se kaže. 30.10 Nwora je bio 50:50 za Makabi. Lakša povreda, ništa strašno. 17.11, neće biti ni u sastavu da odigra 5 minuta pred Valensiju (znači neće ni protiv Valensije). Ovo prženje i loženje navijača.... Ne znam. Šta klub ili Saša misle da to nama donosi? Kaži samo da je povreda ozbiljna, neće se žuriti i igrač će biti ponovo podvrgnut pregledima za 4. nedelje.

Što je teško da se napiše da će Nwora da propusti dva meseca zbog rupture mišića (ako je to u pitanju, naravno)? Šta se dobija time što pred svaku utamicu lažeš ljude da se igrač vraća već sl. utakmicu. Ako ne tu, onda onu posle nje.

Ja se neću nimalo iznenaditi da Nwora-Moneke-Grejem ne budu igrali ni protiv Valensije pa čak i Olimpijakosa.  

Neki batica na tviteru juče napisao da Grejem (možda) ima povredu koja zahteva operaciju, pa će se videti šta i kako sa njim. Videće se na nekoj utakmici koliko i šta može. Ako je potrebna operacija, rastajemo se sa njim. Jer je period mirovanja dugačak. To sam pročitao, pa sad, koliko tu ima istine.........

image.png.a8d5f5b61c315fb6ca89632d7b356c6f.png

Edited by Summerfunk
  • WOW 2
Posted
2 minutes ago, Todo said:

Zar on nema istu povredu kao Karlik iz Partizana? A za Karlika kažu da se vraća u januaru? A Rivero je pre njega se povredio.

Rivero se povredio u Zvezdi tako da😀🥹

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ovaj forum:

Ko o cemu, baba o ustipcima 😂

Vidis kako Efes za Larkina kaze 8 nedelja i mirna Backa. Uporedi to sa famoznim day by day konceptom. Licno, oko Grejema mi nesto smrdi nije kako treba, ovo ostalo mi je podnosljivo.

Posted
5 minutes ago, suptil said:

Vidis kako Efes za Larkina kaze 8 nedelja i mirna Backa. Uporedi to sa famoznim day by day konceptom. Licno, oko Grejema mi nesto smrdi nije kako treba, ovo ostalo mi je podnosljivo.

Napisao sam ja gore već za Grejema. Neki lik što kaže da ima "proverene" informacije (pa ko hoće da veruje, neka veruje), kaže da postoji šansa da Grejem ide na operaciju. I da će prvo to videti, može li ustvari. Navodno nije vezano za onaj pad protiv Fenera na pripremama. 

• WOW 1
Posted (edited)
39 minutes ago, Tom Wambsgans said:

image.thumb.png.e6feff940c331b8e07ca00d7a71ffb1a.png

Kalina ne zna da je telefon osetljiva tema ovih dana :lol_2:

Zna taj i u kom grmu leži zec...a kao šatro Kleopatra.

Stara je to ciganštura...

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
27 minutes ago, Summerfunk said:

Šta se dobija time što pred svaku utamicu lažeš ljude da se igrač vraća već sl. utakmicu

Vise prodatih karata

• Like 1
  • Ha-ha 3