propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ova liga je maraton, a ne trka na 100 metara tako da bi bilo dobro da prestanete sa tim kad se vraća ovaj ili onaj, dosadni ste kao p...iv. Daj da uživamo i sa ovim sada što imamo jer imamo mnogo razloga za to. Imamo 10 odličnih igrača koji mogu svakog da pobede kada je voljni i energetski momenat na maksimumu, za sada puna podrška Plavšiću, za početak, jer je bio odličan protiv Monaka. Dobro je što protiv Valensije igramo poslednji termin u petak da možemo lepo da se pregrupišemo, iako Valensija ima odličnu ekipu sa 12 igrača indetičnog kvaliteta ne sumnjam u našu pobedu ukoliko voljni momenat bude kao protiv Monaka. Edited 4 hours ago by propolis 1
Popular Post Karakondzula! Posted 4 hours ago Popular Post Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Gaga said: Da li neko zna kako Graham izgleda na treninzima? Neviđeno. 1 1 1 51 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Protiv Valensije u gostima biće najteži meč do sada. I to nije floskula. Ozbiljan tim imaju. Kvalitet na svim pozicijama i dugo su na okupu. Nisu bez razloga od početka sezone u EL na skoru 4:1 kod kuće. Imaju neki svoj tempo i krčkaju protivnika ceo meč. Ako se odmah u startu odlepimo na neku pristojnu razliku imamo šanse za pobedom. Ali prvo ponedeljak i Olimpija, da se odmore nosioci i razigraju povratnici. 1
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kad ste već počeli da kucate na vrata zaboravljenih asova, bacih ponovo pogled na nekoliko Gremovih hajlajtsa i videa jer sam realno zaboravio čoveka. Najveća bojazan mi je da se ne povredi na nekom povratku u stilu Evansa (ne tako teška povreda naravno). Ostale stvari me ne brinu jer je lik KLASA. Drugo, lik mi deluje kao dobrica i nekima će ovo što napišem sledeće biti WtF ali mi smo možda imali i sreće što se on nije od početka sezone bacio u vatru, nego su hemiju i formu gradili neki drugi momci, a on je sve to na miru posmatrao i shvatao gde je došao. Takođe cela podrška što kluba, što navijača tokom povrede mu siguran sam mnogo znači i sve mu je već ušlo pod kožu i jedva čeka da bude deo svega. Mene osećaj retko vara, a poslednji put kada sam ovako uživao mislim da je bila sezona Kvinsija Milera. Ove silne povrede jesu nam malo i pomogle, samo otišle su u jebeni hard core i otrgle se kontroli. Godinama sam bičem tukao po upravi, nalazio manu i kad je sve bilo naočigled super. Sada stvarno nemam želju da tražim zamerke, sem te farse sa prikrivanjem zdravstvenog stanja. Oni koji su bliže klubu verovatno znaju više, moja pretpostavka da je za sve ovo dobro odgovoran Milan Tomić. Edited 4 hours ago by Sinnerman 6
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tim A - Sasa Obradovic CMM Carter, Radosic Kalinic Davidovac Bolomboj, Plavsic Tim B - Milan Tomic Graham Miljenovic, Nedeljkovic Nwora Ojeleye Motiejunas, Rivero Tim C - Tomislav Tomovic Butler, Yago Canaan Dobric Moneke Izundu, Stojkovic Pa da odigramo neki NBA AllStars 2026 format 🙂 12min po utakmici, svako sa svakim, pa najbolja dva tima u finalu 12min. Izmedju 3/4 i finalne 4/4 da ide takmicenje u sutiranju trojki. Platio bih da gledam u Areni. Ili jos bolje, na Marakani, na kraju sezone.
Nikom nista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Gaga said: Da li neko zna kako Graham izgleda na treninzima? 😀 4
Karakondzula! Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Nikom nista said: 😀 A i oni svašta pitaju. Da je pitanje glasilo kako izgleda u šoping molu, poslastičarnici, pekari, sa trubačima, Bgu na vodi, pa da razumem.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, forumko topic said: Priželjkujemo svi da se ovoj zasad predobroj ekipi, pridruži i najbolji centar koga možemo da imamo - Bolomboj. Mene jedino plaši to što se više niko ne oglašava po pitanju njega, iako lažu i za ostale povređene, makar ih pominju. Pa skoro su ga baš spominjali, pre tipa 2 nedelje su rekli da trenira u USA. Kontam da će se sledeći put javiti kad budu znali datum povratka u Bg jer realno i nema potrebe da se oglašavaju pre toga.
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Pa skoro su ga baš spominjali, pre tipa 2 nedelje su rekli da trenira u USA. Kontam da će se sledeći put javiti kad budu znali datum povratka u Bg jer realno i nema potrebe da se oglašavaju pre toga. Ma da, ionako ništa ne kriju, ne vidim razloga da se oglašavaju. Bitno je da se u klubu sve radi transparentno.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 38 minutes ago, forumko topic said: Ma da, ionako ništa ne kriju, ne vidim razloga da se oglašavaju. Bitno je da se u klubu sve radi transparentno. Pa zdrav je i trenira, ne znam šta bi novo mogli da kažu u odnosu na to od pre 2 nedelje. Mogu se javiti ili kad budu znali kad se vraća ili ako se ne daj bože povredi u toku treniranja, mislim da nema svrhe da izlaze jednom nedeljno sa informacijom Bolomboj trenira individualno. Samo ti to kažem, nemaju ništa novo da kažu o njemu pa se zato ni ne javljaju. Edited 3 hours ago by Урош19
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da ce Semi preskociti aba ligu zbog onog prsta. Nije 100% sigurno al cuo sam tako. 11
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Gaga said: Da li neko zna kako Graham izgleda na treninzima? Ne moze mu niko nista..
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Gaga said: Da li neko zna kako Graham izgleda na treninzima? Pisao sam pre meca sa Monakom. Kazu da je kvalitet za prvu petorku, bas su ubedjeni. Navodno Ojeleye ima fiksiran prst, gips ili sta vec ide kod tih povreda. Nijenista strasno. 10
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Igor_ said: Pisao sam pre meca sa Monakom. Kazu da je kvalitet za prvu petorku, bas su ubedjeni. Navodno Ojeleye ima fiksiran prst, gips ili sta vec ide kod tih povreda. Nijenista strasno. Kako šta, štapić od sladoleda vezan pvc vezicama 3 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, Igor_ said: Pisao sam pre meca sa Monakom. Kazu da je kvalitet za prvu petorku, bas su ubedjeni. Navodno Ojeleye ima fiksiran prst, gips ili sta vec ide kod tih povreda. Nijenista strasno. longeta. ja sam ga išćašio padom sa motora i sam izvšio repoziciju. 7 dana sam ju nosio. Edited 2 hours ago by bodo 2
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Knipex said: Kako šta, štapić od sladoleda vezan pvc vezicama Hahahha bravo , nosio sam tako😂 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Čočo said: Distorzija zgloba se ne leči za nedelju dana. Treba minimum mesec dana. Zavisi od jačine distorzije i pre svega otoka. Pošto sam ih imao 20 u životu,može da se vrati od 7 dana do mesec. Ali pošto je na štakama, znači i dalje bol jako prisutan,neće on bar još 10-15 dana.
Nikom nista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Todo said: Zavisi od jačine distorzije i pre svega otoka. Pošto sam ih imao 20 u životu,može da se vrati od 7 dana do mesec. Ali pošto je na štakama, znači i dalje bol jako prisutan,neće on bar još 10-15 dana. Pomesao si Semija i Izundua... ali ko će i popamtiti sve ove povredjene... lakše su komandiri u JNA pamtili imena cele čete 😀
kojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Igor_ said: Pisao sam pre meca sa Monakom. Kazu da je kvalitet za prvu petorku, bas su ubedjeni. Navodno Ojeleye ima fiksiran prst, gips ili sta vec ide kod tih povreda. Nijenista strasno. tako su pricali i za Nworu a ja sam sumnjao u to, neka bude isti outcome i ovaj put 3
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Grahama ako je itko pratio u Nba-u zna da poseduje kvalitet i da je reč o odličnom igraču za naše prilike . Problem u njegovom slučaju je samo da li će i koliko biti zdrav. 3
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Igor_ said: Pisao sam pre meca sa Monakom. Kazu da je kvalitet za prvu petorku, bas su ubedjeni. Navodno Ojeleye ima fiksiran prst, gips ili sta vec ide kod tih povreda. Nijenista strasno. Sta kazu jel igraju Moneke i Grejem protiv Valensije?
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 6 minutes ago, Maksim said: Sta kazu jel igraju Moneke i Grejem protiv Valensije? Ocekujem Nworu protiv Valencije. Moneke da bude spreman za Oly. Devonte mozda bude u nekoj tekmi Aba lige tamo pred Oly da se vidi sta i kako. Trebace mu neko vreme da nadje formu i ulogu. Edited 1 hour ago by suptil
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Nikom nista said: Pomesao si Semija i Izundua... ali ko će i popamtiti sve ove povredjene... lakše su komandiri u JNA pamtili imena cele čete 😀 Pa nisam siguran,mislim da je priča bila o Izundu, on je sjebao zglob i bio na štakama sad protiv Monaka?
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, bodo said: Grahama ako je itko pratio u Nba-u zna da poseduje kvalitet i da je reč o odličnom igraču za naše prilike . Problem u njegovom slučaju je samo da li će i koliko biti zdrav. Bio je pre 2-3 godine, pa je nestao, čak ni G ligu nije igrao redovno, zato je kod njega najveći ? hoće li moći da se vrati na staru formu. Pored toga privikavanje na Evropu. 1
Recommended Posts