Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Neka ga, samo da se ne zaljubi. Onda ide 2 tablete, jedan vinjak, a za to nemamo ni živce ni vremena da ga psihološki lečimo 😂
Čočo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Indeks u minusu, na terenu mu nista ne ide od ruke. Ali sve za tim i saigrače. Deda razmišlja kako će jednu punjenu pljeku da smaže za koji minut samo da se završi utakmica a DrMo u Gladijator modu do poslednjeg zvižduka. Dugo nije bila ovakva glava kod nas. ❤️ 15 6
mindgame Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Najveće dve ljubavi na forumu: 1) Zvezda 2 Čočo (no homo brt) 1
Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, mindgame said: Najveće dve ljubavi na forumu: 1) Zvezda 2 Čočo (no homo brt) Coco je najveci homo na forumu(sapijens). 4
Nikom nista Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 hours ago, suptil said: Ono iskonsko pravo zvezdastvo isijava sa Malog Kalemegdana obasijajuci kosarkaski Beograd. Ovu vrstu emotivnog zadovolnstva koji kreira Obradovic imao sam zadnji put kada sam iscekivao Robija na klupi Zvezde. Naravno Robi je stigao u siromasnu Zvezdu, Sale je stigao u Zvezdu punu kesa, pa su ocekivanja i realnosti sasvim drugacije. Bez obzira na to, ono sto je Zvezda u mom srcu i ocima, sija na identican nacin i kada je Prosinecki bio tu i sada. Dakle emocija ne zna za finansije i kontekst. S' obzirom da kosarkasko zvezdastvo sija najsjajnije ovih dana u 21. veku i preti da uspostavi novi poredak stvari u sopstvenoj percepciji mogucnosti jedino sto bih zeleo da vidim uz ovaj tim i ovakvog Sasu dodatno u javnosti sto vise Moke, Rakoca, Boze, Novaka... tu plejadu sportista koji pokazuju svojim bitisanjem i aktivizmom da nasa kosarkaska kicma nije slaba i da zivimo dane u kojima cemo se sibati sa svima na parketu sa zeljom da ispisemo istoriju kluba. To je ta sezona, to je taj vremenski okvir od par sezona kada se sve crta i sve gravitira ka uspehu. Neka sija ova iskra koju je zapalio Sale. Zelim da cela zvezdaska javnost bude svesna nje i potencijalnog trenutka u kome se nalazimo. Secamo se svi fudbalske mobilizacije kada nismo imali za sampon za igrace. Voleo bih da svedocim kosarkaskoj mobilizaciji oko Obradovica kada su mnogi preduslovi za potencijalni uspeh ispunjeni. Ovo lici na inspirativne i poetske postove kakve je nekada pisao forumas Nek grmi jako. 3
SuperTraktorko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne znam, meni bude mucno pomalo, jer dobar deo ljudi koji gotivim I zbog kojih pratim forum je sa onog strana brda. Nije da sam srecan kada vidim kako utihnu i/ili nestanu. 5 1
Bejn Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 minutes ago, StiviKivi said: Lepa atmosferica večeras na forumu a? 😊 Lepo veče. I sinoć i večeras. 3
mindgame Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 19 minutes ago, Sinnerman said: Kad kevi otvorim teglu ajvara bicepsi kao glavica kupusa 🙂
Phobia Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, StiviKivi said: Lepa atmosferica večeras na forumu a? 😊 I onda se priseti kakva je bila atmosfera posle poraza od Zadra, nebo i zemlja razlika... 1
durantula35 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ljudiii ja sam veceras kao Urke nas brat (mrtavaaaa pijaaan)😂😂😂 ali imam nesto da kazem, osecam da je tooooo ova godina i evo sada cu rezervisati smestaj u Atiniiiii! Leskobac je na jugu za put cemo lako💪💪 2 1
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago odlicna je evroliga ove godine. cak je i derbi zacelja opravdao ocekivanja. 5
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 hours ago, Dobar Los Milos said: Iskreno se nadam da ce Djenka, ako dodje, doziveti najveci aplauz koji je Arena ikad proizvela. Bilo bi lepo da dođe zajedno sa Nelsonom, Markusom i Kinsijem. Pa da srušimo Arenu. 😍
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ponedeljak će biti tačno dve nedelje od izjave Grejma ,, vraćam se za nedelju, dve". Stvarno bi baš bilo dobro da ga vidimo konačno u ponedeljak na terenu. Makar se raspadao samo da vidimo da je živ. Valjda je krenuo više da trenira. Očekivanja od njegovog doprinosa su mi svakako takva da ispod ispod tog minimuma nema minimum. Ali daj bar da ga vidimo. Edited 1 hour ago by Čočo
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mene taj Grejm sve više i više podseća na Smarta, od njega ne očekujem ama baš ništa. 1
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, alokin said: Mene taj Grejm sve više i više podseća na Smarta, od njega ne očekujem ama baš ništa. Zasto tako mislis?
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, alokin said: Mene taj Grejm sve više i više podseća na Smarta, od njega ne očekujem ama baš ništa. Baš nikakva sličnost ne postoji u njihovim situacijama. 5
Zatarra Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Ja mislim da Bolomboj nece biti ni 53,6% od onoga sto je bio prosle godine negde u ovo vreme, ali svakako ce biti veliko pojacanje. Za sada nam odlicno ide sa small ball petorkom ali mislim da bas na petici smo najtanji. Hemija u ekipi je za sada na vrhunskom nivou i nadam se da ce ostati tako kad se vrate i povredjeni. Idemo u Atinu! P.S. Preskocio sam ono pratim vas dugo molim da me izvinete! 🙂
Recommended Posts