Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
15 minutes ago, Pero_Cameron said:

Kvota na nas je 2.30 a na Monako 1.70. Tako da eventualna pobeda nikako ne bi bila senzacija ili podvig kakvim predstavljate.

Igramo kuci, pred punom halom gde smo vec demolirali PAO i Real. Radio sam kao "kvotas" pre mnogo godina, ne bih ni ja dao preko 1.6-1.7 samo zbog tog faktora ludila kad se igra u Areni. Ali, jesmo autsajderi.

Vreme da se krece u Arenu. Srecno nam bilo protiv 2 najvece defanzivne centarske rupe u El as per fantasy...

Edited by leki bg
  • Like 2
Posted (edited)

Tačno sam znao da će Nwora biti u sastavu da bi se umirila luda ciganija. Daj Bože da naši znaju šta rade i da ovo nije potez očajnika. 🤦

Edited by Čočo
  • Like 3
Posted

Svasta, kad mislis da si sve video nasi te iznenade uvek. 

Nadam se da ce ga samo drzati na klupi, svakako nemamo 12 za klupu. 

Posted

На скор 7:3 да се умирује циганија и потез очајника?! Претпостављам да би се на рецимо 3:7 акумулирала енергија која би избацила Земљу из ротације 😀

Ако игра Нвора, ризикује се, ако не игра, неспособан медицински тим.

Ништа сем љубав за тебе Чочо, ово је општа прича.

14 minutes ago, Čočo said:

Tačno sam znao da će Nwora biti u sastavu da bi se umirila luda ciganija. Daj Bože da naši znaju šta rade i da ovo nije potez očajnika. 🤦

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted

Za ovu Zvezdu sigurno se ne može reći da vraćaju igrače prerano u sastav.

Ako Nvora igra, to znači da je za to spreman.

Posted
9 minutes ago, Hroničar985 said:

Za sada ga nema u sastavu, po semaforu, mada oni pravi sastav izbace tek pola sata pre pocetka.

na semaforu stoji Gremovo i Kenanovo prezime

Posted

Nije problem sto igrac ne igra ako nije u potpunosti spreman, i ne treba takav da igra.

Problem je jer se ljudi lazu i farbaju vec nedeljama..

Graham je u trenaznoj procesu vec 2 nedelje i adaptira se...

Nwora je day to day vec 20 dana.. Danas objavljeno da je u trenaznom procesu.

Bas ruzno.

• Like 4
Posted

Graham u dresu Crvene Zvezde je čist AI...

...sajber projekat pokrenut od strane našeg marketing tima za potrebe zaludjivanja navijača i mistifikovanja prelaznog roka.

Taj lik u stvarnosti ne postoji.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...