Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Ni Sasi ne verujem vise ni rec sto se toga tice... juce pominje kako je odmorio je jer jenosetio bol iz predostroznosti i da bi trebalo da igra protiv Monaka i sad naravno da ne igra...

Treba da izadju sa jasnim i tacnim informacijama. Jer kada jasno kazes onda moze i pitanje odgovornosti da se postavi za dovoljenje nekih igraca. Ovako kad se izlazi sa manipulativnom retorikom onda se pitanje odgovornosti za one koji primaju masne pare  a dovode igrace sklone povredama nece ni postaviti.

• Like 1
Posted
1 minute ago, suptil said:

Treba da izadju sa jasnim i tacnim informacijama. Jer kada jasno kazes onda moze i pitanje odgovornosti da se postavi za dovoljenje nekih igraca. Ovako kad se izlazi sa manipulativnom retorikom onda se pitanje odgovornosti za one koji primaju masne pare  a dovode igrace sklone povredama nece ni postaviti.

A Vujcin mu juce namece kao imate i lepe vesti za sve zvezdase Nwora se oporavio... bla bla

Posted
14 minutes ago, Igor_ said:

Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. 

Ma može i on kao i Nwora ali eto iz predostrožnosti ćemo ih obojicu ostaviti van rostera za večeras.

Predlažem, da bi izbegli eventualnu povredu iz čistog opreza i predostrožnosti da večeras utakmicu takođe propuste ,

Batler,Kalina i Semi.Jer jbg,tek je počela EL,imamo 7-3 fenomenalnih,i u tom slučaju rizik svesti na minimum.

Posted
17 minutes ago, Igor_ said:

Izgleda ce preskociti Moneke i veceras, od nije povredjen igra do ovoga.. Kakvi muljatori su u nasoj upravi. 

Imao sam nameru veceras da odem u arenu, ali iz revolta cu preskociti. 

Neka im bude 7-8k u areni za utakmice EL koje su oni odlucili da bace u vodu unapred, da se navijaci ne trose, pa ce im onda doci iz dupeta u glavu.

• Ha-ha 4
  • Tuzno 2
Posted
4 minutes ago, Zadnji vezni said:

Ma može i on kao i Nwora ali eto iz predostrožnosti ćemo ih obojicu ostaviti van rostera za večeras.

Znaš onu svenu iz "Tri palme..." kad Lane i Moma diskutuju kako startovati Nadicu, pa kao sve polako izokola.... i Lane mu kaže "Pa da, najbolje polako, da se upoznate, pa za desetogodišnjicu braka, krenemo mi polako u pljačku".

Ne znam zašto me ovo sad potsetilo na našu situaciju ali eto...

• Ha-ha 1
Posted

Okej, znaci Sale je slagao u izjavi posle utakmice. Ako vec nije znao da li ce Moneke igrati nije trebao da govori ista. 

Graham samo nos da istrese od prehlade i brzo je tu, vec pocetkom februara, bez brige. 

Posted (edited)

Pa dobro. Šta je tu je. Bar je Saša sad znao da neće imati Monekea od početka. Ne sumnjam da će utakmicu spremiti i da je spremio kako treba. Biće pa skoro nemoguće pobediti ali ja nekako verujem u ovaj tim. Što neko reče nož u zube i jaka odbrana kao do sada. Na jednu loptu makar da se uzme pobeda. 💪

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
20 minutes ago, JPM said:

Javi kad bude sigurno da preskočim i ja.

Eto sad je zvanicno.. 

Juce sam dobio info da moneke nije igrao iz predostroznosti, da je osetio zatezanje i bol, ali da nije nista ozbiljno, samo nisu htelu da rizikuju. 

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Sinnerman said:

Čitao sam saopštenje kluba do ovog dela:

Kako sebe sada doživljavam:

spacer.png

3 minutes ago, suptil said:

" odvojiti od terena u narednom periodu" - Koji je to period? Koga bre ovi zajebavaju i zasto?

Znaci bez Čime u narednih 2 3 nedelje sigurno

• Like 1
Posted
2 minutes ago, suptil said:

" odvojiti od terena u narednom periodu" - Koji je to period? Koga bre ovi zajebavaju i zasto?

Pojma nemaju. Medicinski tim ocigledno ne zna da proceni period oporavka nijednog naseg igraca.

Imam trip da se sve svodi na to da ocekuju da igrac sam dodje pred tekmu i kaze e ozdravio sam, mogu da igram, ubacite me u sastav. 

Posted

Ebukina blaža distorzija (ako je tačno) je zaista dve nedelje max. Ovo što je Čima sjebao, mislim da je Nedović pretprošle sezone sjebao i isto je bilo nekih dve nedelje.

Što se Nwore tiče, neka GTD bude da će presedeti. Pa nek odmori još 7 dana. Zaista me panika hvata od svih povreda. Neka za VLC.

Graham....taj čovek ionako ne postoji. 

• Like 4