liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Verujem da dobijamo veceras.Ali ako i izgubimo,klub ce odmah objaviti kako su se Nvora ili Grejem oporavili,tako da je radost zagarantovana.Ako,ne daj Boze,bude neki tezi poraz veceras,objavice da su obojica spremni kao zapete puske.. 2
sinisat5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, liv7 said: Verujem da dobijamo veceras.Ali ako i izgubimo,klub ce odmah objaviti kako su se Nvora ili Grejem oporavili,tako da je radost zagarantovana.Ako,ne daj Boze,bude neki tezi poraz veceras,objavice da su obojica spremni kao zapete puske.. Pomisli na prvu da napisa nešto pozitivno ali.. 5 3
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da danas moze biti kljucan duel Petrusev - Moneke, naravno to je i ocekivano kad su prve zvezde ekipa ali jako zanimljivo je sto obojica imaju losu selekciju faulova, i obojica napadaju kos licem odma. Tako da ako jedan izbaci drugog rano iz igre mec moze to da resi. 3
StiviKivi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što se tiče očekivanja danas... Mi ćemo dobiti taj meč 7
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Kosjan Willavić said: Mislim da je realno ocekivati 1-1 ove sedmice Slažem se, očekujem jednu pobedu u gostima i jednu pobedu na domaćem terenu 17 2 2 2
Antibes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Za ovo duplo kolo mislim kao i za prethodno. Ili dobijamo obe, ili gubimo obe. Biće, dakle, kao i prošli put. Edited 2 hours ago by Antibes
Medranotzz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo laganini tunajt. Moze lepo, moze ruzno, moze +16, moze i +1, moze bilo kakva pobeda. Ocekujem borbu i zalaganje. 2 2
sinisat5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Po sport klubu oni su definitivno Bez Kabengelea plus očekivano Musa i Bertans,sad da li su ovi pouzdani..
Milaraki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pozdrav iz Dubaija Cigani, dobijamo ovo veceras! Edited 2 hours ago by Milaraki 14 2 4
Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi lepu prednost imamo ako njima ne bude igrao Kabengele. Plus su na cetvorci oslabljeni bez Bertansa i Andersona 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, sinisat5 said: Po sport klubu oni su definitivno Bez Kabengelea plus očekivano Musa i Bertans,sad da li su ovi pouzdani.. Jos jedan primer sportskog novinarstva. Kako da verujem da im je info pouzdana kada ne znaju ni gde je igrano protiv Hapoela. ,,Ipak, kako je potvrđeno za Sport klub, u sastavu Dubaija se u utorak neće naći Džanan Musa, Davis Bertans i Mfiondu Kabengele. Nijedan od ovih igrača nije bio u sastvu tima ni u prethodnoj evroligaškoj rundi – u porazu od Hapoela u „Koka Kola areni“. 1
Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda su prisustvovali jutrošnjem treningu Dubaia, pa videli da nije u kombinaciji. Juce je pola treninga presedeo.
Delija96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da Saletova izjava pred meč govori o tome da neće igrati ni Musa ni Kabengele...Rekao je nešto u fazonu "jako nezgodna ekipa,koja čeka povratak Muse i Kabengelea kao i Avramovića koji će igrati protiv nas"....Tako da mislim da definitivno ne igraju danas..Jedini upitnik je Anderson
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, NMX said: Ovi su se samo pozvali na SK 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, NMX said: Njima je Kabengele, uz postovanje Musi i Petrusevu, kljucan igrac. Ici ce vrv svom snagom na Bejkona i Filipa, Aleksa posle pauze nema sta puno da pruzi bez takmicarskog ritma niti ce imati visoku minutazu 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Samo jinxujete sa Kabaneglom. Edited 1 hour ago by Don Dusko
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako igra Kabemgele ja bih krenuo sa Plavsom, da im u startu sjebemo sve fundamente game plana koji su imali. Dok skapiraju zasto simpaticni momak uzasne frizure u napadu postavlja blokove ali da nas igrac ne moze da prodje, bice vec 15 razlike za nas. 1 6
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, NMX said: Ako igra Kabemgele ja bih krenuo sa Plavsom, da im u startu sjebemo sve fundamente game plana koji su imali. Dok skapiraju zasto simpaticni momak uzasne frizure u napadu postavlja blokove ali da nas igrac ne moze da prodje, bice vec 15 razlike za nas. U tami Pionira, Plavsa vezba trojke kao Bobi, Sale ga unleashuje protiv Monaka i Dubaija i uzima Gomeljskog na kraju godine 2
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako ne igra Kabengele koji im je najvazniji za cvrstinu i balans, u ovom sastavu oni su najmeksa ekipa u Euroligi i to ubedljivo, Hapoel im je strpao 110 bez po muke, malo dotegao odbranu u II poluvremenu i cao. Bacon i Petrusev su tipovi igraca od kojih treneri dobijaju nervne slomove, odbrambene rupcage na svojim pozicijama. Treba se cuvati da nas ne natrpa Kamenjas posto vidim da je u formi, ne znam kako bih to podneo. Ocekujem utakmicu na puno poena i nekih 83-92 za nas. 2
Azazelkg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sport klub.... Stavili su u nadnaslovu Dubai bez trojice startera protiv Zvezde (jadan Dubai).... Sreća pa smo mi bezmalo kompletni 💪
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Azazelkg said: Sport klub.... Stavili su u nadnaslovu Dubai bez trojice startera protiv Zvezde (jadan Dubai).... Sreća pa smo mi bezmalo kompletni 💪 Kod Dubai igrača piše GTD - Game time decision. Kod naših piše STD (pun intended) - Season time decision.
JPM Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Bravo za B92, Dubai oslabljen, bez 3 igrača. Za razliku od Zvezde koja je kompletna bez 5 igrača, od kojih svako ponaosob bolji od igrača Dubaia...
Recommended Posts