Čočo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 minute ago, Cavani said: Za nas je najbitnije da ne igra Kabengele. I Musa i Bertans. Edited 7 hours ago by Čočo
Bruda Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Čočo said: I Musa i Bertans. Oni svakako ne igraju, Kabengele je pod znakom pitanja.
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ti što su pod znakom pitanja će igrati. Ovi naši što su pod znakom pitanja neće. 7 1 1 20
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 hours ago, Mile1 said: Poceo je da trenira sa ekipom, imao je ljudi rupturu lista koja je vrlo specificna povreda. U slucaju loseg oporavka nazalost posle toga strada ahilova tetiva. Tako da medicinska sluzba radi sve kako treba Ova poslednja recenica u tvom postu...🙄😁 Divim se tvojoj veri,Mile.. posle svega sto se izdesavalo poslednjih godina,moje poverenje u ono sto se zove "medicinska sluzba KK Crvena Zvezda" ne moze da izmeri ni apotekarska vaga. 1
Stefi88 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Carl Johnson said: Jel ste sigurni za Bertansa? https://sportal.blic.rs/prica/dubai-u-problemu-musa-i-bertans-ce-jos-cekati-na-povratak-stigle-dobre-vesti-o-avramovicu-2025110618011449989
Bruda Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Carl Johnson said: Jel ste sigurni za Bertansa? Out until mid-December po nekim procenama, zadnja loža. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/morace-dubai-jos-da-ceka-na-povratak-dzanana-muse-i-davisa-bertansa/527566
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 35 minutes ago, Bruda said: Oni svakako ne igraju, Kabengele je pod znakom pitanja. Šta ćemo ako zaigra ? Edited 6 hours ago by Wingwalker 1
Bruda Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Wingwalker said: Šta ćemo ako zaigra ? Pa da dobijemo utakmicu, jedino nam to preostaje. 9 2
Webad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQzHQwQiIfI/?igsh=NGt2dW93Ymx6MWJi 💪 4 1 7
Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Plavsic putuje u Dubai znaci opet bez nwore Dokle ce bre vise da lazu za sve pogotovo Sasa
Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Disfruto said: Plavsic putuje u Dubai znaci opet bez nwore Dokle ce bre vise da lazu za sve pogotovo Sasa Posto oni igraju istu poziciju, logicno 1
Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Crni said: Posto oni igraju istu poziciju, logicno Jer ulazi u 12 umesto Nwore, logicno
Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Disfruto said: Jer ulazi u 12 umesto Nwore, logicno A da se saceka zvanicno ko putuje? Ili avansno da kukamo?
Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Crni said: A da se saceka zvanicno ko putuje? Ili avansno da kukamo? Pa pogledaj instagram od zvanicnog kluba i videces
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Tačno 12 dana od "Devonte Grejem nakon obavljene magnetne rezonance i novih pregleda, dobio dozvolu da se priključi treninzima prvog tima. On će se staviti na raspolaganje treneru Saši Obradoviću odmah pošto se oporavi od prehlade i visoke temperature zbog koje neće biti prisustan na današnjoj utakmici sa Asvelom." Takođe, 12 dana od "Džordan Nvora uspešno obavlja terapije povređenog lista, a medicinski tim KK Crvena zvezda Meridianbet čini sve da ga osposobi za utakmicu 8.kola Evrolige sa Makabijem u Beogradu. Odluka o njegovom nastupu biće doneta na sam dan utakmice." Šta reći? Koju posluku porati? Edited 5 hours ago by Dzo23 17 1 1
Maksim Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Znaci ipak je onaj forumas bio u pravu, bice ja kraju 6 sedmica pauze.Samo ne znam jel klub svjesno laze navijace ili jednostavno nemaju pojma o kakvim povredama se radi pa samo lupaju napamet?Pa na dan na utakmicu sa Makabijem su objavili da cine sve da Nwora bude u timu i od tada proslo 2 sedmice i jos ga nema?Jebeni amateri ovo nema nigdje na svijetu 6
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koga nema bez njega se može. To smo barem pokazali do sada. Idemo po duplu pobedu i u ovom duplom kolu! 💪 1
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebeno je ovo sa Nworom, baš frustrirajuće. I sama neizvijesnost oko povratka, može se desiti da ga nema još dugo. A sad nam je baš potreban, za utakmice koje nas čekaju. 1
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mene zanima da li je Darko Plavsic u avionu? Koliko sam shvatio nasi su na putu za Dubai...
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro je barem da je sa Batlerom sve ok. Sinoć ste stvorili ozbiljnu histeriju na forumu. 3
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 39 minutes ago, Medranotzz said: Nažalost Nvora preskače i ovo duplo kolo. Napisao sam jučer na live temi da mi sama činjenica da se Butler odmara i preskače meč sa Budućnosti ukazuje na to da Nwora nije spreman za dvomeč koji nas očekuje. I to sve nakon šta se prvo pisalo o tome da je Butler čak i povređen. Edited 4 hours ago by bodo 1
Recommended Posts