Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, Cavani said:

Za nas je najbitnije da ne igra Kabengele.

I Musa i Bertans. 

Edited by Čočo
Posted
13 hours ago, Mile1 said:

Poceo je da trenira sa ekipom, imao je ljudi rupturu lista koja je vrlo specificna povreda. U slucaju loseg oporavka nazalost posle toga strada ahilova tetiva. Tako da medicinska sluzba radi sve kako treba

Ova poslednja recenica u tvom postu...🙄😁  Divim se tvojoj veri,Mile.. posle svega sto se izdesavalo poslednjih godina,moje poverenje u ono sto se zove "medicinska sluzba KK Crvena Zvezda" ne moze da izmeri ni apotekarska vaga.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

Šta ćemo ako zaigra ?

Pa da dobijemo utakmicu, jedino nam to preostaje.

• Like 10
  • Thanks 2
Posted
7 minutes ago, Disfruto said:

Plavsic putuje u Dubai znaci opet bez nwore

Dokle ce bre vise da lazu za sve pogotovo Sasa

Posto oni igraju istu poziciju,  logicno

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Disfruto said:

Jer ulazi u 12 umesto Nwore, logicno

A da se saceka zvanicno ko putuje? Ili avansno da kukamo?

Posted (edited)

Tačno 12 dana od  "Devonte Grejem nakon obavljene magnetne rezonance i novih pregleda, dobio dozvolu da se priključi treninzima prvog tima. On će se staviti na raspolaganje treneru Saši Obradoviću odmah pošto se oporavi od prehlade i visoke temperature zbog koje neće biti prisustan na današnjoj utakmici sa Asvelom."

Takođe, 12 dana od "Džordan Nvora uspešno obavlja terapije povređenog lista, a medicinski tim KK Crvena zvezda Meridianbet čini sve da ga osposobi za utakmicu 8.kola Evrolige sa Makabijem u Beogradu. Odluka o njegovom nastupu biće doneta na sam dan utakmice."

Šta reći? Koju posluku porati? 

Edited by Dzo23
  • Like 18
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Znaci ipak je onaj forumas bio u pravu, bice ja kraju 6 sedmica pauze.Samo ne znam jel klub svjesno laze navijace ili jednostavno nemaju pojma o kakvim povredama se radi pa samo lupaju napamet?Pa na dan na utakmicu sa Makabijem su objavili da cine sve da Nwora bude u timu i od tada proslo 2 sedmice i jos ga nema?Jebeni amateri ovo nema nigdje na svijetu

• Like 7
Posted

Jebeno je ovo sa Nworom, baš frustrirajuće. I sama neizvijesnost oko povratka, može se desiti da ga nema još dugo. A sad nam je baš potreban, za utakmice koje nas čekaju.

• Like 1
Posted (edited)
39 minutes ago, Medranotzz said:

Nažalost Nvora preskače i ovo duplo kolo.

Napisao sam jučer na live temi da mi sama činjenica da se Butler odmara i preskače meč sa Budućnosti ukazuje na to da Nwora nije spreman za dvomeč koji nas očekuje. I to sve nakon šta se prvo pisalo o tome da je Butler čak i povređen.

Edited by bodo
  • Like 1