Čočo Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 (edited) 1 minute ago, Cavani said: Za nas je najbitnije da ne igra Kabengele. I Musa i Bertans. Edited November 9, 2025 by Čočo
Medranotzz Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Definitivno pitanje Kabengelea jedno od vaznijih. 1
Bruda Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 9 minutes ago, Čočo said: I Musa i Bertans. Oni svakako ne igraju, Kabengele je pod znakom pitanja.
Sector Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Ti što su pod znakom pitanja će igrati. Ovi naši što su pod znakom pitanja neće. 9 1 1 25
liv7 Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 13 hours ago, Mile1 said: Poceo je da trenira sa ekipom, imao je ljudi rupturu lista koja je vrlo specificna povreda. U slucaju loseg oporavka nazalost posle toga strada ahilova tetiva. Tako da medicinska sluzba radi sve kako treba Ova poslednja recenica u tvom postu...🙄😁 Divim se tvojoj veri,Mile.. posle svega sto se izdesavalo poslednjih godina,moje poverenje u ono sto se zove "medicinska sluzba KK Crvena Zvezda" ne moze da izmeri ni apotekarska vaga. 1
Stefi88 Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 6 minutes ago, Carl Johnson said: Jel ste sigurni za Bertansa? https://sportal.blic.rs/prica/dubai-u-problemu-musa-i-bertans-ce-jos-cekati-na-povratak-stigle-dobre-vesti-o-avramovicu-2025110618011449989
Bruda Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 8 minutes ago, Carl Johnson said: Jel ste sigurni za Bertansa? Out until mid-December po nekim procenama, zadnja loža. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/morace-dubai-jos-da-ceka-na-povratak-dzanana-muse-i-davisa-bertansa/527566
wing Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 (edited) 35 minutes ago, Bruda said: Oni svakako ne igraju, Kabengele je pod znakom pitanja. Šta ćemo ako zaigra ? Edited November 9, 2025 by Wingwalker 1
Bruda Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 1 minute ago, Wingwalker said: Šta ćemo ako zaigra ? Pa da dobijemo utakmicu, jedino nam to preostaje. 10 2
Webad Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 https://www.instagram.com/reel/DQzHQwQiIfI/?igsh=NGt2dW93Ymx6MWJi 💪 5 2 9
Disfruto Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Plavsic putuje u Dubai znaci opet bez nwore Dokle ce bre vise da lazu za sve pogotovo Sasa
Medranotzz Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Nažalost Nvora preskače i ovo duplo kolo. 1
Crni Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 7 minutes ago, Disfruto said: Plavsic putuje u Dubai znaci opet bez nwore Dokle ce bre vise da lazu za sve pogotovo Sasa Posto oni igraju istu poziciju, logicno 1
Disfruto Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 1 minute ago, Crni said: Posto oni igraju istu poziciju, logicno Jer ulazi u 12 umesto Nwore, logicno
Crni Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 2 minutes ago, Disfruto said: Jer ulazi u 12 umesto Nwore, logicno A da se saceka zvanicno ko putuje? Ili avansno da kukamo?
Disfruto Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Just now, Crni said: A da se saceka zvanicno ko putuje? Ili avansno da kukamo? Pa pogledaj instagram od zvanicnog kluba i videces
Dzo23 Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 (edited) Tačno 12 dana od "Devonte Grejem nakon obavljene magnetne rezonance i novih pregleda, dobio dozvolu da se priključi treninzima prvog tima. On će se staviti na raspolaganje treneru Saši Obradoviću odmah pošto se oporavi od prehlade i visoke temperature zbog koje neće biti prisustan na današnjoj utakmici sa Asvelom." Takođe, 12 dana od "Džordan Nvora uspešno obavlja terapije povređenog lista, a medicinski tim KK Crvena zvezda Meridianbet čini sve da ga osposobi za utakmicu 8.kola Evrolige sa Makabijem u Beogradu. Odluka o njegovom nastupu biće doneta na sam dan utakmice." Šta reći? Koju posluku porati? Edited November 9, 2025 by Dzo23 21 1 1
Maksim Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Znaci ipak je onaj forumas bio u pravu, bice ja kraju 6 sedmica pauze.Samo ne znam jel klub svjesno laze navijace ili jednostavno nemaju pojma o kakvim povredama se radi pa samo lupaju napamet?Pa na dan na utakmicu sa Makabijem su objavili da cine sve da Nwora bude u timu i od tada proslo 2 sedmice i jos ga nema?Jebeni amateri ovo nema nigdje na svijetu 9
Čočo Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Koga nema bez njega se može. To smo barem pokazali do sada. Idemo po duplu pobedu i u ovom duplom kolu! 💪 2
Sector Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Jebeno je ovo sa Nworom, baš frustrirajuće. I sama neizvijesnost oko povratka, može se desiti da ga nema još dugo. A sad nam je baš potreban, za utakmice koje nas čekaju. 1
suptil Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Mene zanima da li je Darko Plavsic u avionu? Koliko sam shvatio nasi su na putu za Dubai...
Shunsuke Nakamura Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 Dobro je barem da je sa Batlerom sve ok. Sinoć ste stvorili ozbiljnu histeriju na forumu. 5
bodo Posted November 9, 2025 Posted November 9, 2025 (edited) 39 minutes ago, Medranotzz said: Nažalost Nvora preskače i ovo duplo kolo. Napisao sam jučer na live temi da mi sama činjenica da se Butler odmara i preskače meč sa Budućnosti ukazuje na to da Nwora nije spreman za dvomeč koji nas očekuje. I to sve nakon šta se prvo pisalo o tome da je Butler čak i povređen. Edited November 9, 2025 by bodo 1
Recommended Posts