bodo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Valjda ćemo od Valensije biti kompletni na spoljnim pozicijama osim naravno Cartera
Šiljokapi Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Znači bre. čovek ne može ni da se raduje pobedi od budalaština koje je izgovorio komentator. Neverovatno, pritisak mi je 200/150
Dz0nika Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Mogu vam reci da ja komentatora nisam ni slusao. Toliko nebitan u svemu ovome kad vidim kako se momci bore za svaku loptu❤️ 8
Сандро Лаки Ђентиле Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Не треба обраћати пажњу на Цаковића, нарочито у ситуацији где смо доминантно добили, јесте лупао свашта, али то ми је буквално последња брига сад. Само да Џеред истрчи у уторак и да наставимо у правом ритму. Кад оно Семи зацупка после доскока, заледило ми се говно, још дрипац поче да помиње зглоб. 1
tejlor Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Dz0nika said: Mogu vam reci da ja komentatora nisam ni slusao. Toliko nebitan u svemu ovome kad vidim kako se momci bore za svaku loptu❤️ Bukvalno ga nisam uopste ni cuo.
Medranotzz Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 21 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Не треба обраћати пажњу на Цаковића, нарочито у ситуацији где смо доминантно добили, јесте лупао свашта, али то ми је буквално последња брига сад. Само да Џеред истрчи у уторак и да наставимо у правом ритму. Кад оно Семи зацупка после доскока, заледило ми се говно, још дрипац поче да помиње зглоб. Batler je zdrav i nema nikakav problem, samo je stručni štab procenio da mu sada daju odmor pred duplo kolo. 1
Mile1 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 14 minutes ago, Phobia said: Jel izjavio za Nworu ista? Poceo je da trenira sa ekipom, imao je ljudi rupturu lista koja je vrlo specificna povreda. U slucaju loseg oporavka nazalost posle toga strada ahilova tetiva. Tako da medicinska sluzba radi sve kako treba 29 1
Kosjan Willavić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Iako ga umem nekad kritikovati, razlog zasto branim Ognjena Dobrica je sto taj covek apsolutno nikad ne bira utakmice. Da li da 20 poena ili baca frljoke, gubi lopte ili igra toreador odbranu, uvek znas da je on dao sve od sebe u tom momentu. Otuda mi je neizmerno drago sto dize formu, trebace nam njegovi minuti u narednom periodu dok se ne pooporavljaju i ne dostignu radnu temperaturu Nvora i Grejem. Edited 15 hours ago by Kosjan Willavić 31
hakeem Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago odusevljen sam defanzivnim igrama Davidovca ove sezone...moze da cuva svakoga, koncentrisan, pomaze kad treba...sve u svemu neobicno za njega da je aktivan u ovom delu sezone... 23 2
Born Ready Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Što se mučenog Cakovića tiče, mene zanima jel njemu ovo bio prvi put da radi prenos utakmice iz hale? Bar jedno 10 puta je naglasio da je u Pioniru, kako je komentatorska pozicija blizu, kako on eto može nama da posvedoči da na terenu sve pršti i da se to jasno vidi u hali itd, kao da mi na Areni ne gledamo utakmicu nego slušamo radio prenos. Iako Arenini komentatori iz nekog razloga izgleda većinu prenosa rade iz studija, valjda je potpuno normalno da komentator utakmice večitih u Bg prati iz hale, a od ovog svako malo moraš da slušaš nekakve potvrde da to što vidiš na tv-u zaista tako izgleda i u hali. Kao da su ga poslali na G7 NBA finala jebote. Utakmica dobijena mnogo laganije nego što sam očekivao, stvarno nas je uživanje gledati u ovakvoj formi, čak i kad se ne igra na maks obrtaja. Imamo realne šanse u obe utakmice naredne nedelje, ali se nešto mora i izgubiti, bio bih skroz zadovoljan i sa 1-1. 1
Nikom nista Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 34 minutes ago, hakeem said: odusevljen sam defanzivnim igrama Davidovca ove sezone...moze da cuva svakoga, koncentrisan, pomaze kad treba...sve u svemu neobicno za njega da je aktivan u ovom delu sezone... Bilo je jako toplo u ovom periodu, pa je pomislio da je april/maj 🤣 1
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, Nikom nista said: Bilo je jako toplo u ovom periodu, pa je pomislio da je april/maj 🤣 Obicno da prve znake zivota na dva EL meca pre kupa, na kom posle izdominira. Zatim ide period nove hibernacije i budjenja oko Lazareve subote 1 1
m0k1 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pre ce biti da mu istice ugovor ovog leta a mogao je iz prve ruke da vidi kako su prosli Mitrovic, Nedovic i Lazic... 13
Night wolf Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Utakmica dobijena rutinski, niko nije povređen. Batler izvestan za duplo kolo, izostanak Nwore objašnjen... Skoro pa da nam je ponestalo municije, a onda se neko doseti komentatora. Ciganlijo neuništivi smo 2
Giorgio II Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da su hteli, dobili bi sa 30+ i u ovom sastavu, lagano...eto takav sam utisak imao. Ogromna je razlika u kvalitetu i snazi. Sad ide duplo kolo, vazno je da su momci odmorni i spremni jer "broj obrtaja" u EL na kom igramo je neverovatan, zaista....lete po terenu
Starakajla Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 hours ago, Sector said: ako preskače duplo kolo, biće do valensije skoro mjesec dana. Pa lepo su rekli, od dana do (mesec) dana
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sad slušam na podcastu, koji je sniman poslije Makabija, Miloš kaže da bi se Džordan trebao vratiti za PAO. Očito, ništa se ne zna i stvarno je day by day, odnosno svaki dan nova procjena, čini se uvijek gora od prethodne.
Medranotzz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Mozda je Nvora zalečen i mogao bi odigrati utakmicu ali smo usled dobrog skora u EL odlučili da se ta povreda tretira sa vecom paznjom i zeljom da se bolje oporavi za period sezone kada ce nam on ipak biti potrebniji. Da mi imamo neki gori skor verujem da bi Nvoru skinuli za Pao. Mozda… Edited 5 hours ago by Medranotzz
Гвозден Чекић Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, dzakala said: Obradovic je i kazao da Batler nije kondiciono speman, ali zar nije logika da ga kroz Aba razigras sa ekipom makar 15ak minuta za duplo kolo EL Није. Кондиција се првенствено стиче кроз тренинг па тек онда кроз утакмице. Боље овако него да уђе неспреман на утакмицу и да ризикује повреду проузроковану умором. 9
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, quentin said: Pošto znamo šta je sa Batlerom jedina misterija je šta je komentator konzumirao da onako lupeta. Krek kokain.
Maksim Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dubai objavio da se Avramovic oporavio od povrede i bice u sastavu protiv nas.
Recommended Posts