quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, VISOKOLETAC said: Onda se nije oporavio od povrede. Da li ti je tako lakse? Lako za mene. A ako se nije oporavio onda se to tako i kaže. A ne da "je tokom ponedeljka i utorka obavio dodatne analize povređenog lista nakon čega će krenuti u trenažni proces i povratak u takmičarsku formu". Čemu muljanje?
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Psycho said: Ovo što mi živimo, preživljavamo i doživljavamo može da se nađe u nekim filmovima eventualno. Možda u nekim koji će tek biti snimljeni. Kao neko ko je odgledao baš puno filmova, ne uspevam da pronađem sličnost. Jedino mogu da kažem da dobar deo naših života neodoljivo podseća na film Underground od Kusturice. Braća napolju švercuju oružje i drže nas sve zatočene u podrumu, pričajući nam kako je život na površini užasan i kako imamo sreće što smo u podrumu. Napisao bih i da jebavaju najbolje 'čke ali sam se setio da žvali teško može da se digne, pa to otpada. Napisao bih još nešto, a tiče se očigledne nepravde na koju neću da ćutim. Ne znam da li bi neko to rekao za mene ali ja moram. Onaj dečko Gudura (ne iz Milana već ovde sa foruma) ako se dobro sećam bio je lepo banovan jer je preneo da je Nwora povređen. Jedina njegova greška tu, bila je ta što je začinio tu informaciju sa dijagnozom koju su iz kluba odmah demantovali. Da je to preskočio, info bi bio 1/1. Tako da ne očekujem ali smatram da mu dugujete bar izvinjenje. 8
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, djole_ynwa said: Да ли неко има искуства са куповањем карата за утакмице у Шпанији? 21.11 играмо са Валенсијом и на њиховом сајту су избачене карте које полако нестају. Међутим,мени стално избацује грешку приликом регистровања,што је предуслов за куповину. Ако неко зна, и може да помогне нека ми се јави. Јави им се на овај мејл: [email protected]. Љубазни су и помоћи ће ти да се региструјеш, тачније они ће те регистровати и направити профил за тебе. Што се карата тиче, прилично је једноставна куповина, само што инсистирају да ће бити ригорозни у вези тога да са обележјима Звезде не можеш да седиш ван гостујућег сектора који је најлошији. Ја сам узео карте за места ближа терену, па ћу већ видети да ли идем црвено-бео на утакмицу или не. 2
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Po svemu viđenom, ako se Nwora vrati 13. za Monako biće super, ali realniji je 19. - Valensija. Graham će verovatno protiv Valensije da debituje u EL. Možda ga uvedu u duplom kolu 11.-13. neki minut pre kraja, ako meč već bude rešen. 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Wook said: Po svemu viđenom, ako se Nwora vrati 13. za Monako biće super, ali realniji je 19. - Valensija. Graham će verovatno protiv Valensije da debituje u EL. Možda ga uvedu u duplom kolu 11.-13. neki minut pre kraja, ako meč već bude rešen. To ti je neko rekao ili ti to onako odakativno?
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 43 minutes ago, HAMMER said: Ladno ima ljudi koji lete er srbijom. Sad sam sve video... offtopic Apsolutno. Kad moras da letis svako malo iz Beograda, mahom po regionu ili dalje po Evropi, zasto bi iko presedao kada ima direktan let manje vise svuda 1 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 43 minutes ago, Wook said: Po svemu viđenom, ako se Nwora vrati 13. za Monako biće super, ali realniji je 19. - Valensija. Graham će verovatno protiv Valensije da debituje u EL. Možda ga uvedu u duplom kolu 11.-13. neki minut pre kraja, ako meč već bude rešen. Sledeće dve nedelje su ključne. 2
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dužni su nam zečevi, izjedoše nam svu šargarepu! Fali nam municije, ostala samo krupna sačma ali je malo stara. Krofnica je startovao perfektno ali mi se čini da je u padu, Buka je u modi i nema naklonost sudija tako da smo u reketu kao i oni. Ne očekujem od Dezmonda ništa, ako doprinese, super. Ostali će biti standardni, hoće li biti dovoljno za namazane i premazane zečeve? Ne verujem. Ali deremo ih! I nadam se i filovanju nekom za Vladu, bar 2-3x po par minuta!
Webad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/p/DQoavhYDdPx/?igsh=ZmN4cThsd3h2M205 😂 2
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, djole_ynwa said: Да ли неко има искуства са куповањем карата за утакмице у Шпанији? 21.11 играмо са Валенсијом и на њиховом сајту су избачене карте које полако нестају. Међутим,мени стално избацује грешку приликом регистровања,што је предуслов за куповину. Ако неко зна, и може да помогне нека ми се јави. I ja sam zainteresovan, da li se zna u kojem sektoru ce biti nasi navijaci?
Phobia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Disfruto said: I ja sam zainteresovan, da li se zna u kojem sektoru ce biti nasi navijaci? Zar nisu fazon spanski klubovi zabranili da dolaze gostujuci navijaci na njihove utakmice?
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Phobia said: Zar nisu fazon spanski klubovi zabranili da dolaze gostujuci navijaci na njihove utakmice? Samo Barselona, i to za deo klubova, ne za sve. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sinnerman said: Onaj dečko Gudura (ne iz Milana već ovde sa foruma) ako se dobro sećam bio je lepo banovan jer je preneo da je Nwora povređen. Jedina njegova greška tu, bila je ta što je začinio tu informaciju sa dijagnozom koju su iz kluba odmah demantovali. Da je to preskočio, info bi bio 1/1. Tako da ne očekujem ali smatram da mu dugujete bar izvinjenje. Koliko se ja sećam on nije objavio dijagnozu već je napisao da će biti 6 nedelja pauze. Tako da će info biti 1/1 ako budemo polovinom decembra raspravljali da li će igrati protiv Partizana ili duplo kolo posle tiga.
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TB Told said: Koliko se ja sećam on nije objavio dijagnozu već je napisao da će biti 6 nedelja pauze. Tako da će info biti 1/1 ako budemo polovinom decembra raspravljali da li će igrati protiv Partizana ili duplo kolo posle tiga. Da nije doktorke Marijane verovatno bi bilo 6 nedelja pauze.
HAMMER Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, NMX said: offtopic Apsolutno. Kad moras da letis svako malo iz Beograda, mahom po regionu ili dalje po Evropi, zasto bi iko presedao kada ima direktan let manje vise svuda moguce da imas matematiku koja kaze tako. ja ih uopste i ne uzimam u razmatranje. znaci kao da ne postoje. pogledao sam par puta cene i u principu ih i ne gledam vise. zatvorise britis ervejz zbog njih jer su bili duplo jeftiniji.
Nini3112 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Veceras ili dobijamo glat ili nas dobijaju nekom ludom trojkom,njima je jedini nacin da budu u igri sut za tri.
Shunsuke Nakamura Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ne bih se previše zalijetao. Mi i dalje igramo bez većine spoljnih igrača a Batler se tek priključio. I protiv Makabi se vidjelo koliko nam fali još jedan dobar bek pored Kodija. 4
Taki Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ekipa koja ima Nana, Slukasa, Grenta, Osmana, Sortsa se ne moze nikako podcijeniti, pa i Hernangomesa i Mitroglua koji ce siriti i otvoriti prostor ovim bekovima. Jos dolaze nakon poraza i u ne bas dobroj situaciji sto je po meni gore za nas, nekako smo uvijek gubili takve utakmice. Prica se o nijihovom hendikepu sa centrima a kakvi smo mi na 1-2,treba nam jos jedna vrhunska utakmica Kodija, za Batlera ne moze tezi protivnik, narocito ce imati problema u odbrani. A od Jaga, Miljenovica i Dobrica nije realno nesto previse ocekivati.. Po meni trebaju nam vrhunske utakmice Kodija i Monekea da bi imali sanse dobiti. 3
Golijat Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 13 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ne bih se previše zalijetao. Mi i dalje igramo bez većine spoljnih igrača a Batler se tek priključio. I protiv Makabi se vidjelo koliko nam fali još jedan dobar bek pored Kodija. Apsolutno. Malo me nervira sto se stvorila atmosfera kao da bi bilo iznenadjenje da nas PAO dobije veceras. PAO je i dalje najjaci roster u EL, ima dovoljnu dubinu u rosteru da nadomesti neigranje centara, mogu da nas natrpaju spolja, dovoljno jaki na krilima.
Recommended Posts