Todo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 2 hours ago, Medranotzz said: Oduži se ovo sa Nvorom, od toga da je “dan za dan” protiv Asvela, Makabija, pa da evo nece igrati ni protiv Pao. Bas frustrijajuce sve ovo oko povreda ali nama rezultati nikad bolji. Pao dolazi bez i jednog klasicnog centra i sto kaze Sasa, lakse se spremiti za kompletne rostere nego ovo kad se ekipe moraju skupiti. Mi smo tako nokaturali Oli u Pireju prosle sezone. Svejedno bi ja forsirao tu igru na nase centre pa neka oni misle kako ce to braniti. Nana udvajati, zatvoriti im prilaze kosu i bice to okej Lepo to zvuči da ih napadnemo pod košem, ali ima to prednosti i mana. Motejunas jedini ima neku ledjnu tehniku, da se dole spusti lopta, dok Izundu apsolutno ne pravi prednost na taj način. Sa druge strane, igra se i u kontra smeru, pa treba braniti njihove "centre" za sutra, Hernangomeza i Mitrougla koji će širiti i napuniti nas spolja, ako im se otvori šut. To Motejunas, što zbog godina, što zbog gabarita ne može brainiti u dužem intervalu, tako da se se briše i njegova prednost dole na postu. Jedino u skoku možemo možda imati dominaciju zbog problema sa visokim igračima. Iskreno, mislim da će spoljna linija sutra odlučiti, koliko će naša destkovana uspeti da parira možda i najboljoj bekovskoj u evropi. Tanki su u gostima za sada ove god, nekako svima nama fali još taj meč sutra da se zatvori ta idealna serija i dobar raspored , posle moraju krenuti i porazi, to je realno i normalno. Edited 7 hours ago by Todo 1
Daiki Ito Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 6 hours ago, Zadnji vezni said: I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju. Gde ti živiš prijatelju?Ti si odvaljen od života,realnog stanja stvari u zemlji Srbiji i nemaš pojma sa kakvom troglavom aždajom se ovde borimo? Kad već to ne znaš ili nisi upućen,onda je najbolje ne davati ovakve komentare jer ne idu u istu rečenicu sa ovom tiranijom koju živimo. Šta kažeš,izađeš na izbore i zaokružiš a do tada gledaš kako ti ubija komšije usled korupcije,prodaje zemlju,krade,prebija te.hapsi,uzurpira javni prostor,izbacuje sa posla,prati, špijunira,prisluškuje,maltretira,pokuša ubiti zvučnim totpom i bojnim otrovima,gde policajci prete studentlkinji silovanjem,maltretiraju majku kojoj su ubili dete...itd itd I na nama je samo da ćutimo,čekamo izbore i zaokružimo.I pak...eto promena! Hoće to batice ali kod braće Grim. Zato sutra da se ori Arenom"Vladimir Štimac" bar je toliko zaslužio od nas cigana kad su ga kolege već prodale i ćute kao pičke. Zivim tamo pfrijatelju dje je veca dktaroska vlast pala na izborima . Dje je narod svoje svetinje i vjeru odbranio na ulici i izborima , a ne u dvorani . Al Vas presjednik je na vlasti zbog tebe i slicnih tebe koji od kuce mirno gledaju izbore , jer sta ce pa promijeniti pa tvoj i slicnih tebe glas . Mozes da dodjes i skandiras cio dan Vucicu pederu , al ako ne izadjes na izbore taj Vucic ce pobjedjivati uvijek . Mi smo skandirali Milo lopove , pa smo pusili da ne kazem sta dok nije izaslo 80% na izbore . No necu da trosim svoje rijeci vise skandiraj te Vucicu pederu , a izbore od kuce gledaj te , ovaj nas je tako vladao 30godina , ovaj vas ce dozivotno . Edited 8 hours ago by Daiki Ito 2
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Svako ko je bio u Pioniru protiv Makabija mogao je da vidi kako Nwora upadljivo neprirodno hoda i da je bilo teško za očekivati da igra protiv PAO. Moraćemo bar neku prednost da napravimo pod koševima jer napucavati se bekovski sa njima pound for pound teško da imamo šta da tražimo. Naravno, ne treba konjski gurati sve pod koš, ali opteretiti ih dole, napraviti dosta ofanzivnih skokova, kontrolisati dfanzivni skok - to je nešto što moramo da uradimo u ovoj situaciji. Opet mi se Chima nameće kao ključni naš igrač jer je znatno brži od Juancha i Mitogloua, a nema neke strvine pod košem da ga čeka. Za PAO mi je apsolutno ključni igrač Osman, sve i da Nunn ubaci svoje. Osman je taj koji treba da nametne trčanje i brzu igru PAO sad kad nemaju centre. Mora ozbiljno da se trči sutra. 6
Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Daiki Ito said: Zivim tamo pfrijatelju dje je veca dktaroska vlast pala na izborima . Dje je narod svoje svetinje i vjeru odbranio na ulici i izborima , a ne u dvorani . Al Vas presjednik je na vlasti zbog tebe i slicnih tebe koji od kuce mirno gledaju izbore , jer sta ce pa promijeniti pa tvoj i slicnih tebe glas . Mozes da dodjes i skandiras cio dan Vucicu pederu , al ako ne izadjes na izbore taj Vucic ce pobjedjivati uvijek . Mi smo skandirali Milo lopove , pa smo pusili da ne kazem sta dok nije izaslo 80% na izbore . No necu da trosim svoje rijeci vise skandiraj te Vucicu pederu , a izbore od kuce gledaj te , ovaj nas je tako vladao 30godina , ovaj vas ce dozivotno . Svakako nije za ovu temu ali moram da ti nešto kažem. Taj vaš režim i mala sredina možda jesu bili zajebani za pojedince, međutim nemoj da si smešan sa izjavama da je to ozbiljnija priča od ovoga ovde. Svaka vama čast što ste skinuli Mila ali se ovde ne pita narod već ljudi iz senke, služba i sl. Žvalja je samo jedna figura koju neki opasni likovi drže za jaja i on mora da peva kako oni kažu. Što se utakmice tiče, podrška Štimcu mora da se da, da se pokaže stav. Ako neće neprskani najverniji, onda semenkari. Naravno van pameti je da se skandira 20 minuta, već treba na početku pružiti podršku i onda nastaviti sa bodrenjem tima. Ukoliko izostane bilo kakva reakcija, duboko ću se razočarati. U vezi rezultata, očekujem pobedu, očekujem da nam se postepeno priključuje jedan po jedan igrač, tako je bolje nego nekoliko odjednom. Imali smo ranije situaciju da smo mleli sa skraćenom rotacijom i onda sve sjebali prikljulivanjem nekoliko oporavljenih igrača. Prošle sezone smo imali istorijsku priliku, da pametnom doselekcijom pokidamo sezonu jer smo imali predobar h2h skor sa konkurencijom. Nismo iskoristili i usrali smo motku. Ove sezone očekujem da nam se to vrati i da idemo na F4. 5
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 24 minutes ago, Chaos Is Me said: Svako ko je bio u Pioniru protiv Makabija mogao je da vidi kako Nwora upadljivo neprirodno hoda i da je bilo teško za očekivati da igra protiv PAO. Moraćemo bar neku prednost da napravimo pod koševima jer napucavati se bekovski sa njima pound for pound teško da imamo šta da tražimo. Naravno, ne treba konjski gurati sve pod koš, ali opteretiti ih dole, napraviti dosta ofanzivnih skokova, kontrolisati dfanzivni skok - to je nešto što moramo da uradimo u ovoj situaciji. Opet mi se Chima nameće kao ključni naš igrač jer je znatno brži od Juancha i Mitogloua, a nema neke strvine pod košem da ga čeka. Za PAO mi je apsolutno ključni igrač Osman, sve i da Nunn ubaci svoje. Osman je taj koji treba da nametne trčanje i brzu igru PAO sad kad nemaju centre. Mora ozbiljno da se trči sutra. A pazi ovo... Ataman poveo Lesora zbog psiholoskih stvari... ocigledni da provocira navijace 1
3x3cz Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Na ulicu pa podržite Stimca, dvorana je za Zvezdu i za njenu pobedu, briga me ko je i sta je u pitanju, podrška za Zvezdu da pobedi pa onda mozemo skandirati... 3 1 1 15
Dobar Los Milos Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Neverovatno kako se mulja i krije kad su povrede u pitanju.......................... 1
Popular Post Sinnerman Posted 8 hours ago Popular Post Posted 8 hours ago 1 minute ago, 3x3cz said: Na ulicu pa podržite Stimca, dvorana je za Zvezdu i za njenu pobedu, briga me ko je i sta je u pitanju, podrška za Zvezdu da pobedi pa onda mozemo skandirati... Tako je tebra, isto važi za vas šipkaše kada pravite parastos na utakmici gde šaljete pozdrave vašim poginulim drugarima koje niko sem vas 50 ne poznaje. U crkvu ili na groblje, a ne da silujete 20k ljudi u hali. 51 1 1 1
quentin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: Neverovatno kako se mulja i krije kad su povrede u pitanju.......................... To je bolja varijanta. Gora varijanta je da naš medical staff prosto ne zna šta radi. 1
dzakala Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vi kao da nikada niste bili na nasim utakmicama pa pricate o eventualnom skandiranju Stimcu? Mislim da je svima jasno da kop to nece skandirati, a ako se pokrene sa ostalih tribina, desice se neki novi Kristofer Hill, ko ne skace taj je plenum, i jedna mrtva i tenzicna atmosfera u hali. I da slazem se, zvala se ne rusi na tribini, rusi se na ulici.I navijaci njemu ne trebaju da se ne bi sa stadiona ili hala culo skandiranje protiv njega, oni njemu trebaju da na ulici ne bi bili protiv njega. 1
mindgame Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago možemo li se nadati Nwori protiv Dubaija u gostima ? Jako je degutantno ovo sto se oglasavaju i mnogo pišu, a malo kažu
Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, mindgame said: možemo li se nadati Nwori protiv Dubaija u gostima ? Jako je degutantno ovo sto se oglasavaju i mnogo pišu, a malo kažu Sacekaj ponedeljak da cujes "day to day" 1
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko vidim na ovim snimcima Grejma nema na treningu? Jel to ipak da pocinje trenirati za 7 do 14 dana? Sutra nam trebaju agresivni Kodi i Moneke, da sto vise idu do kosa, mislim da ce oni imati dosta problema u zastiti obruca, bez centra sa ovim cetvorkama koje nisu neki defanzivci.. Vjerovatno ce naci nacin da nam zatvore centre, neka udvajanja gdje nama moze biti problem nedostatak sutera, a i cesto nam se znalo desiti da udjemo u seriju promasaja i nervozu. Idealan bi bio slican recept igre kao prvo poluvrijeme protiv Makabija.
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 hours ago, Nini3112 said: Dobicemo pojacanje u vidu Darka Plavsica protiv Panate. Da ga što pre integrišemo bez narušavanja hemije i nadam se da će ga povrede zaobići. 1 8
mindgame Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kad vidim Kalinarija nasmejanog popravi mi dan čovek iz mesta. Neverovatno koliko je prodisao dolaskom Obradovića kao i cela ekipa 14 1
Crni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bio sam ucesnik litija u Crnoj Gori, svedok cetiri decenija tiranije Mila. Ali porediti situaciju jednog malenog birackog tela, sa onim sto imamo u Srbiji, neozbiljno je i neuporedivo. Tako da kako Njegos kaze: "Udri vraga ne ostav' mu ni traga"! U sredu neka se pumpa ko sto nikad nije! 5 4
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Natrpace ih sutra Batler. Iz miloste cu ga na forumu zvati suter iz bloka 😄 @Crni Mnogo je jeziviji inzenjering na 500 000 glasaca od inzinjeringa nad visemilionskom populacijom. Svakom rezimu dodje kraj pa ce i ovom. 3
GameChanger Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 18 minutes ago, suptil said: Natrpace ih sutra Batler. Iz miloste cu ga na forumu zvati suter iz bloka 😄 @Crni Mnogo je jeziviji inzenjering na 500 000 glasaca od inzinjeringa nad visemilionskom populacijom. Svakom rezimu dodje kraj pa ce i ovom. A ja - Ćirko
Šiljokapi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, GameChanger said: A ja - Ćirko Dezmond 1
Antibes Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pratim pomalo šta radi Štimac, sve je to ok... ali nisam za to da nešto njemu dajemo specijalnu podršku. Možda bi mera bila neki transparent. Ne vidim da je njegovo hapšenje važnije od brojnih drugih hapšenja, studenata itd. On nije uhapšen kao bivši igrač Zvezde, već kao protivnik vladajućeg režima. Ali snažno jesam za to da Arena, navijači Zvezde, glasno i jasno izreknu stav o stanju u društvu, o beznađu u kome smo. Jesam i za to, da to bude povremeno, ali da se ne naruši podrška timu u pokušaju da pobedi ove zelene. Treba naći neki model... lupam, npr sad je in to natpevavanje tribina sa Zvezda šampion... Olimpijakos... možda nešto ovako: Nanananana... Zvezda šampion; Oooooooooo... Hulja u zatvor. Eto tako npr, moglo bi da bude efektno. Sigurno neko može smisliti i nešto bolje. Dakle, suština je, ne ili Zvezda, ili normalan život, nego i Zvezda i i normalan život. Ne isključuje to jedno drugo.
Daiki Ito Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 27 minutes ago, Crni said: Bio sam ucesnik litija u Crnoj Gori, svedok cetiri decenija tiranije Mila. Ali porediti situaciju jednog malenog birackog tela, sa onim sto imamo u Srbiji, neozbiljno je i neuporedivo. Tako da kako Njegos kaze: "Udri vraga ne ostav' mu ni traga"! U sredu neka se pumpa ko sto nikad nije! Od srca i Tebi i ostalima zelim da ne dozivite sto smo mi dozivljavali i ko Boga Vas molim ne dozvolite da Vas zavade sa vasim komsijama , rodbinom , bracom . Ako neko voli pogresnog , ne znaci da tog nekog treba vrijedjati , jer ima ona stara zavadi pa vladaj to je na djelu bilo u CG , a sad je u Srbiji .
ZvezdaBL Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Tako je tebra, isto važi za vas šipkaše kada pravite parastos na utakmici gde šaljete pozdrave vašim poginulim drugarima koje niko sem vas 50 ne poznaje. U crkvu ili na groblje, a ne da silujete 20k ljudi u hali. Neki od tih drugara su poginuli prateći Zvezdu, istu onu o kojoj smo ovdje za dva mjeseca ispisali 400 stranica, sramotno je ovo što pišeš. 2 1
Medranotzz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Todo said: Lepo to zvuči da ih napadnemo pod košem, ali ima to prednosti i mana. Motejunas jedini ima neku ledjnu tehniku, da se dole spusti lopta, dok Izundu apsolutno ne pravi prednost na taj način. Sa druge strane, igra se i u kontra smeru, pa treba braniti njihove "centre" za sutra, Hernangomeza i Mitrougla koji će širiti i napuniti nas spolja, ako im se otvori šut. To Motejunas, što zbog godina, što zbog gabarita ne može brainiti u dužem intervalu, tako da se se briše i njegova prednost dole na postu. Jedino u skoku možemo možda imati dominaciju zbog problema sa visokim igračima. Iskreno, mislim da će spoljna linija sutra odlučiti, koliko će naša destkovana uspeti da parira možda i najboljoj bekovskoj u evropi. Tanki su u gostima za sada ove god, nekako svima nama fali još taj meč sutra da se zatvori ta idealna serija i dobar raspored , posle moraju krenuti i porazi, to je realno i normalno. Ne smemo mi igrati sa njima na nacin da bekovska linija resava utakmicu jer je to onda teren koji njima odgovara apsolutno. Kako znamo i umemo mi moramo napasti “unutra” i time skinuti teret sa bekova. Ja bi opusteno rizikovao sa Mitoglua. Pa ako ce on ubaciti trojke, onda i nemas sta da trazis protiv njih.
Dobar Los Milos Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, ZvezdaBL said: Neki od tih drugara su poginuli prateći Zvezdu, istu onu o kojoj smo ovdje za dva mjeseca ispisali 400 stranica, sramotno je ovo što pišeš. Moze Zvezda da se prati i bez tuca i kriminala. Mojne te fazone, molim te. 4 1
Recommended Posts