Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Nisam ja gadljiv na dobre napadače, naprotiv, ali postoji ogromna razlika između njih, dobri napadači su i SGA i Jordan Poole pa je među njima kosmička razlika u doprinosu timskom rezultatu. Ne bi mene Butler brinuo da je doveden kao Carter iz EC kao talentovan napadač sa velikim plafonom. Podsećam po treći put da je tip plaćen 2 miliona evra po sezoni, toliko ne plaćaš APP igrača nego apsolutnog lidera. I on će želeti svoju lidersku ulogu, samim tim manje usage ratea za ostale. A tek treba uklopiti i Grahama. Meni se više sviđa da kroz odbranu i fizikalnost gradimo identitet i na tom talasu smo i ostvarili ovih 6 pobeda, a naravno morao je neko i da protura tu loptu kroz obruč. Naravno da je rano za ocenu Butlera, pričam samo o onome što sam video, a meni je sinoć pretegao negativan utisak u odnosu na lakoću poentiranja. Isto pričam i na KKP temi, ako će oni zavisiti od cirkusanta Washingtona - nek odmah pišu propalo iako će im on doneti par pobeda na konto napadačkog talenta. Butler je prezentovan kao igrač za koga su se borili najbogatiji EL klubovi pa je ipak završio kod nas. Možda nije Kendrick Nunn ali želim da bude bliže njemu nego Walkeru koji ima ličnu statistiku u ekipi koja uglavnom gubi. Jebeš to. Inače, Butler je bio planiran i protiv Makabija da malo povuče ali je uglavnom izgledao kao da je pao direktno sa Neptuna na zemlju pre 5 minuta. Voleo bih da sebe uvede u ritam pametnijom igrom. 8 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Људи не спрдајте се, зна се како се рачунају индексни поени, ко их има највише је MVP.
zemljoradnik Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 24 minutes ago, Don Dusko said: Otkad ABA liga ne donosi direktno ucesnika EL postala je manje bitna. Sem satisfakcije trofejom nema nista drugo. I skoro 2 milke eurosa.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Los_Pollos_Hermanos said: Људи не спрдајте се, зна се како се рачунају индексни поени, ко их има највише је MVP. Quote In order to win the award, a player must have the highest PIR stat among all players of the round's winning teams. Only one game is taken into account in determining the award, as each individual game on the schedule is counted as one round. The award began with the EuroLeague 2000–01 season. Možda nisi razumeo moje pitanje. Dakle, MVP runde u evroligi je onaj ko ima najveći PIR među igračima iz pobedničkih ekipa u toj rundi. Na to sam ukazivao. Naravno da svi znamo kako se računaju indeksni poeni. Just now, zemljoradnik said: I skoro 2 milke eurosa. Ovo nisam znao. To verovatno Pumpai plaća?
Geronimo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Barem se pumpalo i picio Freed from Desire :) Nego... mozda Batlera treba uvoditi u off the ball ulozi. Da reshava, pa sutevima izvan sablona/rezona - zato smo ga doveli. Pak, za sada je problematican u driblingu i cim ima previse vremena da tupi, ovaj razmislja. Ajd da dobijemo nesto od njega kao od mikrotalasne, da ga lagano uvodimo, pa kad oseti igru i protivnike da gura jako - a ne odmah u ulogu primarnog kreatora i da ocekujemo od njega cuda. Za PAO bih ga uprario sa Miljenom, da udju sa klupe, Miljen nominalno da prevede, pa ili u brzu egzekuciju na Batlera ili mu davati loptu tek na 5sek do kraja, a pre toga odvrteti par kombinacija. Edited 8 hours ago by Geronimo Gutam reci... 3
ZvezdaBL Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne valja ciganu kad ima pet ekstremno dobrih igrača, ne valja kad ima pet nesebičnih ciglara, mene samo zanima da li će nama iko ikada ugoditi i šta mi želimo. 18
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Geronimo said: Da reshava, pa sutevima izvan sablona/rezona - zato smo ga doveli. Ovo sam i ja razmišljao. Dakle igraćemo praktično često sa dva pleja. Ili CMM+Nwora ili Graham+Butler ili neka kombinacija toga. Dakle, jedan će prevoditi loptu pa u zavisnosti od napada ili uključivati ekipu u flow ili ako ne prođe primarna akcija uzme loptu Butler i rešava kako zna. Moraće i pametnije da igra odbranu, jer je pravio baš glupe faulove. Jer džaba sve ako stalno bude u problemu sa faulovima. A može i petorka sa recimo Graham+Butler+Nwora+Ojeleye+Bolomboy (kad se vrati)...uh, ovo deluje prelepo. Dva hendlera kreatora, Nwora koji je i za šut i za prodor, i Semi koji je i za šut i za zidanje pod košem. Milina, jedva čekam to.
Fromthecorner Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Proteklih godina kada su ostali Evroligasi gubili u svojim domacim ligama, govorili smo ma sta njih briga oni imaju licence. Sada kada je mi imamo opet kuknjava zbog Spartaka 😄 14 2
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Čitamo malo komentare po internetima a i ovde i jel se to ozbiljno pljuje igrač koji je prvi put u životu odigrao utakmicu u Evropi i na istoj dao 16p za 16 minuta šutirajući trojke 3/4??????? Msm nz šta se očekivalo, ceo život proveo igrajući u Americi, još nije ni upoznao ekipu i na sve to je morao da igra sa nesretnim Jagom kao prvim plejem. 6
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Fromthecorner said: Proteklih godina kada su ostali Evroligasi gubili u svojim domacim ligama, govorili smo ma sta njih briga oni imaju licence. Sada kada je mi imamo opet kuknjava zbog Spartaka 😄 Vidii, ja kao navijac Zvezde ne zelim videti poraze. Dakle poraz je prihvatljiv ako se kao do pre 2 godine desi na 30 meceva ocekivanih 3-4 poraza, a mi sezonu krecemo isto kao porosle sezone sa vec 2 poraza u 4 kola u aba ligi, gde smo porazeni od 2 ekipe koje nisu ni Buducnost u Podgorici, ni Dubai u Dubaiju, ni Olimpija u gostima, niti od Partizana itd Sto znaci da je neminovno da cemo imati jos nekoliko poraza, a to znaci da posto ce se vidim igrati plej of, da cemo jako jako tesko osvojiti aba ligu, a samim tim i KLS, jer ce Partizan biti nosilac, posto ima smesnu grupu, gde mu je jedino realan jedan poraz od Dubaija danas i to je to. Kosarka je sport i igra se za trofeje, proslu sezonu smo na kraju zasrali, a zbog jake grupe i nikada vise duplih kola i ekipai nikad tezeg tempa u evroligi, miriše mi da cemo mozda opet samo KUP osvojiti(a i to je pitanje). Lepo je trositi energiju na evroligu, ali mi nismo Real Madrid u kosarci ili Panatinaikos pa da kažemo: Šta će nam ova 3 trofeja, napadamo evroligu. Da li zaista ti, ili bilo ko smatra da mi mozemo cak i sa ovim budzetom i timom i ovih 5 povredjenih kljucnih igraca uci 100% cak i u top 4, a kamoli biti prvaci ove i ovakve Evrolige?
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago U pravu ste i @Zvezdaš96 i @Fromthecorner. A odgovor je jednostavan. Boli nas kurac za ostale Evroligaše. To ne gledamo emotivno. I onda dobiješ logičan splet okolnosti u kome deluje da "svijetu ne moš ugoditi". Jer i ne možeš. Jer ipak žuljaju porazi od jebenog Zadra i Spartaka.
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 33 minutes ago, Chaos Is Me said: Nisam ja gadljiv na dobre napadače, naprotiv, ali postoji ogromna razlika između njih, dobri napadači su i SGA i Jordan Poole pa je među njima kosmička razlika u doprinosu timskom rezultatu. Ne bi mene Butler brinuo da je doveden kao Carter iz EC kao talentovan napadač sa velikim plafonom. Podsećam po treći put da je tip plaćen 2 miliona evra po sezoni, toliko ne plaćaš APP igrača nego apsolutnog lidera. I on će želeti svoju lidersku ulogu, samim tim manje usage ratea za ostale. A tek treba uklopiti i Grahama. Meni se više sviđa da kroz odbranu i fizikalnost gradimo identitet i na tom talasu smo i ostvarili ovih 6 pobeda, a naravno morao je neko i da protura tu loptu kroz obruč. Naravno da je rano za ocenu Butlera, pričam samo o onome što sam video, a meni je sinoć pretegao negativan utisak u odnosu na lakoću poentiranja. Isto pričam i na KKP temi, ako će oni zavisiti od cirkusanta Washingtona - nek odmah pišu propalo iako će im on doneti par pobeda na konto napadačkog talenta. Butler je prezentovan kao igrač za koga su se borili najbogatiji EL klubovi pa je ipak završio kod nas. Možda nije Kendrick Nunn ali želim da bude bliže njemu nego Walkeru koji ima ličnu statistiku u ekipi koja uglavnom gubi. Jebeš to. Inače, Butler je bio planiran i protiv Makabija da malo povuče ali je uglavnom izgledao kao da je pao direktno sa Neptuna na zemlju pre 5 minuta. Voleo bih da sebe uvede u ritam pametnijom igrom. Ko daje doprinos instant i za sebe i za ostatak tima? Je l postojao takav igrac u Evropi nekad a da je prvi put u EL? Na prvoj utakmici? 2
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, JPM said: U pravu ste i @Zvezdaš96 i @Fromthecorner. A odgovor je jednostavan. Boli nas kurac za ostale Evroligaše. To ne gledamo emotivno. I onda dobiješ logičan splet okolnosti u kome deluje da "svijetu ne moš ugoditi". Jer i ne možeš. Jer ipak žuljaju porazi od jebenog Zadra i Spartaka. Takodje ne treba zaboraviti da Zvezda ima ekipe poput Albe, Armanija do skoro i Zalgirisa a sada i Spartaka pa i Zadra od kojih gubi i to kod kuce cak, ili Cedevite u gostima, pa nikako niej prijatno za Zvezdu kao klub sa tolikim budzetom cak i bez kljucnih igraca gubi vec 4 meca u nizu od jednog Spartaka uz svo postovanje prema njima, ali Spartak postaje sada već kao Alba za nas u evroligi, gde smo godinjama gubili i kod kuce i u gostima. Manje bi me bolelo da nas dobije Buducnost u Podgorici, opet su veći, kvalitetniji klub koji smo i uspevali tući više puta i u gostima i kod kuće, ali Spartak da te u 6 meseci pobedi 4 puta, to cak ni Miljenovic ili Dobric ne smeju prosto dozvoliti, makar bili umorni. Logicno je da te Real 3 godine non stop pobedjuje, ali ekipe nivoa Albe u EL, Armanija svojevremeno kada su u seriji od 8 poraza pa te razbiju, a pukli kod kuce od Albe pre toga, ili sada Spartaka kojeg je ako si gledao Gran Kanaria glatko rutinirala u Subotici..... 2
Sokmeniki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bice utakmica kada nam ekipe zaustave tranziciju i kada nas uvuku u pozicione napade. E tada ce se vidjeti zbog cega je doveden Batler. Svaka ozbiljna ekipa mora imati igraca/e koji mogu igrati 1 na 1 i praviti visak. Uostalom to i presudjuje na F4 svaki put, inace bi Olimpijakos bio sampion zadnje 2-3 godine. 13
kojan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 24 minutes ago, Урош19 said: Čitamo malo komentare po internetima a i ovde i jel se to ozbiljno pljuje igrač koji je prvi put u životu odigrao utakmicu u Evropi i na istoj dao 16p za 16 minuta šutirajući trojke 3/4??????? Msm nz šta se očekivalo, ceo život proveo igrajući u Americi, još nije ni upoznao ekipu i na sve to je morao da igra sa nesretnim Jagom kao prvim plejem. Forum je postao jako necitljiv, dosta dokonih ljudi koji vise ovde po ceo dan i izbacuju svoje frustracije. Sva sreca pa smo u nizu od 6 vezanih pobeda, ko zna sta bi se sve moglo procitati ovde da je suprotno. Izvlacenje nekih zakljucaka i teorija na osnovu 16 minuta kosarke igraca koji je stigao pre nedelju dana i odradio 2 treninga, nerealno. Uzivajte bre malo u igri i rezultatima, videcemo vec kako ce se sve uklopiti pa se onda moze proglasiti promasajem/pogotkom. 12
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Nini3112 said: Ko daje doprinos instant i za sebe i za ostatak tima? Je l postojao takav igrac u Evropi nekad a da je prvi put u EL? Na prvoj utakmici? Bilo ih je. Na pamet mi pada Bo McCalebb. Nije uopšte stvar o tome, niti ja pljujem Butlera. Ne znam kako ne shvatate. Ja samo izražavam bojazan da ako ovo bude Butlerov nivo (a vidim da su mnogi prezadovoljni kako je odigrao), mi smo u ozbiljnom problemu. Mi moramo da integrišemo dva ozbiljna potrošača u ekipu koja je kliknula i u kojoj već imamo igrače koji su neobični (CMM, Moneke, Nwora su sve osim tipski igrači) i koji zavise od samopouzdanja. To je ozbiljan izazov za stručni štab, nije igrica da samo kažeš, ok izbacujem igrače koje imaju ranking 68 i 72 i ubacujem igrače koji imaju ranking 88 i 85. Mi smo kroz ovih 6 pobeda sagradili nešto i ne bih voleo da to sruši bilo ko, ni Majkl Džordan a kamoli neko drugi. A to se recimo desilo Žalgirisu prošle sezone. Butler je po svemu sudeći naš najplaćeniji igrač kome je obećana velika uloga. Voleo bih ako ne dobijemo očekivano od njega da mu ta uloga bude smanjena a ne da nasilno dobija svoje lopte bez obzira na rezultat. To je sve. Inače, on mi se sviđa kao igrač samo kažem da je situacija delikatna. 11
Гвозден Чекић Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Sokmeniki said: Bice utakmica kada nam ekipe zaustave tranziciju i kada nas uvuku u pozicione napade. E tada ce se vidjeti zbog cega je doveden Batler. Svaka ozbiljna ekipa mora imati igraca/e koji mogu igrati 1 na 1 i praviti visak. Uostalom to i presudjuje na F4 svaki put, inace bi Olimpijakos bio sampion zadnje 2-3 godine. Олимпијакос ми је феномен. Они су увек и имали такве играче али зрно слободе им никад нису давали да нешто импровизују. Спанулиса нећу да рачунам. Пантер, Болдвин, Ерик Грин, Брендон Пол, ево сад Фурније… дакле у задњих 10ак година увек имају неког таквог ко може да измисли поене кад шкрипи али му не дају никакву слободу да изађе из шаблона и проба нешто сам да импровизује. Сви ови наведени којих сам се сетио су пре или после Олимпијакоса важили за врсне нападаче а код њих се распадали..
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja mislim da je ovo pogrešan način uvođenja Butlera u rotaciju. Da, lik zavisi od lopte u rukama, ali pre svega on sebe treba da uvede u fizionomiju ekipe i da pohvata ponašanje svojih igrača. To bekovi treba da rade. A ne da napravimo scouting showcase igraču u fazonu "evo ti sinko, tvoja je ekipa, da vidimo šta znaš". I onda on pokaže da zna ulaz, da zna da prebaci loptu obema rukama, da zna da napravi prednost na prvom koraku, da zna da šutne. Ne. To je meni pogrešno. Mora to daleko postepenije. Jer on je ušao u tim koji već ima lidere, i on sad mora da nadogradi ono što oni nemaju, a ne da njima ulazi u posao. E to može biti muka, i to je Sale i rekao pre neki dan. A sad pazi, treba to i za Grahama uraditi.
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Sećam se prelaznog roka,potpisivanja Grahama,Nwore,Rivera,Monekea,Montejunasa,Izundua..pa evo sad Batlera. Za svakog od njih smo našli neku smicalicu,našli nešto negativno kako bi ga okarakterisali kao loša odluka kluba. Jedino pozitivno mišljenje smo imali o Karterue za kojeg smo svi digli obe ruke kao odličan potpis. Graham beše neko ko nije igrao ozbiljnu košarku odavno i neko ko nije odigrao zvaničnu utakmicu dosta dugo.(hajde tu i nije bio preteran hejt) Rivero,glupo mi da pišem šta smo sve o njemu ovde pisali. Izundu,takođe. Moneke,egomanijak koji može svojom energijom i narcisoidnošću da bude loš po svlačionicu.U igračke kvalitete niko nije sumnjao. Montejunas,matori,isluženi igrač,koji će doći da namakne još koji evro na svoj konto,od koga nećemo imati nikakve koristi. Nwora..njega sam ostavio za kraj....kako nas je dečko samo demantovao i popišao se po svima nama košarkaškim stručnjacima.Koji igra mimo svih naših očekivanja na obe strane parketa što i sama statistika i PIR dokazuje. Kad se sve to sabere i oduzme mislim da smo vrlo brzo krenuli da češljamo kakav će biti Batlerov košarkaški doprinos ovoj ekipi i rezultatima. Na osnovu svega viđenog,vidi se da je paklen napadač a da za njegovo uklapanje u roster će se pobrinuti Sale i stručni štab.kako njega tako i Grahama . Hendlovao je i tvrđe glave u Monaku (James) pa ne sumljam da neće i ovde uklopiti pomenute. Kad smo kod Saleta Obradovića može se reći da smo i tu kiksnuli,kako smo ga ovde dočekali,sećajući se prvog mandata,njegovog znanja,karaktera,trvdoglavosti, neke preke naravi itd.I tu smo ostali popišani da još sa čela brišemo kapljice.Da stvar bude gora po nas stručnjake,njegove KZŠ su pravi melem za uši . Zato braćo cigani,dajte opustite se,navijajmo i podržimo ovu grupu momaka,jer to zaslužuju svojim stavom,ponašanjem i odbnosom prema igri i dresu. Verrujem da će Sale sve to ukopiti i ishendlovati kako treba.I nadam se jednoj dobroj i uspešnoj sezoni usled toga. Edited 7 hours ago by Zadnji vezni 3
Zvezdaš96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Inače kada smo kod prelaznog roka i pojačanja, iako ovo nije tema prelazni rok, ali rečeno je da ćemo dovesti još jednog beka šutera kao poslednje pojačanje u doselekciji verujem. Šta se dešava sa tim, da li ćemo dovesti još jednog igrača, ili je to to što se tiče pojačanja i našeg tima za ovu sezonu? Ima li nekih novosti oko toga?
Šiljokapi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 51 minutes ago, Урош19 said: Čitamo malo komentare po internetima a i ovde i jel se to ozbiljno pljuje igrač koji je prvi put u životu odigrao utakmicu u Evropi i na istoj dao 16p za 16 minuta šutirajući trojke 3/4??????? Msm nz šta se očekivalo, ceo život proveo igrajući u Americi, još nije ni upoznao ekipu i na sve to je morao da igra sa nesretnim Jagom kao prvim plejem. Kod nas se kaže da još nije ni čuo za burek i ćevape 1
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Realno nam ne treba. Sad će se vratiti i Graham. Mi smo doveli Butlera kao zamenu za Cartera, recimo. Kenan nema zamenu, ali je Nwora sasvim komotan u toj ulozi. Zamisli da sad dovodimo još jednog beka. Nema veze s mozgom. Pritom se Miljenović vrlo fino prikazao za sad. 4
LeBron Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Inače kada smo kod prelaznog roka i pojačanja, iako ovo nije tema prelazni rok, ali rečeno je da ćemo dovesti još jednog beka šutera kao poslednje pojačanje u doselekciji verujem. Šta se dešava sa tim, da li ćemo dovesti još jednog igrača, ili je to to što se tiče pojačanja i našeg tima za ovu sezonu? Ima li nekih novosti oko toga? Jel ti shvatas da upropastavas temu svojim chit chatovanjem i sa 30 postova dnevno? 8 4
Zvezdaš96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, JPM said: Realno nam ne treba. Sad će se vratiti i Graham. Mi smo doveli Butlera kao zamenu za Cartera, recimo. Kenan nema zamenu, ali je Nwora sasvim komotan u toj ulozi. Zamisli da sad dovodimo još jednog beka. Nema veze s mozgom. Pritom se Miljenović vrlo fino prikazao za sad. I ja sam istog mišljenja. Takodje u reketu se pisalo kako navodno i tu Obradovic kad dodje hoce peticu, ili cetvorku i tu mi je tek visak, posebno jer Odzeleje i Moneke igraju peticu uprkos tome sto u 12 imamo uvek po 3 centra, njih dvojica igraju nekad peticu u niskoj petorci, jos Kalina moze na 4. Dakle ja bih sacekao Batlera i Grejema i ako se dobro pokazu i ne budu imali nadam se nikakve povrede u narednom periodu i fino gurali, ja bih ostavio ovaj tim do kraja. Na sve to mozda i Dobric udje u napadacku formu, pa se jedan od dvojice Kenana ili Karter vrate u drugom delu sezone, a u reketu Rivero i Bolomboj, onda bismo bas imali ogroman broj opcija kombinacija na svim pozicijama.
Creed Bratton Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Spartak je odigrao 7 utakmica ove sezone, dok je Zvezda odigrala 8 samo u EL. Na sve to sa veoma kratkom rotacijom i nosiocima koji se jasu do iznemoglosti. Treba jos uzeti u obzir i emotivno praznjenje nakon fizicki izuzetno teske utakmice sa Makabijem dok je protivnik je nabrijani protivnik odmarao i skautirao nase utakmice. Apsolutno me ne zanima da li cemo imati prednost domaceg terena u jebenoj Aba ligi jer ovaj tim ima kvalitet da se nosi sa svim timovima u EL i sad treba da se lomi po Suboticama da bi imao prednost domaceg terena. Ovi koji misle da ne postoje nebitne utakmice bas zive u zabludi jer ekipe nekad tankuju i el utakmice a kamoli domaca prvenstva i da ne postoji tim koji ce 90 utakmica u sezoni da igra na 100% energije to zaboravite. Na sve ovo mi smo vodili ceo mec i da Cerovina nije dap onu trojku gde umalo ruku nije polomio mi bi dobili mec i nista od ovoga se ne bi pisalo. Sto se tice Batlera ljudi ovde kao da zive u nekom kosarkaskom srednjem veku. Konstantno se pominju neki pass first plejevi, igraci koji samo kos gledaju, privatni i itd.. dok je realnost kad pogledas da 90% EL igraca gleda prvo kos, pa u svom timu imamo jednog koga su ocenili kao privatnika, potrosaca i ostalo pa je covek kandidat za mvp nagaru i jos na sve to razigrava ekipu na kontro prednosti koju pravi napadackim talentom. Sale je rekao da nije kondiciono jos top spreman sto se i videlo po njegovim pokretima koji nisu toliko fluidni i zbog toga je zavrsavao par puta teskim sutevima ali je i pokazao koliko je talentovan. Da li ste svesni da je covek odradio mozda 5 treninga sa ekipom od cega berovatno 2 sutersla i sad on posle 15 minuta kosarke ne igra za tim? Pa sta je trebao juce da razigrava Dobrica koji baca ciglu za ciglom na kos? Nekad ni na treninzima samo ne moze da se uigraju rotacije vec mora i na utakmicama u praksi da se desi nesto da bi shvatio tako da su sve ove ocene ili bojaznosti kako kazete potpuno nepotrebne dok ne dobijemo veci uzorak i momak udje u ritam. Bonus: prve 4 utakmice Kendrika Nana u EL 6/13 za 2 i 1/16 za 3 10
Recommended Posts