Гвозден Чекић Posted yesterday at 02:29 PM Posted yesterday at 02:29 PM 2 hours ago, Zvezdaš96 said: Danas ekipa putuje u Suboticu, pa verujem da danas naš tim ima trening, do sada Grejem NIJE trenirao, jer kada mu je pre nekoliko dana odobreno da može sa ekipom trenirati da je dobio virus i veoma visoku temperaturu. Tako da čekamo još malo da vidimo obraćanje pre sutrašnjeg meča i fotografije možda i snimke kao i uvek sa treninga. Iskreno ja očekujem da Grejem bude makar u rosteru od 12 igrača za sredu i meč protiv Panatinaikosa i smatram da je pametno da Grejem i Nwora treniraju sa ekipom, ali da ih čuvamo ipak za sredu, jer taj meč je verujem u novembru i najznačajniji za Zvezdu. Неће сигурно данас путовати у Суботицу
Sinnerman Posted yesterday at 02:32 PM Posted yesterday at 02:32 PM 2 hours ago, bodo said: zna li netko da li je Grahem počeo da trenira sa ekipom? Kad je video kako si ga nazvao, vratio je čizmu. 1 14
Creed Bratton Posted yesterday at 02:35 PM Posted yesterday at 02:35 PM Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored. @ Spartak vs Panata @ Buducnost @ Dubai vs Monako Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 02:38 PM Posted yesterday at 02:38 PM 3 minutes ago, Creed Bratton said: Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored. @ Spartak vs Panata @ Buducnost @ Dubai vs Monako Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca. Dočekujemo Budućnost, ne gostujemo. 1
BB7 Posted yesterday at 02:39 PM Posted yesterday at 02:39 PM 1 hour ago, MarioKempes said: to može samo ako će da bude na parketu sa najvažnijim saigračima. Slažem se da pomenuta trojica ne treba da riljaju 30min u Subotici, ali da ne igraju uopšte - no way. Играчи на том нивоу, воле бити како они кажу у ритму. Имао сам могућност да седим са пар њих, и свако од њих је рекао... да ако не вуче неку повреду или слично, да му више значи одиграти 10-15 минута и остане у ритму и тонусу, него прескакање утакмице. Они и то гледају као вид превенције, држе мотор врућим и на радној температури тако. 11
Zvezdaš96 Posted yesterday at 02:40 PM Posted yesterday at 02:40 PM 10 minutes ago, Гвозден Чекић said: Неће сигурно данас путовати у Суботицу Igramo sutra, neće valjda da putuju 2 sata pre utakmice u Suboticu? Zar se ne putuje uvek dan pre meča na gostovanje?
Гвозден Чекић Posted yesterday at 02:46 PM Posted yesterday at 02:46 PM 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Igramo sutra, neće valjda da putuju 2 sata pre utakmice u Suboticu? Zar se ne putuje uvek dan pre meča na gostovanje? Игра се сутра у 7 увече, кренуће ујутро рано. То је пут од 2 сата, можда мало више. Само на евролигашка гостовања се путује дан раније и евентуално кад се иде у Хрватску или Словенију пошто се тамо исто иде аутобусом
tejlor Posted yesterday at 02:52 PM Posted yesterday at 02:52 PM 16 minutes ago, Creed Bratton said: Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored. @ Spartak vs Panata @ Buducnost @ Dubai vs Monako Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca. Ne igra se u Moraci nego kod nas.
Placebo Lone star Posted yesterday at 02:54 PM Posted yesterday at 02:54 PM Jel ima smisla da se lozimo i mi i komsije na Aba ligu.Bas me briga za poraz od Budusnosti i ako se desi. 11
Nini3112 Posted yesterday at 03:42 PM Posted yesterday at 03:42 PM Glasajte za Čimu da dobije MVP meseca,bilo bi lepo da poguramo momka nije da nije zasluzeno 1
VISOKOLETAC Posted yesterday at 04:10 PM Posted yesterday at 04:10 PM 1 hour ago, Гвозден Чекић said: Игра се сутра у 7 увече, кренуће ујутро рано. То је пут од 2 сата, можда мало више. Само на евролигашка гостовања се путује дан раније и евентуално кад се иде у Хрватску или Словенију пошто се тамо исто иде аутобусом Sat vremena vozom 😂
Crni Posted yesterday at 04:13 PM Posted yesterday at 04:13 PM (edited) 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Sat vremena vozom 😂 6 sati dunavom... Edited yesterday at 04:13 PM by Crni
bodo Posted yesterday at 04:17 PM Posted yesterday at 04:17 PM (edited) Da se ne lažemo. Lepo bi bilo isprašiti Spartak. U seriji su od tri uzastopne pobede nad nama. Što da ne nastavimo u pobedničkom ritmu i što da kvarimo dobru atmosferu pred mega zanimljiv meč sa Oi Prásinoi Edited yesterday at 04:17 PM by bodo
Crni Posted yesterday at 04:22 PM Posted yesterday at 04:22 PM 3 minutes ago, bodo said: Da se ne lažemo. Lepo bi bilo isprašiti Spartak. U seriji su od tri uzastopne pobede nad nama. Što da ne nastavimo u pobedničkom ritmu i što da kvarimo dobru atmosferu pred mega zanimljiv meč sa Oi Prásinoi Fokus treba biti na uigravanju novih igraca, odnosno odmaranju nosioca. Rezultat uopste nije bitan. 3
Zvezdaš96 Posted yesterday at 04:29 PM Posted yesterday at 04:29 PM (edited) Trofej je trofej. Sport se i igra da bi se osvajali pehari, kakvi god da su. Edited yesterday at 04:29 PM by Zvezdaš96 2
bodo Posted yesterday at 04:36 PM Posted yesterday at 04:36 PM 7 minutes ago, Crni said: Fokus treba biti na uigravanju novih igraca, odnosno odmaranju nosioca. Rezultat uopste nije bitan. svakako. ali ovo za rezultat se ne bih složio s tobom. još je bitnije da se nitko dodatno ne povredi a ne sumnjam da će Sale da nađe pravu minutažu za svakog pojedinačno.
berti Posted yesterday at 05:53 PM Posted yesterday at 05:53 PM Ta Podgorica asocira na povrede. Jebes rezultat, samo da se neko ne polomi tamo. 3
Wingwalker Posted yesterday at 06:01 PM Posted yesterday at 06:01 PM (edited) 1 hour ago, bodo said: svakako. ali ovo za rezultat se ne bih složio s tobom. još je bitnije da se nitko dodatno ne povredi a ne sumnjam da će Sale da nađe pravu minutažu za svakog pojedinačno. Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL. Iz ugla tima koji je ostao bez četvorice nosioca u prvih 5 kola plus Bolomboj, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ? Edited yesterday at 06:09 PM by Wingwalker 2
Zvezdaš96 Posted yesterday at 06:06 PM Posted yesterday at 06:06 PM Iskreno bio bih zadovoljan da prvi deo sezone završimo sa 10 ili 11 pobeda, posebno što nam je najveći uspeh 9 pobeda prošle sezone u jednom delu sezone. Tako da, odbraniti do kraja prvog dela makar domaći teren i eventualno jednu pobedu u gostima još ako ubodemo u gostima i 11 pobeda recimo je meni odličan rezultat sa ovako osakaćenim rosterom. U drugom delu bi trebalo i nadam se da ćemo biti kompletni i u najjačem, ili skoro najjačem sastavu odigrati od januara do maja-juna i ostvariti dobre rezultate. Monekeu, Kalini, Nwori i Kodiju, dodaćemo uskoro nadam se u punom sjajnu Batlera i Grejema, a onda još dodajemo Bolomboja i Rivera. Uz malo sreće kada bi se makar u finišu sezone neko od jedina 2 beka Karter ili Kenan vratili, mi bismo napali sve trofeje i u najgorem slučaju top 6 na tabeli kako sam prognozirao da ćemo osvojiti 6.mesto, a Efes biti ispod nas za šta su mi se svi smejali ovde na forumu, kao rekavši da preterujem za Zvezdu, a da je Efes vrhunska i savršena ekipa, medjutim Efes će uveren sam imati lošiju sezonu nego prošle godine definitivno. 6 minutes ago, Wingwalker said: Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL. Iz ugla tima koji je ostao bez petorice u proseku milionskih nosioca u prvih 5 kola, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ? Srećom ne igramo u Podgorici kako je neko napisao, iako sam ispravio forumaša kolegu. Da igramo u Podgoricu posle teškog meča protiv Panatinaikosa bilo bi jako loše da igramo u Podgorici, plus raspored je sličan kao prošle sezone, jer smo i onda u sličnom periodu igrali u oktobru sa Realom, pa Buducnost, posle Panata, takodje i Zalgiris je bio tih dana kada i mec sa Realom.
bodo Posted yesterday at 06:23 PM Posted yesterday at 06:23 PM 11 minutes ago, Wingwalker said: Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL. Iz ugla tima koji je ostao bez četvorice nosioca u prvih 5 kola plus Bolomboj, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ? ajmo ovako ja nisam rekao da moraju nosioci da igraju full time nego da rezultat nije nebitan. i da nemam dileme da će trener naći pravu meru za svakoga. da li je to 5 ili 10 minuta za one koji su pod najvećim opterećenjem. ili pak 30+ za 2nd ili 3rd string igrače.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 06:45 PM Posted yesterday at 06:45 PM Nadam se brzom povratku Bolomboja. Inače zar MVP nagradu ne dobija igrac koji ima najveci indeks korisnosti sto je i logicno? Kakvo je ovo besmisleno cuo sam sada a ne znam ni gde se glasa, kakvo je ovo besmisleno glasanje za MVP. Nwora odigrao 6 meceva ima ubedlvo najveci indeks i nije ni medju 5, Moneke je srecom tu, ali je na drugom mestu za 1% mu beži Francisko, verujem da su se Litvanci napržili najviše. Medjutim, zar mvp kola i meseca se ne bira NA TERENU? Petrusev pre 3 godine je bio mislim i mvp decembra, jer je bio najbolji. Od kada se ovo glasa za MVP-a kola, odnosno meseca oktobra i po kom kriterijumu se ovako bira. Mogao je Francisko biti na 5.mestu po indeksu na primer i sada dobiti MVP priznanje, jer su Litvanci više zaludjeni za košarku, ili Srbi zvezdaši i grobari, a možda neki igrač koji je manje poznat i igra za lupam neku Baskoniju ima najveci indeks, a ne dobije nagradu. Baš nepoštenu prema Nwori, sinoc smo pisali nas nekoliko da je najbolji po indeksu i mislio sam da ce dobiti nagradu i sad se povredio dečko jos igrao poziciju beka koja nije njegova i ostao je zbog povrede bez nagrade najboljeg strelca, a sada ni MVP meseca neće dobiti. Ovo je meni jako nepošteno za Nworu 😞
Phobia Posted yesterday at 07:08 PM Posted yesterday at 07:08 PM 21 minutes ago, Zvezdaš96 said: Nadam se brzom povratku Bolomboja. Inače zar MVP nagradu ne dobija igrac koji ima najveci indeks korisnosti sto je i logicno? Kakvo je ovo besmisleno cuo sam sada a ne znam ni gde se glasa, kakvo je ovo besmisleno glasanje za MVP. Nwora odigrao 6 meceva ima ubedlvo najveci indeks i nije ni medju 5, Moneke je srecom tu, ali je na drugom mestu za 1% mu beži Francisko, verujem da su se Litvanci napržili najviše. Medjutim, zar mvp kola i meseca se ne bira NA TERENU? Petrusev pre 3 godine je bio mislim i mvp decembra, jer je bio najbolji. Od kada se ovo glasa za MVP-a kola, odnosno meseca oktobra i po kom kriterijumu se ovako bira. Mogao je Francisko biti na 5.mestu po indeksu na primer i sada dobiti MVP priznanje, jer su Litvanci više zaludjeni za košarku, ili Srbi zvezdaši i grobari, a možda neki igrač koji je manje poznat i igra za lupam neku Baskoniju ima najveci indeks, a ne dobije nagradu. Baš nepoštenu prema Nwori, sinoc smo pisali nas nekoliko da je najbolji po indeksu i mislio sam da ce dobiti nagradu i sad se povredio dečko jos igrao poziciju beka koja nije njegova i ostao je zbog povrede bez nagrade najboljeg strelca, a sada ni MVP meseca neće dobiti. Ovo je meni jako nepošteno za Nworu 😞 Kolega Chima ubedljivo vodi a ima jos 2 sata do glasanja 1 1
Zvezdaš96 Posted yesterday at 07:14 PM Posted yesterday at 07:14 PM 3 minutes ago, Phobia said: Kolega Chima ubedljivo vodi a ima jos 2 sata do glasanja Uuu super, posto tek sada videh da ima glasanje kolega, a na instagram stranici nekoj navijackoj mi izaslo ne pise od kada do kada se glasa, ali tada je 1% više imao Francisko od Monekea super ondaa, Nwora ponavljam je trebalo dobiti i to, a i bio bi garant najbolji strelac za oktobar da je igrao ovo duplo kolo s obzirom i na rivale Asvel Maccabi, ali drago mi je i za Monekea, bitno da je neko naš, iako idalje ne kapiram kako nema Nwore medju kandidatima i kako uopšte se glasa, jer u NBA se glasa msm, ali u Evroligi se secam eto Petrusev pre par godina kada je dobio nagradu, on je imao mislim indeks najbolji kao sada Nwora..
Recommended Posts