Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Zvezdaš96 said:

Danas ekipa putuje u Suboticu, pa verujem da danas naš tim ima trening, do sada Grejem NIJE trenirao, jer kada mu je pre nekoliko dana odobreno da može sa ekipom trenirati da je dobio virus i veoma visoku temperaturu.

Tako da čekamo još malo da vidimo obraćanje pre sutrašnjeg meča i fotografije možda i snimke kao i uvek sa treninga.

Iskreno ja očekujem da Grejem bude makar u rosteru od 12 igrača za sredu i meč protiv Panatinaikosa i smatram da je pametno da Grejem i Nwora treniraju sa ekipom, ali da ih čuvamo ipak za sredu, jer taj meč je verujem u novembru i najznačajniji za Zvezdu.

Неће сигурно данас путовати у Суботицу

Posted

Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored.

@ Spartak

vs Panata

@ Buducnost

@ Dubai

vs Monako

Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca.

Posted
3 minutes ago, Creed Bratton said:

Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored.

@ Spartak

vs Panata

@ Buducnost

@ Dubai

vs Monako

Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca.

Dočekujemo Budućnost, ne gostujemo.

• Like 1
Posted
1 hour ago, MarioKempes said:

to može samo ako će da bude na parketu sa najvažnijim saigračima. Slažem se da pomenuta trojica ne treba da riljaju 30min u Subotici, ali da ne igraju uopšte - no way.

Играчи на том нивоу, воле бити како они кажу у ритму. Имао сам могућност да седим са пар њих, и свако од њих је рекао... да ако не вуче неку повреду или слично, да му више значи одиграти 10-15 минута и остане у ритму и тонусу, него прескакање утакмице. Они и то гледају као вид превенције, држе мотор врућим и на радној температури тако.

• Like 11
Posted
10 minutes ago, Гвозден Чекић said:

Неће сигурно данас путовати у Суботицу

Igramo sutra, neće valjda da putuju 2 sata pre utakmice u Suboticu?

Zar se ne putuje uvek dan pre meča na gostovanje?

Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Igramo sutra, neće valjda da putuju 2 sata pre utakmice u Suboticu?

Zar se ne putuje uvek dan pre meča na gostovanje?

Игра се сутра у 7 увече, кренуће ујутро рано. То је пут од 2 сата, можда мало више. 
Само на евролигашка гостовања се путује дан раније и евентуално кад се иде у Хрватску или Словенију пошто се тамо исто иде аутобусом

Posted
16 minutes ago, Creed Bratton said:

@ Spartak

vs Panata

@ Buducnost

@ Dubai

vs Monako

Ne igra se u Moraci nego kod nas.

Posted
1 hour ago, Гвозден Чекић said:

Игра се сутра у 7 увече, кренуће ујутро рано. То је пут од 2 сата, можда мало више. 
Само на евролигашка гостовања се путује дан раније и евентуално кад се иде у Хрватску или Словенију пошто се тамо исто иде аутобусом

Sat vremena vozom 😂

Posted (edited)

Da se ne lažemo. Lepo bi bilo isprašiti Spartak. U seriji su od tri uzastopne pobede nad nama. Što da ne nastavimo u pobedničkom ritmu i što da kvarimo dobru atmosferu pred mega zanimljiv meč sa Oi Prásinoi

Edited by bodo
Posted
3 minutes ago, bodo said:

Da se ne lažemo. Lepo bi bilo isprašiti Spartak. U seriji su od tri uzastopne pobede nad nama. Što da ne nastavimo u pobedničkom ritmu i što da kvarimo dobru atmosferu pred mega zanimljiv meč sa Oi Prásinoi

Fokus treba biti na uigravanju novih igraca, odnosno odmaranju nosioca.

Rezultat uopste nije bitan.

• Like 3
Posted
7 minutes ago, Crni said:

Fokus treba biti na uigravanju novih igraca, odnosno odmaranju nosioca.

Rezultat uopste nije bitan.

svakako. ali ovo za rezultat se ne bih složio s tobom. još je bitnije da se nitko dodatno ne povredi a ne sumnjam da će Sale da nađe pravu minutažu  za svakog  pojedinačno.

Posted (edited)
1 hour ago, bodo said:

svakako. ali ovo za rezultat se ne bih složio s tobom. još je bitnije da se nitko dodatno ne povredi a ne sumnjam da će Sale da nađe pravu minutažu  za svakog  pojedinačno.

Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL.

Iz ugla tima koji je ostao bez četvorice nosioca u prvih 5 kola plus Bolomboj, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ?

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted

Iskreno bio bih zadovoljan da prvi deo sezone završimo sa 10 ili 11 pobeda, posebno što nam je najveći uspeh 9 pobeda prošle sezone u jednom delu sezone.

Tako da, odbraniti do kraja prvog dela makar domaći teren i eventualno jednu pobedu u gostima još ako ubodemo u gostima i 11 pobeda recimo je meni odličan rezultat sa ovako osakaćenim rosterom.

U drugom delu bi trebalo i nadam se da ćemo biti kompletni i u najjačem, ili skoro najjačem sastavu odigrati od januara do maja-juna i ostvariti dobre rezultate.

Monekeu, Kalini, Nwori i Kodiju, dodaćemo uskoro nadam se u punom sjajnu Batlera i Grejema, a onda još dodajemo Bolomboja i Rivera.

Uz malo sreće kada bi se makar u finišu sezone neko od jedina 2 beka Karter ili Kenan vratili, mi bismo napali sve trofeje i u najgorem slučaju top 6 na tabeli kako sam prognozirao da ćemo osvojiti 6.mesto, a Efes biti ispod nas za šta su mi se svi smejali ovde na forumu, kao rekavši da preterujem za Zvezdu, a da je Efes vrhunska i savršena ekipa, medjutim Efes će uveren sam imati lošiju sezonu nego prošle godine definitivno.

6 minutes ago, Wingwalker said:

Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL.

Iz ugla tima koji je ostao bez petorice u proseku milionskih nosioca u prvih 5 kola, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ?

Srećom ne igramo u Podgorici kako je neko napisao, iako sam ispravio forumaša kolegu.

Da igramo u Podgoricu posle teškog meča protiv Panatinaikosa bilo bi jako loše da igramo u Podgorici, plus raspored je sličan kao prošle sezone, jer smo i onda u sličnom periodu igrali u oktobru sa Realom, pa Buducnost, posle Panata, takodje i Zalgiris je bio tih dana kada i mec sa Realom.

Posted
11 minutes ago, Wingwalker said:

Iz ugla tima koji je ostao bez četvorice nosioca u prvih 5 kola plus Bolomboj, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ?

ajmo ovako ja nisam rekao da moraju nosioci da igraju full time nego da rezultat nije nebitan. i da nemam dileme da će trener naći pravu meru za svakoga. da li je to 5 ili 10 minuta za one koji su pod najvećim opterećenjem. ili pak 30+ za 2nd ili 3rd string igrače. 

Posted

Nadam se brzom povratku Bolomboja.

Inače zar MVP nagradu ne dobija igrac koji ima najveci indeks korisnosti sto je i logicno?

Kakvo je ovo besmisleno cuo sam sada a ne znam ni gde se glasa, kakvo je ovo besmisleno glasanje za MVP.

Nwora odigrao 6 meceva ima ubedlvo najveci indeks i nije ni medju 5, Moneke je srecom tu, ali je na drugom mestu za 1% mu beži Francisko, verujem da su se Litvanci napržili najviše.

Medjutim, zar mvp kola i meseca se ne bira NA TERENU?

Petrusev pre 3 godine je bio mislim i mvp decembra, jer je bio najbolji.

Od kada se ovo glasa za MVP-a kola, odnosno meseca oktobra i po kom kriterijumu se ovako bira.

Mogao je Francisko biti na 5.mestu po indeksu na primer i sada dobiti MVP priznanje, jer su Litvanci više zaludjeni za košarku, ili Srbi zvezdaši i grobari, a možda neki igrač koji je manje poznat i igra za lupam neku Baskoniju ima najveci indeks, a ne dobije nagradu.

Baš nepoštenu prema Nwori, sinoc smo pisali nas nekoliko da je najbolji po indeksu i mislio sam da ce dobiti nagradu i sad se povredio dečko jos igrao poziciju beka koja nije njegova i ostao je zbog povrede bez nagrade najboljeg strelca, a sada ni MVP meseca neće dobiti.

Ovo je meni jako nepošteno za Nworu 😞 

Posted
21 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Nadam se brzom povratku Bolomboja.

Inače zar MVP nagradu ne dobija igrac koji ima najveci indeks korisnosti sto je i logicno?

Kakvo je ovo besmisleno cuo sam sada a ne znam ni gde se glasa, kakvo je ovo besmisleno glasanje za MVP.

Nwora odigrao 6 meceva ima ubedlvo najveci indeks i nije ni medju 5, Moneke je srecom tu, ali je na drugom mestu za 1% mu beži Francisko, verujem da su se Litvanci napržili najviše.

Medjutim, zar mvp kola i meseca se ne bira NA TERENU?

Petrusev pre 3 godine je bio mislim i mvp decembra, jer je bio najbolji.

Od kada se ovo glasa za MVP-a kola, odnosno meseca oktobra i po kom kriterijumu se ovako bira.

Mogao je Francisko biti na 5.mestu po indeksu na primer i sada dobiti MVP priznanje, jer su Litvanci više zaludjeni za košarku, ili Srbi zvezdaši i grobari, a možda neki igrač koji je manje poznat i igra za lupam neku Baskoniju ima najveci indeks, a ne dobije nagradu.

Baš nepoštenu prema Nwori, sinoc smo pisali nas nekoliko da je najbolji po indeksu i mislio sam da ce dobiti nagradu i sad se povredio dečko jos igrao poziciju beka koja nije njegova i ostao je zbog povrede bez nagrade najboljeg strelca, a sada ni MVP meseca neće dobiti.

Ovo je meni jako nepošteno za Nworu 😞 

image.png.18756cefdf01759180cf57e5c1dd4f0c.png

Kolega Chima ubedljivo vodi a ima jos 2 sata do glasanja

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Phobia said:

image.png.18756cefdf01759180cf57e5c1dd4f0c.png

Kolega Chima ubedljivo vodi a ima jos 2 sata do glasanja

Uuu super, posto tek sada videh da ima glasanje kolega, a na instagram stranici nekoj navijackoj mi izaslo ne pise od kada do kada se glasa, ali tada je 1% više imao Francisko od Monekea super ondaa, Nwora ponavljam je trebalo dobiti i to, a i bio bi garant najbolji strelac za oktobar da je igrao ovo duplo kolo s obzirom i na rivale Asvel Maccabi, ali drago mi je i za Monekea, bitno da je neko naš, iako idalje ne kapiram kako  nema Nwore medju kandidatima i kako uopšte se glasa, jer u NBA se glasa msm, ali u Evroligi se secam eto Petrusev pre par godina kada je dobio nagradu, on je imao mislim indeks najbolji kao sada Nwora..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...