Гвозден Чекић Posted yesterday at 02:29 PM Posted yesterday at 02:29 PM 2 hours ago, Zvezdaš96 said: Danas ekipa putuje u Suboticu, pa verujem da danas naš tim ima trening, do sada Grejem NIJE trenirao, jer kada mu je pre nekoliko dana odobreno da može sa ekipom trenirati da je dobio virus i veoma visoku temperaturu. Tako da čekamo još malo da vidimo obraćanje pre sutrašnjeg meča i fotografije možda i snimke kao i uvek sa treninga. Iskreno ja očekujem da Grejem bude makar u rosteru od 12 igrača za sredu i meč protiv Panatinaikosa i smatram da je pametno da Grejem i Nwora treniraju sa ekipom, ali da ih čuvamo ipak za sredu, jer taj meč je verujem u novembru i najznačajniji za Zvezdu. Неће сигурно данас путовати у Суботицу
Sinnerman Posted yesterday at 02:32 PM Posted yesterday at 02:32 PM 2 hours ago, bodo said: zna li netko da li je Grahem počeo da trenira sa ekipom? Kad je video kako si ga nazvao, vratio je čizmu. 1 14
Creed Bratton Posted yesterday at 02:35 PM Posted yesterday at 02:35 PM Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored. @ Spartak vs Panata @ Buducnost @ Dubai vs Monako Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 02:38 PM Posted yesterday at 02:38 PM 3 minutes ago, Creed Bratton said: Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored. @ Spartak vs Panata @ Buducnost @ Dubai vs Monako Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca. Dočekujemo Budućnost, ne gostujemo. 1
BB7 Posted yesterday at 02:39 PM Posted yesterday at 02:39 PM 1 hour ago, MarioKempes said: to može samo ako će da bude na parketu sa najvažnijim saigračima. Slažem se da pomenuta trojica ne treba da riljaju 30min u Subotici, ali da ne igraju uopšte - no way. Играчи на том нивоу, воле бити како они кажу у ритму. Имао сам могућност да седим са пар њих, и свако од њих је рекао... да ако не вуче неку повреду или слично, да му више значи одиграти 10-15 минута и остане у ритму и тонусу, него прескакање утакмице. Они и то гледају као вид превенције, држе мотор врућим и на радној температури тако. 11
Zvezdaš96 Posted yesterday at 02:40 PM Posted yesterday at 02:40 PM 10 minutes ago, Гвозден Чекић said: Неће сигурно данас путовати у Суботицу Igramo sutra, neće valjda da putuju 2 sata pre utakmice u Suboticu? Zar se ne putuje uvek dan pre meča na gostovanje?
Гвозден Чекић Posted yesterday at 02:46 PM Posted yesterday at 02:46 PM 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Igramo sutra, neće valjda da putuju 2 sata pre utakmice u Suboticu? Zar se ne putuje uvek dan pre meča na gostovanje? Игра се сутра у 7 увече, кренуће ујутро рано. То је пут од 2 сата, можда мало више. Само на евролигашка гостовања се путује дан раније и евентуално кад се иде у Хрватску или Словенију пошто се тамо исто иде аутобусом
tejlor Posted yesterday at 02:52 PM Posted yesterday at 02:52 PM 16 minutes ago, Creed Bratton said: Koliko je ova pobeda nad Makabijem bila bitna vidim tek sad kad sam pogledao raspored. @ Spartak vs Panata @ Buducnost @ Dubai vs Monako Ovo gostovanje u Podgorici pada u bas nezgodnom trenutku, bukvalno mi se povraca kad vidim posle duplog kola utakmice u aba ligi ali ako nista mogu da posluze za integraciju novih igraca. Ne igra se u Moraci nego kod nas.
Placebo Lone star Posted yesterday at 02:54 PM Posted yesterday at 02:54 PM Jel ima smisla da se lozimo i mi i komsije na Aba ligu.Bas me briga za poraz od Budusnosti i ako se desi. 11
Nini3112 Posted yesterday at 03:42 PM Posted yesterday at 03:42 PM Glasajte za Čimu da dobije MVP meseca,bilo bi lepo da poguramo momka nije da nije zasluzeno 1
VISOKOLETAC Posted yesterday at 04:10 PM Posted yesterday at 04:10 PM 1 hour ago, Гвозден Чекић said: Игра се сутра у 7 увече, кренуће ујутро рано. То је пут од 2 сата, можда мало више. Само на евролигашка гостовања се путује дан раније и евентуално кад се иде у Хрватску или Словенију пошто се тамо исто иде аутобусом Sat vremena vozom 😂
Crni Posted yesterday at 04:13 PM Posted yesterday at 04:13 PM (edited) 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Sat vremena vozom 😂 6 sati dunavom... Edited yesterday at 04:13 PM by Crni
bodo Posted yesterday at 04:17 PM Posted yesterday at 04:17 PM (edited) Da se ne lažemo. Lepo bi bilo isprašiti Spartak. U seriji su od tri uzastopne pobede nad nama. Što da ne nastavimo u pobedničkom ritmu i što da kvarimo dobru atmosferu pred mega zanimljiv meč sa Oi Prásinoi Edited yesterday at 04:17 PM by bodo
Crni Posted yesterday at 04:22 PM Posted yesterday at 04:22 PM 3 minutes ago, bodo said: Da se ne lažemo. Lepo bi bilo isprašiti Spartak. U seriji su od tri uzastopne pobede nad nama. Što da ne nastavimo u pobedničkom ritmu i što da kvarimo dobru atmosferu pred mega zanimljiv meč sa Oi Prásinoi Fokus treba biti na uigravanju novih igraca, odnosno odmaranju nosioca. Rezultat uopste nije bitan. 3
Zvezdaš96 Posted yesterday at 04:29 PM Posted yesterday at 04:29 PM (edited) Trofej je trofej. Sport se i igra da bi se osvajali pehari, kakvi god da su. Edited yesterday at 04:29 PM by Zvezdaš96 2
bodo Posted yesterday at 04:36 PM Posted yesterday at 04:36 PM 7 minutes ago, Crni said: Fokus treba biti na uigravanju novih igraca, odnosno odmaranju nosioca. Rezultat uopste nije bitan. svakako. ali ovo za rezultat se ne bih složio s tobom. još je bitnije da se nitko dodatno ne povredi a ne sumnjam da će Sale da nađe pravu minutažu za svakog pojedinačno.
berti Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ta Podgorica asocira na povrede. Jebes rezultat, samo da se neko ne polomi tamo. 3
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 1 hour ago, bodo said: svakako. ali ovo za rezultat se ne bih složio s tobom. još je bitnije da se nitko dodatno ne povredi a ne sumnjam da će Sale da nađe pravu minutažu za svakog pojedinačno. Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL. Iz ugla tima koji je ostao bez četvorice nosioca u prvih 5 kola plus Bolomboj, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ? Edited 23 hours ago by Wingwalker 2
Zvezdaš96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Iskreno bio bih zadovoljan da prvi deo sezone završimo sa 10 ili 11 pobeda, posebno što nam je najveći uspeh 9 pobeda prošle sezone u jednom delu sezone. Tako da, odbraniti do kraja prvog dela makar domaći teren i eventualno jednu pobedu u gostima još ako ubodemo u gostima i 11 pobeda recimo je meni odličan rezultat sa ovako osakaćenim rosterom. U drugom delu bi trebalo i nadam se da ćemo biti kompletni i u najjačem, ili skoro najjačem sastavu odigrati od januara do maja-juna i ostvariti dobre rezultate. Monekeu, Kalini, Nwori i Kodiju, dodaćemo uskoro nadam se u punom sjajnu Batlera i Grejema, a onda još dodajemo Bolomboja i Rivera. Uz malo sreće kada bi se makar u finišu sezone neko od jedina 2 beka Karter ili Kenan vratili, mi bismo napali sve trofeje i u najgorem slučaju top 6 na tabeli kako sam prognozirao da ćemo osvojiti 6.mesto, a Efes biti ispod nas za šta su mi se svi smejali ovde na forumu, kao rekavši da preterujem za Zvezdu, a da je Efes vrhunska i savršena ekipa, medjutim Efes će uveren sam imati lošiju sezonu nego prošle godine definitivno. 6 minutes ago, Wingwalker said: Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL. Iz ugla tima koji je ostao bez petorice u proseku milionskih nosioca u prvih 5 kola, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ? Srećom ne igramo u Podgorici kako je neko napisao, iako sam ispravio forumaša kolegu. Da igramo u Podgoricu posle teškog meča protiv Panatinaikosa bilo bi jako loše da igramo u Podgorici, plus raspored je sličan kao prošle sezone, jer smo i onda u sličnom periodu igrali u oktobru sa Realom, pa Buducnost, posle Panata, takodje i Zalgiris je bio tih dana kada i mec sa Realom.
bodo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 11 minutes ago, Wingwalker said: Ehh...pa ne može i svaki vikend cimanje u ABA protiv timova koji se po nedelju dana spremaju za taj duel, celosezonska borba da se uzme nikad manje bitna titula i još da se ne povredi niko dok izgaraš u EL. Iz ugla tima koji je ostao bez četvorice nosioca u prvih 5 kola plus Bolomboj, a od toga dvojica su verovatno aut za celu sezonu...dodje malo napregnuto ? ajmo ovako ja nisam rekao da moraju nosioci da igraju full time nego da rezultat nije nebitan. i da nemam dileme da će trener naći pravu meru za svakoga. da li je to 5 ili 10 minuta za one koji su pod najvećim opterećenjem. ili pak 30+ za 2nd ili 3rd string igrače.
Zvezdaš96 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nadam se brzom povratku Bolomboja. Inače zar MVP nagradu ne dobija igrac koji ima najveci indeks korisnosti sto je i logicno? Kakvo je ovo besmisleno cuo sam sada a ne znam ni gde se glasa, kakvo je ovo besmisleno glasanje za MVP. Nwora odigrao 6 meceva ima ubedlvo najveci indeks i nije ni medju 5, Moneke je srecom tu, ali je na drugom mestu za 1% mu beži Francisko, verujem da su se Litvanci napržili najviše. Medjutim, zar mvp kola i meseca se ne bira NA TERENU? Petrusev pre 3 godine je bio mislim i mvp decembra, jer je bio najbolji. Od kada se ovo glasa za MVP-a kola, odnosno meseca oktobra i po kom kriterijumu se ovako bira. Mogao je Francisko biti na 5.mestu po indeksu na primer i sada dobiti MVP priznanje, jer su Litvanci više zaludjeni za košarku, ili Srbi zvezdaši i grobari, a možda neki igrač koji je manje poznat i igra za lupam neku Baskoniju ima najveci indeks, a ne dobije nagradu. Baš nepoštenu prema Nwori, sinoc smo pisali nas nekoliko da je najbolji po indeksu i mislio sam da ce dobiti nagradu i sad se povredio dečko jos igrao poziciju beka koja nije njegova i ostao je zbog povrede bez nagrade najboljeg strelca, a sada ni MVP meseca neće dobiti. Ovo je meni jako nepošteno za Nworu 😞
Phobia Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 21 minutes ago, Zvezdaš96 said: Nadam se brzom povratku Bolomboja. Inače zar MVP nagradu ne dobija igrac koji ima najveci indeks korisnosti sto je i logicno? Kakvo je ovo besmisleno cuo sam sada a ne znam ni gde se glasa, kakvo je ovo besmisleno glasanje za MVP. Nwora odigrao 6 meceva ima ubedlvo najveci indeks i nije ni medju 5, Moneke je srecom tu, ali je na drugom mestu za 1% mu beži Francisko, verujem da su se Litvanci napržili najviše. Medjutim, zar mvp kola i meseca se ne bira NA TERENU? Petrusev pre 3 godine je bio mislim i mvp decembra, jer je bio najbolji. Od kada se ovo glasa za MVP-a kola, odnosno meseca oktobra i po kom kriterijumu se ovako bira. Mogao je Francisko biti na 5.mestu po indeksu na primer i sada dobiti MVP priznanje, jer su Litvanci više zaludjeni za košarku, ili Srbi zvezdaši i grobari, a možda neki igrač koji je manje poznat i igra za lupam neku Baskoniju ima najveci indeks, a ne dobije nagradu. Baš nepoštenu prema Nwori, sinoc smo pisali nas nekoliko da je najbolji po indeksu i mislio sam da ce dobiti nagradu i sad se povredio dečko jos igrao poziciju beka koja nije njegova i ostao je zbog povrede bez nagrade najboljeg strelca, a sada ni MVP meseca neće dobiti. Ovo je meni jako nepošteno za Nworu 😞 Kolega Chima ubedljivo vodi a ima jos 2 sata do glasanja 1 1
Zvezdaš96 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Phobia said: Kolega Chima ubedljivo vodi a ima jos 2 sata do glasanja Uuu super, posto tek sada videh da ima glasanje kolega, a na instagram stranici nekoj navijackoj mi izaslo ne pise od kada do kada se glasa, ali tada je 1% više imao Francisko od Monekea super ondaa, Nwora ponavljam je trebalo dobiti i to, a i bio bi garant najbolji strelac za oktobar da je igrao ovo duplo kolo s obzirom i na rivale Asvel Maccabi, ali drago mi je i za Monekea, bitno da je neko naš, iako idalje ne kapiram kako nema Nwore medju kandidatima i kako uopšte se glasa, jer u NBA se glasa msm, ali u Evroligi se secam eto Petrusev pre par godina kada je dobio nagradu, on je imao mislim indeks najbolji kao sada Nwora..
Recommended Posts