Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Vidi se po reakcijama, ja sam ostavio najnormalniji komentar koji su lajkovali ljudi i složili se, a ti si izvrnuo i počeo pojedinačno analizirati u najsitnija crevca i ismevao mene i moj komentar, iako to niko sem tebe nije uradio, što je ružno, jer ja nikada tvoj stav nisam ismevao. A ovo da nam fali 7 igrača, projektovana 2 prva pleja, oba beka, najbolje krilo i 2 centra čak i nisu bili moj stav, već ČINJENICA. Sa tom činjenicom koliko vidiš i sam su se ljudi složili, lajkovali komentar, niko nije ismevao to, osim tebe, ali ok nije trebalo da se pecam na provokacije, ubuduće neću nasesti i to je to. Pozdrav i sve najbolje. Covece, ismevam to sto vrdas ko jegulja kad je uhvatis u ruke, do te mere da sada za D-Mo izmisljas kategoriju "pozajmljenog igraca" i da kao takav ne treba da bude uzet u obzir... a da ne pricamo izmisljanje pozicija "cist/pravi bek suter" kad govoris o "najboljim igracima po pozicijama" a zanemarujes to sto u modernoj kosarci nema striktnih pozicija pa imas CMM-a i Jaga koji igraju istovremeno, imas Odzeleja/Monekea/Davidovca koji igraju od 3 do 5. Da ne pricamo da si kao "najbolje igrace" uracunao i one koji i nisu zvanicno debitovali ne u Zvezdi nego u Evropi! Filujes nesto da ti ide u korist neke izjave koju si smislio a za koju sada treba mi da kazemo "WOOOOW". Kao sto sam rekao - ja sam se zajebao pa usao i u neku konverzaciju s tobom misleci da moze ozbiljno da se prica. Ne smejem se lapsusu kao takvom, vec mi je on pokazatelj koliko si zapeo da nesto dokazes 😄 Pisi sta hoces, veruj u sta hoces. 2
Manoly Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Voleo bih da i veceras vidim zelju i borbu nasih igraca, takmicarski duh na maks broju obrtaja i apsolutno necu imati bilo kakve zamerke. Mi cigani smo poznati po neverovatno negativnom naboju, a ovu ekipu treba bodriti i dati svaku podrsku Saletu i igracima. Pisu iskusniji ovde, poraza ce biti, teske borbe tek predstoje. Borba 40 min na parketu i neka iz toga proistekne pobeda kao i u proslim mecevima. 2
Manoly Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Wingwalker said: Natrpaće će nas Sorkin sa kung-fu i sa salto... Ce te savatam sa savate, sa boks ce te tucem...
Zvezdaš96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Koliko vidim sada, Zvezda je ipak na 3 sata pre početka meča blagi favorit prema kladionicama večeras protiv Makabija. Takodje, Zvezda je skočila i na kladionici za šampiona EL, bili smo nedavno na nekom 13.mestu, sada smo ili na 8.mestu, ili na 9.mestu na svim svetskim kladionicama, tako da i tu napredujemo. Edited 7 hours ago by Zvezdaš96
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kamenjar, loša mehanika šuta, sklon povredama, ružan izbačaj, neprecizan. Teraj 3
BriJones Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, forumko topic said: Da nam je dočekati da vidimo našu igru u odbrani protiv nekog velikana (Real ili Oly) u sastavu: Bolomboj, Moneke, Kalina, Nwora, CMM. Da su svi zdravi i maksimalno spremni ☢️. 10
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Zvezdaš96 said: Koliko vidim sada, Zvezda je ipak na 3 sata pre početka meča blagi favorit prema kladionicama večeras protiv Makabija. Takodje, Zvezda je skočila i na kladionici za šampiona EL, bili smo nedavno na nekom 13.mestu, sada smo ili na 8.mestu, ili na 9.mestu na svim svetskim kladionicama, tako da i tu napredujemo. Hvala, nastavi da nas blagovremeno obaveštavaš. 7
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, BriJones said: Da nam je dočekati da vidimo našu igru u odbrani protiv nekog velikana (Real ili Oly) u sastavu: Bolomboj, Moneke, Kalina, Nwora, CMM. Da su svi zdravi i maksimalno spremni ☢️. Nadam se da ćemo to doživeti, pa makar da počnemo i jedan jedini meč u toj petorci. Kakav bi to bio beton defanzivni, još dodaj recimo Odželeja umesto Kaline, auuf betoon
duško matić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Hvala, nastavi da nas blagovremeno obaveštavaš. A da za promenu prekinete da odgovarate na svaki njegov post i tako mu samo asistirate u floodovanju topika. Uostalom, moderacija je tu da ga upozori/banuje ako preteruje, tako da ne vidim sta se postize ovim. Skrenuta mu je paznja od vecine ljudi, sad vec vise vi smarate neko on. 8 3
Tom Wambsgans Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ljubici se vidi po pogledu da je solidan deo zivota provela gledajuci Crvenu Zvezdu. 3 1 29
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 17 minutes ago, GameChanger said: Zagrevaju li se Nvora, Batler i Grem? Mislim da se ulaz otvara u 18h. Pre toga se neće ništa znati. Ali promil šanse nema da će Grem ako je bio bolestan pre dva dana sad biti na zagrevanju. Male šanse su da bude i pored klupe. Za Nworu se nadam da nećemo žuriti i ostavimo ga da se zaleči kako treba. Batler danas praši. 💪 Edited 6 hours ago by Čočo 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vcra za Topa, Cartera, Bolombiya, snajpera... 15
MarioKempes Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 59 minutes ago, BriJones said: Da nam je dočekati da vidimo našu igru u odbrani protiv nekog velikana (Real ili Oly) u sastavu: Bolomboj, Moneke, Kalina, Nwora, CMM. Da su svi zdravi i maksimalno spremni ☢️. Protiv Reala ćemo to tek u Atini. 1
GameChanger Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 19 minutes ago, Čočo said: Mislim da se ulaz otvara u 18h. Pre toga se neće ništa znati. Ali promil šanse nema da će Grem ako je bio bolestan pre dva dana sad biti na zagrevanju. Male šanse su da bude i pored klupe. Za Nworu se nadam da nećemo žuriti i ostavimo ga da se zaleči kako treba. Batler danas praši. 💪 Ma naravno, nego sam ja prebacio da igramo od 19h, ko da ne znam koji je Makabijev termin... Hvala svakako i nek nam je sa srecom, da posvetimo pobedu malom Topu. "Važno je naglasiti da je rak testisa najizlečiviji oblik karcinoma kod muškaraca, ali da su lekari, na osnovu trenutnih nalaza, preporučili da Nikola započne sa hemioterapijama. Nikola nije želeo da ova informacija postane javna dok ne započne sam tretman — a sa tim je upravo počeo.“ - sa sajta SK-a. Vazno je podvuci ovaj citat da ne bismo naricali zloslutili kao sto je slucaj na drustvenim mrezama, iako sve proistice iz najbolje namere. Nikola je mlad momak, ovo deluje da nije bas tako opaka bolest kao sto zvuci na prvu, uz odlicne doktore koji su mu na raspolaganju i dragog Boga - bice ovo sve u redu. Edited 5 hours ago by GameChanger citat i dopuna 13
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cigani u hali, dajte neke informacije ko se zagreva. Mogu i slike macke Ljubice Kristine. 3 2
Carl Johnson Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 35 minutes ago, NMX said: Cigani u hali, dajte neke informacije ko se zagreva. Mogu i slike macke Ljubice Kristine. Nista od Grejema i Nvore 1 1
Recommended Posts