Jeremija123 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Reče Plavšić da će Bolomboj da se vrati pre Rivera i da ide dobro oporavak. 12 26 2 1 2
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Jeremija123 said: Reče Plavšić da će Bolomboj da se vrati pre Rivera i da ide dobro oporavak. Ovo bi me obradovalo vise nego ista. 4 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Jeremija123 said: Reče Plavšić da će Bolomboj da se vrati pre Rivera i da ide dobro oporavak. Kad je rekao? Ima li to gde da se vidi? 🙏
Jeremija123 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Čočo said: Kad je rekao? Ima li to gde da se vidi? 🙏 Ovaj podkast kod Mileta, na oko sat vremena, možda 57./ 58. minut. 1
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, Jeremija123 said: Reče Plavšić da će Bolomboj da se vrati pre Rivera i da ide dobro oporavak. Ja sam rekao jos davno pocetak Decembra pocinje sa treninzima , al eto smijali se i tome . 🙂 5
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Bilo bi top da ovo što je Daiki pisao bude istina, računam da bi onda do januara Bolomdečak počeo da igra i taman bi uhvatio neki ritam za ključni period u EL i potencijalni plej of. Edited 2 hours ago by Урош19 1
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Moraš da poznaješ jednog člana ovog foruma, koji od Makabija dobija karte iza klupe i kad se igra u Tel Avivu xD Ako taj forumaš pročita ovo, neka zna da bih išao na tekmu i da mi je jako drag. Update: I ja sam njemu drag ❤️ 2
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Урош19 said: Bilo bi top da ovo što je Daiki pisao bude istina, računam da bi onda do januara Bolomdečak počeo da igra i taman bi uhvatio neki ritam za ključni period u EL i potencijalni plej of. Bolomboj je imao plocicu u nozi malo ko to zna , igrom slucaja sam i ja saznao . Ta plocica treba da se vadi ovih dana ako vec i nije , magnet ide , al prognoze su Decembar . E sad ko ce da vjeruje nek vjeruje , a ko nece nek mi se smije i dalje . Kao i za Shortsa , Nvoru i slicno . 11 1
BriJones Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Daiki Ito said: Bolomboj je imao plocicu u nozi malo ko to zna , igrom slucaja sam i ja saznao . Ta plocica treba da se vadi ovih dana ako vec i nije , magnet ide , al prognoze su Decembar . E sad ko ce da vjeruje nek vjeruje , a ko nece nek mi se smije i dalje . Kao i za Shortsa , Nvoru i slicno . 2 16
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Daiki Ito said: Bolomboj je imao plocicu u nozi malo ko to zna , igrom slucaja sam i ja saznao . Ta plocica treba da se vadi ovih dana ako vec i nije , magnet ide , al prognoze su Decembar . E sad ko ce da vjeruje nek vjeruje , a ko nece nek mi se smije i dalje . Kao i za Shortsa , Nvoru i slicno . Evo ja ti verujem baš sve samo prestani više da smaraš o tome kako si oduvek bio u pravu i kako smo ti se smejali jer upravo to je smešno daleko više nego tvoje insajderisanje. Ako hoćeš, piši, ako nećeš, nemoj ali prestani više da izigravaš žrtvu, tužno je. Ibto ti pišem sad zaista uz puno poštovanje. 5
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) @Daiki Ito I gde je Isusova ruka? ..... ......... Cutimo? Edited 1 hour ago by Crni
Daiki Ito Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, JPM said: Evo ja ti verujem baš sve samo prestani više da smaraš o tome kako si oduvek bio u pravu i kako smo ti se smejali jer upravo to je smešno daleko više nego tvoje insajderisanje. Ako hoćeš, piši, ako nećeš, nemoj ali prestani više da izigravaš žrtvu, tužno je. Ibto ti pišem sad zaista uz puno poštovanje. I po ko zna koji put nisam insajder , niti cu to ikad biti . Samo znam nekog ko jeste i to je to . 🙂 Ovo nije kukanje i glumljenje zrtve , vec samo posjecanje onog cemu su se mnogi pa i ti smijali pa cu sad ja da se smijem i to onako najsladje . 1 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Daiki Ito said: I po ko zna koji put nisam insajder , niti cu to ikad biti . Samo znam nekog ko jeste i to je to . 🙂 Ovo nije kukanje i glumljenje zrtve , vec samo posjecanje onog cemu su se mnogi pa i ti smijali pa cu sad ja da se smijem i to onako najsladje . Samo malo lakse sa ovakvim komentarima i to je to,ponasas se prepotentno i drsko a nema potrebe svi smo ovde da pisemo i delimo misljenja i volimo Zvezdu. 1
Daiki Ito Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nini3112 said: Samo malo lakse sa ovakvim komentarima i to je to,ponasas se prepotentno i drsko a nema potrebe svi smo ovde da pisemo i delimo misljenja i volimo Zvezdu. Konkrektno ne ti , sa tobom nisam imao lose nista . Gospodin koji je postavio komentar gore je likovao mom banu , rekao da sam protjeran sa svih foruma i slicno . Sto se tice ostalih pa i tebe uvijek postovanje i ista strana .
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je jedini problem sto mi se cini da je taj tvoj izvor informacija iz komsijskog tabora, mozda grijesim.. 2
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/dzered-batler-ne-igra-protiv-asvela/526726 Ne igra protiv Asvela, verovatno igra protiv Makabija. Edited 1 hour ago by mister-no
Daiki Ito Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Taki said: Meni je jedini problem sto mi se cini da je taj tvoj izvor informacija iz komsijskog tabora, mozda grijesim.. Jeste brate , ali za ovo se necu braniti zato sto admin zna konkretno ko mi je izvor . 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, mister-no said: https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/dzered-batler-ne-igra-protiv-asvela/526726 Ne igra protiv Asvela, verovatno igra protiv Makabija. Haha ali pazi ovo,ne zure u Crvenoj Zvezdi?! Pa kako bee ne zure kad nemamo nijednog beka?? 5 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Daiki Ito said: I po ko zna koji put nisam insajder , niti cu to ikad biti . Samo znam nekog ko jeste i to je to . 🙂 Ovo nije kukanje i glumljenje zrtve , vec samo posjecanje onog cemu su se mnogi pa i ti smijali pa cu sad ja da se smijem i to onako najsladje . Pa što bi te boleo kurac da li ti neko veruje ili ne? Prokonsultuješ se sa moderacijom da li nije nezgodno da nešto objaviš, i to ne zato što je netačno ili ne već zbog situacije na forumu. I to je sve, a da li ti neko veruje, zabole te. Čemu patetika? 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam sve živeo u ubeđenju da u duplom kolu moraš da registruješ igrača dan pred početak prvog kola da bi mogao da igra i u duplom. 😳 1
Wingwalker Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) 6 minutes ago, Čočo said: Ja sam sve živeo u ubeđenju da u duplom kolu moraš da registruješ igrača dan pred početak prvog kola da bi mogao da igra i u duplom. 😳 ipak računaju ovako... ,,For rounds where games are scheduled on Tuesday or Wednesday, the deadline is Monday at 18:00 CET. The deadline for rounds with games on Thursday and Friday is Wednesday at 18:00 CET.'' Edited 56 minutes ago by Wingwalker 1
Nini3112 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 7 minutes ago, Čočo said: Ja sam sve živeo u ubeđenju da u duplom kolu moraš da registruješ igrača dan pred početak prvog kola da bi mogao da igra i u duplom. 😳 Jok... i ja sam to mislio do prosle sezone 1
Nikom nista Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 6 minutes ago, Čočo said: Ja sam sve živeo u ubeđenju da u duplom kolu moraš da registruješ igrača dan pred početak prvog kola da bi mogao da igra i u duplom. 😳 Polako... u cetvrtak ce da nam saopste da ipak nece igrati ni protiv Makabija 😀 8 3
Recommended Posts