Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Jeremija123 said:

Reče Plavšić da će Bolomboj da se vrati pre Rivera i da ide dobro oporavak.

Ovo bi me obradovalo vise nego ista.

• Like 4
  • Love 1
Posted
10 minutes ago, Jeremija123 said:

Kad je rekao? Ima li to gde da se vidi? 🙏

Posted
24 minutes ago, Jeremija123 said:

Ja sam rekao jos davno pocetak Decembra pocinje sa treninzima , al eto smijali se i tome . 🙂

• Like 5
Posted (edited)

Bilo bi top da ovo što je Daiki pisao bude istina, računam da bi onda do januara Bolomdečak počeo da igra i taman bi uhvatio neki ritam za ključni period u EL i potencijalni plej of.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Moraš da poznaješ jednog člana ovog foruma, koji od Makabija dobija karte iza klupe i kad se igra u Tel Avivu xD

Ako taj forumaš pročita ovo, neka zna da bih išao na tekmu i da mi je jako drag.

Update:

I ja sam njemu drag ❤️

IMG_20251027_203351.thumb.jpg.96098c4c15bfd5e1fe109c5fb48cacf0.jpg

• Ha-ha 2
Posted
9 minutes ago, Урош19 said:

Bilo bi top da ovo što je Daiki pisao bude istina, računam da bi onda do januara Bolomdečak počeo da igra i taman bi uhvatio neki ritam za ključni period u EL i potencijalni plej of.

Bolomboj je imao plocicu u nozi malo ko to zna , igrom slucaja sam i ja saznao . Ta plocica treba da se vadi ovih dana ako vec i nije , magnet ide , al prognoze su Decembar . E sad ko ce da vjeruje nek vjeruje , a ko nece nek mi se smije i dalje . Kao i za Shortsa , Nvoru i slicno .

• Like 11
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Daiki Ito said:

Bolomboj je imao plocicu u nozi malo ko to zna , igrom slucaja sam i ja saznao . Ta plocica treba da se vadi ovih dana ako vec i nije , magnet ide , al prognoze su Decembar . E sad ko ce da vjeruje nek vjeruje , a ko nece nek mi se smije i dalje . Kao i za Shortsa , Nvoru i slicno .

• Love 2
  • Ha-ha 16
Posted
22 minutes ago, Daiki Ito said:

Evo ja ti verujem baš sve samo prestani više da smaraš o tome kako si oduvek bio u pravu i kako smo ti se smejali jer upravo to je smešno daleko više nego tvoje insajderisanje.

Ako hoćeš, piši, ako nećeš, nemoj ali prestani više da izigravaš žrtvu, tužno je. Ibto ti pišem sad zaista uz puno poštovanje.

• Like 5
Posted
13 minutes ago, JPM said:

Evo ja ti verujem baš sve samo prestani više da smaraš o tome kako si oduvek bio u pravu i kako smo ti se smejali jer upravo to je smešno daleko više nego tvoje insajderisanje.

Ako hoćeš, piši, ako nećeš, nemoj ali prestani više da izigravaš žrtvu, tužno je. Ibto ti pišem sad zaista uz puno poštovanje.

I po ko zna koji put nisam insajder , niti cu to ikad biti . Samo znam nekog ko jeste i to je to . 🙂

Ovo nije kukanje i glumljenje zrtve , vec samo posjecanje onog cemu su se mnogi pa i ti smijali pa cu sad ja da se smijem i to onako najsladje .

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Daiki Ito said:

I po ko zna koji put nisam insajder , niti cu to ikad biti . Samo znam nekog ko jeste i to je to . 🙂

Ovo nije kukanje i glumljenje zrtve , vec samo posjecanje onog cemu su se mnogi pa i ti smijali pa cu sad ja da se smijem i to onako najsladje .

Samo malo lakse sa ovakvim komentarima i to je to,ponasas se prepotentno i drsko a nema potrebe svi smo ovde da pisemo i delimo misljenja i volimo Zvezdu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Samo malo lakse sa ovakvim komentarima i to je to,ponasas se prepotentno i drsko a nema potrebe svi smo ovde da pisemo i delimo misljenja i volimo Zvezdu.

Konkrektno ne ti , sa tobom nisam imao lose nista . Gospodin koji je postavio komentar gore je likovao mom banu , rekao da sam protjeran sa svih foruma i slicno . Sto se tice ostalih pa i tebe uvijek postovanje i ista strana . 

Posted

Meni je jedini problem sto mi se cini da je taj tvoj izvor informacija iz komsijskog tabora, mozda grijesim.. 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Taki said:

Meni je jedini problem sto mi se cini da je taj tvoj izvor informacija iz komsijskog tabora, mozda grijesim.. 

Jeste brate , ali za ovo se necu braniti zato sto admin zna konkretno ko mi je izvor . 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Daiki Ito said:

Pa što bi te boleo kurac da li ti neko veruje ili ne?

Prokonsultuješ se sa moderacijom da li nije nezgodno da nešto objaviš, i to ne zato što je netačno ili ne već zbog situacije na forumu. I to je sve, a da li ti neko veruje, zabole te.

Čemu patetika?

• Like 1
Posted

Ja sam sve živeo u ubeđenju da u duplom kolu moraš da registruješ igrača dan pred početak prvog kola da bi mogao da igra i u duplom. 😳

• WOW 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Čočo said:

Ja sam sve živeo u ubeđenju da u duplom kolu moraš da registruješ igrača dan pred početak prvog kola da bi mogao da igra i u duplom. 😳

ipak računaju ovako...

,,For rounds where games are scheduled on Tuesday or Wednesday, the deadline is Monday at 18:00 CET.

The deadline for rounds with games on Thursday and Friday is Wednesday at 18:00 CET.''

Edited by Wingwalker
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Čočo said:

Jok... i ja sam to mislio do prosle sezone

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Čočo said:

Polako... u cetvrtak ce da nam saopste da ipak nece igrati ni protiv Makabija 😀

• Like 8
  • Ha-ha 3