Milko Miller Posted yesterday at 09:41 AM Posted yesterday at 09:41 AM 18 minutes ago, berti said: Gudura nešto mrljavi u Milanu. Jbg, mogao je da bude deo svega ovoga, ali je izabrao tako. Pre deset dana je verovatno bio najsrećniji čovek na svetu sto nije dosao ovde. Lako može da se desi da je za par nedelja opet zadovoljan sto nije dosao. Zna on da je ovde lepše kad dobro ide, a isto tako da nema gore mesto da igraš ako nema rezultata. Izabrao najveću finansijsku ponudu i ne verujem da bi sada promenio mišljenje. 22
simaspass Posted yesterday at 09:42 AM Posted yesterday at 09:42 AM 3 minutes ago, Nellthe said: Ja vjerujem da ce ako ostane zdrav do isteka ove pozajmice nasi produziti bez razmisljanja. Ako je na nama pravo da produzimo nema smisla sada produzavati, jer covjek ima 35 godina, i mi vec imamo 2 povredjena centra. Sad nedao Bog produzis ga i on se povrjedi odmah, sta onda raditi... Ali igrac je ipo, odlicnan kosarkaski IQ, iskustvo da izbori faulove, tanak mi je u skoku jer je malo sporiji, ali tu su Moneke i Nwora da pokupe to. Odlicno se uklopio na ovaj tim. Ako se ikada Boki vrati, rotacija Boki, Motijunas i Iznudu je bolesna, sa Riverom ne znam onda sta bi radili iskreno. Pa kako sta sa Riverom, mora neki centar i na tribinama da sedi😅 1 1
Nikom nista Posted yesterday at 09:45 AM Posted yesterday at 09:45 AM 28 minutes ago, Zadnji vezni said: Vraćam se na temu mnogo stranaca u ekipi i nemogućnost povezivanja nas navijača sa takvom ekipom. Kako može neko ko voli jedan klub da se ne poveže sa ekipom To je klasicna zamena teza i bacanje prasine u oci narodu. Isto prica kao sto je prodaju nacionalisti, citaj veliki Srbi (nazalost vec dugo vremena vrlo uspesno). Po toj logici treba po automatizmu da vise volim ćacija iz ĆL zato sto je Srbin, a koji bi mi razbio glavu na mig šefa ili iz čistog mira, bez da trepne, nego nekog Madjara, Bosnjaka, Slovaka koji bi mi dao krv i/ili bubreg ako treba. Sustina je 'ili jesi ili nisi'... posvecen timu, dresu, navijacima... dobar covek... vrhunski profesionalac... altruista itd. A to, krvna zrnca, boja kose, kože... cisto zamajavanje (da budem politicki korektan) 3
Čočo Posted yesterday at 09:45 AM Posted yesterday at 09:45 AM (edited) Ma prelepo je samo kad za promenu vidis da na terenu imas i plan B i plan C. Ni u jednom trenutku nisam imao osećaj da ispuštamo pobedu pa i onaj period u prvom poluvremenu kad smo ličili na ekipu iz doba Janisa. Tačno se crtao poraz i nikad ne bi ovo sinoć okrenuli da je Janis bio na klupi. Bila bi jedna od onih njegovih utakmica kad ne zna šta sa ekipom. Sa druge strane sinoć je Saša već na poluvremenu promenio i način odbrane na njihove bekove uz faktor Dobrić koji nije ulazio celo poluvreme gde ga je ubacio da prodrma ekipu s obzirom da je u prvom poluvremenu izredjao sve moguće u odbrani Nowela i Simonsa. To se zove adaptacija na nastale situacije na terenu i pored toga što nas je Baskonija uhvatila spuštenog garda i dobro skautirala. Mala sitnica od Saše i eto promene opet na našu vodenicu. 👌 Edited yesterday at 09:46 AM by Čočo 1
srlepajce Posted yesterday at 09:52 AM Posted yesterday at 09:52 AM Ovo je reakcija na trojku Jaga 😁 Kakav gotivan lik 7 15
Creed Bratton Posted yesterday at 09:56 AM Posted yesterday at 09:56 AM Iskreno pocetak ove utakmice je licio na one meceve sa Albom gde mi mlako udjemo, njih krene sut i drze odstojanje ceo mec, ali ova ekipa sa Sasom nije takva i to mi je glavni utisak. Jos jedan utisak mi je da je Nwora odigrao jednu racionalnu partiju i imao na kraju 19 7 6(!). Odbrane su krenule sa se okrecu prema njemu i on to odlicno koristi da razigra saigrace sto je bas pozitivan znak. Jedina sitnica koju bih ja korigovao kod njega je da ne koristi previse driblinga ne u smislu da ne treba lopta da bude kod njega vec da uvek napadne odmah posle 2,3 driblinga jer ima sajz i osecaj da dodje do dobrog suta sto je svakako bolje nego da izgubi kontrolu lopte zbog viska driblinga. 3
Čočo Posted yesterday at 09:59 AM Posted yesterday at 09:59 AM (edited) 7 minutes ago, srlepajce said: Ovo je reakcija na trojku Jaga 😁 Kakav gotivan lik Neverovatan karakter! Neverovatan profesionalac! Rekao sam jednom ali ću stalno ponavljati jer on to zaslužuje. Promenio nam je tok sezone. Trener na terenu, vođa na klupi. I dve stvari koje me oduševljavaju. On sa terena kad izlazi iz igre izlazi gotovo na nosilima. Pravi primer kako se daje 110% sebe. I drugo, njega kad pratiš i van terena kod njega nema,, patetike" stavljanja crveno belih srca, snimke navijanja, busanja u grudi. Trenira, dođe na teren i pravim primerom pokaže kako se gine za klub. Neverovatno za momka koji je tu mesec dana i kojem je sudbina u istom tom klubu neizvesna. Bar na papiru. A zapravo on je momak za kojeg bih digao obe ruke da nakon karijere ostane u klubu i dobije određeno zaduženje jer ovakvog profesionalca moje oči videle nisu. A takve ću uvek ceniti. DrMo! ❤️ Edited yesterday at 10:00 AM by Čočo 18 3
Milko Miller Posted yesterday at 10:01 AM Posted yesterday at 10:01 AM 15 minutes ago, Nellthe said: Ja vjerujem da ce ako ostane zdrav do isteka ove pozajmice nasi produziti bez razmisljanja. Ako je na nama pravo da produzimo nema smisla sada produzavati, jer covjek ima 35 godina, i mi vec imamo 2 povredjena centra. Sad nedao Bog produzis ga i on se povrjedi odmah, sta onda raditi... Ali igrac je ipo, odlicnan kosarkaski IQ, iskustvo da izbori faulove, tanak mi je u skoku jer je malo sporiji, ali tu su Moneke i Nwora da pokupe to. Odlicno se uklopio na ovaj tim. Ako se ikada Boki vrati, rotacija Boki, Motijunas i Iznudu je bolesna, sa Riverom ne znam onda sta bi radili iskreno. Slažem se. Igrač je motivisan i hoće da igra. Mi imamo opciju da produžimo i ne moze drugi klub da ga uzme. Rizik da se povredi ili da dodje do ozbiljnog pada forme, iako po meni mali, postoji. Koristiti opciju dan pre isteka roka jer ne vidim šta bi dobili da to sada uradimo. Ima više logike da gledamo ka ugovoru Nvore. On je valjda potpisao samo na godinu dana. Mogli bi tu da nudimo povećan, višegodišnji ugovor uz NBA out kao kod Batlera.
Stefi88 Posted yesterday at 10:04 AM Posted yesterday at 10:04 AM https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zvezdin-pik-dzered-batler-vrsta-koja-nestaje-zato-nije-mogao-da-opstane-u-nba/526292 1
Nini3112 Posted yesterday at 10:04 AM Posted yesterday at 10:04 AM I ja nisam bio odusevljen Donatasom ali je covek stvarno klasa i nesto sto je trebao biti Luka Mitrovic a nije 2
Dzo23 Posted yesterday at 10:10 AM Posted yesterday at 10:10 AM 2 minutes ago, Nini3112 said: I ja nisam bio odusevljen Donatasom ali je covek stvarno klasa i nesto sto je trebao biti Luka Mitrovic a nije Brate, Montejunas je teži 15 kg od Luke i veći 7cm, plus veći raspon ruku. Pritom ima mnogo mekšu ruku. Luka je dobar u short roll situacijama, brži je i bolje završava oko obruča s obe ruke. No, njegova građa je za poziciju između 3 i 4 i on ne može da opepeli većini centara. 8
Wingwalker Posted yesterday at 10:12 AM Posted yesterday at 10:12 AM 17 minutes ago, Milko Miller said: Pre deset dana je verovatno bio najsrećniji čovek na svetu sto nije dosao ovde. Lako može da se desi da je za par nedelja opet zadovoljan sto nije dosao. Zna on da je ovde lepše kad dobro ide, a isto tako da nema gore mesto da igraš ako nema rezultata. Izabrao najveću finansijsku Nwora je tanak u driblingu kada se kreće u stranu ili ako mu plej doda loptu u prenosu tamo oko polovine terena. Tada ga i udvajaju. Ali kada frontalno krene u prodor forte mu je zaštita lopte na dvokoraku kao i u završnici gore na obruču jer je bratina ozbiljno krakat, stabilan i žilav u vazdušnim duelima i veoma spretnih ruku. 6
Nini3112 Posted yesterday at 10:15 AM Posted yesterday at 10:15 AM 4 minutes ago, Dzo23 said: Brate, Montejunas je teži 15 kg od Luke i veći 7cm, plus veći raspon ruku. Pritom ima mnogo mekšu ruku. Luka je dobar u short roll situacijama, brži je i bolje završava oko obruča s obe ruke. No, njegova građa je za poziciju između 3 i 4 i on ne može da opepeli većini centara. Nisam mislio na igru vec na ponasanje na terenu i kako postavlja ekipu na pravo mesto u pravo vreme. 1
Dzo23 Posted yesterday at 10:19 AM Posted yesterday at 10:19 AM 1 minute ago, Nini3112 said: Nisam mislio na igru vec na ponasanje na terenu i kako postavlja ekipu na pravo mesto u pravo vreme. A dobro, Donatas je pravi vodja. Njegov glas se i u Monaku čuo. Ima tu lidersku crtu. Pritom prošao je mnogo toga u nba, bio bitan igrač tamo svojevremeno. Luka je dobar momak ali nema tu crtu. 1
alokin Posted yesterday at 10:31 AM Posted yesterday at 10:31 AM (edited) Apropo priče o Motiejunasu(jebem li ga valjda sam pogodio prezime) slažem se sa svim pohvalama, pravi vodja i lider. Školovan centar jednom rečju. Ali isto tako ne treba zaboraviti da je potpisan na 3 meseca i da se čovek bori za produžetak do kraja sezone. Ima 35 godina, verovatno još 2. ili 3 godine karijere i penzija. Edited yesterday at 10:32 AM by alokin 1
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 10:36 AM Posted yesterday at 10:36 AM (edited) Уопште не знам како је успела да се покрене прича о Гудурићу након утакмице Звезда Басконија... Иначе много ми се свиђају Салетове конференције где се коначно има нешто стручно чути, није више само она демагогија као обично те лоше смо шутирали те нисмо градили... баш добре конференције упркос Рајку и Ради. Edited yesterday at 10:41 AM by Bogoljub Gagic 8 1
JPM Posted yesterday at 10:38 AM Posted yesterday at 10:38 AM 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Иначе много ми се свиђају Салетове конференције где се коначно има нешто стручно чути Bukvalno neverovatno, mislim da takve konferencije niko ne drži. Da li su se dogovorili novinari sa njim da to tako izgleda, ne znam, ali stvarno je lepo čuti. I nekako atmosfera je kao na nekoj košarkaškoj klinici. 2
Dropkick Murphys Posted yesterday at 11:01 AM Posted yesterday at 11:01 AM Najbolje su konferencije kad se pobeđuje : ) 12 1 8
NMX Posted yesterday at 11:02 AM Posted yesterday at 11:02 AM Just now, Dropkick Murphys said: Najbolje su konferencije kad se pobeđuje : ) U derbiju. Onda gledamo obe konferencije 1 1 18
Dropkick Murphys Posted yesterday at 11:03 AM Posted yesterday at 11:03 AM Just now, NMX said: U derbiju. Onda gledamo obe konferencije Preteruješ. Kome je tad do košarke? 5 2 25 1
NMX Posted yesterday at 11:05 AM Posted yesterday at 11:05 AM Nego, pustaj ovo Batleru jos u avionu, da ne moze da doceka da sleti 1 2 1
Wook Posted yesterday at 11:07 AM Posted yesterday at 11:07 AM 1 hour ago, simaspass said: Pa kako sta sa Riverom, mora neki centar i na tribinama da sedi😅 Pitanje je da li od Bolomboja ima nešto ove sezone? 1
NMX Posted yesterday at 11:11 AM Posted yesterday at 11:11 AM 2 minutes ago, Wook said: Pitanje je da li od Bolomboja ima nešto ove sezone? Sve nezvanicne informacije koje se mogu cuti je da je brat blize povratku nego sto mislimo. Bilo bi ok da neko od insajdera da makar hint hoce li skoro (tipa mesec-dva dana) ili da se ne lozimo 8
suptil Posted yesterday at 11:11 AM Posted yesterday at 11:11 AM 3 minutes ago, Wook said: Pitanje je da li od Bolomboja ima nešto ove sezone? Grafit pored Arene da osvane Kad se Bolomboj u ekipu vrati... 1
Wook Posted yesterday at 11:14 AM Posted yesterday at 11:14 AM 2 minutes ago, NMX said: Sve nezvanicne informacije koje se mogu cuti je da je brat blize povratku nego sto mislimo. Bilo bi ok da neko od insajdera da makar hint hoce li skoro (tipa mesec-dva dana) ili da se ne lozimo Pa to pričaju 3 meseca... 2
Recommended Posts