nunilo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Stefi88 said: Ma to se ne dovodi u pitanje sada kada je Sasa trener. Mislim da nije izvestan ostanak litvanca kod nas, zaboravlja se da se i Rivero vraca u nekom trenutku. Neka idealna varijanta bi za mene bila bez kubanca i Plavse ali su pod ugovorima a Motiejunas ima ugovor valjda do nove godine da i on ostane imali bi pet centara na platnom: Bolomboy, Motiejunas, Rivero, Izundu, Plavsic. Nije mi bas realno da cemo placati toliko njih.
Amigo21 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 49 minutes ago, nunilo said: Mislim da nije izvestan ostanak litvanca kod nas, zaboravlja se da se i Rivero vraca u nekom trenutku. Neka idealna varijanta bi za mene bila bez kubanca i Plavse ali su pod ugovorima a Motiejunas ima ugovor valjda do nove godine da i on ostane imali bi pet centara na platnom: Bolomboy, Motiejunas, Rivero, Izundu, Plavsic. Nije mi bas realno da cemo placati toliko njih. Vise je izvesnije da ce Motiejunas ostati i posle 3 meseca nego da ce Rivero i Bolmboj na teren u skorije vreme(o formi u kojoj ce biti kada se vrati bolje da cutim) ... 2
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, The_Big_S said: Liku riba odvela kera, on se raspao po šavovima.. najgori na terenu ubedljivo bio.. Uporedite samo sa Kalinom, kome žena odvede dete, ne da mu da ga viđa i on igra sa onakvom energijom!!!! Jedan je Kalina! Vildoza bi na Kalininom mestu verovatno otvorio terasu apartmana u Beogradu na vodi i skočio jednu laganu lastu na glavu. Upravo. I to na betonski blok za svaki slučaj. Kakav, bre, Vildoza.
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Samo da vas obavestim da se moja proslava pobede malo odužila. NANANANANA NANANANA NANANANANA ZVEZDA ŠAMPION OOOOOOOO OOOOOOOO OLIMPIJAKOS 1 3
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, Disfruto said: Kakvo tumbanje rostera igraci igraju na 35 i 37 minuta? Pa sva sreca da smo dobili ovo. Pod hitno pojacanje da dodje Tumbanje rostera da bi se dovelo radi dovodjenja. Sreca pa to nece biti slucaj na koliko redjali 35 igraca dnevno. Ako je Devonte fit da zaigra od recimo novembra, nama treba jedan jedini klasicni bek i to zavrsava posao.
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izbegli smo metak zvani Howard, nadam se da cemo izbeci i metak zvani Killian Hayes. Ne mogu da se nosim mislju da ce ova dva klovna pokupiti jedinog igraca sa cut-a koji nam nista ne resava.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 8 hours ago, The_Big_S said: Liku riba odvela kera, on se raspao po šavovima.. najgori na terenu ubedljivo bio.. Uporedite samo sa Kalinom, kome žena odvede dete, ne da mu da ga viđa i on igra sa onakvom energijom!!!! Što samo implicira da se njih dvojica sa onim što im izaziva tugu (i druge negativne emocije) bore na potpuno različite načine. Nikad mi nije bilo jasno to prozivanje Vildoze zbog njegove privatne situacije. Kod većine igrača se takve stvari i te kako odraze na ponašanje i igru na terenu. Nije ni Kalinić imun, on je u drugoj polovini prošle sezone bio iritabilniji nego ikad, a nastavilo se i početkom ove. Ne postoji neki on&off switch koji će košarkaši da pritisnu u takvim okolnostima, pogotovo oni koji više igraju "kroz emocije". Edited 58 minutes ago by DameTime 3
Dzonii Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 55 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Izbegli smo metak zvani Howard, nadam se da cemo izbeci i metak zvani Killian Hayes. Ne mogu da se nosim mislju da ce ova dva klovna pokupiti jedinog igraca sa cut-a koji nam nista ne resava. Odakle info za Howarda nisam ispratio?
quentin Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 7 minutes ago, DameTime said: Što samo implicira da se njih dvojica sa onim što im izaziva tugu (i druge negativne emocije) bore na potpuno različite načine. Nikad mi nije bilo jasno to prozivanje Vildoze zbog njegove privatne situacije. Kod većine igrača se takve stvari i te kako odraze na ponašanje i igru na terenu. Nije ni Kalinić imun, on je u drugoj polovini prošle sezone bio iritabilniji nego ikad, a nastavilo se i početkom ove. Ne postoji neki on&off switch koji će košarkaši da pritisnu u takvim okolnostima. Ne bih prozivao Vildozu, ali ne bih ni poželio u timu igrača za kog znaš da lako gubi fokus zbog privatne situacije. To je isto kao injury prone igrač. 2
Recommended Posts