Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, nemanjau5 said:

Kazu kako ce iskombinovati Nworu, Kalinica, Ojeleya i Monekea. A njih cetvorica zajedno na terenu ogulise kralja.

Na visokom nivou kosarke (glue) krila odlucuju sve i najbitnija su.

Kalina je dobio svog africkog brata Monekea.

Kalinic, Moneke, Davidovac... Vecina nije svesna da cemo barem do 18,19 pobeda da dodjemo zbog njih. Mada moram da priznam da mi se svidja za sad i Ojeleye. Namazan je taj, mislio sam da nije. 

Igra preko plejeva i centara se crta da protivnici zatvore i pripreme kako da igraju. Krila koja improvizuju i smisleno reaguju na teren su nesto za sta protivnici ne pripremaju odbranu i igru. I tesko je pripremiti. I tempate igre nije toliko ocigledan...

• Like 4
Posted
24 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Zadar nam poslednjih godina dodje na domacem terenu kao neka ABA Alba. Bese i Vladi Jovanovicu dosao glave pa krenula serija sa Sefom Stanice

Veliko hvala Zadru.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted

Sad da vidimo reakciju nasih, ocekujem pojacanje vec do kraja vikenda. Ako pogodimo igraca i brzo se vrate Dobric i Graham na konju smo. 

Kakvo uzivanje je posle svih ovih godina utakmica sa Realom u kojoj Tavares nije faktor😁

• Like 18
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Ne ocajavajte nikada.💪

A pisali ste da cemo imati 0-5 veceras posle ove utakmice.A mi rutinirali Real.Od 50 poena primeljenih od Zadra za poluvreme do toga da oznojimo Real i Fener da daju preko 10 poeba za cetvrtinu.Malo smo na ruzan macin oterali Sferopulosa ali vredelo je.Tj tek ce da vredi jer nije video potencijal ovih momaka,pogotovo defanzivni.

Idem ponovo da pogledam utakmicu.

Subjektivni dozivljaj:

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

3 stvari su u životu jedino sigurne

1) Da se čovek rodi go

2) DaNwora ima barem jednu blokadu po tekmi

3) Da Monekeu ispadne lopta iz ruke barem jednom u toku meča ili da se oklizne

Sve u svemu, šalu na stranu. Krvarimo u odbrani, sveli smo Tavaresa na 2 poena ljudi… Svaka čast ekipi. Već su mi draži nego predhodnici, idemo dalje ❤️🤍

@Čočo sviraj brate svaki put kad igramo, zakazuj svirke sve u datumima sa tekmama našim 😁

(Nadam se da nisam pomešao Čočoa sa nekim od ostalih forumaša, ali znam da neko svira, ako jesam, prastaj brate) 😂

• Like 7
Posted
6 minutes ago, Placebo Lone star said:

Malo smo na ruzan macin oterali Sferopulosa

Sto ruzan? Ako je tacno da ce uzeti samo jos 3 plate, onda mi se cini da smo se mi prijateljski razveli. On ce covek da preuzme PAOK i svima lepo. Malo se zaboravlja koliko ti ljudi zaradjuju, pa bi neko pomisli da je ostao na ulici i da njegova porodica nema sta da jede. Evo nek meni daju njegovu godisnju platu i ne moram da radim nista do kraja zivota.

• Like 13
Posted
15 minutes ago, Igor_ said:

Sad da vidimo reakciju nasih, ocekujem pojacanje vec do kraja vikenda. Ako pogodimo igraca i brzo se vrate Dobric i Graham na konju smo. 

Kakvo uzivanje je posle svih ovih godina utakmica sa Realom u kojoj Tavares nije faktor😁

Ocekujes nekog iz Evrope ili iz USA?

Posted
35 minutes ago, suptil said:

Sta kazu ljudi koji vise prae, finalni katovi se vrseu narednih par dana treba li nesto ocekivati preko bare?

20. je zadnji rok valjda

Posted
15 minutes ago, Stefi88 said:

Ocekujes nekog iz Evrope ili iz USA?

Menjaju se stvari, mislim da ni iz kluba ne znaju sts ocekuju😂

Najblizi je bio iz evrope i to je zadnje sto sam cuo, vidim da sad pisu kako gledamo ka Nba ligi a o tome iskreno nemam neki info. Znam samo da gledaju sto pre da dovedu beka. 

• Like 5
Posted

Bio na tekmi, fantastična atmosfera. Kakva igra, svaka čast igračima i stručnom štabu!

Mislim da nije bilo neke zavere medju igračima da se "buši" Sfero, nego lančana reakcija, svima dopizdi kada šef na poslu ne zna da nagradi one koji se trude, a kazni one koji ne rade ništa. U jednom momentu ti pukne film i onda nećeš ni ti da se cimaš (primer Kalina). I onda isto kao što lančano postanu gori, tako isto lančano mogu da obrnu u drugom smeru što se ovde dešava... 

• Like 3
  • Love 1
Posted

Smjena Sfera i dolazak/povratak Obradovića je donio očekivan psihološki efekat. Ima i do toga kad se skrati rotacija da neki igrači izvuku baš max i da im odgovara takav način igranja. No, ne može sve na želju i psihu, mora da bude i znanja i mudrosti. Obradović je za ovo kratko vremena iskoristio sve igrače koliko može. Sve posebno raduju sve bolje partije Semija. On izgleda kao savršen igrač za rotaciju. Fizikalac i atleta koji lagano stavlja otvorene šuteve. Šta bi tu moglo da pođe po zlu? 

Ostvarene su tri velike i iznenađujuće pobjede. I nije to nikakva guslarska epika. Stvarno smo u lošoj situaciji sa povredama. Nećemo moći još dugo ovako. Nadam se da u duplo kolo ulazimo sa barem jednim novim igračem. 

• Like 3
Posted

Jedna rec-energija.

Ako pogledate posle svakog kosa reakcije igraca na terenu i na klupi, to je neverovatno. Borba za svaku loptu, igraci koji nekoliko puta dizu publiku, navijaci prepoznaju tu energiju i pruzimo dva fenomenalna navijanja kakva dugo nisu bila. 

I dalje nisam progutao preludu cinjenicu da smo u jednoj od najtezih situacija u poslednjih par godina 7 povreda i promena trenera, uspeli da pobedimo Zalgiris, Real i proslogisnjeg sampiona

• Like 1
Posted (edited)
7 hours ago, JPM said:

Saaaa 10 ekipa...

To nije vazno dokle god imamo bolju kos razliku od Partizana :default_coffee:

Nego sad uvek neugodna Ilirija. Jbg, na ovajo skracenu rotaciju neka Miljenovic, Jago, Plavsa, Dobric I Radosic odmore nosioce maksimalno. Toliko sigurno mogu. Sto se mene tice, Moneke, Kalina, Kodi i Nwora nek presede i navijaju.

Edited by NMX
Posted

celatufo je jedini koji je odao priznanje koucu sferu na rudarskom radu u periodu odmora i pohvalio njegovu dobru dusu. zato je on kouc a mi smo navijaci, vidi sto drugi ne vide!

• Like 4
Posted

I kako ja sad bivšoj ženi da objasnim da sam sinoć porukom otkazao naše viđanje jer sam slavio pobedu sa društvom, a ne zbog najbolje prijateljice? 😁

Svaka čast na utakmici svima, nisam bio preveliki optimista, ali su momci riljali do maksimuma.

Kakav početak drugog mandata za Sašu Obradovića. Samo napred i pun fokus protiv Baskonije. 

Sad sam došao kući, lebe moj mekani. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ovaj back up na play-u dobar, valjda pogodimo sa prvim😊

Vec sam pisao, Cody nam je najkonstantniji igrac od kraja prosle i pocetkom ove sezone, i apsoltni tihi lider ove ekipe. Cuti i radi sve i tacno se vidi da mu saigraci veruju do max (pa cak i treneri, a imali smo ih 3 u 5 utakmica).

Ja licno ne bih zurio sa dovodzenjem jos igaraca, posebno ako se vraca Grejem za sledecu utakmicu. Kraca rotacija je dala rezultate, a svi sem mozda Kaline su u najboljim godinama gde im 30+ minuta prava mera i daju maksimum. 

• Like 1
Posted (edited)

Sve je ovo lepo, ali nekako ne mogu da se povezem sa ekipom u kojoj igra ovoliko stranih igraca kao sto je kod nas slucaj...

Salim se naravno, uzivanje je gledati Nworu i Monekea koji ginu za svaku loptu umesto Nedovica koji ne zeli da napravi mali faul ili recimo Mitra protiv kog bi Tavares sinoc imao 20 poena i 17 skokova

Edited by Krle
  • Like 7
Posted

Još kednom -SVAKA ČAST MOMCIMA!

Rutinski su dobili opasnu, podmladjenu i kvalitetnu ekiou Real Madrida.

Probudio se Odzelej, Nwora igra odlično, djajna utakmica CMM-a i na sve to eto nam i Kalinića - BRAVO!

• Like 1