Hroničar985 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Neko je pisao ovdje od relevantnijih članova da navodno nije baš fit bio ni prije potpisa te da su postojali neki problemi sa povredama. Lično bih uvijek izbjegavao takve potpise na važnim pozicijama, isto važi i za Rivera za kog smo već svi znali da je težak injury prone. Način na koji se Rivero povredio, moglo je da se desi i najspremnijem košarkašu, jednostavno to je bila nesreća, nezgodno je doskočio i jednostavno se desilo. 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Neko je pisao ovdje od relevantnijih članova da navodno nije baš fit bio ni prije potpisa te da su postojali neki problemi sa povredama. Sto se tice da li je fit to se ne slazem sa tim relevantnijm izvorima, ali da preskocimo sada to. Kada je imao probleme sa povredom? Ovo je spisak svih njegovih povreda kroz karijeru: Current injury: Ankle contusion (as of October 10, 2025). Past notable injuries: Right hip injury: Missed one game in March 2022. Right knee: Suffered a condylar lesion during the 2018 Summer League, resulting in an indefinite absence at the time. Left groin strain: Missed games in February 2021.
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam već zaboravio da je Grejem i odigrao tih par pripremnih utakmica. Čini mi se kao da je mesecima odsutan. 4
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da malo skrenemo na vedrije strane: Sasa Obradovic nije dozvoljavao Monekeu da šutira u Monaku, jer je imao bekove čiji je to posao.... E PA SAD NEMAMO BEKOVE... tako da nema problema u njihovom odnosu. 1 11
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ume li Semi Odželej da dribla? Da spusti loptu na parket? Jako i do samog kraja? Da šutne sa distance i poludistance? Eto nam bekovskog para, Odželej - Nvora. 🤝
Гвозден Чекић Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, Don Dusko said: Znaci znalo se jos pre Zadra da ce Sasa da nam bude trener? Kada sam pre neki dan napisao da je ovaj tim sastavljan za Sašu i da je skoro pa 100% po njegovom ukusu, dosta ljudi ovde se smejalo. Dovoljno govori to da je tražio “samo” jednog novog igrača (beka) i to je to. Ne treba više ništa i zadovoljan je ostatkom tima. Moje mišljenje je da je dogovor sa Sašom postojao još pre kraja prošle sezone i da je to jedan od razloga zašto je sve puklo jer je vrlo verovatno to jako brzo došlo i do Janisa i jebi ga… Dakle mnogo, mnooooogo pre Zadra. 4
LevonKendal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Гвозден Чекић said: Kada sam pre neki dan napisao da je ovaj tim sastavljan za Sašu i da je skoro pa 100% po njegovom ukusu, dosta ljudi ovde se smejalo. Dovoljno govori to da je tražio “samo” jednog novog igrača (beka) i to je to. Ne treba više ništa i zadovoljan je ostatkom tima. Moje mišljenje je da je dogovor sa Sašom postojao još pre kraja prošle sezone i da je to jedan od razloga zašto je sve puklo jer je vrlo verovatno to jako brzo došlo i do Janisa i jebi ga… Dakle mnogo, mnooooogo pre Zadra. Procitaj jos jednom sta si napisao
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, forumko topic said: Ume li Semi Odželej da dribla? Da spusti loptu na parket? Jako i do samog kraja? Da šutne sa distance i poludistance? Eto nam bekovskog para, Odželej - Nvora. 🤝 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, Гвозден Чекић said: Kada sam pre neki dan napisao da je ovaj tim sastavljan za Sašu i da je skoro pa 100% po njegovom ukusu, dosta ljudi ovde se smejalo. Dovoljno govori to da je tražio “samo” jednog novog igrača (beka) i to je to. Ne treba više ništa i zadovoljan je ostatkom tima. Moje mišljenje je da je dogovor sa Sašom postojao još pre kraja prošle sezone i da je to jedan od razloga zašto je sve puklo jer je vrlo verovatno to jako brzo došlo i do Janisa i jebi ga… Dakle mnogo, mnooooogo pre Zadra. 1
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na tekmi Partizan-Efes Kokoskov je dobar deo 2/2 igrao zonu sa Osmanijem i Smicom. Nisam dovoljno detaljno pratio da li je bila kombinovala ili cista zona. Partizan je poprilicno kamenjario u sutu za 3, pa im je ova odbrana napravila bas problema. Centri Efesa su na tom mecu bili poprilicno losi, pa su ova dvojica vadila situaciju. Ono sto hocu da kazem, da mi u nedostatku centara mozemo nekad da probamo ovu odbranu sa Monekeom i Odzelejem (ako protivnik bude kamenjario naravno). Nadam se da ce Obradovic prvo da zategne odbranu i da ce energija biti kao u Istanbulu. Ako je neko ispratio ovu situaciju a dovoljno je kosarkaski pismen moze da me ispravi/dopuni.
duško matić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, forumko topic said: Ume li Semi Odželej da dribla? Da spusti loptu na parket? Jako i do samog kraja? Da šutne sa distance i poludistance? Eto nam bekovskog para, Odželej - Nvora. 🤝 Meni Odželej na početku ove sezone izgleda kao alisa u zemlji čuda a ne košarkaš, nadam se da će da se trgne jer nam sad svaki igrač treba. 8
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 25 minutes ago, NikolaTest said: Na tekmi Partizan-Efes Kokoskov je dobar deo 2/2 igrao zonu sa Osmanijem i Smicom. Nisam dovoljno detaljno pratio da li je bila kombinovala ili cista zona. Partizan je poprilicno kamenjario u sutu za 3, pa im je ova odbrana napravila bas problema. Centri Efesa su na tom mecu bili poprilicno losi, pa su ova dvojica vadila situaciju. Ono sto hocu da kazem, da mi u nedostatku centara mozemo nekad da probamo ovu odbranu sa Monekeom i Odzelejem (ako protivnik bude kamenjario naravno). Nadam se da ce Obradovic prvo da zategne odbranu i da ce energija biti kao u Istanbulu. Ako je neko ispratio ovu situaciju a dovoljno je kosarkaski pismen moze da me ispravi/dopuni. Protiv nas se retko kamenjari (sem Fener u 1.pol.). Svi se redovno pretvore u Stef Karija, šutirali otvorene šuteve za 3 ili preko ruke... Milano, Bajern, Zadar, pa i Bonzi Kolson u 2.pol... sve kao kap ulazilo... Edited 1 hour ago by Issey 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Issey said: (sem Fener u 1.pol.) Ali je zato u drugom poluvremenu ušao Klej Tompson u Bonzija Kolsona i zamalo da opet sve ode u kurac. 1
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, JPM said: Ali je zato u drugom poluvremenu ušao Klej Tompson u Bonzija Kolsona i zamalo da opet sve ode u kurac. no homo 4
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od nekih drugih vesti, moze se desiti da mi otvorimo sezonu u Tel Avivu 😂 1
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Od nekih drugih vesti, moze se desiti da mi otvorimo sezonu u Tel Avivu 😂 Ma nema sanse jebeno
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, ZvezdaBL said: Ma nema sanse jebeno Sto? Zvanicno je mir. Vojska se povlaci, taoci su pusteni, a mi sa njima igramo tek za 17 dana. Ne vidim kako ovaj baksuzluk moze prestati 😂 4
fradler Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Prema informacijama MONDA, Crvena zvezda planira dovođenje još trojice igrača u najskorijem periodu. To će biti dvojica bekova i jedan centar, ako se u međuvremenu nešto ne promeni. Takođe, treba očekivati da kada se situacija sa povredama promeni bude i rastanaka, pre svih sa Jagom dos Santosom.
Fromthecorner Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Gledam sad malo Odzeleja od pre dve sezone, fizikalan, energican, pun samopouzdanja koristi svoju snagu na svaki moguci nacin. Sta se desilo sa njim, na terenu izgleda kao da se zamonašio i pronašao neki mir? 1 2
Candyman Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago ja sam imao emboliju pluca i jedva preteko ako je embolija tesko ce on na teren 6 meseci,bar je u mom slucaju bilo tako. ja sam imao izazvanu emboliju greskom doktora al coveku treba rade testove da se vidi sto se to desilo,jako je zajebano i ljudi umiru od toga 1
JPM Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Chris Bosh je prestao da igra zbog toga. Mirza Teletović posle toga nije bio isti igrač.
NMX Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 13 minutes ago, fradler said: Prema informacijama MONDA, Crvena zvezda planira dovođenje još trojice igrača u najskorijem periodu. To će biti dvojica bekova i jedan centar, ako se u međuvremenu nešto ne promeni. Takođe, treba očekivati da kada se situacija sa povredama promeni bude i rastanaka, pre svih sa Jagom dos Santosom. Dovodimo tri igrača da bi dva imali na raspolaganju jer će jedan odmah da se povredi. Svaka čast upravi 1
Daiki Ito Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago https://flouter.net/zvezda-dobila-dobre-vesti-grejem-skinuo-cizmu/?fbclid=PAb21jcANZvNZleHRuA2FlbQIxMQABp-GYFTGtY-UC4X-f1DSgRcPtF022VP1s3_9aSyxElbLAKsJ8TMDdmf6ljygb_aem_gccrJ5dMJyP5zigO8nzGyA Bar je skinuo cizmu , pa da se nadamo brzom povratku . 2
JPM Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Just now, Daiki Ito said: https://flouter.net/zvezda-dobila-dobre-vesti-grejem-skinuo-cizmu/?fbclid=PAb21jcANZvNZleHRuA2FlbQIxMQABp-GYFTGtY-UC4X-f1DSgRcPtF022VP1s3_9aSyxElbLAKsJ8TMDdmf6ljygb_aem_gccrJ5dMJyP5zigO8nzGyA Bar je skinuo cizmu , pa da se nadamo brzom povratku . Pa kad video da će ga Šilbujemo izuo se iz momenta... 1 7
Recommended Posts