Maverick88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: A prvog pleja će da nam igra Yago, pretpostavljam? Ili Devonte (kad/ako se uopšte vrati)? Dovesce se igrac na 1/2 4
Bode Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 17 minutes ago, Maverick88 said: Sasa je dogovoren. Jeste bilo reci o ovoj dvojici i koliko znam dogovor je da se nece vise apsolutno nista pitati oko prvog tima, dozet ce biti zaduzen za mladje kategorije, a Bagzi administracija samo i to je to. Koliko znam nije bilo reci o 2 pojacanja vec samo o jednom i to igraca na poziciji 1/2. Plus Sasa ce vrv skloniti Kodija na klupu jer smatra da nije za prvog pleja. Takodje mislim da ki i vise nemamo prostora za dovodjenje vise od 1 igrača i registraciju istih u EL. Sad neka me neko ispravi nisam siguran koliko je dozvoljeno prijava, mi smo sa Jagom i Mentejunasom spucali msm 19 plus Bolomboj kada se oporavi. Plus taj jedan igrac koji bi došao. Pa nije trebalo da bude prva opcija ni kod Janisa da je Devonte ostao zdrav. To je iznudjeno resenje. Taj igrac koji dolazi sigurno nece biti primarno 1, zar ne? 1
dzakala Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Maverick88 said: Dovesce se igrac na 1/2 A gde cemo naci tog igraca na 1/2?sve sto valja odavno je pokupljeno, jedino neki nba cut...
Maverick88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mozemo da registrujemo jos sigurno 3 igraca, posto se igraci ispod 22 godine ne racunaju u kvotu. Mislim da je bilo maksimalno 20 igraca. Mi imamo 19 prijavljenih ajde da kazmeo ova dvojica se ne racunaju sto su mladji, znaci imamo 17 plus Bolomboj i plus taj bek sto se juri. Znaci mozemo jos jednog eventualno da dovedemo pored tog beka i to je to. 1 minute ago, dzakala said: A gde cemo naci tog igraca na 1/2?sve sto valja odavno je pokupljeno, jedino neki nba cut... Ne trazi se ovde nista koliko znam, gleda se amerika najvise. Bar je tako bilo do dolaska Obradovica, videcemo da se nesto ne menja sada. 1
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 3 minutes ago, Maverick88 said: Mislim da je bilo maksimalno 20 igraca. Mi imamo 19 prijavljenih ajde da kazmeo ova dvojica se ne racunaju sto su mladji, znaci imamo 17 plus Bolomboj i plus taj bek sto se juri. Znaci mozemo jos jednog eventualno da dovedemo pored tog beka i to je to. Oprečne informacije dolaze za Bolomboya. Vraća li se on ili ne? Edited 7 hours ago by bodo
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, bodo said: Oprečne informacije dolaze za Bolomboya. Vraća li se on ili ne? Samo se vodi činjenicom da ga više nema. I Darko Plavšić je rekao da je specifična povreda dotičnog i da niko ne zna kada će na teren. Nema ga od marta meseca, klub se ne oglašava. Da je on blizu ili makar tu za mesec-dva, klub bi nas bombardovao propagandom da se Boki vraća, da uteše fanove barem koliko toliko. Ako mene pitaš i neko moje glupo mišljenje, tog čoveka nema do februara. Plus što će mu treba vremena i da se uigra posle skoro godinu dana neigranja. Najlakše bi bilo samo sporazumno raskinuti ugovor i rešite se te patnje zvane Bolomboj. Onda znaš na čemu si. I da dodam. On ako produži ugovor sa nama i slučajno se ne daj Bože opet povredi...
kuraMochi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: Nece ni otici u potpunosti Dizet i Bagzi vec nece imati funkcije koje imaju sada,radice u administraciji😀 Nesto kao kafe kuvarice? 😄 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znači ovako nešto, kad se kompletira ekipa? Graham, CMM, Yago, Miljenović Carter, Pojačanje, Canaan Ne znam da li da računam i Nworu, iako nije SG, obećano mu je.
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Maverick88 said: Mislim da je bilo maksimalno 20 igraca. Mi imamo 19 prijavljenih ajde da kazmeo ova dvojica se ne racunaju sto su mladji, znaci imamo 17 plus Bolomboj i plus taj bek sto se juri. Znaci mozemo jos jednog eventualno da dovedemo pored tog beka i to je to. Ne trazi se ovde nista koliko znam, gleda se amerika najvise. Bar je tako bilo do dolaska Obradovica, videcemo da se nesto ne menja sada. Imamo 20 registrovanih ukljucujuci Bolomboja, Kenana, Jaga i Motijunasa. Posto se Radosic, Stojkovic i Nedeljkovic ne racunaju, znaci imamo registrovanih 17. Sada ima tu i nepoznanica, npr Bolomboj nije uopste na stranici EL. Takodje Kenan je povredjen, a da nije odigrao ni jednu utakmicu, pa ne znam da li on moze da se ne racuna.
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 6 minutes ago, Summerfunk said: Samo se vodi činjenicom da ga više nema. I Darko Plavšić je rekao da je specifična povreda dotičnog i da niko ne zna kada će na teren. Nema ga od marta meseca, klub se ne oglašava. Da je on blizu ili makar tu za mesec-dva, klub bi nas bombardovao propagandom da se Boki vraća, da uteše fanove barem koliko toliko. Ako mene pitaš i neko moje glupo mišljenje, tog čoveka nema do februara. Plus što će mu treba vremena i da se uigra posle skoro godinu dana neigranja. Najlakše bi bilo samo sporazumno raskinuti ugovor i rešite se te patnje zvane Bolomboj. Onda znaš na čemu si. I da dodam. On ako produži ugovor sa nama i slučajno se ne daj Bože opet povredi... Naravno da je izlazak iz povrede već sam po sebi specifičan i da treba vremena da se stvari vrate na svoje mesto. Ali o njemu dolaze baš oprečne informacije od toga da se ubrzo vraća do onih ekstremnih da se ne želi vratiti. Edited 7 hours ago by bodo
Maverick88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, Night wolf said: Možda Devonte i nije tako teško povređen Koliko znam on bi trebalo uskoro da se vrati na teren, mozda vec protiv Zalgirisa bude u 12. Tako sam bar dobio informaciju, mada sa nama i tim povredama se nikad ne zna. 3
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sreca da je i Baskonija kanta,da makar nismo sami na zacelju.
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, bodo said: Naravno da je izlazak iz povrede već sam po sebi specifičan i da treba vremena da se stvari vrate na svoje mesto. Ali o njemu dolaze baš oprečne informacije od toga da se ubrzo vraća do onih ekstremnih da se ne želi vratiti. Zato i treba da se vodiš činjenicom da je taj završio svoje kod nas. Naš klub nije u stanju da svojim navijačima kaže kako im je najbolji i najomiljeniji igrač već skoro 7+ meseci. A rekli su letos da će obavestiti javnost. Nisu u stanju da nam napišu da još 2, 3+ meseca do povratka na teren. Mislim i kontam donekle zašto. Ne znaju ljudi, verovatno neće da naprave još goru situaciju da slažu da je na terenu za 2 meseca a da ga nema ni narednih 6. Ko više zna gde je i šta radi. Još sama činjenica da Saša hoće još jednog centra mi govori da od Bokija (ili Rivera) nema ništa. Na nekog od njih ne računa.
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nismo vise poslednji 💪 Edited 5 hours ago by VISOKOLETAC 3
Šiljokapi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ostaće Gospodin Girosmajstor zapisan u kamenu zbog The Metle i The Serije. Hvala mu na tome! Ne možemo reći da se ekipa prošle sezone raspala u januaru - februaru, zaista dobar basket smo pičili u Evroligi do kraja. Nesrećno izgubili gomilu utakmica, neke su nam i ukradene u toku sezone. Posle MinKena je nešto puklo, šta, mislim da nećemo saznati nikad. Osim ako neko na samrti ne progovori. A nekako, to se preliva i na sadašnju ekipu, iako imamo gomilu novih igrača što znači da je evidentno problem u struci. A to se jelte, može rešiti samo jednim putem, onim koji se i desio. Kasno? Rano? Taman? Videćemo na proleće sledeće godine. Trenutno smo osakaćeni povredama, roster za sutrašnju utakmicu je bukvalno Frankeštajn na kub. Ko se nada sutrašnjem bilo kakvom smislu u igri, biće skroz razočaran. Ali to nam je što nam je. Idemo na Bosfor da otresemo šampiona, pa kud puklo da puklo! 8
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od Žalgirisa kreće naša serija pobeda. Nije Zvezdaški predavati se na početku sezone. 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nismo vise zadnji 💪 24h 2
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Šiljokapi said: Ostaće Gospodin Girosmajstor Sramota. 1
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Od Žalgirisa kreće naša serija pobeda. Nije Zvezdaški predavati se na početku sezone. Mi sa Žaligirisom ne umemo da igramo. Oni da dođu sa 2 igrača na naših 5, dobili bi nas. Plus na to, dodaj mitsko biće zvano Maodo Lo i dobio si dva elementa koja nas uništavaju uvek. I sad ih samo upari. E, da... tu je i Ulanovas. Da ubaci 5/5 za 3. 👀😭 Edited 5 hours ago by Summerfunk
Recommended Posts