Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
13 minutes ago, NMX said:

Ja kazem stalno, Vucic ima najlaksi posao sta je sve narod spreman da poveruje. Naravno da ce zbog PRa i Sferovog ugleda biti pustena ovako nema sumanuta vest ali budite uvereni da smo platili Sferu najmanje do kraja sezone ako ne i sve. Nije sam sebi dao ugovor, pa ce sada neimar da mu sve lepo plati a ciganima zeljnim nove krvi cemo reci da je neko oprostio obecane plate bas kao sto bi ostali oprostili garantovane zarade svom poslodavcu

Iskreno,najčešće se dogovori par plata ili da je našem budzetu dok ne nadje nov klub. Nije ni klub baš blesav, da mu daju godišnju platu a on nadje novi klub za 2meseca i novu platu uz to.

Edited by Todo
  • Like 1
Posted

Kad bismo imali mogucnost da biramo, ja bih odabrao Paskvala. Najbolji od svih trenera koji su se spominjali, osvojio EL 2010. godine, naosvajao se trofeja… uzdigao bi klub na jedan veci nivo, u to nemam sumnje. Vrhunski trener na neke duze staze. Ali steta. Mi dovodimo trenere da bismo ugasili pozar i ispunili ocekivanja navijaca i medija, a takva sok terapija odgovara upravi, jer onda nisu na udaru.

Sto se tice Sase Obradovica, iskreno nisam siguran da li ce dati rezultata na neki duzi period. Domaci trener, cigan, ima nedovrsen posao sa Zvezdom, sve to stoji, ali kad krene nesto po zlu i njega ce oterati, jer nasa uprava nema jasan dugorocni plan. Pitanje je kako ce se nositi sa igracima koje nije selektirao i kako ce sloziti sve kockice. Ostaje nam da mu verujemo. 

Saglasni smo svi da je Sferopulos morao otici nakon KLS-a. Medjutim, uprava mu daje poverenje, promenio je ceo roster, odstranio dosta srpskih igraca (ili ih ostavio po strani) koji su bili identitet ovog kluba, da bi ga posle par poraza oterali. Ovakvim potezom su pljunuli sami sebe i jos jednom pokazali koliko smo mi neozbiljan klub.

Svakako sam vise za Obradovica, nego za Radonju.

• Thanks 1
Posted

Janis odlazi sporazumno, uzece samo jos tri plate. Obradovic dolazi, da odradi jos onih 6 meseci prethodnog ugovora koji je vec naplatio (za posle cemo videti).

DrChela madjija, ostvario finansijsku pozitivu koju je Dr Covic mogao samo da sanja... Nebojsa izneverovao.

• Ha-ha 16
Posted

Ako dolazi Sasa, dolazi i jedan bek ... to mu je tm. U Monaku ih je imao i viska.

Samo da smanji ono besomucno hoblovanje i ubrza ...

Posted
18 minutes ago, Todo said:

Iskreno,najčešće se dogovori par plata ili da je našem budzetu dok ne nadje nov klub. Nije ni klub baš blesav, da mu daju godišnju platu a on nadje novi klub za 2meseca i novu platu uz to.

Kad se kaze isplati do kraja, podrazumeva se valjda do pronalaska novog aranzmana. Tehnicki, sutra uzme klub, jel smo ova 3 meseca duplo placali?

Uostalom, imamo primer trenera koji dolazi, kako smo se lepo sporazumno sve dogovorili. 

Posted
3 minutes ago, NMX said:

Kad se kaze isplati do kraja, podrazumeva se valjda do pronalaska novog aranzmana. Tehnicki, sutra uzme klub, jel smo ova 3 meseca duplo placali?

Uostalom, imamo primer trenera koji dolazi, kako smo se lepo sporazumno sve dogovorili. 

Ne kažem, može razlaz da bude i na jako ružan način i da neko cedi do kraja.( Vujošević posle CSKA je sedeo kući 2god i primao platu, jer nije hteo nikakav sporazum) Ali većina to odradi uz dogovor,manju otpremninu(par plata )i ide se dalje. Često ostanu na budzetu do novog angažmana, ali baš ceo ugovor da se isplati, retko.

Ali to sad nije ni važno, para viška svakako imaju.

• Like 2
Posted

Otpustas coveka kada mu je 7-8 igraca van pogona, a ustvari si to trebao da uradis na kraju prethodne sezone posle onog epskog raspada. Da skupis m..a i uradis to. Nikada nije prijatno, nece biti ni sada.
Nadam se da ce se ovo zestoko odraziti na njihovu reputaciju, ako je uopste i imaju i da ce ih treneri u buducnosti odbijati samo tako.
Kakav slepacki potez u potpuno pogresnom trenutku, nesposobna uprava koja ne zasluzuje nista dobro.

Ne znam sta da kazem za Obradovica. Lepo je kad na klupu sedne zvezdas, ali on meni nikada nije odavao utisak neke trenercine.
I da izvinete, sere mi se od ovih povratnika.

Sa druge strane potpuno ignorisanje Radonjica, ciji licno nisam fan, ali ga strasno postujem kao velikog gospodina sa kojim je ovaj klub belezio mozda i najbolje rezultate u istoriji.
On je morao da bude prvi izbor.

Ne znam sta da kazem, bas kilav potez.

• Like 9
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, Dragan Mićić said:

Sasa i ja smo rodjaci, tako da nemoj neko da ga je zvao Celafuto!

:vezemo dva poraza ja ga zovem: 🫶

šta kaže rodjak, je l dolazi bek sa njim ? 🙂

Posted
36 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Drcela je bas lepo ovih par dana zamazivao oci zvezdaskoj javnosti sa Xavijem, Lasom pa cak i Radonjicem a znalo se da je dolazak istih u domenu naucne fantastike. 

Zaboravih danas da pomenem da je Obradovic bio jedan od retkih trenera koji je tadasnju domacu osnovu bacio pod autobus i trazio doselekciju posle svakog poraza. Na kraju je otisao a nama ostavio verovatno najgoreg i najiritantnijeg stranca ikada O'Brayanta. 

Sem na forumu nisam video da bilo ko piše da su Paskval, Laso i Radonjić opcije. Medijski se prakticno samo pričalo o Obradoviću. 

• Like 1
Posted
2 hours ago, fradler said:

Nije lose sto je inovator Drchela sa Jagom uspesno probio led povratka otpisanih koji su na platnom spisku, pa mozemo tako i Sfera u svakom trenutku da vratimo ako ne bude islo s Obradovicem.

Hahah, da budemo svetska avangarda!

Posted
25 minutes ago, NMX said:

Ja kapiram, da se u tom slučaju, ukoliko se ne dogovore oko neke zajedničke cifre za raskid, uplaćuje mesec po mesec, dok trener ne nadje neki novi klub.

Bar ja to tako zamišljam.

• Like 2
Posted (edited)

Posto je danas izasla ta informacija za ovog Finca, u vesti koju prenosi Sportando oko njega se kaze da se navodno interesuju Zvezda i Dubai ali u daljem tekstu stoji da i Vareze (za koji je potpisao letos) i sam igrac zele da nastave saradnju koja je tek pocela.

Edited by Borca
Posted (edited)
15 minutes ago, Bode said:

Otpustas coveka kada mu je 7-8 igraca van pogona, a ustvari si to trebao da uradis na kraju prethodne sezone posle onog epskog raspada. Da skupis m..a i uradis to. Nikada nije prijatno, nece biti ni sada.
Nadam se da ce se ovo zestoko odraziti na njihovu reputaciju, ako je uopste i imaju i da ce ih treneri u buducnosti odbijati samo tako.
Kakav slepacki potez u potpuno pogresnom trenutku, nesposobna uprava koja ne zasluzuje nista dobro.

Ne znam sta da kazem za Obradovica. Lepo je kad na klupu sedne zvezdas, ali on meni nikada nije odavao utisak neke trenercine.
I da izvinete, sere mi se od ovih povratnika.

Sa druge strane potpuno ignorisanje Radonjica, ciji licno nisam fan, ali ga strasno postujem kao velikog gospodina sa kojim je ovaj klub belezio mozda i najbolje rezultate u istoriji.
On je morao da bude prvi izbor.

Ne znam sta da kazem, bas kilav potez.

Igrao katastrofalno na pripremnim mečevima, izgubio obe u EL i na sve to puko od poluamatera iz Zadra.. Imao i ogroman minus zbog Spartaka i Budućnosti. Brate, sta bi ti više čekao? Ne ide i to je to. 

Edited by Petkovic Miroslav97
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Sinnerman said:

Ne znam kako da ti ovo najpažljivije kažem da se ne potreseš ali Bolomboj se neće vratiti. 

izvor ? 

Posted

Morao je da ode Janis,od povrdde Bolomboja vise nismo tim koji smo bili a meni smo neko vreme igrali i bolju kosarko od vecine prosle sezone,hvala Janis i dobrodosao Sasa iako nisam uopste njegov fan.

• Like 1