Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Azazelkg said: Mi i dovodimo trenere da bi ih smenili, a ne da bi unapredili igru, zar ne 🤔? Ma dovodimo ih da ugasimo kratki pozar, kada prodje taj grejs period onda mu ne dozvolimo da formira tim ili ako mu dozvolimo otpustimo ga posle prvih zackoljica u novoj sezoni. I onda jovo nanovo. Just now, No name said: Samo se nadaj..Dobiće i on kredit kao sto je dobio ovaj. Naravno i podršku. Nadamo se da će imati bolje rezultate od Swerka a to ne bi trebalo da bude teško. Još jednom hvala Zadru. Da nije njega mučenje bi se nastavilo. A mnogima je bilo mnogo toga jasnije . Ja se ne nadam, nego ce se provlaciti ti postovi za pola godine ili 7 meseci ili na pocetku sledece sezone. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pišu italijanski mediji da Dubai i mi pitamo Vareze za Olivier Nkamhoua. Oni nešto nisu raspoloženi da ga puste.
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zamisljam situaciju nismo stigli da registrujemo Obradovica i on protiv Fenera sedi pored klupe i daje Janisu instrukcije.. Prosto smo takav klub da me ovako nesto ne bi uopste iznenadilo. 2 2 13 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Creed Bratton said: Evo Stefan Lazarevic sa telegrafa pise kako je Obradovic novi trener iako Janis upravo vodi trening pred let u Tursku gde ce voditi i utakmicu. Ah, rad u otkaznom roku, šta može da krene po zlu. Inače kompanije obožavaju da ljudima koje su otpustili daju da da heftaju papire u otkaznom roku a kamoli nešto više od toga ali sada će KKCZ to da podigne na viši nivo. Leteći jebeni cirkus. 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ma dovodimo ih da ugasimo kratki pozar, kada prodje taj grejs period onda mu ne dozvolimo da formira tim ili ako mu dozvolimo otpustimo ga posle prvih zackoljica u novoj sezoni. I onda jovo nanovo. Ja se ne nadam, nego ce se provlaciti ti postovi za pola godine ili 7 meseci ili na pocetku sledece sezone. Navijači su tu da kude i hvale, zato i postojimo. Svakako Obradoviću treba podrška i vreme. Treba popraviti ovaj razoreni tim. Da smo sačekali još malo, ni dugmići ne bi ostali. Zato je uvek pravo rešenje smeniti Sveropulosa, kad već nismo prošle sezone, onda bar sad. Nikad nije kasno za kartu u jednom smeru. Uspeo je da zaradi novi ugovor, za šta se jedino i borio. Od tada je naredjao 17 poraza i 12 pobeda. Naravno da mu nije ni na kraj pameti da ode sam , već je čekao da mu daju otkaz bas kao i u Makabiju. Ali niko nam nije kriv. Sami smo krivi. Uprava dobro da razmisli sledeći put. 1
Miloš 52 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Žao mi je što smo organizaciono-sportski, nedorečeni i zaostali. Dugo pratim košarku i uživam u ovom sportu, a navijam za klub koji decenijama ponavlja slične greške. Od 80 tih i propusta sa nedovodjenjem talenata, razvoja škole, preko 90 tih, zaduživanja van svake mere, vadjenja, menjaže trenera po 3-4 tokom sezone, projekata tipa "Evropska Zvezda", pa sve do dan danas. I uvek nešto fali. Za početak sportski sektor, logistika, stručnjaci, pa treneri, pomoćnici, MEDICINSKI staf. Pa kad uhvatimo neki sistem, onda nema para, pa ode ceo tim i trener, a onda kada ima para, trener pogubljen, tim se raspada. Nema dovoljno znanja, volje i entuzijazma ali pre svega ZNANJA da se to sve uskladi. I to je sa mojom Zvezdom, stari problem. Od osnivača i pionira ovog sporta u Srbiji, smo negde usput, postali drugorazredni klub u smislu: nije poenta biti prvi u selu nego izadji i bori se sa alama u EL/EC i dalje (uzmi svaku titulu 🙂). Mislio sam da će Sfero i Tomić ubaciti KK u taj mod od ovog leta, nije se desilo i deluje loše. Možda smo trebali biti strpljivi, tako mi iskustvo govori. Ali možda ste svi vi u pravu. Navijam i dalje. 1 2
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Sinnerman said: Pišu italijanski mediji da Dubai i mi pitamo Vareze za Olivier Nkamhoua. Oni nešto nisu raspoloženi da ga puste. Zasto trazimo cetvorku? Mozda Sale ne veruje Moneke, Odzelej, Davidovac postavi 😂
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Creed Bratton said: Zamisljam situaciju nismo stigli da registrujemo Obradovica i on protiv Fenera sedi pored klupe i daje Janisu instrukcije.. Prosto smo takav klub da me ovako nesto ne bi uopste iznenadilo. A u lajvu na instagramu navijači govore Saletu šta i kako treba da prenese Sferopulosu. Jer znaju bolje od obojice.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Zasto trazimo cetvorku? Mozda Sale ne veruje Moneke, Odzelej, Davidovac postavi 😂 Da igra na 5 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Don Dusko said: Za 5 meseci: Uvek pravi trenutak smeniti celafuta. Sta je zapravo tvoj stav? Stvarno pitam. Neces da se smeni Janis, onda posle Zadra ipak hoces, i sad kad deluje izvesno da ce do smene doci i da ce najverovatnije zamena biti Obradovic, vec vidis da ce se traziti i njegova smena... Zasto tako? Stvarno pitam, sta TI mislis da je dobra opcija u ovom trenutku? 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Kooineeperk said: Sta je zapravo tvoj stav? Stvarno pitam. Neces da se smeni Janis, onda posle Zadra ipak hoces, i sad kad deluje izvesno da ce do smene doci i da ce najverovatnije zamena biti Obradovic, vec vidis da ce se traziti i njegova smena... Zasto tako? Stvarno pitam, sta TI mislis da je dobra opcija u ovom trenutku? Izvini moj stav je da se ne menjaju treneri kao krpe koje cemo da obrisemo. Stav mi je da ce istog zeca iz raznja da vadi Sasa Obradovic ili bilo ko od nas navijaca. Svakako Janis odlazi i nije mi ga zao, samo cu da citam iste poruke i za pet meseci.Jer koren problema je dublji od trenera. Ako vec moram da crtam... Jer ovo sto radimo je lose lose situacija ako vec ste odlucili da date Sferu sansu(uprava) onda idete do kraja pa makar potonuli za ovu sezonu. Bolje da su ga smenuli posle Spartaka doveli trenera.Pa da se vrsi selekcija po ukusu tog trenera. Ovako ces dobiti novog trenera na tudju selekciju pa se nadati da ce kliknuti. Pa ces vuci repove iz ove selekcije i onda nekako dovesti igrace koje hoces ili koje moras. Pa ces te sezone krpiti kako umes i znas. Pa tek posle te sezone ces moci da imas slobodu u izboru. Osim ako se u 2 sezoni ne nadju izlazi iz ugovora svima koje neces. Edited 1 hour ago by Don Dusko 3 2
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ta priča o selekciji trenera mi se čini malo precijenjena, mnogo je slučajeva gdje se trener baš tu drugu sezonu ne proslavi. 3
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Taki said: Da igra na 5 Apropro toga, kako niko nije primetio da je Bolomboj nestao sa sajta EL iz naseg rostera 😂
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Izvini moj stav je da se ne menjaju treneri kao krpe koje cemo da obrisemo. Stav mi je da ce istog zeca iz raznja da vadi Sasa Obradovic ili bilo ko od nas navijaca. Svakako Janis odlazi i nije mi ga zao, samo cu da citam iste poruke i za pet meseci.Jer koren problema je dublji od trenera. Ako vec moram da crtam... Jer ovo sto radimo je lose lose situacija ako vec ste odlucili da date Sferu sansu(uprava) onda idete do kraja pa makar potonuli za ovu sezonu. Bolje da su ga smenuli posle Spartaka doveli trenera.Pa da se vrsi selekcija po ukusu tog trenera. Ovako ces dobiti novog trenera na tudju selekciju pa se nadati da ce kliknuti. Pa ces vuci repove iz ove selekcije i onda nekako dovesti igrace koje hoces ili koje moras. Pa ces te sezone krpiti kako umes i znas. Pa tek posle te sezone ces moci da imas slobodu u izboru. Osim ako se u 2 sezoni ne nadju izlazi iz ugovora svima koje neces. Sve je ovo opste i generalno - i ispravno. Ali sta bi SADA ti radio, kad je vec do ovoga doslo? a) Ostavio Janisa b) Urucio otkaz Janisu i doveo: b1) Obradovica b2) Radonjica b3) Xavi-a b4) _____________ (dopisati) 1 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa kad mora zoom out stranice na 50% da bi se video ceo roster. Nema ni Jaga. Ni Motiejunasa. Ne može ubogi admin evrolige da menja koliko mi možemo. 5
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Don Dusko said: Izvini moj stav je da se ne menjaju treneri kao krpe koje cemo da obrisemo. Stav mi je da ce istog zeca iz raznja da vadi Sasa Obradovic ili bilo ko od nas navijaca. Svakako Janis odlazi i nije mi ga zao, samo cu da citam iste poruke i za pet meseci.Jer koren problema je dublji od trenera. Ako vec moram da crtam... Jer ovo sto radimo je lose lose situacija ako vec ste odlucili da date Sferu sansu(uprava) onda idete do kraja pa makar potonuli za ovu sezonu. Bolje da su ga smenuli posle Spartaka doveli trenera.Pa da se vrsi selekcija po ukusu tog trenera. Ovako ces dobiti novog trenera na tudju selekciju pa se nadati da ce kliknuti. Pa ces vuci repove iz ove selekcije i onda nekako dovesti igrace koje hoces ili koje moras. Pa ces te sezone krpiti kako umes i znas. Pa tek posle te sezone ces moci da imas slobodu u izboru. Osim ako se u 2 sezoni ne nadju izlazi iz ugovora svima koje neces. Ima prilično smisla u tome što pišeš. Radimo po oprobanom i neuspešnom ćaci receptu već godinama unazad. Nekad upali, uglavnom ne. Ali Janis mora da ode, izgubio je ekipu, uvukao se luzerski mentalitet i neko mora da podigne ekipu. Pitanje je da li bi i Greg uspeo, ali zasad možemo da se nadamo samo da će taj neko biti Saša Obradović. Ako je on novi trener, neka mu je sa srećom.
duško matić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kriminal je kako izgledamo trenutno ali to je posledica više faktora, nije samo do trenera (koga smo pre malo jače od godinu dana zvali Osmopulos btw), misim da stanje u državi i ćaci uprava su preneli to i na parket i atmosferu u ekipi. U svakom slučaju smena je izgleda neophodna. jel od kraja prošle sezone mi igramo samo gore i gore... Ko god da dodje u ćaci Zvezdu u ovom trenutku i opštem stanju u državi je ozbiljno hrabar čovek a i mazohista u neku ruku. Ako je to Sale, želim mu svu sreću, dosta strpljenja i da sačuva svoj integritet i ugled u ovom brlogu. 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, NMX said: Pa kad mora zoom out stranice na 50% da bi se video ceo roster. Nema ni Jaga. Ni Motiejunasa. Ne može ubogi admin evrolige da menja koliko mi možemo. Mozda nisam bio dovoljno jasan, do pre par dana je bio u rosteru na toj istoj stranici.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, VISOKOLETAC said: Zasto trazimo cetvorku? Mozda Sale ne veruje Moneke, Odzelej, Davidovac postavi 😂 Ne znam, ne pitaj mene, ja samo prenosim. Inače od 27. septembra igrač je postao klijent Beobasketa. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Mozda nisam bio dovoljno jasan, do pre par dana je bio u rosteru na toj istoj stranici. Razumem druže Nego se sprdam zbog veličine rostera, da mora da se izostavi da svi stanu... Boki je pod ugovorom, bez brige. Samo da se što pre vrati.
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Kooineeperk said: Ali sta bi SADA ti radio, kad je vec do ovoga doslo? trenerska komisija: suter iz bloka, @Guru i vlade djurovic 2 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Kooineeperk said: Sve je ovo opste i generalno - i ispravno. Ali sta bi SADA ti radio, kad je vec do ovoga doslo? a) Ostavio Janisa b) Urucio otkaz Janisu i doveo: b1) Obradovica b2) Radonjica b3) Xavi-a b4) _____________ (dopisati) Sad ko hoce da se uplete u ovo kolo. Samo nas vode dilitenti. I dati maksimalnu podrsku novom treneru.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Sad ko hoce da se uplete u ovo kolo. Samo nas vode dilitenti. I dati maksimalnu podrsku novom treneru. Znaci bilo ko pod b) ? 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Razumem druže Nego se sprdam zbog veličine rostera, da mora da se izostavi da svi stanu... Boki je pod ugovorom, bez brige. Samo da se što pre vrati. Ja ne znam zasto se prica o glomaznom rosteru posto , ako se izuzmu Nedeljkovic, Radosic i Stojkovic, imamo 13 igraca plus Jago, Motejunes i Bolomboj. U tih 13 je i Miljenovic, Plavsic, Rivero i Grem. Sto bi rekli trenutno imamo 10 plus 2, iliti 12 igraca na rosteru za utakmicu sa Fenerom. Ako je to mnogo onda ne znam koliko je malo. Inace sada kao svi racunaju klince da bi dokazali neku svoju poentu i ne bih imao problema da se. na njih racuna, a ne da su samo ikebana.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tek sam sada video ovo Ćokijevo merenje patke sa naprednom upravom u vezi sa igračima pod ugovorom. I narod to neironično prenosi po mrežama i komentariše. Hej, hajde da čujemo šta ima da kaže podguzna muva svakog režima nakon izgubljenog power playa u snsu. Hajde da čujemo šta ima da kaže lik zbog koga lično smo kao klub doživeli blamažu nezapamćenih razmera u vidu zabrane registracije najzvučnijeg pojačanja ikada, praćena idejom da igrači treba da nose majice Free Facu. Bukvalno niko više nikada ne treba da mu se obrati za bilo kakvo mišljenje ili pitanje u vezi sa Zvezdom. Eno vam KSS i problemi svih reprezentacija pa ga pitajte. Pička ti bre materina udbaška. 15 1
Recommended Posts