fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Quote Grk je napomenuo da su igrači dali sve od sebe. "Pričao sam sa igračima u svlačionici. Mislim da su pokušali, oni su dali sve od sebe, ali na pogrešan način jer treba da budu bolji u odbrani. Popravićemo se, očekujem dva igrača koja će doći, Jago i Motiejunas. Imali smo tri igrača u rosteru ispod 20 godina. Srećno Bajernu i čestitam na pobedi." Brate... 1
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne može se pričati o smjeni trenera dok mu je povrjeđeno BUKVALNO POLA TIMA... Jbt uozbiljite se malo... Grejem, Kenan, Dobrić, Rivero ... 4 člana projektovanih 12, prvi plej i centar...+plus treći centar Plavšić... Pa malo li je u pm... 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, NMX said: Braco, ajmo bez svadje i da vi meni kazete (uz dozu ozbiljnosti) koga biste vi sutra doveli za trenera a da postoje realne sanse da se to ostvari (moze i obrazlozenje). Evo budimo se sutra, Sfero na minhenskom aerodromu popio nogu, koga predlazete i zasto (imajuci u vidu roster, povrede, prethodna iskustva, licni odnos sa igracima...). Skroz neironicno pitam, hajde da vidimo taj spisak kad je vec konsenzus da Sfero treba da leti? Sasa Obradovic. Dokazano zna da odvede tim na F4 koji i nije neki kandidat za to bio pred pocetak sezone. Xavi Pascual takodje moze, ali bi on bio najskuplje resenje, verovatno. I iskreno, mislim da nije dobro sto je toliko dugo van EL kosarke, pa bih zaobisao ako trazi puno para. Nemam nikakav problem da dodje i Trinkijeri, oprostio bih mu "ruznu proslost". A ako cemo back to the roots, onda naravno Dejan Radonjic (ali ne bih njemu uvaljivao ovo i radije bi mi ostao u lepom secanju). Ima jos trenera koji mislim da bi mogli bolje da rade. 4 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, dunaj95 said: Ne može se pričati o smjeni trenera dok mu je povrjeđeno BUKVALNO POLA TIMA... Jbt uozbiljite se malo... Grejem, Kenan, Dobrić, Rivero ... 4 člana projektovanih 12, prvi plej i centar...+plus treći centar Plavšić... Pa malo li je u pm... Taman ta 4 clana da zategnu odbranu. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Čočo said: 1. Paskval 2. D. Radonjić 3. S. Obradović. Prvi jer je najbolji trener trenutno na tržištu. Drugi jer jedino on može ponovo koliko toliko da poveže tim sa navijačima. A i posle svih onih godina nemaštine zaslužio je tim sa neograničenim kapacitetom za njegove pojmove. Treći jer ima on još mnogo toga da pokaže i ima još nedovršena posla sa nama. Jednostavno nije ni imao sreće da vodi svoj voljeni klub u najgorem mogućem trenutku bez bilo kakve podrške. bold1...mogu da se slozim, ond ae vracam na pitanje jel mislis da bi uzeo roster bez pola igraca? bold2...Dejo nece uzeti ovaj tim. Sve i da je kompletan. Za Saleta vam je Markos sve napisao neki dan. Dakle, evo da ne bude da sam cuvar vatre. Moze Xavi. Hajde da vidimo jel bi on hteo to (imam jako lose vesti u vezi sa tim)
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi smo se ogrešili o Radonjića dva puta, o Obradovića jednom, o Alimpijevića jednom, o Duška Ivanovića jednom... ali zato Janis ima ugovor zapisan u Zvezdama. Da nas nema valjalo bi nas izmisliti. Napisao je čovek iznad lepo. Smena zbog dva poraza u Evroligi? Ne! Smena zbog pola godine loše košarke? Da! 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, NMX said: Postoji naravno. 1. Dogovoren novi trener koji ce da preuzme ovakvu ekipu u ovakvom trenutku. 2. Nikakav napredak u igri sa novim timom nakon dovoljnog broja utakmica (posto ces me pitati koliko - najmanje mesec dana takmicarske kosarke sa novim timom). A ovo pod 1 niko da odgovori. Valjda je smena sama po sebi resenje Kako bi ocenio celokupno stanje u timu od finala kupa, pa do danas? 8 meseci katastrofe, ispadanje od jebenog Spartaka. Sfero sada moze da se vadi na povređene igrace jos pola godine. A taj neko ko bi ga zamenio... Nesto nisam siguran da bi branitelji Grka i tada bili za njegov odlazak.
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Mnogo kompletniji igrač od Monekea, koji osim nekih divljih prodora nema šta da ponudi u napadu. Još je rano ali djeluje kao da će Nvora pokidati ovu sezonu. Tu je i veliki motiv nakon mlake sezone u Efesu. Mi smo bez Monekea eurokup ekipa sto se uostalom dokazalo veceras. Cim je on izasao serija Bajerna 8:0. Prodor, hustle, odbrana, pas, citanje protivnicke igre. Igrac koji ima zaraznu energiju i pozitivno utice na saigrace oko sebe i dize ih kad je bitno. Najvazniji sraf u timu i pravi glue guy. 8
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, berti said: A taj neko ko bi ga zamenio... Nesto nisam siguran da bi branitelji Grka i tada bili za njegov odlazak. Mnogo gresis ovde.No dobro.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što smo se ogriješili? Nijesmo smo im okinuli glavu, no su dobili otkaz. Dolazi svuda do smjena, u nekim klubovima manje, u nekim više, ali to je dio ovog posla. 7
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, JPM said: Mi smo se ogrešili o Radonjića dva puta, o Obradovića jednom, o Alimpijevića jednom, o Duška Ivanovića jednom... ali zato Janis ima ugovor zapisan u Zvezdama. Da nas nema valjalo bi nas izmisliti. Pa upravo zato što te smene ništa nisu donosile treba nešto i zaključiti. To što se veruje da će treneri da potrče da preuzmu klub poznat po redovnim smenama trenera i nerealnim očekivanjima navijača je neozbiljno. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, TB Told said: Ne možemo ozbiljno pričati i smatrati Radošića i Stojkovića, pa i Miljenovića relevantnim za ovaj nivo košarke. OK, navedi mi onda tim koji ima 18 igraca, pardon, od veceras 19 igraca, koji su svi nivo za EL? Najbolje sto mozes je mozda 13. I to je upitno da li su svi nivo za EL. E sad i od onih 17 (bez Jaga i Motejunasa) izbaci Nedeljkovica i Stojakovica i na 15 si. Radosic je doveden da igra, kao i Miljenovic. I igrali su. TL;DR: Sfero & njegov strucni stab su dobili (pre)sirok roster, verujem da su birali igrace, i sad ne zna sta ce sa njima, pripreme je imao nikakve i sada imamo 5 igraca manje.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, TB Told said: Sva trojica će da potrče, a naročito prvi da budu sledeća žrtva uvek racionalnih "navijača". Ma ne uvek dolaze zbog vas čuvara vatre i drvene je advokata bez obzira na sve. Svako će da potrči ako mu ponudio dobre finansijske uslove i plan . Niko nije imun na lovu pa čak ni Drčelinu. Ove povrede mu taman došle za alibi i Vasiliju,zašto mu ekipa izgleda kao banda koja se juče okupila. Ali sad će to da se utegne sa Yagom koga nije hteo i sa Montejunasom zveri defanzivnom. Sad ćemo da primamo 90 ,89 i 88. Hajde majstore polako kući pravo tzatziki!
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od ostalih vesti deluje da je Oleleye nazalost novi Gidra, doveden napamet bez ikakvog plana sta sa njim i kako ga iskoristiti. Izgleda i da nije slucajno sto je odigrao proslu sezonu onako kako je odigrao. Malo je jedan reket da se guzice i Oleleye i Kalina i Moneke, pogotovo dok spolja spremno ceka Bugarin da odapne i rasiri. 7 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, TB Told said: Pa upravo zato što te smene ništa nisu donosile treba nešto i zaključiti. To što se veruje da će treneri da potrče da preuzmu klub poznat po redovnim smenama trenera i nerealnim očekivanjima navijača je neozbiljno. Legitimno. Svakako ljudi u klubu vide više nego ja i ti. Hajde da vidimo. Možda je ovo sve samo splet okolnosti, možda su iz nekog razloga u klubu zadovoljni trenerom.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, JPM said: Mi smo se ogrešili o Radonjića dva puta, o Obradovića jednom, o Alimpijevića jednom, o Duška Ivanovića jednom... ali zato Janis ima ugovor zapisan u Zvezdama. Da nas nema valjalo bi nas izmisliti. Napisao je čovek iznad lepo. Smena zbog dva poraza u Evroligi? Ne! Smena zbog pola godine loše košarke? Da! Onda to uradis u junu. I novi trener, novi igraci, nova sezona. Sada to ne radis. Ako je trebalo sutnuti Sfera, trebalo je letos. Kada se uslo u novu sezonu pa sa novim igracima i jos sa povredama, sada ce otkaz biti sa nula efekta po ekipu i rezultate 7
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Zadnji vezni said: Svako će da potrči ako mu ponudio dobre finansijske uslove i plan . A kakav je to plan? Plan da kad dozivi 2 poraza da se istrpi Zadnji vezni i slicne vadete sa tribina?
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sraman tip. Ladno se vadi na Jaga koga je pritom škartirao. 🙂 Još tri utakmice i pedala. Samo što niko iole ozbiljan neće doći da vodi ovaj bućkuriš od ekipe na 0-5.
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, fradler said: Grk je napomenuo da su igrači dali sve od sebe. "Pričao sam sa igračima u svlačionici. Mislim da su pokušali, oni su dali sve od sebe, ali na pogrešan način jer treba da budu bolji u odbrani. Popravićemo se, očekujem dva igrača koja će doći, Jago i Motiejunas. Imali smo tri igrača u rosteru ispod 20 godina. Srećno Bajernu i čestitam na pobedi." Brate... Kakva obradovićevska izjava 👏👏👏 Edited 1 hour ago by Erik Kartmen 1 1 3
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, NMX said: Braco, ajmo bez svadje i da vi meni kazete (uz dozu ozbiljnosti) koga biste vi sutra doveli za trenera a da postoje realne sanse da se to ostvari (moze i obrazlozenje). Evo budimo se sutra, Sfero na minhenskom aerodromu popio nogu, koga predlazete i zasto (imajuci u vidu roster, povrede, prethodna iskustva, licni odnos sa igracima...). Skroz neironicno pitam, hajde da vidimo taj spisak kad je vec konsenzus da Sfero treba da leti? Uglavnom su ljudi vec dali spisak imena (Xavi, Dejo, Sale...) A to da li bi prahvatili ovaj tim u ovom stanju u ovom trentku? Pa Dejo je prihvatio da preuzme tim pred F4 u Laktasima, borba za EL, za egzistenciju i istoriju kluba, pa ne vidim sto neko ne bi preuzeo EL tim sa trogodisnjom licencom i 20 milki budzeta. Sto ce neko iz publike da mu jebe majku, kad izgubi...pa jebe mu se iskreno. Plus masan milionski ugovor...pa dotrcao bi da preuzme...takav je posao
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta kaže bezobrazni Grk... Igrači dali sve od sebe ali na pogrešan način.yaxaxa Sramota!
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, NMX said: Postoji naravno. 1. Dogovoren novi trener koji ce da preuzme ovakvu ekipu u ovakvom trenutku. 2. Nikakav napredak u igri sa novim timom nakon dovoljnog broja utakmica (posto ces me pitati koliko - najmanje mesec dana takmicarske kosarke sa novim timom). A ovo pod 1 niko da odgovori. Valjda je smena sama po sebi resenje Bukvalno sam u odgovoru tebi napisao: 20 minutes ago, Kooineeperk said: Pa ne menjas Sfera ako nisi dogovorio novog trenera. A novog trenera valjda dogovaras sa nekim uslovima, nece ni neko poznatije ime da dodje tek tako i prihvati se vruceg krompira. Zamisli sada dodje Xavi i kaze "dobar je ovo tim sa pola ekipe na stakama, idemo na F4". Pa niko nije lud. I taj Xavi (eto uzeo sam njega za primer ali stavi bilo koga) ako i dodje, postavice uslove "ja mislim da ovoj ekipi nedostaje to i to, ako dobijem to, ako u strucnom/fizio/mediko stafu imam ovog i ovog, onda mogu da se obavezem da cu ispuniti zacrtane ciljeve kluba koje je Dr.Chela izneo na pocetku sezone".
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Zadnji vezni said: Ma ne uvek dolaze zbog vas čuvara vatre i drvene je advokata bez obzira na sve. Svako će da potrči ako mu ponudio dobre finansijske uslove i plan . Niko nije imun na lovu pa čak ni Drčelinu. Ove povrede mu taman došle za alibi i Vasiliju,zašto mu ekipa izgleda kao banda koja se juče okupila. Ali sad će to da se utegne sa Yagom koga nije hteo i sa Montejunasom zveri defanzivnom. Sad ćemo da primamo 90 ,89 i 88. Hajde majstore polako kući pravo tzatziki! Lol, otkad su ljudi koji pokušavaju napisati nešto razumno postali čuvari vatre? Edited 1 hour ago by Урош19
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Onda to uradis u junu. I novi trener, novi igraci, nova sezona. Sada to ne radis. Ako je trebalo sutnuti Sfera, trebalo je letos. Kada se uslo u novu sezonu pa sa novim igracima i jos sa povredama, sada ce otkaz biti sa nula efekta po ekipu i rezultate Da se smenio tada bilo bi ok. Ulazis u novu pricu sad ko ce da poleti da trenira Zvezdu kojoj fali pola igraca...
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: A kakav je to plan? Plan da kad dozivi 2 poraza da se istrpi Zadnji vezni i slicne vadete sa tribina? pa on je dobio sta je hteo? 3. sezona doveo igrace koje je hteo, izmenio ceo tim? Pa kom treneru to deluje lose?
Recommended Posts