Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zanimljiv podatak: U Minhenu nismo dobili od 2015. i cuvene utakmice kada je Stefan Jovic postavio rekord EL po broju asistencija, a dobri vojnik Stime plodio u napadu. Taj rekord je oborio nas danasnji floor general (hobler parketa) CMM. Danas cemo Jovketa gledati ponovo u duelu istih aktera, samo u pogresnom dresu. Slucajnos'? Ne bih rekao...😆 P.S. Hvatam se za slamku🫣 3
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jos da kubanski stimac nije povredjen svi akteri bi bili tu 1
Filbi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Gudura said: Zanimljiv podatak: U Minhenu nismo dobili od 2015. i cuvene utakmice kada je Stefan Jovic postavio rekord EL po broju asistencija, a dobri vojnik Stime plodio u napadu. Taj rekord je oborio nas danasnji floor general (hobler parketa) CMM. Danas cemo Jovketa gledati ponovo u duelu istih aktera, samo u pogresnom dresu. Slucajnos'? Ne bih rekao...😆 P.S. Hvatam se za slamku🫣 bio sam na toj utakmici i Rebić je imao solidnu ulogu 1
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Filbi said: bio sam na toj utakmici i Rebić je imao solidnu ulogu Reba koji jeste slovio za talenta, ali je bio istovremeno i znatno slabiji, mladji i manje drcniji nego Miljenovic sad, bulvalno prvom do sebe igra. To naravno nije sprecilo tadasnju ciganiju da ga bodri i podrzava, mnogo vise nego ovog malog danas. A mozda mene samo secanje vara... 3
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mora se uzeti u obzir da smo tada imali 10 ovog budzeta(malo vise naravno al nije bio budzet ovih proporcija). 2
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 10/1/2025 at 11:59 AM, perikle said: Ja sam sinoc rekao sebi da vise ne idem na utakmice ako u protivnickom timu ima bivsih igraca partizana a vrlo sam blizu da ne idem i na ostale. Pusi kurac zek ledej i ti fazoni nisu za mene. Isto i smajli kad je dosao prosle sezone. Klasika, napumpali nas obojica. O fak ju referi da ne pricam. Ode mi pola dana zbog utakmice da bi slusao one retarde sa kopa i likove oko mene kako se ponasaju kao kromanjonci. Juce lik iza mene proziva rivera a on uopste nije u igri. Zato radije odem na jedno-dva gostovanja godisnje, nego na bilo koju utakmicu u Areni. Odes lepo, sednes medj' Nemce/Italijane/Spance, daleko od nasih neandertalaca, gledas tekmu kao covek i navijas opusteno. Doduše zimus u Berlinu zamalo da se zakačim sa dvojicom hipstera koji su cinično ismejavali Jaganjca zbog visine, plus što mi jedna baba dva sata čukala na uvo onim njhovih kartonima, trebalo mi neko vreme da povratim normalan sluh. 1 2
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Motijejunas zamjena za Rivera, piše sport klub. Sjajno, nema šta. 🙂
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Mora se uzeti u obzir da smo tada imali 10 ovog budzeta(malo vise naravno al nije bio budzet ovih proporcija). Svakako, ali su drugi faktori (koledz, amerikanizacija, Mega itd) doprineli tome da mi ne mozemo da imamo deset puta talentovanije klince. Naprotiv, kod nas ce sada i nadalje uglavnom boraviti gornji prosek mladih igraca, plus neki izuzetak tipa Topic. To sto su nama budzetom porasle ambicije ne znaci da tu i tamo, a pogotovo silom prilika, ne treba da se gurne u vatru mladji domaci igrac, dak i u EL. Jos manje treba da se tom igracu broje greske i isticu objektivni nedostaci, ko da mi svi ne vidimo da je limitiran nego treba neki Goran sa foruma da nam objasni da ovaj nema sta da trazi ni minut u el. I to sve na uzorku od 5 minuta. Mali je srcan, zalece se na ulaz, konkretan je i ne plasi se kontakta i pada, pritom uopste ne izgleda ko junior i fino podnosi kontakt. To sto se mucio u prenosu je vise posledica manjka samopouzdanja i rutine, da prodje ova sezona adaptacije pa cemo videti mozemo li da dobijemo nesto. 1 minute ago, Dzo23 said: Motijejunas zamjena za Rivera, piše sport klub. Sjajno, nema šta. 🙂 Hoces Mitrovica? U stvari, dobices i Mitrovica 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 hours ago, Igor_ said: Ovo je rekord u raspadu jedne nase ekipe, svaka cast nasoj upravi. Sad ocekujem neki hajp sa Ibakom ili Motijunasom. Na stranu sto je Izundu odigrao dobro juce, tesko je ocekivati da onakve partije pruza stalno. Ko svih ovih godina nije naucio sta ce nasa uprava da uradi.. Zasluzili su praznu Arenu, kao navijaci Zalgirisa sto planiraju. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grobari traze centra 2 meseca mi nasli za 2 dana #nismoisti 3 26 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Dzo23 said: Motijejunas zamjena za Rivera, piše sport klub. Sjajno, nema šta. 🙂 1
božija noga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ponovo poslovanje sa Monakom 😬🏀 Kako god. Ja se drugari posvećujem ličnom životu. Kad kad dođem ovde da vidim šta ima. Želim vam da ste zdravo i srećni sa porodicama. Neka nam Zvezda nekad tu sreću poveća. Sada je onaj deo o patnji, ali biće i radosti (čisto da parafraziram čuvenu rečenicu ). 1 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Motijejunas zamjena za Rivera, piše sport klub. Sjajno, nema šta. 🙂 Kažu na kratkom ugovoru dok se ne vrate Rivero i Bolomboj što je jedino dobro u celoj priči. Bolje išta nego ništa. Inače još jedan igrač krater u odbrani i skroz suprotno od onoga šta nam treba. Ali jednom ćemo se valjda navići na našu transfer politiku. Samo da ozvaniče da je ugovor na 3 meseca a ne na godinu dana. 3
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Super, imacemo dakle 5 centara kad svi budu zdravi...ne ne cekaj...to se nece desiti, sve ok.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Motijejunas zamjena za Rivera, piše sport klub. Sjajno, nema šta. 🙂 "Ne smemo da potpišemo igrača samo da bi ga potpisali". Mitrović Luka sa boljim šutem.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago nista ovaj nece doneti sem da malo rasiri odbrane da reket ne bude krcat al nam ne gine punjenje preko njega. ali bolje i brze resenje svakako nemamo a treba nam juce. ajmo sabonise, vodi nas u pobede 3
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Čočo said: Kažu na kratkom ugovoru dok se ne vrate Rivero i Bolomboj što je jedino dobro u celoj priči. Da li je to...naznaka inteligencije nase uprave? 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta mislite protiv koga je odigrao najbolju partiju prošle sezone? Imate jedan pokušaj. 1 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Nikako ne volim tip igrača kakav je Motiejunas ali mislim da nije loše rešenje. Totalno drugačiji tip centra od Izundua, što nije loše, posebno ako je na kratkoročan ugovor. U vakuumu, on je možda i kvalitetniji igrač od Rivera tako da ne gubimo tu ništa. Nemamo baš mnogo opcija na raspolaganju, a centar nam sad treba kao leba koliko juče. Od mene - palac gore za ovaj potez, jer smo od izbirača nema jebača. 23 1
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sector said: Šta mislite protiv koga je odigrao najbolju partiju prošle sezone? Imate jedan pokušaj. Fenera
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U prevodu ostaje do kraja sezone jer Bolomboj ce Beograd vidjeti samo na google 2
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, JPM said: Super, imacemo dakle 5 centara kad svi budu zdravi...ne ne cekaj...to se nece desiti, sve ok. Uh to nam je baš najveći problem, problem je što mi jednu defanzivnu rupu mijenjamo većom 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Taki said: Uh to nam je baš najveći problem, problem je što mi jednu defanzivnu rupu mijenjamo većom Ja ni ne umem da ustanovim koji je najveci problem...toliko ih ima...iskreno.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, JPM said: Da li je to...naznaka inteligencije nase uprave? Dok ne vidimo zvanično i dalje drže tron. 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nikako nemoj slucajno da rizikuju sa nekim prospectom nego samo daj veterancine.
Recommended Posts