Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 40 minutes ago, bodo said: sve još može da prođe ali izjava da je Plavšić zalog za budućnost odnosno da se ga vidi kao nosioca stvarno ne znam šta da kažem suvislo na to. Ma sprda nas Drčela... ...zna djubre desmo najtanji. 9
Estrella Roja Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 hours ago, Princeton said: Nisi ispratio raniji rad forumasa. Imali smo eksperte i za facijalne ekspresije, sta je igrac osjetio, sta je u stvari u tom trenutku zamislio, koliko je srecan, ljut itd. Slike sa terapija bi dale tacnu informaciju o stanju povrede i bola koja igrac u tom trenutku prozivljava, i koliko je u stvari daleko od povratka na teren. Ako nisi zainteresovan za ovaj update, samo odgovoris STOP. Svaka čast na ovom postu, zaista. Nekada davno smo u školama analizirali ljude na onim baroknim slikama i po izrazima lica i generalnoj disharmoniji koja je na tim slikama vladala opisivali misli i osećanja tih osoba. Očigledno da su se vremena promenila i da barok više nije isplativ pa su ljudi krenuli da predviđaju povratak igrača na teren na osnovu njegove grimase lica u određenom trenutku.
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Što se tiče Kenana, jasno je da je sjebao baš gadno ligamente. Da je nešto za šta ne treba dug oporavak od 6 meseci ili godinu dana, sigurno mu Olimpijakos i mnogi igrači ne bi upućivali poruke podrške po društvenim mrežama… 2
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Utakmica je sutra. Vidim, prilican hajp na temi. 20 milki budzet, a gradjanstvo nikad smorenije. Ima nesto u onim Radonjinim ekipama. 2
aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago #MondayMotivation ❤️🤍 Влада помало суморна атмосфера, чини се пре свега због (потенцијалних) повреда у нашој екипи, па ћу покушати да унесем мало оптимизма на рачун распореда који делује *повољно* јер сматрам да ако је лакши на почетку—као што ми се чини да јесте—и екипа са проблемима може да нешто из њега извуче уместо да погине већ до новембра јер је имала тежак почетак. Нисам присталица тезе да распоред није битан јер "свеједно са сваким свако игра по једном код куће и на страни" и мислим да поготово у ово доба кад су напори играча огромни, није лоше уочити неке погодности које следују екипу како би се форма темпирала за одрећене периоде, а ентузијазам у тиму и међу навијачима тада растао. Дупла кола су болна тачка за сваки састав јер су у сваком смислу најнапорнија и она су ме у вези Звезде највише и инспирисала да напишем овај краћи текст. У смислу потрошње могу да се анализирају по два параметра: броју дана између два меча и дестинацијама на којима се одигравају утакмице. У мојој глави, лакше је играти са два дана паузе и лакше је играти двапут код куће или код куће па на страни, него двапут на страни или на страни па код куће. Оно што сам приметио јесте да је Звезда по овим параметрима у веома доброј позицији, једној која би савршено пријала прошлосезонском матором ростеру, а сигурно да ће користити и новој екипи. Наиме, од десет дуплих кола, чак шест играмо са два дана паузе између прве и друге утакмице што је потпуно некарактеристична појава пошто је уз нас једино Барселона (8) тим са више од пет таквих недеља, а одокативно бих рекао да се осталим тимовима то дешава у просеку тек у два и по наврата. Што се тиче локација одигравања мечева, само Хапоел (1) и Виртус (0) имају од нас мање случајева у којима ће прво морати да путују на гостовање, а затим да се враћају кући на теоретски још једно гостовање по сваком параметру осим по томе што се игра у домаћој хали. Звезда ће то чинити двапут, кад из пустиње дође у Београд на меч са Монаком, и када после Бугарске (са два дана паузе) у Арени дочека Виртус. Када је реч о другој тешкој комбинацији, дуплом гостовању, сви тимови ће то морати да искусе по двапут у сезони што је правило од којег није могло да се одступа. Дакле, уз Барселону ћемо најчешће имати два дана одмора између мечева дуплог кола, а успут ћемо и само двапут у десет недеља морати да прво одемо од куће да бисмо се у њу вратили на другу утакмицу. Када се то искомбинује са чињеницом да у првих 14 кола имамо девет домаћинстава и пет гостовања од којих је *вероватно* само једно екипи која ће играти плејоф, мислим да је у реду закључити да смо имали добре среће што се тиче распореда и да бисмо могли да због тога за бар 10% подигнемо оптимизам и погурамо мало позитивнијом атмосфером екипу ка добром старту сезоне који је углавном кључ за евентуални успех на крају. Није нам савршен тим и много тога се дешава у друштву што може да утиче на расположење на трибинама, али ко се већ тамо нађе, надам се да ће бити свестан да смо кроз историју и као много слабији знали да победимо и неке много јаче тимове од предстојећих ривала, ако би навијачи допринели и помогли екипи да поништи разлику у квалитету између себе и противника. 13 1 9
Nikom nista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da je umesto 'sumorna atmosfera', bolja definicija: zebnja... i dobrim je delom posledica epskog raspada prosle godine posle finala kupa. Jos kad se na to dodaju povrede... nove, a pogotovo stare (Bolomboj), milina jedna... Sto, na kraju krajeva, mozda i nije lose za sve nas i nase napacene ciganske duše... jer se drugacije gledaju utakmice i dozivljavaju pobede i porazi kad je lozenje na max i kad je niskom nivou. Samim tim ce i uspeh na kraju biti mnogo, mnogo sladji. Napred Zvezda 2
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šef stanice je pošteno prebio manekene pre par dana i držao ih na odstojanju bukvalno 39 i po minuta. I da Armani nije imao Šildsa koji se zapalio, Virtus bi to dobio u regualrnom delu. Armani me ničim nije oduševio. Deluju dosta sporo, dobili su utakmicu na jedvite jade (trojka u poslednjoj sekundi za produžetak) i to utakmicu gde su imali 12 skokova više i bolji procenat šuta. Na Šildsa će morati neki flaster neverovatno sa kojom lakoćom sipa bez milosti. Bolmaro sa svojih ispod dva metra visine uhvatio 12 skokova, Buker i LeDay standardo izđubretarili svoje poene. Sve u svemu, ništa spektakularno ali se ne smeju potceniti i moramo pun gas s obzirom na jako dobar raspored koji sledi. Naravno, naša igra pod pritiskom i moranjem je čuvena tako da već vidim ciglarenje i mučenje ali Armani pada Jedva čekam tekmu sutra. Plus da vidim kako brat Čima čuva Ledeja i kako će to da izgleda. 9
perikle Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, NMX said: Plus da vidim kako brat Čima čuva Ledeja i kako će to da izgleda Ledey u poslednjem kolu protiv baskonije 32 pts ali u prvoj utakmici se nesto raspadao.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da neće biti nepotrebnih, a opet nama svojstvenih, preuzimanja gdje "mali" ostane na centru u reketu. Ima da nas urnišu Lidej i Buker. Oni su baš snažni i moraćemo se tu nametnuti od starta. Očekujem Odzeleja na Lideju. Mislim da ga Moneke ne može čuvati. Prije svega snagom ne može isparirati. Shilds je glavni protagonista kad je spoljna linija u pitanju. Dosta igra i s loptom i ubjedljivo je najopasniji po koš. Nerjetko prangija i s 9 metara. Kad je u ritmu teško ga je čuvati. Doduše sad na ovom superkupu su bili bez oba beka (Gudura, Bruks) koji su takođe ofanzivno potentni. Imaju bolje igrače, boljeg trenera, ali imamo i mi svoje adute. Samo napred Zvezda!
Gilmour Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Apropo informacija iz naseg kluba - tako je i Topic imao "povredu koja nije teska i zahteva mirovanje", pa propusti vise od godinu dana kosarke zbog kidanja ukrstenog ligamenta. Sve i da kazu Kenan je samo istegao ligament, mislim da bismo svi ocekivali da zavrsi na operaciji kroz koju nedelju 'magle' i da se svakako ne vrati do pocetka iduce sezone. Da li matorim ili je nesto drugo, ali su mi i kosarkaski i fudbalski klub postali nekako odbojni do koske, uz ogradu da mi ni drugi blizanac ne odaje nista drugacije emocije. Postaju jako kvalitetne personifikacije ovog sistema - vrh koji se mesa u sve i svasta, blizak necasnim radnjama, mulj od informacija na bilo sta sto je 'klizavo', kupovina mira na sve nacine i jos bas dosta toga sto je nekako - caci. Edited 3 hours ago by Gilmour 5
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako se neko povredio pre 15 dana a juce je isao na magnetnu, ne igra sutra utakmicu. Nije najveci problem dal ce moci Karter i Nwora da iznesu sami sezonu vec to sto je manje igraca na nekoj poziciji veci je overload na njima i onda se i oni povredjuju, tako je i Bolomboj nastradao nakon konstantnih 30+ min u obe lige prosle jeseni. Nadam se brzoj reakciji na trzistu a u medjuvremenu izgleda da ce domaca osnova u vidu Miljenovica, Dobrica i Radosevica imati vatreno krstenje i da ce imati priliku da dokazu da nisu tu samo da bi popunili broj…
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Fromthecorner said: Radosevica Ognjen Radošić. 1
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Ognjen Radošić. Odrastao sam gledajuci velikog Barda na KCN koji je Bejla zvao Bejbl a Trezegea Trezje. Odatle lapsusi… 1 1 6
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Fromthecorner said: Odrastao sam gledajuci velikog Barda na KCN koji je Bejla zvao Bejbl a Trezegea Trezje. Odatle lapsusi… Radek Bejbl? Moj čovek 🙂 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, JPM said: Utakmica je sutra. Vidim, prilican hajp na temi. 20 milki budzet, a gradjanstvo nikad smorenije. Ima nesto u onim Radonjinim ekipama. Da nećeš da kažeš da su Radonjić i njegove ekipe imale veliku i stabilnu podršku i interesovanje? 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, TB Told said: Da nećeš da kažeš da su Radonjić i njegove ekipe imale veliku i stabilnu podršku i interesovanje? Ne. Hoću da kažem da sam se za Radonjine ekipe veoma lako vezivao. Za ovu sad ekipu, mrsko mi da priznam, nije da me baš zabole, ali nije ni daleko od toga. Iskreno ti kažem, nije mi drago zbog toga. Nikad se manje nisam vezao za neki Zvezdin roster od ovog. Da nema Kaline... 10
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Fromthecorner said: Ako se neko povredio pre 15 dana a juce je isao na magnetnu, ne igra sutra utakmicu. Nije najveci problem dal ce moci Karter i Nwora da iznesu sami sezonu vec to sto je manje igraca na nekoj poziciji veci je overload na njima i onda se i oni povredjuju, tako je i Bolomboj nastradao nakon konstantnih 30+ min u obe lige prosle jeseni. Nadam se brzoj reakciji na trzistu a u medjuvremenu izgleda da ce domaca osnova u vidu Miljenovica, Dobrica i Radosevica imati vatreno krstenje i da ce imati priliku da dokazu da nisu tu samo da bi popunili broj… Posto ovo postaje vec pretesko za citanje, a bukvalno se hvatate za svaku glupost i pisete po milion stranica. Mozda Grejm nece igrati sutra, ali je pre 3 dana veselo isprobavao novu masinu i trenirao sa ekipom, a sto se moze videti u 8 sekundi videa koji postavljam ponovo. Evo jedva cekam kolegu da prekrsi sve moguce moralne i krivicne zakone i pogleda tu magnetnu i obavesti nas da li igra sutra. 1 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poređasmo u prvi plan sve domaće što imamo će videti teren Kladionice kažu da smo blagi favorit (1.7 na nas). H2H kaže da smo poslednji put manekene u Beogradu dobili pre skoro 8 godina i da su nam u toj utakmici najbolji strelci bili Stefan Janković i Lessort 1 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Broj prodatih sezonskih karata ipak kaže da postoji interesovanje navijača. Za hajp će ipak trebati vremena i dobre igre i rezultati. Sistem je takav da donosi ogroman broj utakmica pa samim tim i rezultat na jednoj nema težinu kao nekada. Ja sam iskreno nakon toliko loših sezona u EL skeptičan i oprezan, pa ćemo vidjeti šta nam donose mjeseci pred nama.
duško matić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 42 minutes ago, Gilmour said: Apropo informacija iz naseg kluba - tako je i Topic imao "povredu koja nije teska i zahteva mirovanje", pa propusti vise od godinu dana kosarke zbog kidanja ukrstenog ligamenta. Sve i da kazu Kenan je samo istegao ligament, mislim da bismo svi ocekivali da zavrsi na operaciji kroz koju nedelju 'magle' i da se svakako ne vrati do pocetka iduce sezone. Da li matorim ili je nesto drugo, ali su mi i kosarkaski i fudbalski klub postali nekako odbojni do koske, uz ogradu da mi ni drugi blizanac ne odaje nista drugacije emocije. Postaju jako kvalitetne personifikacije ovog sistema - vrh koji se mesa u sve i svasta, blizak necasnim radnjama, mulj od informacija na bilo sta sto je 'klizavo', kupovina mira na sve nacine i jos bas dosta toga sto je nekako - caci. Potpuno isti osećaj imam, bude mi drago kad dobijemo ali nema nikave euforije, nema da sam dva dana skenjan kad izgubimo na jednu loptu ili u fudbalu kad nam da daju u 90om, ravna linija. Ima i do godina ali mislim da je to što smo ćaci klub ključno plus ovaj trenutak u državi koji je na ivici gradjanskog rata, pa mi je sport na donjoj granici bitnosti. 5
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Poređasmo u prvi plan sve domaće što imamo će videti teren Kladionice kažu da smo blagi favorit (1.7 na nas). H2H kaže da smo poslednji put manekene u Beogradu dobili pre skoro 8 godina i da su nam u toj utakmici najbolji strelci bili Stefan Janković i Lessort Treba napomenuti da je i Bolomboj na slici 💪
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Treba napomenuti da je i Bolomboj na slici 💪 Pozicioniran identicno Macutu na nedavno odrzanoj vojnoj paradi... 2 11
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mozda Grejm nece igrati sutra, ali je pre 3 dana veselo isprobavao novu masinu i trenirao sa ekipom, a sto se moze videti u 8 sekundi videa koji postavljam ponovo. Прилично сам сигуран да тај клип није снимљен пре три дана, већ да је само у распореду маркетинг тима било да тада објави рекламу тј. вест да користимо нову машину или имамо новог спонзора. Исто важи и за "јучерашњи" интервју Дрчелића који је очигледно снимљен пре пар недеља, а објављен као порука председника навијачима пред сам почетак сезоне. Наравно да се надам да ће Девонте играти сутра, али и ако то буде случај, доказ његовог доброг здравственог стања не верујем да је тај видео. Уосталом, сазнаћемо већ данас од Сферопулоса какав нам је здравствени билтен. 5
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moguće da si u pravu za Grahama, a Drčelićev intervju je bio u četvrtak, s obzirom da je Vujčin rekao u fazonu "ostalo je 5 dana do početka sezone...". 1
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Dzo23 said: Moguće da si u pravu za Grahama, a Drčelićev intervju je bio u četvrtak, s obzirom da je Vujčin rekao u fazonu "ostalo je 5 dana do početka sezone...". Могуће, али ипак мислим да није тако свеж интервју јер је у једном тренутку речено да је "јуче озваничена сарадња са БКК Раднички", а то се десило 2. септембра. Није важно... У сваком случају, Јанис би требао данас отклонити све сумње око статуса Девонтеа, па ће нам и то ваљда бити јасније. 🤞
Recommended Posts