Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Strašno. Baš nemamo sreće, a ni Kenan. Nadao sam se njegovoj dobroj sezoni iz drugog plana, kada nisu sve oči uprte u njega. Hteli su u klubu da ga se otarase, kada je već ostao, imali smo taj luksuz da igrač sa takvim pedigreom i platom bude igrač zadatka i da ga vadimo iz frižidera kada mu je dan. Bukvalno se otvaralo da rešeta bez pritiska. Želim mu brz oporavak. 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Napredujemo, sad nam se igraci tesko povredjuju a da nije ni krenula sezona.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobra prilika da pojurimo klasičnog šutera.. bukvalno neko ko ce igrati 11,12 minuta.. moja želja je Flečer Megi, ili neko tog tipa. 😁
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da smo ozbiljan klub... A nismo, bek bi došao još prije mjesec dana na pripreme , sa sve zdravim Kenanom... Dobriću bi se dao otkaz, a ne traka...mi bez Kenanana, ma kakav on bio, a kada se podvuče crta on je KORISTAN EL igrač za razliku od Dobrića, nemamo šta tražiti u EL sa CMM i Karterom i Grejemom dok(ako) se ne privikne na EL... U slučaju da Kenan odsustvuje par mjeseci, nama bek treba u ekspresnom roku... A ta fraza kako nema igrača je qrceva priča...za šta beru platu Dozet, Tomić i klapa.... 7 1
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ово нам баш никако није требало. Ако се сад не изађе на тржиште, не знам кад би требало. Само да не гледамо Добрића, дечко је језив тренутно, ништа не може да погоди, ништа не може да одбрани. Неколико пута пукла одбрана на припремама због његовог спавања али ајде то може и да се припише обавезама са репрезентацијом.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Moja želja su Badi pas košarkaš i mladi vukodlak 1 2
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 15 minutes ago, Mile1 said: Samo da ne vrate Jaga Koliko mi očajno djeluje 1.CMM Miljenović Grejem 2.Carter Dobrić Rado bi gledao i omalenog Brazilca... Ma kolika to košarkaška "jeres" bila...o Kumari da ne pričam...treba Monku dati 300k za njega... Me: panic mode on Edited 1 hour ago by dunaj95
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Moja želja su Badi pas košarkaš i mladi vukodlak Jedino oni i mogu da nas spase. Mozda i Like Mike, eventualno trener Ricmonda Karter da dodje da spoji ovu druzinu… Za Kenana me dusa boli, bio je dezurni krivac , najcesce i bez razloga…Tek kad se odgledaju tekme protiv Monaka,Panate, Virtusa,Baskonije se dobije malo realnija slika, a ne na osnovu kraja sezone i one krize njegove u decembru. Vracanjem meni dragog Jaga a pomeranjem Grema na dva bicemo veci defanzivni krater nego prosle sezone. Bek se mora dovesti. Flecera sam hteo dok smo bili manje alav klub, a on bio u SCD. Sada ga ubaciti u ekipu u ovakvom momentu, tek bi ga pojeo pritisak a jos bi se vise pljuvalo po njemu nego po Kenanu jer je decko na Vi sa odbranom. Bog upomoc, a Kenanu brz oporavak i ako je ikako moguce sto pre na teren jer je top lik 🙂 3
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Moja želja su Badi pas košarkaš i mladi vukodlak Meni koštica ili ti ptica košarkašica, sto bi rekao Vudu Popaj.
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Crni said: Meni koštica ili ti ptica košarkašica, sto bi rekao Vudu Popaj. Ovde ni cudovista iz Space Jama sa sve Majklom ne mogu da pomognu. UKLET smo klub, mnogo sam pukao kako sam procitao vest.
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mogli su makar sutra ujutru ovu vijest da saopste za Kenana, ovako su mi samo usrali vece i osjecam se jos sjebanije kad pomislim da u ekipi imamo tri beka, Miljenovica ne smatram ozbiljnim igracem uopste niti legitimnim kandidatom za 12 u EL
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Brz oporavak Kenanu, tvrd je to momak i vratice se. Sto se nas tice, sad nam bas treba suter, kakav takav jer je trzistw ultra slabo. Sta radi Met Tomas? 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovde rece neki forumas da su prednji kod Kenana, a vi ga ismejavaste i grubi bejaste...
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajzea je uz neke očite limite jedan retko spreman bek, i pored 33 god je gurao na dva fronta bez problema. Baš bedak da tako fizički zategnut tip doživi tešku povredu koja će sigurno uticati na dalji tok karijere. Zajebite spamovanje novih imena bar za neko vreme, malo više poštovanja i pijeteta prema čoveku nije zgoreg. Nismo u fantaziju, živi ljudi i sudbine majku mu. Haubico, izdrži ❤️ 9 3 1
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako može bez licitiranja kada će se Kenan oporaviti jer se već u nekoliko patetičnih upisa pominje "par meseci"...wtf? Sada je na upravi da pokaže da li je ideja da se izgembla premijerna od tri zicer EL sezone i tako najverovatnije paradiramo već od Božića u ovim nikada lepšim dresovima ili da rupetinu na beku što pre zakrpimo i probamo biti kompetitivni bar na nivou prethodne sezone. Dobrić je, ni kriv ni dužan, već bio na dvojci u CZ. Ta sezona se desila u ovoj deceniji. Neki to još dobro pamte jer teško potiskuju. Svoj "second coming" Dobrić zasigurno nije uslovljavao kao Nwora koji će sam uvideti gde mu je mesto kada nabije prosek od 5 izgubljenih po tekmi na poziciji dva. Taj ko je njega ložio da je jak na lopti i da ima dribling beka taj mu nije želeo dobro. Uzgred, Kenan kod nas nije opravdao uloženo i tek sada u 33-oj nakon jedne od najtežih povreda je besmisleno očekivati da išta isporuči ako se vrati do kraja sezone. Edited 1 hour ago by Wingwalker
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/25/2025 at 7:31 PM, DijametralnoSuprotan said: Ili je hiperekstenzija kolena (kao George npr. mesec i po dana pauza) ili su prednji ukrsteni. Nema trece. Nazalost ovo drugo. Znam da ce sada krenuti neke racunice i przenje da dovodimo nekog ali sanse za to su bkv ravne nuli. Krpice tu Graham i Carter, kad njih ne bude islo ili budu povrede, Nwora i Dobric uskacu tu jbga Bas bez veze vest, sta vise bas losa. 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, dunaj95 said: Da smo ozbiljan klub... A nismo, bek bi došao još prije mjesec dana na pripreme , sa sve zdravim Kenanom... Dobriću bi se dao otkaz, a ne traka...mi bez Kenanana, ma kakav on bio, a kada se podvuče crta on je KORISTAN EL igrač za razliku od Dobrića, nemamo šta tražiti u EL sa CMM i Karterom i Grejemom dok(ako) se ne privikne na EL... U slučaju da Kenan odsustvuje par mjeseci, nama bek treba u ekspresnom roku... A ta fraza kako nema igrača je qrceva priča...za šta beru platu Dozet, Tomić i klapa.... Uručenje otkaza na pripremama igraču koji je ostavio dubok trag u klubu, koji je pod ugovorom i koji je igrao za KKCZ kada nismo bili pijani milioneri bi nas sigurno etabliralo kao top ozbiljan klub. Povredi se Kenan ➡️ pljuj po Dobriću Jebeno neverovatno. 7
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Čvarkov said: Uručenje otkaza na pripremama igraču koji je ostavio dubok trag u klubu, koji je pod ugovorom i koji je igrao za KKCZ kada nismo bili pijani milioneri bi nas sigurno etabliralo kao top ozbiljan klub. Povredi se Kenan ➡️ pljuj po Dobriću Jebeno neverovatno. Da ne ulazimo u to da je covek kapiten 🤣 To bi bila svojevrsna senzacija dosad nevidjena cak i za nas koji smo bkv sve videli. 3
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Oni Baseline Insiders ( prethodno najavili Murinena ) najavljuju Keona Johnsona kao zamenu, iako se isti prevashodno nada NBA ponudi. 3
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Oni Baseline Insiders ( prethodno najavili Murinena ) najavljuju Keona Johnsona kao zamenu, iako se isti prevashodno nada NBA ponudi. Upratio sam da su prvi za Murinena najavili, vjerovatno smo Dzonsona i ranije pratili te mislili dovesti pa ce samo Kenanova povreda ubrzati stvar, iskreno bio bih prezadovoljan kad bismo ga doveli. 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Oni Baseline Insiders ( prethodno najavili Murinena ) najavljuju Keona Johnsona kao zamenu, iako se isti prevashodno nada NBA ponudi. Pisu da ga pratimo ali on zeli da ostane u NBA,ne da ga dovodimo 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nini3112 said: Pisu da ga pratimo ali on zeli da ostane u NBA,ne da ga dovodimo Da se i dalje nada ugovoru, nije nesto uklesano u kamenu kao nepromenjivo
Recommended Posts