Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, The_Big_S said: Samo sam izneo svoje subjektivno mišljenje, i to na jako malom uzorku.. Velika je verovatnoća da mogu da pogrešim. Deluje mi kao da će on i Miljenović na ravne časti deliti minute kao zamena za CMM-a.. Miljenović teško da će biti u 12. Osim ako Graham propušta ostatak priprema i početak sezone, što bi već bio ozbiljan problem.
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, Sector said: Osim ako Graham propušta ostatak priprema i početak sezone, što bi već bio ozbiljan problem. a to naravno nećemo saznati ni da upravi počupamo sve nokte. Edited 2 hours ago by Wingwalker 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Igor_ said: Odakle to da ga nema na VTB kupu? Bas sam se radovao da ga gledam tu. To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂 26 minutes ago, Igor_ said: Odakle to da ga nema na VTB kupu? Bas sam se radovao da ga gledam tu. To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Stefi88 said: To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂 To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂 Ne znam ja to. Ja kad cujem nesto podelim a za ovo nisam cuo nista.
Fromthecorner Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pohvalismo klub oko transparentnosti u avgustu i objave rostera da znamo da nece biti dolazaka, iako se nekima nije svideo tim, svi su postovali iskrenost. Medjutim ponovo dolazimo u situaciju da kada se igraci povredjuju krije se kakva je povreda i koliko ce igrac odsustvovati. Kada cemo postati ozbiljan klub?
Phobia Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Sad citam na tviteru kako se navijaci Olimpijakosa zale i traze od uprave da im dovedu pleja, i ljudi traze Kodija kazu jedan od najboljih plejeva Evrolige ove sezone. Al zato nama Kodi ne valja, nesto oni znaju sto mi ne znamo 1
VISOKOLETAC Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 1 hour ago, Fromthecorner said: Pohvalismo klub oko transparentnosti u avgustu i objave rostera da znamo da nece biti dolazaka, iako se nekima nije svideo tim, svi su postovali iskrenost. Medjutim ponovo dolazimo u situaciju da kada se igraci povredjuju krije se kakva je povreda i koliko ce igrac odsustvovati. Kada cemo postati ozbiljan klub? Koliko ce odsustvovati Vilbekin, Pokusevski, Avramovic, Cancar........ mogu jos ovako da nabrajam. Koji to evropski klub to objavljuje? NBA to objavljuje, mada i kod njih uglavnom se ne zna kada se ko vraca vec samo koja je povreda u pitanju. Nemojmo da preterujemo. Evo Kalinic uveliko trenira sa ekipom. Koliko sam razumeo Davonte je mogao i protiv Olimpijakosa da igra, ali iz predostroznosti nije. 1
Taki Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Nadam se da će Davonte igrati ovaj turnir, od svih igrača njemu su najpotrebnije utakmice, neko duže odsustvo nikako ne bi bilo dobro.
Recommended Posts