Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, The_Big_S said: Samo sam izneo svoje subjektivno mišljenje, i to na jako malom uzorku.. Velika je verovatnoća da mogu da pogrešim. Deluje mi kao da će on i Miljenović na ravne časti deliti minute kao zamena za CMM-a.. Miljenović teško da će biti u 12. Osim ako Graham propušta ostatak priprema i početak sezone, što bi već bio ozbiljan problem.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Sector said: Osim ako Graham propušta ostatak priprema i početak sezone, što bi već bio ozbiljan problem. a to naravno nećemo saznati ni da upravi počupamo sve nokte. Edited 1 hour ago by Wingwalker 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Igor_ said: Odakle to da ga nema na VTB kupu? Bas sam se radovao da ga gledam tu. To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂 26 minutes ago, Igor_ said: Odakle to da ga nema na VTB kupu? Bas sam se radovao da ga gledam tu. To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Stefi88 said: To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂 To nam ti reci dal ce igrati?😏😁😂 Ne znam ja to. Ja kad cujem nesto podelim a za ovo nisam cuo nista.
Fromthecorner Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pohvalismo klub oko transparentnosti u avgustu i objave rostera da znamo da nece biti dolazaka, iako se nekima nije svideo tim, svi su postovali iskrenost. Medjutim ponovo dolazimo u situaciju da kada se igraci povredjuju krije se kakva je povreda i koliko ce igrac odsustvovati. Kada cemo postati ozbiljan klub?
Recommended Posts