Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Čvarkov said:

Ja se nadam da će nas povrede konačno zaobići. Drhtim kod svakog pada našeg igrača, traume su to. Jebene povrede, el nije ni krenula, a već se povredilo dosta igrača, neki propuštaju i celu sezonu. Stvarno svim klubovima želim da igrači budu zdravi i da se pošibamotm sa svima u najjačim sastavima.

Bas tako,kasnim malo sa ovim komentarima posao mi nije dozvolio... kako se tebi cini ova ekipa? Imaju potencijal to je jasno...

Posted (edited)
2 hours ago, bodo said:

Najprijetnije iznenađenje ovih pripremnih mečeva je Izundu. Od Rivera sam očekivao ovako nešto šta prezentira.Moneke nam donosi puno toga a zasad mi je Ojelele samozatajan. Carter se čini zasad neki upgrade na poziciji dva a Nwora već drugi meč zaredom najbolji strelac.

Ma jes, sad su svi znali, a forum bio na korak od Dzonstauna kada je Rivero potpisao.

Edited by Bejn
  • Like 5
Posted
14 minutes ago, Nini3112 said:

Bas tako,kasnim malo sa ovim komentarima posao mi nije dozvolio... kako se tebi cini ova ekipa? Imaju potencijal to je jasno...

Vezali smo pobede protiv dve jake ekipe pa sad većina igrača izgleda dobro na terenu, verujem da su imali i dodatni motiv protiv šampiona Evrope iako su pripreme u pitanju. Meni je lično najbitnije za ovaj deo sezone da pokazuju želju i energiju, svi su prisutni na skoku, a i pokazali su određenu reakciju nakon Pariza.

Kada krene ono pravo i prođu par kola u EL, moći ćemo da donosimo neke zaključke. Ekipa je skroz nova, biće tu uspona i padova, ali bitno je da se ne uđe sa velikim minusom u sezonu, kako zbog atmosfere u i oko ekipe i nalaženja Sferi novih zanimanja, tako i zbog nastavka sezone u EL. Videli smo prošle godine na primeru komšija koliko je teško vratiti se iz minusa ma koliko dobro igrao i ređao pobede.

Jedno je sigurno, nismo više fizički i atletski inferiorni u odnosu na konkurenciju, imamo i talenta i prostor za rast pojedinih igrača, videćemo za šta će to biti dovoljno.

• Like 3
Posted
1 hour ago, Bejn said:

Ma jes, sad su svi znali, a forum bio na korak od Dzonstauna kada je Rivero potpisao.

Ne znam za druge ali meni je potpis Rivera tada kada se dovodio u vezu sa nama i sada iz ove perspektive dobra stvar za nas. Ja kad nešto napišem iza toga i stojim. Slično sam rekao i za Nworu koji je ipak veća nepoznanica od dotičnog a za Grahama kojeg sam pratio u NBA-u rekao da je najzvučnija pojačanje. Jedino šta sam rekao da me plaši od trenutnog rostera je sam trener. I da ne znam šta možemo očekivati od Izundua i da  taj potpis nužno i ne mora ispasti loša stvar po nas. A ti sad pronađi postove u kojima tvrdim drugačije. A da je Rivero dočekan ovde sa toliko negodovanja i kritike je notorna stvar.