Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Ovaj Filip je mislim veoma cenjen u tim fizio krugovima. Nisam znao da je deo našeg stručnog štaba.

već par godina je, s tim što nije bio prošle baš uz ekipu, više je to saradnja sa tim njegovim fizio centrom...

Posted

Cudi me da Bolomboy nije tu ni na slikanju ekipe, on hoda bez problema po dojavama mozzarta, valjda nije doslo do nekog konflikta njega i kluba...

Posted
2 minutes ago, Phobia said:

Cudi me da Bolomboy nije tu ni na slikanju ekipe, on hoda bez problema po dojavama mozzarta, valjda nije doslo do nekog konflikta njega i kluba...

Valjda trenira sam,nemam pojma nadam se da ce se sto pre vratiti

Posted
26 minutes ago, Christofer Moltisanti said:

Fizio-terapeut Filip Volšek, a bio je nekad davno i na tribini, što se da primetiti 🙂
Da li je ćaci ili ne, pojma nemam - nadam se da ne ali teška priča.

mislim da je on isto dobar drugar sa mnogo kosarkasa i sportista, sto bivsih sto sadasnjih, izmedju ostalih bjelica i misko npr

i da, kao sto rece chaos, jeste cenjen u tim fizio krugovima

ne bih ga bas trpao u ćaci ekipu

da, kalina govor tela zabrinjavajuci

ali valjda je to zato sto generalno ne voli eksponiranje tog tipa, a ne neki problem izmedju njega i kluba/saigraca

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Brat Canaan se ipak najbolje zabavlja, kaplje 100k mesečno, a njegovo je samo da opajdari koju bez obzira na poziciju.

Кенан ће бити невидљив ове сезоне ако буде играо као прошле, из угла нас навијача, јер неће добијати велику минутажу у том случају пошто имамо доста добрих играча на позицији 1/2, али пре сам мишљења да ће ова сезона бити доста боља за њега јер неће имати толико креирања из дриблинга за шут, треба да чека своју шансу за отворен шут из дотрчавња или из места на добар пас из рекета или када пробијемо прву линију одбране, мислим да је тад најтежи за чување и да тада погађа у доста већем проценту. 

Posted

Kalina jeste po malo osobenjak i jako inteligentan tip...Ali bre nešto mi žao kada gledam fotku i njega na istoj (imam u vidu skorašnje mentalne prolive pred njegovom zgradom i sl.). Nadam se da grešim.

Posted

Šta je sa Bolomboyom? Čemu toliki misterij oko njegove povrede. Vraća li se on košarci? Može se svašta pročitati u vezi njega. A i da li je ova skupna fotografija simptomatična u tom pogledu?

Posted
8 minutes ago, The_Big_S said:

Zar neko ovde ne napisa nedavno da iz “proverenih i pouzdanih” izvora ima informaciju da je taj metal iz stopala izvadio i da se vraća u novembru? 🤔

Tako je, @Daiki Ito.

Imam neki osecaj da on nece vise zaigrati ovde,nadam se da gresim