Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Plavšić je zver koja čeka da ga otključaju kad krene EL. Ne valja sve karte otkrivati na pripremama. Edited 3 hours ago by Урош19 5
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, pavlaka said: Ko zeli nek zaprati, najjaci kanal 😊 Uf dobro je pomislio sam da si postavio hajlatse Kumasina. 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako šutira ovaj Grejem, nije mislim ni šutirao previše, ima pregled igre, asistenciju, ima trojku, ume preseći loptu, a fino se Carter sa njim dopunjuje koji ima odličan ulaz, hrabar je jako sećam se kada je dao 2 penala kada je hteo položiti preko 2 centra Monaka, plus ume da asistira fino, čak i Kodi je meni odigrao koristan i dobar meč baš, iako ga kritikujete, a Kenan je imao takodje neke dobre sekvence. Nwora i Odzeleje sjajni, Moneke je brljao kao i Kalinic i Davidovac, dok su Rivero i Izundu za drugog i treceg centra Zvezde odigrali dosta dobro danas. 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Graham, CMM, Carter, Kenan pa i Nwora - svi različitih karakteristika. U teoriji bi trebalo da budemo teži za čitanje spolja, za razliku od prošle sezone i pripaljivanja za 3. 6
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad je sledeca utakmica prilika da teramo igrace i trenera? 1 2
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, NMX said: Kad je sledeca utakmica prilika da teramo igrace i trenera? U petak na Kritu protiv Fenerbahčea... 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nadam se da Kalina nije teže povređen. Može li neko objasniti zašto nam konstantno niski igrač ostaje u reketu da brani centra? Vjerovatno da nešto dobijamo, to jest pokušavamo, al iskreno ne vidim nekog efekta. Obično budemo vrlo lako kažnjeni. To je prva stvar. Druga stvar, biće opet problema s plejmejkerskom pozicijom jer ni Kodi, a ni Graham nisu te glave. Jedan je čisti šuter, drugi je za tranziciju i coast to coast. Rivero mi se izuzetno dopada na ovom mini uzorku od 2 utakmice. Jak je, sjajno se pozicionira, zna da igra leđima, pa čak i da istrči kontru. Mislim da ćemo znatno više igrati preko njega kad krenu zvanične utakmice. Pozitivan utisak i Izundu svakako. Skočan je, ima herca... Nwora od očaja do sjaja, pa je opet malo brljao...Sve u svemu vec sad je jasna ideja. On će biti glavni protagonista u spoljnoj liniji. Uzimaće najviše šuteva. Ono gdje vidim da možemo imati prednost ove sezone što nas je zaklalo prošle, mada je ajde još rano i čekam neku egal završnicu, to je igrač koji rješava i uzima loptu kad je stani pani. Graham nije pravi plej, to se iz aviona vidi, ali mislim da može biti taj koji rješava. Ima to nešto, iako se doduše još traži. Dosta nekih početničkih grešaka pravi, nerezonskih šuteva. Al ima tu meku ručicu, vidio sam da može i da izbaci igrača driblingom (varkom tijela) i miriše mi da moze biti klačer. Kao druga opcija tu je Karter. Vjerujem da će on biti naš najkonzistentniji igrač što se tiče spoljne linije. Takođe u njega polazem velike nade u klač situacijama. Kad sam kod njega, da pohvalim trenera Sferopulosa, nakon sijaset kritika koje su upućene na njegov račun ovih dana, za sjajnu akciju posle tajm auta, u samom finišu, kad je Karter ostao sam u ćošku i postigao po mom misljenju ključne poene. Ono je bilo top. 👌 Edited 2 hours ago by Dzo23
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, simaspass said: Da li mozda ima negde snimak utakmice? Imaš na youtube full higlights francuski sajt tj komentator, sad sam video. Nema samo slobodna bacanja. A ova preostala 2 turnira će mislim biti oba na arena sport premium, tj. u Beogradu sam siguran iz arene da će prenositi, a pošto je sličnog kvaliteta od petka do nedelje turnir u Grčkoj koji nam sledi od 19.septembra, verujem da će biti na areni prenos..
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Dzo23 said: Graham nije pravi plej, to se iz aviona vidi Covek je cist plej. 2 1
simaspass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Zvezdaš96 said: Imaš na youtube full higlights francuski sajt tj komentator, sad sam video. Nema samo slobodna bacanja. A ova preostala 2 turnira će mislim biti oba na arena sport premium, tj. u Beogradu sam siguran iz arene da će prenositi, a pošto je sličnog kvaliteta od petka do nedelje turnir u Grčkoj koji nam sledi od 19.septembra, verujem da će biti na areni prenos.. Nasao sam taj duzi highlights. Evo ako jos nekog zanima 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Disfruto said: Covek je cist plej. Lik ladno imao 6 poena i 6 asistencija, a sutnuo par puta msm i dao 6 poena, nije ni igrao mnogo jedva 16 minutes. Ako to nije plej, onda ne znam šta je. Kodi isto 7 asistencija, NULA izgubljenih, jos 3 ukrao, meni su na ovom mecu svi igraci koji su igrali poziciju 1 i 2 igrali dobar meč, nebitno protiv koga se igra i što njima falio Okobo i Strazel recimo. Baš dobar meč Zvezde i najbitnije video sam želju i volju kod igrača da se iskupe vrlo brzo za onaj blam i da pokidaju danas, sa ne velikom minutažom videli smo i neke lepe akcije i asistencije, neke dalekometne trojke, ukradene lopte, bacanje na parket za loptu, a iz velike želje i naš Kalina koji se i pre toga ,,klizao" je na kraju doživeo povredu koja izgleda baš zajebano, ne znam koliko bi moglo da bude pauza, da li bi ga nekako makar za 1.kolo evrolige mogli oporaviti, to nam je i jedini igrač iz domaće osnove koji bi igrao uvek prvu petorku i imao minutažu, a može zbog iskustva biti bitan takodje, on i Moneke su svojim dolaskom u tim za ovaj meč vidi se pobljšali i igru i hemiju u timu i izgledali smo od starta bolje na ovom meču njihovim dolaskom u ekipu za ovaj meč.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Само да се понадамо да брат Калина не одсуствује дуго. Ваљда ће тај стручњак ког су сви нахвалили моћи да унапреди нешто у функционисању тима, познајући старе чланове, одсуствовао би минимум 2 месеца. Надам се да је ОК с обзиром да није одмах отишао у свлачионицу.
Milos 3.14 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj tim je na zdravog Bolomboja i nekog prajm Lazića udaljen od timčine, igru još uvek neću komentarisati. Izundu i Rivero prilično komplementarni što se tiče vrlina i mana, ali obojica ozbiljne telesine. Generalno smo od 3-5 fizički baš moćni. Ja lično bih voleo nekog kompletnijeg centra koji je + na obe strane terena, ali za sada na toj poziciji imamo manje problema nego što sam mislio, pre svega defanzivno. Na 4 smo beton, malo nas jebe spejsing sa Čimom i zaštita obruča sa Semijem, ali tu smo ok, Moneke odigrao sa pola snage, zapeo samo prvih 2-3 minuta. Na tri Kalina i Nwora , ne bih poželeo bolje. Nwora je opasan strelac i isto tako telesina Na 2 Karter koji je bio dobar u obe utakmice, dobar i u 1-1 odbrani, lošiji u odbrani pika, baš često glavi u bloku, ali nam je on odlično pojačanje. Kenan je tu jer ima ugovor, radije bih na njegovom mestu nekog defanzivca, ali neke greške moraju da se plate. Na kecu CMM dosta više relaksiran jer vipe nije prvi , najskuplji i sl. Danas odličan. Grejem igrao u drugoj brzini, gledao da razigra i da ispoštuje akcije i timske koncepte, podelio 5-6 asistencija i šutnuo samo ono što je morao. 2
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Овог пута 27 асистенција против можда и најстабилније тимске одбране у Евролиги. Малтене дупло више него против Париза и доста јасан индикатор да је први пораз био искључиво последица разлике у приступу нас и ривала. Још су момци и неколико добрих додавања Кодија (7 асистенција) и Девонтеа (6) упропастили промашеним зицерима. Играли смо и брже кад би се отворио простор и стрпљивије кад се није морало срљати. Нападачки ћемо бити казнена експедиција ако нађемо баланс на позицији 2 и повежемо Изундуа са бековима. У сваком (новом) тиму најтеже је уиграти одбрану и не треба замерати тако тврдоглаво на неким пропустима кад смо променили преко пола састава. Имамо много атлетике у саставу и нема сумње да одбрану можемо да играмо на високом нивоу кад се саиграчи навикну једни на друге. Само луд противник би пожелео да наспрам себе види Мекинтајера, Оџелеја и Монекеа на преузимању, а још ако и Изунду успе да се прилагоди том систему (а прилично се труди), имаћемо темељ за квалитет и у одбрани. Здравље да нас послужи, мало мање дефетизма да се шири по мрежама које и наши играчи користе и да се уз још десет дана рада спремимо добро за ВТБ Суперкуп у нашем граду и покушамо да освојимо турнир на који ће сви учесници доћи у такмичарском моду. Била би то добра увертира за почетак сезоне. 1
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, Milos 3.14 said: Ovaj tim je na zdravog Bolomboja i nekog prajm Lazića udaljen od timčine, igru još uvek neću komentarisati. Izundu i Rivero prilično komplementarni što se tiče vrlina i mana, ali obojica ozbiljne telesine. Generalno smo od 3-5 fizički baš moćni. Ja lično bih voleo nekog kompletnijeg centra koji je + na obe strane terena, ali za sada na toj poziciji imamo manje problema nego što sam mislio, pre svega defanzivno. Na 4 smo beton, malo nas jebe spejsing sa Čimom i zaštita obruča sa Semijem, ali tu smo ok, Moneke odigrao sa pola snage, zapeo samo prvih 2-3 minuta. Na tri Kalina i Nwora , ne bih poželeo bolje. Nwora je opasan strelac i isto tako telesina Na 2 Karter koji je bio dobar u obe utakmice, dobar i u 1-1 odbrani, lošiji u odbrani pika, baš često glavi u bloku, ali nam je on odlično pojačanje. Kenan je tu jer ima ugovor, radije bih na njegovom mestu nekog defanzivca, ali neke greške moraju da se plate. Na kecu CMM dosta više relaksiran jer vipe nije prvi , najskuplji i sl. Danas odličan. Grejem igrao u drugoj brzini, gledao da razigra i da ispoštuje akcije i timske koncepte, podelio 5-6 asistencija i šutnuo samo ono što je morao. Šta je sa Kalinom na kraju? Em loše igrao kao jedini domaci igrac uz Dedu, bas veceras nisu obojica bili svoji, a ovog puta preostala 3 domaca igraca koja su isla na Kipar nisu ulazila, em se Kalina klizao saplitao, gubio i lopte, iz ruke mu uzimali, delovao loše kao na kraju prosle sezone kada smo ostali bez njega u finisu sezone zbog kazne i na kraju nezgodna povreda, uff valjda nije ozbiljno, jeste da smo jači sada na svim pozicijama, da nam ne zavisi sve od Bolomboja i Kalinića, ali lično smatram da bismo bili sjajan tim sa sjajnom formom njih dvojice, a zamisli još i Dobrić da ima neku ulogu, minutažu, baš bismo bukvalno čak 12 ili čak 13 evroligaških igrača imala u ekipi, što nikada nije bio slučaj do sada..
MarioKempes Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Svaki put kad vidim Nvorin izbačaj - zaboli me glava. Nekako mi je baš klimavo da se na njega kladimo kao glavnu napadačku opciju. Više bih voleo da smo tu doveli jednog 2/3 strelca koji ume s loptom, ali se nadam se da će me momak demantovati i pogurati nas do uspešne sezone.
Recommended Posts