berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Webad said: Da li slican poraz kao od parisa dovodi do pedaliranja sferopulosa, sta mislite? Ne, nema potrebe 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najjace je kad Sfeki toboze autoritativno podvikne "plej difens!" Culo se par puta u prenosu, jednom cak i "plej faking difens!", kapiram da su igraci bili na ivici da popadaju od smeha. Inace, takvi bejzik saveti - "igraj odbranu, postuj loptu, kontrolisi skok" se cine kao vrhunac njegovog repertoara. Ziv nisam da cujem kako govori nesto konkretno, nesto sto zapravo ima smisla i efekta, sto ne mozes cuti od nasumicnog nastavnika fizickog. Videh neke komentare da je njegovo izlaganje na kosarkaskoj klinici ovog leta bilo ubedljivo najgore, da je zatrokirao i nije znao da objasni i nacrta sopstvenu akciju. Mislio sam da je izmisljotina malicioznih komsija, ali vise nisam tako siguran. Sve mi se vise cini da se radi o jednoj od vecih trenerskih prevara koje je evropska kosarka proizvela i koja je, naravno, zavrsila na visegodisnjem ugovoru u najbaksuznijem klubu na svetu. Ja razumem da ekipa skripi na jednom ili drugom kraju parketa, u zavisnosti od toga da li je trener defanzivno ili ofanzivno orijentisan, ali da jedan tim blage veze nema sta hoce da igra ni u odbrani ni u napadu - takve sekvence sam jedino kod Sferopulosa uspeo da zapazim.Nema sta, ovaj mec sa Parizom ga je fino raskrinkao. Igras protiv individualno slabije grupe koja se okupila isto kad i tvoja, koja je zadrzala jos manje proslosezonskih igraca nego ti, koja je upoznala svog trenera pre 15 dana. Ta i takva grupa igraca ti odrzi cas kosarke i u odnosu na tvoje deluje poput Lejkersa iz prajma. Znaci ili pojma nemas sta radis ili te igraci ne fermaju 2% ili je protivnicki trener mnogo kvalitetniji. Najverovatnije - od svega po malo. 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, fradler said: Najjace je kad Sfeki toboze autoritativno podvikne "plej difens!" Culo se par puta u prenosu, jednom cak i "plej faking difens!", kapiram da su igraci bili na ivici da popadaju od smeha. Inace, takvi bejzik saveti - "igraj odbranu, postuj loptu, kontrolisi skok" se cine kao vrhunac njegovog repertoara. Ziv nisam da cujem kako govori nesto konkretno, nesto sto zapravo ima smisla i efekta, sto ne mozes cuti od nasumicnog nastavnika fizickog. Videh neke komentare da je njegovo izlaganje na kosarkaskoj klinici ovog leta bilo ubedljivo najgore, da je zatrokirao i nije znao da objasni i nacrta sopstvenu akciju. Mislio sam da je izmisljotina malicioznih komsija, ali vise nisam tako siguran. Sve mi se vise cini da se radi o jednoj od vecih trenerskih prevara koje je evropska kosarka proizvela i koja je, naravno, zavrsila na visegodisnjem ugovoru u najbaksuznijem klubu na svetu. Ja razumem da ekipa skripi na jednom ili drugom kraju parketa, u zavisnosti od toga da li je trener defanzivno ili ofanzivno orijentisan, ali da jedan tim blage veze nema sta hoce da igra ni u odbrani ni u napadu - takve sekvence sam jedino kod Sferopulosa uspeo da zapazim.Nema sta, ovaj mec sa Parizom ga je fino raskrinkao. Igras protiv individualno slabije grupe koja se okupila isto kad i tvoja, koja je zadrzala jos manje proslosezonskih igraca nego ti, koja je upoznala svog trenera pre 15 dana. Ta i takva grupa igraca ti odrzi cas kosarke i u odnosu na tvoje deluje poput Lejkersa iz prajma. Znaci ili pojma nemas sta radis ili te igraci ne fermaju 2% ili je protivnicki trener mnogo kvalitetniji. Najverovatnije - od svega po malo. Ok nema pojma, trenerska je prevara, napravi da se potpiše peticija ili neki protesti da ga smenimo i najzad dovedemo opet nekog sjajnog trenera i novih 14 igrača koji će nas kao i svake godine uvesti u plej of, ili makar nas dovesti do titule evrolige koju smo pre trenerske prevare lagano osvajali sa Radonjom, Alimpijevicem, Duskom Ivanovicem i ostalim sjajnim trenerima. Zašto da nas vodi jedna prevara i najgori trener kojeg je Zvezda ikada imala, dovedite tog trenera koji će nas opet glatko dovesti do titule evrolige koju osvajamo svake druge godine.. 6 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Evo Pariz vodi za 7 na pet minuta do kraja.prenosi cosmote sport 4 Edited 2 hours ago by bodo
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pročitah malo kako ste ga presrali posle Pariza 😄 Ok, stvarno jeste bilo gadno, ali mislim da je ključna stvar bila razlika u pristupu. Sa jedne strane jeste bruka tako lagano odigrati, sa druge strane, ludi Pariz igra pripreme, kao da je završnica sezone. Par dana pre vas su otkunuili nekoga isto 30+, tipa Huventuda ili tako nekoga. Takođe, ko je očekivao da Grejem klikne na evropsku košarku posle 5 treninga, taj je baš u zabludi. I iako je vaša tema, moram odati priznanje Parizu, njihova igra je definitivno sistem, jer očigledno mogu da promene pola ekipe i da svejedno igraju potpuno istu igru. Neće imati pobeda kao prošle godine, ali će biti zaebani. 2
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pariz dobio.Iffi pogodio tri bacanja na 10 sekundi do kraja. A Oly u zadnjem napadu bacio loptu u aut.
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, bodo said: Pariz dobio.Iffi pogodio tri bacanja na 10 sekundi do kraja. A Oly u zadnjem napadu bacio loptu u aut. Gdje gledas?
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, ZvezdaBL said: Gdje gledas? Gledao na cosmote sport 4
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 hours ago, Čvarkov said: U ovom prelaznom roku su došli: Miljenović (ABA) - BeoBasket (Miško) Graham (NBA/razvojna liga) - CAA Sports Carter (FIBA LŠ) - David Lee Services Radošić (ABA) - GBA Sports Nwora (EL, 1 EL sezona) - Priority Sports Ojeleye (EK, 2 EL sezone) - Excel Sports Management Moneke (EL, 3 EL sezone) - You First Rivero (EL, 3 EL sezone) - Pro Sports Izundu (FIBA LŠ) - Triple Double Sports Plavšić (EK, 1/2 EL sezone) - BeoBasket (Miško) Stojković (KLS) - Stevan Petrović Škobalj (Ilinois) - 011 Sports Možda se u prethodnim prelaznim rokovima radilo po principu koji si naveo, ali ovaj je urađen malo drugačije - pa da vidimo kako će se pokazati. Podaci o agencijama igrača preuzeti sa basketball.eurobasket.com pa ostavljam prostor da nešto nije tačno ili se promenilo u međuvremenu. Možda sam malo i u bijesu pisao, priznajem... nismo ni krenuli sa sezonom, a već promjena trenera i prošlogodišnji gafova u prvom planu. Podaci ipak ukazuju da se od 9 igrača njih 6 na neki način uklapa u onaj moj profil, a tu je i Izundu kog znamo iz FMPa. Ali si u pravu, hajde da sačekamo. Edited 1 hour ago by Erik Kartmen
Čvarkov Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 1 hour ago, Erik Kartmen said: Možda sam malo i u bijesu pisao, priznajem... nismo ni krenuli sa sezonom, a već promjena trenera i prošlogodišnji gafova u prvom planu. Podaci ipak ukazuju da se od 9 igrača njih 6 na neki način uklapa u onaj moj profil, a tu je i Izundu kog znamo iz FMPa. Ali si u pravu, hajde da sačekamo. Pa i ne baš. Plavšu smo vratili sa pozajmice, to znači da smo potpisali samo jednog Miškovog igrača u ovom prelaznom roku, a promenili smo skoro ceo tim. Nwora je doveden nakon samo jedne EL sezone (nije briljirao) i privikavanja na evropsku košarku. Odželej je igrao prošle godine EK, a pre toga samo dve sezone u EL. Eto Moneke i Rivero se donekle uklapaju u obrazac koji si napisao, ali nisu ni EL veteranančine koje su došle da odrade poslednji veliki ugovor ili da ih vraćamo do decembra iz povrede, već košarkaši u najboljim godinama koji imaju još dosta da pruže. Dok pišem ovo, povredi se Kalina. A u pm, samo da bude dobro.
Recommended Posts