Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Karakondzula! said:

Ili se s obzirom na koji smo način završili prošlu sezonu, nije ni završilo.

Mislim na granitnu odbranu.

Ne mislim na to druže, nego se hvatam za glavu, jer se piše o našoj odbrani nakon jedne nebitne utakmice zatvorenog tipa za medije.

Posted

jedva čekam tekme u petak i u nedelju. Ove sezone ili ćemo ih dizati u nebesa ili ćemo ih terati u Nigeriju posle nekoliko poraza. Nema izmedju. Sto se mene lično tiče, jedva čekam generalno celu sezonu 😁

• Like 1
Posted
1 hour ago, Guru said:

Hot tejkovi posle prve pripremne utakmice zatvorenog tipa na osnovu rezultata i box score-a... 

32 minutes ago, Guru said:

Graham je morao da ubaci bar još 10 poena, CMM još 6, Kenan i Miljenović po 5, a prodavac girosa da do sada zategne tu njegovu odbranu i onda bi bilo sasvim prihvatljivih 131-79.

8 hours ago, Guru said:

Eto kakav efekat ima sveta tema, u roku od sat vremena jedne utakmice zatvorenog tipa rešen otkriveni problemi ekipe sa 10 novih igrača. Svaka čast Haosu Ciganiji, ako se po jutru dan poznaje...

Ispravio sam ti ovo. :default_coffee:

Posted

Trebaće sasvim sigurno vremena da se kockice slože i ekipa klikne... Moneke i Graham su najzvučnija pojačanja... Jedan je rekao bi na vrhuncu karijere, drugom fali ozbiljnih utakmica u posljednje vrijme... Mislim da će nama sezona u mnogome zavisiti od Nwore, Kartera, Ojeleja, pa rekao bi i Rivera... Nwora je došao da pokaže da je klasa za EL prilike , a naši su mu izgleda obečali jako bitnu ulogu... Karter je tu da donese širinu i dodatnu dimenziju na 2ci...

Rivero kakav god da mora povuci na 5 dok se Boki ne vrati, a u napadu može dosta.. a Šemi neka bude moja opklada, kao neko ko će praviti razliku s klupe kad god kroći na teren na obje strane parketa...

• Like 2
Posted
2 hours ago, aleksa7 said:

G0aiHUDXoAA9Zz0.thumb.jpg.518ee4dd60f1676f8ee4483462b9d420.jpg

Џордан Нвора стартер на двојци... занимљиво, поготово након учесталих прича овде о томе да он то никако не може бити.

Од свих бројева са ове табеле, највише ме узбуђује и импресионира чињеница да су нам крила имала скоро 30 скокова међу собом. Волео бих да се тако скакачки наметну и у Евролиги док се не врати Боломбој. Такође, Чиминих 15/15 у шуту заиста за поштовање, ко год да је противник. Оџелеј од свега по мало, супер.

Niko nije tvrdio ovde na forumu da Nvora ne moze da igra na 2,moze on da igra bilo koju poziciju,moze i da bude centar,ili da mase peskirom sa klupe,ali njegova pozicija je 3,i nadam se da ga nece gurati na poziciju koja mu uopste ne lezi,samo zato sto neko nije bio.sposoban da se otarasi Kenana.Nvora moze da bude otkrovenje sezone,ako bude igrao ono sto je i do sada.Pozicija 3 sa povremenim "specijalima" na 4.Na 2,nikako.

Posted
3 hours ago, Zvezdaš96 said:

Nema potrebe gledati nijedan meč ove sezone, jer forumski sud je već presudio da Mekintajer, Kalinic, Kenana, Graham i ostala ekipa moraju PODHITNO napustiti tim, jer su očajno, a u prvom meču je i Moneke po broju poena baš tanak bio i on mora da ode.

Ostaviti samo 4-5 igrača iz ove ekipe i najkasnije do kraja septembra dovesti novih 10 igrača, novog trenera i stručni štab..

Forum bi trebalo da podrzi maksimalno upravu.Nikad nas do sad nisu razocarali,pogotovo kada je selekcija u pitanju.Ako je bilo i gresaka,onda je do  presuda fkrumskih sudova,nikako do rada uprave.

Posted

Da se samocitiram jer se jos nisam navikao na 2 teme (valjda Live tema treba da bude zakljucana ili igramo i sada nesto). 

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Nigerian Mambas!

Vise od pola timskih poena su postigli.

Jos kad se domaca Kobra vrati, ima da ih podavimo sve. 

Posted

Već je počelo..."cigani ludaci" 😉

Mene raduju mnoge stvari u ovoj predsezoni.

Novi klupski autobus...prostorije kluba u Pioniru, svlačionice, teretana, sve to izgleda vrhunski... Fenomenalni dresovi... Sve mi to odaje utiska da raste ozbiljnost kluba i van terena...Prelazni rok konačno van uobičajnog šablona, u nekoj mjeri... Dugo prizivani Tomić je tu... 

• Like 2
Posted

Ne znam cemu tolika polemika oko Nvore na beku, pa i Topic je igrao pleja sa skoro 2 metra i tu nista nije receno, dajte momku sansu, bice on vrhunski igrac!

Posted
2 hours ago, radoje said:

Devonte je novi Šahbaz

Sreca pa ne dele svi misljenje sa tobom. Kazu da se vidi da je klasa, i da ocekuju dosta. 

• Like 1
Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Znači sve po starom

pa ono naše. Šalu na stranu, drago mi je da smo prvo leto nakon definitivnog odlaska Covica sastavili tim kakav treba da bude već godina unazad. Zaista me više puta u toku dana obrađuje činjenica da smo stvarno atletska ekipa i da smo mladja ekipa u odnosu na prošlu godinu. Dosta mi je više gledanja mrtvih pucala poput Tobija, Mitrovica (koga mnogo cenim kao igraca i kapitena), Teodosica, Gedraitisa itd. U timu konačno imamo na svim pozicijama jak atleticizam. Hvala Bogu da su se urazumili svi 

Posted
1 hour ago, Phobia said:

Ne znam cemu tolika polemika oko Nvore na beku, pa i Topic je igrao pleja sa skoro 2 metra i tu nista nije receno, dajte momku sansu, bice on vrhunski igrac!

Topić igra pleja od kako je uzeo loptu u ruke, pa je u međuvremenu porastao do tih 2m.

Nvora za svojih 27god nikad nije igrao dvojku (bar ovo što može da se isprati u seniorima).

U tome je mala razlika.

A možemo da mu damo šansu da igra šta god, možda bude vrhunski, nikad se ne zna.

Posted

Što se tiče nove sezone, kao prvo neka je sa srećom!

Što se tiče prelaznog roka, ovo je rekao bih i najbolji, ali i najsmisleniji prelazni rok odradjen možda i u istoriji kluba.

Na poziciji plejmejkera smo Jaga i Teodosića zamenili Miljenovićem i Grejemom, što je i po proseku godina dobra stvar, a mislim i po kvalitetu, ukoliko se Grejem snadje i bude mogao imati solidan broj poena i asistencija u kontinuitetu.

Na beku smo umesto Nedovića doveli Kartera, koji je mladji igrač, koji zna i ume biti lider u svom timu(do duše ne u EL) čak i protiv nekoliko veoma kvalitetnih ekipa je umeo biti x faktor, a nije ni operisan koliko sam video od odbrane skroz.

Na poziciji 2 i 2/3 stigao je mladi Radošić koji je talenat po onome makar prikazanom malo u aba ligi i Igokei, a stigao je i Nwora koji dolazi umesto Giedraitisa i svakako je to upgrade.

Očekujem skok, kao i solidnu statistiku i odbranu od Nwore koji će igrati u našoj ekipi na poziciji 2 i 3 verujem.

Najbolje i najkvalitetnije smo se pojačali na poziciji 4 gde smo najjači u istoriji našeg kluba.

Došli su ako ne vanserijski, onda zaista na evroligaškom nivou kvalitetni, snažni igrači poput Odželeja koji će biti verujem izuzetno važan igrač u rosteru, kao i Moneke, od kojeg očekujem prosek od makar 19-20 poena i jedno 8-9 skokova..

A još bolje je što su došli umesto Dauma i Brauna(kojeg sam cenio i verovao da i zaslužuje da ostane, ali...)

Najveći fejl napravljen je na poziciji centra po mom mišljenju, jer kakav god bio Petrušev i Mitrović, svakako su po mom mišljenju bolja opcija u odnosu na Rivera i Plavšića, dok mi je Izundu misterija i mogao bi on biti možda i prijatno iznenadjenje, iako nikada nije igrao Evroligu.

Za kraj, pohvalio bih teretanu i salu novu u Pioniru i ceo taj kompleks, kao što je neko rekao i klupski autobus, a eto i za Tomića mi je ok, iako je kasno stigao i on ne bi doveo moguće Rivera, a doveo bi nekog Oturua ili još boljeg centra dok nema Bolomboja, kao i nekog beka još možda.