Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Zaslužena pobeda, celu utakmicu smo vodili. Ali ovakav minus iq ekipe, pozlilo mi je gledajući. Neobjašnjive stvari, amaterske. 

Ovo se moralo privesti rutinski kraju, a ne ovako, skoro pa ispade tragično. Još jednom, suđenje u poslednja 4 minuta je bilo blamantno i doprinelo je lošoj slici. Tuču su im dozvolili. 

Drago mi je što je Karlik ispunio ono što je rekao pre utakmice, sad neka izvlače i seciraju izjavu posle meča. 

Bravo. 

• Like 2
Posted

Da mi je neko rekao da cemo da dobijemo ovako jaku, kompletnu Zvezdu u gostima u EL i da cu na kraju da popizdim, ne bih verovao.

Pritom nemam (vecih) zamerki za one userčine Kodija, da smo imali svoje napade i promašivali pa nas tako i okrenuli, jebi ga. Ali da se svima osim Karliku kompletno ugasi mozak, na celu sa Kalatesom....

Sto kaze Papa, cekali smo pustanje prebijanja ceo mec, docekali kad je bilo najgore (prirodno).

Ali je na kraju opet podvig dobiti ih u ovkakvom mecu sa 2.5 raspolozrena igraca, 2 centra divljaka i jednim plejom koji je ubaceni agent 

• Like 1
Posted

Malo sudije, malo njihov pritisak i kvalitet (čitaj ludilo Kodija), a malo više naš umor i IQ pokvariše utisak, odnosno istopiše onih predivnih +15.

U svakom slučaju, potpuno zasluženo! Bravo!

• Like 1